Публикувано в жив плет

Хедж лабиринт Любими

Лабиринт на жив плет Лабиринт на жив плет

Хедж винаги служи като декорация на сайт, без значение какви функции са му възложени: защитен или разделящ. Но да направите всеки сайт абсолютно уникален ще помогне жив плет лабиринт.

Днес в ландшафтен дизайн се използва широко лабиринт. Можете да го изпълните от жив плет до челото

Растеж и нагоре. Това ще изисква огромна площ и през лятото вилата е малко вероятно да успее поради ограничените си размери.
Преди кацане трябва да разработите план на лабиринта и да очертаете схемата. Традиционният лабиринт има формата на кръг, но традициите тук са напълно незадължителни. Всяка форма ще направи, дори инициалите на някой също ще изглеждат подходящи. Най-простият лабиринт се състои от вход, няколко завоя и изход. Пътеките могат да преминават по спирала - една или повече и да се сближават в центъра. В центъра не е необходимо да се произнася. Ако децата се включат в обсъждането на плана на бъдещия лабиринт, тогава идеите стават по-креативни и разнообразни.

Лабиринтът от цветя е много по-прост за изпълнение и няма да изисква голяма площ. Лабиринт с цветни лехи ще украси градината, ако изберете цветя, които не се разпространяват и не са разположени за самостоятелно засяване, за да поддържате ясни контури. При липса на пространство такъв лабиринт се засява точно на цветното легло. В градината можете да засеете лабиринт с цветя, като между завоите му се настилат павирани пътеки.

За градината е подходящ „изчезващ“ лабиринт. Тази необичайна версия е направена от луковици, които не можете да изкопаете за зимата, като нарциси или лалета например. Тя ще се появи през пролетта, когато тези цветя цъфтят, и през лятото изчезнат, на нейното място ще се вижда само тревата.

Лабиринтът в лятната вила, независимо от размера или формата, не само демонстрира пред другите креативността на собственика. Този труден въпрос ще бъде законна причина да се гордее със себе си.

 

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...