Как правилно да демонтирате оградата от мрежестата мрежа Любими

 Демонтаж на оградата Демонтаж на оградата

Chain-link е най-често срещаният тип ограда, който се използва навсякъде днес. Демонтажът на оградата от мрежестата мрежа се извършва по различни причини. Оградата може да стане неизползваема или просто трябва да бъде преместена на ново място.

Ако по време на проверката се окаже, че оградата трябва да бъде променена, първо трябва да съставите работен план. Не се препоръчва да се занимавате с демонтаж самостоятелно, необходимо е да се включи поне един помощник в този въпрос. Планирайте предварително къде и какво ще поставите. Между другото, ако мрежата е повече или по-малко запазена, не бързайте да я изхвърляте; можете да оборудвате волиери за домашни любимци, химикалки за птици или просто да защитите някои отделни секции вътре в двора от мрежата.

Демонтаж. Работен напредък

  1. Демонтажът започва с изрязване на бримките, свързващи стойката на стълба.
  2. След това трябва да държите мрежата, за да свалите крепежните елементи.
  3. Мрежата може да бъде сгъната към земята и, стигайки до портата, изключете всички съседни огради.
  4. Ако оградата е повече от сто метра, мрежата трябва да бъде разделена на ролки с приблизително 25 метра, така че да е по-удобно да ги транспортирате.
  5. При работа трябва да се обърне специално внимание на мерките за безопасност, запасете се с ръкавици, изработени от дебела тъкан, очила, устойчиви обувки и използвайте специални щипки за метал.
  6. Преди да премахнете стълбовете, е необходимо да накиснете почвата в близост до бетонната основа. Ако опорите не бяха заровени много дълбоко, тогава скрап и лопати биха били достатъчни за извличането им.
    Ако това не е достатъчно, трябва да прибягвате до помощта на технологиите. Има специално оборудване, предназначено за такава работа., Разбира се, не може да се заеме това от съсед, той трябва да се свърже с подходящата организация. Но можете да го направите още по-лесно, като наемете камион и използвате кабел, за да издърпате дълбоко затворени стълбове.

В заключение, основата остава да бъде премахната., За да разчупите големи парчета, най-добре е да използвате чук, а натрошете по-малки части ръчно - с чук и длето.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...