Какво е предимството на ограда от пластмасова мрежа Любими

Инсталирайте пластмасовите мрежи по-евтино Инсталирайте пластмасовите мрежи по-евтино

Пластмасовите изделия, превърнали се в алтернатива на дърво и метал, се използват отдавна. Това се отрази и на оградите, където те намериха отлична употреба. ограда от пластмасова мрежа, Този вид материал е толкова универсален, че започна да се използва в различни опции за ограждане.

Това не е изненадващо, предимствата на пластмасовата мрежа са достатъчни.

Това е много дълъг живот, достъпна цена. Монтажът е много прост и достъпен за всеки, тъй като решетката е много лека, двайсетметрова ролка тежи около седем килограма.
Много голям избор. Първо, по размер ширината варира от 1,5 до 4 метра, така че често се използва за защита на спортни игрища.
На второ място, решетката може да бъде избрана във всеки цвят и в същото време тя ще остане непроменена за целия жизнен цикъл. Освен това е голямо предимство, че оградата от пластмасова мрежа може да се използва многократно, което е много подходящо за временни огради. Затова често може да се види на строителни обекти. Ако материалът се използва в оранжево или ярко червено, тогава решетката може да се използва за ограждане на места, където се извършват монтажни или строителни работи, изкопани ями, окопи и други опасни участъци.

Но в допълнение към това, мрежа от пластмаса се използва широко и в летни къщи. Поради своята издръжливост и практичност, той перфектно замества например оградите, изработени от мрежеста мрежа. Освен това не създава сянка, което е добре за растенията в градината или в градината и в същото време не изисква никаква поддръжка, като метални или дървени огради, които трябва постоянно да се почистват и боядисват.

Пластмасовата мрежа може да бъде инсталирана просто в земята и дори не използвайте поддържащи стълбове, тя няма да ръждясва и няма да се влоши, ако обаче е ниска ограда с височина до половин метър. При производството му се използват специални съставки, така че решетката понася температурни разлики и излагане на слънчева светлина.

Монтирането на оградата е точно същото като от мрежеста мрежа, само много по-лесно.
Материалът е много лек, така че всичко можете да направите със собствените си ръце. Единствената разлика е, че разстоянието между стълбовете трябва да бъде по-малко, отколкото в случая с желязната решетка. И останалото, както обикновено. Мрежата може да бъде закрепена с полимерна нишка или обикновена плетена тел. По-надежден вариант, ако предварително прикрепите скоби или куки към постовете, тогава издърпването е по-лесно.

Разбира се, такава ограда не може да се нарече капитална структура, но като обикновен вид ограждане на сайт или територия, това е много добър вариант.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...