Как да направите ограда от заварена мрежа Gitter Любими

заварена телена ограда заварена телена ограда

Всеки обект се нуждае от собствен тип ограда. Например, да се изгради тухлена ограда за голяма площ е нерентабилно, а оградата от ват някак не е солидна. Затова днес е много популярен Gitter заварена мрежеста ограда, Той е по-надежден и по-лесен за инсталиране от другите мрежести огради, тъй като се продава в готови секции.

Надеждността на дизайна се осигурява от ребра против деформация, това са специални издутини, които повишават твърдостта. Мрежата Gitter е направена от поцинкована тел чрез точково заваряване, така че мрежата не провисва и структурата е твърда. Освен това е устойчив на атмосферни влияния, механични повреди и корозия. Такава ограда е проектирана за минимум двадесет години експлоатация. И ако възникне нужда, тогава елементите на оградата могат лесно да бъдат заменени.

Освен това в плюс можете да донесете ниската му цена и атрактивния външен вид. Поради ненатрапчивата форма на строителство оградата е добре подходяща за оградни обекти, както в града, така и в провинцията. Поради това често се използва при ограждането на детски площадки, училищни дворове и административни сгради. Освен това се вписва перфектно в пейзажа около заграждението на селска къща, а за градини и предни градини се вписва перфектно, тъй като не създава сянка.

Монтажът на оградата от заварената мрежа Gitter може да се извърши независимо, тъй като инсталацията не изисква специални инструменти или умения.
Маркирането се извършва с обикновена рулетка, въпреки че е по-добре да използвате нивото на конструкцията, за да инсталирате стълбовете. Ямите се изкопават до една четвърт от височината на опората. Ако през зимата почвата дълбоко замръзва, тогава тя може да бъде по-дълбока.
Използвайки нивото, металните опори се инсталират строго вертикално, фиксират се с дистанци и се пълнят с хоросан. Обърнете специално внимание на ъглови стълбове и тези, върху които ще бъдат инсталирани портата и портата.
След като разтворът напълно се втвърди, се прикрепят секции с помощта на четири U-образни скоби.

Оградата, изработена от мрежа Gitter, не изисква внимателна поддръжка, не избледнява на слънце и дълго време запазва първоначалния си вид.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...