Как да рисуваме ограда от мрежеста мрежа Любими

Как да рисуваме ограда от решетка Как да рисуваме ограда от решетка

Оградата с верижна връзка е най-добрият вариант, ако е необходимо, за бързо ограждане на вашия сайт. Процесът на инсталиране на такова оградата практичен и много прост. Но решетка, която няма антикорозионно покритие, бързо ще стане неизползваема и използването на поцинкована версия е много по-скъпо. Живопис за ограда частично решават този проблем и удължават живота на оградата.

Мрежата се боядисва, когато вече е инсталирана върху опорите. Има много начини да направите това.

Черният метал, от който е направена мрежата, ръждясва много бързо, така че повърхността трябва да бъде подготвена преди боядисване. За целта се нуждаете от четка от желязна тел, четка (можете да валяте) и грунд. Решетката остава на опорите, не е необходимо да я премахвате. Премахнете замърсяванията и ръждата с телена четка, след което е препоръчително да обезмаслите повърхността, въпреки че малцина правят. След това трябва да се нанесе валяк или четка, грунд, обикновено покрит с два слоя.

Докато грундът изсъхне, изберете един от методите за боядисване.

Това, което ще рисувате, не играе голяма роля, всеки продукт, предназначен за боядисване на метални повърхности, е подходящ. Ако искате тя да работи по-бързо, използвайте емайла, той изсъхва бързо и един слой е достатъчен, за да покрие повърхността. И за да ускорите процеса, използвайте пистолет за пръскане, въпреки че ще е необходимо много емайл, това не е най-икономичният метод, макар и бърз.
При боядисване пистолетът за пръскане трябва да се държи под ъгъл и да се движи по протежение на жицата, така че струята да улавя повече повърхност.
За да спестите пари, е по-добре да рисувате с четка, просто изберете този, който е по-мек, така че ще има по-малко провисване, въпреки че те не могат да бъдат напълно избегнати. Използването на четка може да спести малко боя, но не и време. Този процес е дълъг и досаден, така че бъдете търпеливи.

Най-добрият вариант да го получите бързо и икономично е да рисувате решетката заедно, като използвате валяци едновременно от двете страни. Така нещата ще вървят по-бързо, а боята ще се използва минимално. Разбира се, можете сами да отидете на разходка, само това ще отнеме два пъти повече време.

Още малко боя с кожена ръкавица, обърната отвътре навън. Методът не е много удобен, но ефективен. Слагате икономична гумена ръкавица на ръката си и е подходяща медицинска ръкавица, но тя е твърде тънка за такова нещо и отгоре се поставя завъртена ръкавица. Потопете ръката си в емайла и след това боя, така че мрежата.

Като цяло изберете метод, който най-много ви харесва или в прилагането на който имате повече опит. Методът няма значение, резултатът е важен, така че да не остане нито един неоцветен сантиметър върху решетката, само по този начин металът може да бъде защитен от корозия.

Други материали в тази категория: Как да изградим ограда от решетка "

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...