Публикувано в Тухлена ограда

Как да ремонтирате опорни стълбове на тухлена ограда Любими

Ремонт на стълбове на тухлена ограда Ремонт на стълбове на тухлена ограда

Тухлените огради, с цялата си надеждност и издръжливост, се унищожават с течение на времето. Но понякога причината за развалянето не е времето, а недостатъците в конструкцията и често стълбовете са проблемът, или по-скоро грешките по време на тяхното изграждане. Тогава трябва да го направите поправете опорните стълбове на тухлена ограда.

Между другото, този проблем е много актуален, тъй като грешка в конструкцията на стълбове, особено тези, където портата е монтирана и портата се прави доста често. Такива опори са изградени с метален прът вътре в конструкцията, който има няколко изхода към повърхността за закрепване на портата. Ясно е, че този дизайн има много слабости. Поради своята несигурност, това води до унищожаване на цялата зидария и необходимостта от ремонт. И за това ще е необходимо да се демонтира цялата структура на поддържащата колона. Но този проблем може да бъде решен, ако се направят допълнителни закрепвания за портата.

За да направите това, се инсталират две допълнителни тръби, свързани под земята с метален мост, заварен към тези две тръби. Този дизайн ще премахне товара от опорите на тухлената ограда и портата ще бъде здраво фиксирана.

Като джъмпер обикновено се използва друга тръба. Този метод се нарича линеен. Разбира се, такава технология ще струва повече от обичайния метод с бетониране на купчини, имате нужда от изкоп между опорите, заваряване за фиксиране на конструкцията, но дори и със слаба основа няма да има резонансни натоварвания.

Използването на линейния метод ви позволява да преразпределите натоварването, което ще предпази колоните от разрушаване, което означава, че цялата ограда също ще стои по-дълго, което несъмнено ще покрие всички разходи.

 

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...