Публикувано в Тухлена ограда

Как да изградите тухлени оградни стълбове Любими

Направете тухлени оградни стълбове Направете тухлени оградни стълбове

Най-често металните тръби се използват при изграждането на различни видове огради за опорни стълбове, но тухлената конструкция е по-добра за декориране на предната част. Нека да разгледаме как да изградите сами да направите тухлени стълбове за оградатаВъпреки че няма особени затруднения, но има някои нюанси.

Предимно тухлени стълбове са изградени по естетически причини, наистина е много по-красива от метална тръба. Затова те се поставят главно в предната част на сайта.

За да бъдат силни и надеждни, е необходима добре подготвена основа. Необходимо е да се запълни с разширение, тоест долната част на основата се прави повече от 2 пъти и в случай на разширяване на почвата се разширява в дълбочина.

Зидарията трябва да бъде обвързана с армировка. Невъзможно е да се изграждат кухи стълбове, монтираните трупи могат да доведат до тухла и няма да поддържат баланс.

Стълбовете, върху които е монтирана портата и портата, изпитват най-голямо натоварване, така че те се подсилват с метална тръба, която се бетонира в основата. За по-голяма здравина е по-добре тръбата да се напълни напълно с разтвор.

Тъй като основата с инсталираните стълбове се втвърдява, те започват да полагат тухлата. Стандартната зидария е една и половина тухли, кухината на стълба трябва да бъде запълнена с бетон, може да бъде укрепена с зидана мрежа и парчета армировка. Празнините се запълват на части, за да се улесни подрязването. Закрепването на лагите се извършва не по-рано от три седмици, стълбовете трябва нормално да се утаят. За да се избегне изливането на бетон, отгоре се монтира капачка. Препоръчва се да се третира тухлата с импрегниране, полученият филм ще предпази от ефлоресценция и разрушаване.

Направете тухлени стълбове за оградата възможно е и в декоративна форма.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...