Красиви дървени огради 16 снимки

резбована дървена ограда резбована дървена ограда

Днес истинските дървени огради са рядкост, Въпреки че естествените материали са много популярни, много собственици се фокусират върху по-прости опции. Някога красивата резбована ограда се смяташе за лице на къщата, сега ситуацията се промени. Но точно това искам да кажа, като гледам някои огради, направени от занаятчии - дърворезби.

 

Оградите изглеждат толкова привлекателни, че дори защитните им функции визуално изглежда да избледняват на заден план, Въпреки че в действителност тези структури не са само красиви, те са здрави и надеждни, като комбинирани огради, например, което е на снимката. Основата и стълбовете тук са изработени от тухла, метал, естествен камък, което придава на конструкцията допълнителна здравина.

дървена ограда за пикет

дървена ограда в страната

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Понякога собствениците правят ограда за пикет, Тъй като може да изглежда, както много хора смятат, скучно, се правят опити да се разнообрази донякъде. Възможно е да се направи резбована ограда от ограда за пикет, когато парчетата от пикета са с уникална форма с помощта на допълнителна обработка.

направете сами дървена ограда в страната

ограда от дърво в страната

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Случва се това дървена ограда, предназначена за украса на сайта, облагородяват територията и не изпълняват баражни функции. Може да се комбинира в стил с други елементи на декора или, обратно, да привлече вниманието директно към себе си.

дървена ограда с резба

пикетна ограда в страната

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дизайнът на оградата зависи само от въображението на собствениците, както виждаме.

И тук можете да видите работата на Дейвид Майер и Джейн Харт. Дървените огради са просто хоби за тях, но съседите им наистина харесаха работата си, така че издълбаните огради в този стил придобиха известна популярност. Дървените огради стават рядкост и е жалко, че с нашите богати традиции те могат да се видят все по-малко.

дървена ограда в страната

резбована дървена ограда

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

дървена ограда със собствени реки

направете сами дървена ограда в страната

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

дървена ограда

красива дървена ограда

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

красива дървена ограда в страната

направете си красива дървена ограда в страната

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

древни порти в страната

Това, разбира се, не са всички варианти.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...