Как да направите ограда от обикновени палети Любими

направете ограда направете ограда

Вероятно мнозина се интересуват от въпроса как да инсталирате надеждна ограда и в същото време да спестите, Такова решение може да бъде ограда от обикновени палети, която всеки е в състояние да направи със собствените си ръце.

Всъщност ограда от палети има много предимства.

На първо място, е евтино, няма нужда да търсите строителни материали и да извършвате подготвителни работи. И освен това, палетите не са толкова скучни, колкото изглежда, ако използвате малко въображение, можете да получите много красива ограда.

Къде да вземем палети

Така че, първо трябва да намерите тези много палети. Ако знаете къде да погледнете, тогава това няма да е трудно.

  • Старите палети винаги могат да бъдат намерени в складове на супермаркети и магазиние малко вероятно да поискат много пари за тях, защото никой не ги поправя, така че те могат да ги раздадат безплатно.
  • Можете да закупите на пазара, не се знае откъде ги получават, но фактът, че винаги има палети, е със сигурност.

Колко

Преди да започнете търсенето, трябва да изчислите колко палети са ви необходими, За да направите това, измерете периметъра на територията, просто имайте предвид, че не всички палети са еднакви, те могат да варират по ширина.

Приготвяме палети

И така, когато целият двор е обсипан с палети, какво да правя след това? Вземете шкурка и започнете да ги почиствате. Разбира се, че е добре, ако се сдобиете с нови, няма да има много суетене с почистването.
Следващият проблем може да възникне с демонтажа на палети, понякога те се правят много издръжливи. Това е така, защото обикновено се събират с винтове или с четки. Следователно, най-вероятно ще ви трябва монтиране и брадва.

Поставихме ограда

На метални стълбове е монтирана ограда, която трябва да бъде подготвена за закрепване на секциите. Без основа, такава ограда няма да бъде много силна, но ще бъде доста подходяща за вътрешната ограда на обекта. Ако решите да изградите по-фундаментална външна ограда от палети, тогава, разбира се, е препоръчително да запълните лентовата основа. Но това не е много рационално решение, тъй като цената на оградата ще бъде много по-висока.

Височината на оградата може да бъде направена произволно чрез свързване на палети.

Направете красива

Не е трудно да се придаде на оградата по-артистичен вид, защото това е дърво и е лесно да се обработва, освен това оградата може да бъде украсена с орнаменти, изработени от импровизирани материали.

Като цяло строителството няма да отнеме много време и най-важното няма да изисква пари, а ако все пак работите върху външния вид, резултатът ще бъде елегантна и красива ограда !!!

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...