Как да си направим дървена ограда от херинга Любими

как да направите дървени щори за ограда как да направите дървени щори за ограда

С огромен избор от различни строителни материали, дървените огради винаги остават актуални. Освен това, този материал дава възможност да се използва голямо разнообразие от опции. Затова въпросът е как да направите дървена ограда в страната или секция от селска къща не е най-трудната, но за да изглежда красива и оригинална, можете да използвате видове като „елха“, „пергола“, „ранчо“, „Шахматист».

Оградата на елхата се монтира, ако се изисква празна ограда без пропуски. Например, ако къщата е разположена на път с интензивен трафик и трябва по някакъв начин да се предпазите от шум, изгорели газове и прах. Дизайнът на тази ограда е някак необичаен и прилича на ограда, изработена от сайдинг панели. Дъските са монтирани хоризонтално под ъгъл и с припокриване, така че оградата да прилича на стъпала.

Секциите за огради могат да бъдат закупени в магазина или направени независимо. Комплектът може да включва 12-14 панела от дърво и две облицовки от дървен материал.
Фиксиращите стълбове могат да бъдат направени от всякакъв материал, но обикновено се монтират профилни стоманени тръби за надеждност. Височината на оградата и ширината на избраните от вас панели, което е удобно за вас.

Оградата отколкото удобно, което има отлична гледка от две страни. За стандартно "коледно дърво" се вземат 20 мм дъски с ширина 140 мм. Те се монтират една над друга под формата на щори, само без пролуки. Ако са закрепени към метални опори, тогава също е по-добре да ги обшиете с дърво. За да се издуха оградата, между дъските могат да се монтират уплътнения. За да се предпази от дъжд и други валежи, по горния ръб е монтиран корниз.

За конструкцията можете да използвате различни видове дъски - необрязани, рендосани, декоративни, това се отразява само на външния вид, но не и на качеството на оградата. За да направите оградата по-дълго, наситете дъските с антисептик и лак.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...