Как да направите ограда от евро Любими

Евро ограда Евро ограда

Добра алтернатива на популярната ограда, изработена от велпапе или дърво, е обшивката с евро. Този материал по никакъв начин не им отстъпва по отношение на качествените характеристики и дори ги превъзхожда по някои показатели. Дървена ограда не се нуждае от специални грижи и е много удобен в експлоатация.
Той е надежден, издръжлив, пожароустойчив, лесен за инсталиране и транспортиране, а също така има атрактивен външен вид.

Можете да инсталирате оградата по два начина, едностранна и двустранна. Най-често се използва първият метод, фиксирайки пикета само на предната част извън площадката. Двупосочният метод се използва, ако искате да направите оградата не видима, тогава от вътрешната страна на оградата се фиксира ограда, така че да затваря пропуските.

Ако планирате да поставите висока ограда от 1,8 метра и по-горе, можете да закупите евро рамка с декоративни елементи по горния ръб. Те могат да бъдат направени под формата на полукълбо, връх, тризъбец, стрела, купол. Но можете да инсталирате ограда с декоративен плот само с подходящата височина на оградата, в противен случай тези елементи могат да бъдат травматични.

Преди да инсталирате оградата от евро-оградата, трябва да направите необходимите измервания, за да знаете точно колко елементи са необходими, ширината на които може да бъде от 78 до 115 мм.

За да инсталирате оградата, не са необходими специални инструменти или оборудване за монтаж. Монтират се стълбове и напречни щанги, както за конвенционална ограда. За опори е по-добре да използвате профилни тръби, както за ограда от велпапе. По-добре е да фиксирате конструкцията с антивандални болтове и самонарезни винтове, така че ще бъде по-надеждно.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...