Как да актуализирате ограда на дърво Любими

Как да надстроите дървена ограда Как да надстроите дървена ограда

Дървените огради са по-податливи на влиянието на околната среда в сравнение с другите материали, така че те губят представящия си вид по-бързо от другите. Как да актуализирате стара ограда от дърво, така че да изглежда като ново и приятно за окото, въпросът не е най-трудният. Какво е необходимо за това?

Ако оградата е направена добросъвестно, тогава по принцип актуализацията се състои в боядисване на оградата и евентуално малко поправяне. Няма проблем и с това, тъй като дървената ограда не е тухлена или желязна ограда, където трябва да разглобите зидарията или да премахнете секции, тук, ако е необходимо, можете просто да замените отделни елементи.

За да нарисувате все още здрава, но дълга неоцветена и вече стара ограда, използвайте същите средства като боядисването на нова ограда. Но тъй като оградата преди това е била боядисана и вероятно повече от веднъж, е необходимо внимателно да се подготви повърхността. Ако структурата е силно изстреляна, може да се наложи да се погрижите с нея, затова подгответе вода, четка, парцали и гумени ръкавици.

Преди боядисване старата ограда се почиства старателно от отломки, прах и различни растителност. Особено е необходимо да се обърне внимание на ставите. Също така, по време на почистването, трябва внимателно да се провери за повреди от термити. Ако намерите тези насекоми, тогава повредените дъски трябва да бъдат сменени.
Тогава започва най-мрачната работа по премахване на стара боя. Можете да направите това с шкурка, шпатула или метална четка, което е по-удобно за вас. Както не е трудно, но е необходимо да премахнете цялата стара боя, в противен случай само напразно преведете новата. Ако не искате да се забърквате с четка и шпатула, използвайте, омекотявайте за боя, има такъв специален гел, въпреки че първият метод е по-надежден.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...