Какви са комбинираните декоративни огради

декоративни огради декоративни огради

Защитата на сезонната дача, тя не е само оградата, и част от дизайна. Можете да инсталирате обикновена мрежеста мрежа или бетонни плочи или можете да сънувате. Много го правят комбинирани декоративни огради за летни вилитова е практично и в същото време красиво и оригинално.

Можете да комбинирате коване и метални, велпапе и каменни опори, дърво и тухла. Всичко зависи от вашето въображение и разбира се, възможности. Нека разгледаме най-практичните варианти.

Тухлена ограда с метал и дърво. За да работите с декоративни тухли, дърво и метал, е по-добре да поканите специалисти, трудно е да направите такава ограда със собствените си ръце. За основата обикновено се взема тухла, от която се правят опорите и надстройката над основата. Промените са изработени в декоративна форма от метал с коване или ограда с резбови елементи.

Каменна декоративна ограда с коване. За такава ограда се използва естествен камък. Тук със сигурност ще е необходим професионален майстор, защото работата с камък е не само трудна, но и изисква определени умения. Такава ограда изглежда много солидна и ако изберете правилно кования орнамент, тогава той също е аристократичен.

Най-лесният за инсталиране огради от бетон (тухла, камък) и велпапе. За да придадете на оградата декоративен вид, се използват различни методи. Например имитация на дърво или камък.
Закрепване на правоъгълни ленти към горния ръб на профилирания лист.
Декоративните елементи, изрязани от ламарина, боядисани със специална прахова боя, за да не избледняват на слънце, също ще придадат на оградата по-естетичен вид.
Ако направите специална рамка, рамкираща профилирания лист, тогава можете да прикрепите към него различни елементи за коване. Можете да направите красив модел от ковано желязо върху „самостоятелна” рамка и да я фиксирате отгоре на листа, така че да създадете впечатление за модел на оградата.


С помощта на специални фасадни бои можете да направите истинска картина или да създадете цяла картина върху велпапе. За целта можете да наемете професионален художник или може би сами сте запознати с рисуването. Красива репродукция на оградата, тя е много оригинална и най-важното, можете да реализирате всяка фантазия.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...