Как да направите ограда от шисти

как да направите ограда от шисти как да направите ограда от шисти

В селските райони и извън града собствениците на земята винаги имат въпрос с ограда, или по-скоро с разходите за нейното изграждане. В търсене на икономични опции хората използват различни материали, като шисти. но как да направите ограда от шисти направете сами?

В това няма нищо сложно, друг въпрос е къде да го поставим. Както знаете, предназначението на шисти е напълно различно, за покриване на покрива, но тъй като ние търсим икономичен вариант, той е идеален и за ограда. Ясно е, че не може да се използва от предната страна на обекта или покрай пътя. Шифер - материалът е крехък, но е подходящ за ограждане между парцели или ограждане на стопански постройки вътре в участъка. Освен това такава ограда няма да изгние, няма да ръждясва и няма да изгори.

И още един плюс, че не е необходимо да купувате нов материал за оградата, старият шисти не е по-лош и ако нямате такъв, можете да го купите от съседи на евтина цена. Между другото, ако размразите земята с тях, тогава разходите могат да бъдат разделени наполовина.

Сега нека помислим как да го направим правилно. оградата от шисти, така че да стои по-дълго и по-евтино. В допълнение към шисти, останалите материали ще са необходими като нормална ограда. Тоест стоманени тръби за монтаж на стълбове, ъгли и дървени греди. На следващо място, инсталацията върви по обичайния начин, направете маркировка, изкопайте дупки под полюсите, просто не забравяйте за корозия, обработете дъното на тръбите с битум. След това инсталирайте тръбите в ямите, напълнете с разтвор и изчакайте, докато се втвърди.

За следващия етап се нуждаете от тренировка и шлайф. Първо подгответе стълбовете, пробийте дупки за закрепване в тях, след това изрежете ъгъла и гредата по размер, свържете ги, ъгъла под гредата, закрепете с винтове с помощта на предварително направени отвори. Когато дизайнът е готов, закрепете шистата. Също така трябва да се подготви предварително, да се отрежат краищата с шлайф, за да се правят полувълни, тогава ставата ще бъде по-плътна. Основното е да монтирате първия лист точно, а след това да поставите останалото върху него. Само не опирайте шистата на земята, оставете място. Ако желаете, разбира се, можете да циментирате дъното, но това е като вашето с финанси. Това е всичко, което има за боядисване, а оградата „Живейте спестяванията“ е готова.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...