Публикувано в веранда

Уютна високотехнологична тераса Любими

уютна тераса в страната уютна тераса в страната

Днес веранда или тераса, задължително за почти всяка лятна къща. За дизайна си използвайте различни стилове. Най-често срещан е стилът на къщичката, или както я наричат, кънтри стил. Както и източната, колониалната и най-новата модна тенденция - хай-тек стил.

 

Верандата, която виждате на снимката, просто е направена в стил хай-тек, За разлика от домашната среда на страната, пластмасата и металът се използват повече в този стил. Разбира се, декорът трябва да съответства на цялостния стил на къщата. За хай-тек се избират спокойни, плътни цветове, главно бяло и бежово, в контраст с черното. Някои обекти могат да бъдат разграничени и да добавят нещо декоративно, например, например тук, дървено колело на стената и варел.

Декоративните гизми са перфектно комбинирани със строг общ стил, който добавя разнообразие. Цветовете в хай-тек обикновено не се увличат, достатъчно е само една или две саксии с ярки цветове.

Други материали в тази категория: „Зелена тераса в страната Веранда до вилата »

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...