Публикувано в много

Направи си кутия за вино за птици 6 снимки Любими

винен корк къщичка за птици винен корк къщичка за птици

Правенето на къщички за птици е благородна кауза. Къде другаде могат да живеят птиците, ако не в къщите, които направихме? Поне така ни казаха в детството. Да, тук от такива занаяти привикват по-младото поколение към доброто и вечното. Не знам как е сега, но по съветско време работнически класове за производство на жилища за птици бяха отпуснати със сигурност.

 

Изходният материал обикновено е дърво, така да се каже, естествена среда за птиците. но можете да направите къщичка за птици от винени тапи - идеята не е по-лоша от другите, както по отношение на декоративността, така и на здравината.

Корк, материалът е естествен, от него можете да направите много различни занаяти и дори къщичка за птици. Разбира се, ще са необходими и парчета шперплат. Тук виждаме такава къщичка за птици под формата на дървена къща. Може да се направи като къща от кибрит, да се постави водоустойчиво лепило и за надеждност да се пропусне жицата. Ето такава колиба, дори и с веранда.

коркова кутия за гнездене

хижа за птици

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Или такава опция. Ако имате вкус, можете да направите многоетажна къщичка за птици, с фасада на досточка и задна стена от задръствания.

комбинирана къщичка за птици

висок брат

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Но това са истински имения, това трябва да бъде поставено на видимо място и показано на съседите. Да, любовта към птиците няма граници.

оригинална къща за птици от винен корк

Затова не изхвърляйте тапата. Както можете да видите, бутилка вино е забавно за хората, а коркът може да бъде от полза за нашите пернати приятели.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...