Публикувано в много

Преносим пиле куфар в страната 10 снимки Любими

кокошарник в страната кокошарник в страната

Малък кокошарник е подходящ за лятна вила, за отглеждане на няколко птици, Ако собствениците няма да се занимават сериозно със земеделие, разбира се. Тогава има смисъл да мислите за по-впечатляващи дизайни. Но за да има свежи яйца на масата всеки ден, освен това естествени и екологични, това е достатъчно.

 

Пилетата, отглеждани по този начин, се лишават от възможността да се колят в леглата и да се замърсяват в двора, но те са снабдени с чист въздух и зелен фураж. Птиците могат да бъдат осигурени с подходящи грижи, а самата къща по някакъв начин е дори украса на задния двор. Върху него са засадени някои растения и в затваряща кутия можете да съхранявате хранителни запаси.

Но можете да направите по-компактен кокошарник, също преносим, ​​за 5-6 пилета. Също така, малка волиера е инсталирана отгоре и в долната част. Дизайнът е много лек, може да се транспортира заедно с помощта на обикновени химикалки.

преносим кокошарник

преносим пилешки коп в страната

 

 

 

 

 

 

 

 

Снимката показва как да се изгради толкова проста структура на етапи.

как да си направим кокошник

как да си направим преносим кокошарник

 

 

 

 

 

 

 

 

Затягаме долните странични стени с решетка.

малък кокошарник

как да накарате пилешки кур да го направите сами

 

 

 

 

 

 

 

 

Ето такава структура. Както можете да видите, във волиера няма дъно, което е много удобно с това, че винаги можете да прехвърлите пилешкия купол на прясна трева. От горната част на заграждението е спуснат специален „проход“, така че кокошките да се издигат и спускат в средата на кокошарника, а от краищата се осигуряват шарнирни врати.

направете сами пилешки куфар за 5 пилета

За да е удобно да повдигате и спускате стълбата, е осигурен прост повдигащ механизъм.

как да си направите пилешки кожух за лятна резиденция

как да накарате пилешки кур да го направите сами

 

 

 

 

 

 

 

 

Ако подготвите всички материали, такова пилешко копче може да се направи за няколко часа. Затова разширете икономиката и оставете кокошките да ви зарадват с пресни продукти.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...