Публикувано в много

Как да си направите хранилка за птици от портокалови кори 5 снимки Любими

хранилка за птици хранилка за птици

Необходимо е да се грижат за прелюбодейни приятели и най-важното е, че децата трябва да бъдат свикнали с този въпрос. И ако за да изградите къщичка за птици, имате нужда от поне някои умения, тогава в ред да направим хранилка за птици, необходимо е само желание.

 

 

Това, което просто не изхвърляме, и въпреки това много от тези неща могат да бъдат използвани за полезни цели. Колко различни чаши, кутии, пластмасови бутилки пълнят резервоарите на градските улици и ако се замислите малко и направете нещо полезно. Да, вземете поне портокалови кори - защото това е готова фидер.

 

Правилно нарязани на две части, портокал е естествен контейнер, разбира се, яжте пулпата сами, птиците не обичат цитрусови плодове. Остава само да измислим как да оправим импровизирано захранващо устройство, Самата кора е тънка, така че трябва да я хванете, така че краищата да не се разкъсват. Ето една интересна идея с клони, има място, където птицата може да седне.

подавачка за портокалови кори

захранваща кора

 

 

 

 

 

 

 

Възможно е, разбира се, да направите това по-малко надеждно, но не е жалко, че дизайнът за еднократна употреба, ако падне, и тъй като изходният материал е органичен, това означава, че няма да има вреда за околната среда.

портокалова подавачка

портокал под формата на хранилка за птици

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Просто нишка през суровите нишки и плътно нанасяйте храна, не се събужда.

портокалова хранилка за птици

Затова не изхвърляйте коричките, те все пак могат да послужат за добро дело.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...