Публикувано в много

Декоративни продукти от градински инструменти 8 снимки Любими

градинска фигура от стара лопата градинска фигура от стара лопата

Лопатата, разбира се, е надежден инструмент, но с течение на времето също става безполезна. Само не бързайте да го превърнете в метален скрап, все пак те няма да дадат много. Но може да се използва в градината по толкова необичаен начин. Например, за да прикрепите крака и боя, получавате такава грешка. Изглежда, разбира се, необичайно - но забавно.

 

По принцип много декоративни елементи могат да бъдат направени от градински инструменти., Просто изисква нестандартна фантазия, заваръчна машина и, разбира се, ръцете на майстор.

 

Например, на тази снимка цвете от лопати. Не, добре, цвете може да се направи от всичко, но от лопати ... Или лопати с очи, крака и вежди. Това е наистина креативно.

цвете от стари лопати

фигура от лопата за лятна резиденция

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Само това, че бухал от лопата и крила от дискове, ще впечатлят всеки. И за тази крава беше необходима лопата и старата вила беше полезна. Вярно, се оказа малко тъжно, вероятно защото са забравили да рисуват.

декоративна бухал от импровизирани материали

лопата фигура крава

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Рак с газови ключови нокти изглежда много естествено. Издухва агресия от него - истинско произведение на изкуството. А след това виждаме колекция от статуетки на птици от лопати и грабли. Сладки птици.

декоративен бръмбар за градината

декоративни фигури на птици в страната

 

 

 

 

 

 

 

 

Е, това е почти Церетели.

декоративен кран

Както можете да видите, градински инструмент може да изпълнява различни функции. Просто трябва да се научите да гледате на обикновените неща с очите на художник.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...