Публикувано в много

Декоративна градина като елемент от ландшафтен дизайн 6 снимки Любими

декоративна градина декоративна градина

Кухненска градина и къщичка - връзката на тези понятия според нас е неразривна. Вила не може да съществува без градина, дори ако къщата е само на няколкостотин квадратни метра, а собствениците са твърди противници на селскостопанския труд като празник. В такива случаи леглата могат да бъдат направени много малки.и ги подредете, както е показано на снимката.

 

Няма значение кои растения ще растат на такива легла. Тук виждаме както зеленчукови, така и пикантни билки, от другата страна на пътеката - добре поддържана морава, цветя. Но заедно те съставят прекрасна композиция. Такъв сайт изглежда спретнат и хармоничен, грижата за растенията е неразделна част от релаксацията, а не противоречието му.

Всяка работа трябва да носи морално удовлетворение и ако можете да направите такива легла като на тази снимка, то това вече е причина за гордост. Повече прилича на Версайска градина, нали? Въпреки че подобна композиция не е за обикновена лятна резиденция, може би ще трябва да наемете градинар или по-скоро градинар, а разходите вероятно не са малки. Но като пример, за да видите визуално какво може да се направи от обикновена градинамного добър.

декоративна градина

Тези области са по-скромни, но се усеща и ръката на майстора. Цялата сол на красива композиция в геометрични пропорции и обмислено засаждане на зеленчуци. Комбинацията от кръгли и правоъгълни форми радва окото и добавя необичайност и оригиналност на сайта.

декорация на легла

декорация на легла

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Също така изглежда много красиво легла с неправилна формакакто и комбинация с храсти и дървета.

декоративна градина

декорация на легла

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дори да имате малка градина, ако желаете, винаги ще има място за творчество.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...