Публикувано в много

Направи сам декор за градина 19 снимки Любими

декоративни фигури за градината декоративни фигури за градината

Собствениците на крайградски райони обикновено се опитват да ги оборудват така, че да са красиви и оригинални. Екзотичните растения за отглеждане за това не са необходими. Достатъчно въображение, развито въображение, за да гледате на някои неща от съвсем различен ъгъл. Така можете да направите вашия сайт наистина уникален, като го украсите със самостоятелно изработени занаяти.

 

Подреждането на лятна резиденция е сериозен въпрос, в който могат да се използват различни предмети, които, изглежда, отдавна да бъдат изхвърлени. Преглеждайки запасите ви, можете да намерите например ненужни автомобилни гуми. Гумата трябва да се смени, но къде е стара?

За такива занаяти тук:

направи си сам направи фигура

фигура в страната

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

направи си сам фигурата в страната у дома

фигура в страната

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пластмасови бутилки в почти всяка селска къща могат да бъдат намерени. От тях също се получават интересни занаяти, подходящи буквално за всеки повод:

магаре от пластмасови бутилки

пластмасова свиня

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Е, ако искате нещо по-екологично, моля - дърво е на ваше разположение. Пъпки от паднали или изсечени дървета, дървени трупи, разфасовки. Тук полето на дейност не се ограничава до нищо, но какъв материал може да бъде по-екологичен от дървото?

дървена декоративна фигура

дървени декоративни фигури

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Приказни замъци, растящи точно върху леглата, хобитските къщи и други фантастични сгради, разбира се, от магазинен произход. Но за да ги използваме толкова ефективно, за да създадем такива необикновени пейзажи, е необходима забележителна фантазия. Освен това са необходими и умели ръце, за да се създаде такава красота само с няколко елемента. Всеки, който харесва тези опции, може да ги вземе в услуга, да ги модифицира самостоятелно, да се адаптира към техните собствени условия:

градинска декоративна фигура

декоративен дървен замък

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

фигура замък замък

оригинален декоративен замък

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тези гноми се купуват и в магазина. Но самите собственици създадоха „условия на живот“ за тях, за да изглеждат като естествен елемент от градинския декор.

deorativnaya фигура гном

gnome обезличена фигура в страната

 

 

 

 

 

 

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

фигура в страната

направи си сам gnome

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вилите са различни и техните собственици имат различни характери и предпочитания, а нивото на материала също варира. Но във всеки случай, къщичката остава мястото, където човекът може по-пълно да се прояви, да се отпусне. В много отношения това се отразява на естеството на декориране на градина или зеленчукова градина. Тоест, в дизайна на сайта до известна степен се отразява светогледът на собствениците:

направи си сам направи фигура

градинска декоративна фигура

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Има какво да избирате, както виждаме, основното тук е фантазията!

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...