Публикувано в много

Подреждане на вертикална цветна леха в сюжет от 4 снимки Любими

вертикално цветно легло вертикално цветно легло

Интересна идея може да се приложи независимо от това колко просторна е лятната вила. Вертикалната версия на озеленяването с малка площ е особено актуална, но ще изглежда добре във всеки случай.

 

Особеността на такова цветно легло е в подреждането на контейнери за растения. Кутиите са инсталирани върху опори, изрязани от дървени дъски, имащи няколко секции. Снимката показва 5 секции за пет кутии, можете да направите 3 или например 6. Напълнете контейнерите със земна смес и отглеждайте всякакви цветя, дори зеленчуци и дори билки или подправки.

 

Модата за вертикални легла отдавна е популярна в чужбина и дойде при нас от там. Досега вертикалното градинарство не е станало широко разпространено у нас. Но изглежда, както виждаме, доста впечатляващо и винаги ще украсява сайта.

 

Малка вертикална оранжерия може да се подреди и на верандата или терасата. Достатъчно е да съберете малко какво ли не, това ще отнеме много малко време, но вижте колко саксии за цветя могат да се поставят върху него.

вертикална цветна леха в страната

вертикална цветна леха на верандата

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

И тази опция е още по-добра, растенията имат повече светлина, а в средата на дизайна можете да поставите няколко дрънкулки или красиви фигури. Тази преносима цветна леха ще изглежда красива навсякъде, може да бъде поставена както на верандата, така и извън къщата.

вертикални цветни лехи в страната

Дизайнът, разбира се, може да бъде направен различен, но триъгълната форма е най-оптималният вариант.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...