Направете сами табуретка от дърво. + Рисунки +800 снимки

 

Кръгла сгъваема табуретка + Рисуване

Кръгла сгъваема табуретка + РисуванеПо-долу сме ви предоставили стъпка по стъпка снимки на майсторски клас за направата на такава прекрасна табуретка с кръгла седалка. Табуретката лесно се сгъва и разгъва буквално без излишни усилия, т.е. всевъзможни ключалки и джъмпери, тук всичко е просто. Обърнете внимание, тъй като авторът (който е непознат за нас), за да се затвори металната шпилка между краката, бяха обърнати дървени тръби.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stul/taburet-iz-dereva-svoimi-rukami-chertezhi-foto#sigFreeId009b9d91f6

 

Стол-стол в детската стая под формата на пъзели.

Направи си столчета във формата на пъзелиТези столове са чудесни за деца и могат да отидат в стаята за игра или детска стая и така ще бъдат чудесно решение за детска градина. Седалките на столовете са направени във формата на пъзели и следователно, ако е необходимо, тези столове може да се комбинира в една пейкаче в определени случаи може да бъде много удобно. Можете да научите как да направите такива столове със собствените си ръце от стъпка по стъпка снимки, разположени по-долу.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stul/taburet-iz-dereva-svoimi-rukami-chertezhi-foto#sigFreeId75b6596a83

трикрак столчеКак да си направим стол на три крака

Знаете ли, че столче на три крака е много по-стабилно от четири? Не е тайна, за дизайн на четири опори се нуждаете от равна повърхност, а ако има само три акцента, тогава те самите „търсят“ къде да се облегнат. Как да направите табуретка на три крака със собствените си ръце? Гледайте майсторския клас. Трион заоблен с мозайката седалкаслед това крака, Направете дупки в седалката: с помощта на компас нарисувайте кръг в долната част на седалката, разделете го на три равни части и определете точките за дупките. Най-трудната част пробийте дупки под ъгъл, тук е необходима точност. Като алтернатива можете да използвате лента. Пробийте дупки един по един, опирайки седалката на бара, тогава ще има същия ъгъл, основното е точно да насочите тренировката вертикално. След това поставете краката и песъчете повърхността. Табуретката е готова.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stul/taburet-iz-dereva-svoimi-rukami-chertezhi-foto#sigFreeId910e0f1663

Прост кръгъл стол

Направете сами проста кръгла табуретка

 

 

магнитен трислоен стол (сгъваем)

Сгъваем магнитен стол от три дъскиМожете лесно да разглобите такава табуретка и да я поставите със себе си в туристическа раница или кола и това няма да отнеме много място. Дори дете на 2-3 години ще може да разглоби и сглоби такова столче.

Снимката по-долу илюстрира всички стъпки на изработката на този модел. Обърнете внимание. че седалката на столчето се поддържа от магнити, което прави разглобяването на стола много бързо и лесно. Магнитът от своя страна прилепва към лепилото.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stul/taburet-iz-dereva-svoimi-rukami-chertezhi-foto#sigFreeId8526a0c34a

 

Кръгло картонено столче

кръгла табуреткаТози табуретката е изработена от 22 трапецовидни форми от 3 мм велпапе, формите са залепени заедно с PVA лепило. По-долу можете да видите чертежите на този картонен стол.


Забележка: на снимката е стол, който се използва от 5 месеца всеки ден от човек с тегло 80 кг., което вече говори за неговата надеждност и издръжливост.

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stul/taburet-iz-dereva-svoimi-rukami-chertezhi-foto#sigFreeIdd195c63ba3

 

Сгъваема преносима табуретка
Сгъваема преносима табуретка

Получава се прекрасно и компактно столче, изработено от дърво, както на тези снимки. За съжаление не можахме да намерим стъпка по стъпка снимки, но от снимки, направени от всички ъгли и представени по-долу, и така че всичко е ясно, опитен майстор не трябва да има въпрос тук.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stul/taburet-iz-dereva-svoimi-rukami-chertezhi-foto#sigFreeIdfe6a39af83

 

Табуретка от шперплат от едно парче

Прост стол от шперплатТози стол е сглобен от части, изрязани от едно цяло парче шперплат.

чертежи Можете да прегледате и копирате по-долу. Можете да го нарежете на машина с ЦПУ (например, като го поръчате в съседна фабрика за мебели) или сами да използвате електрическа мозайката на неудобни места и кръгови прави линии. Можете да отпечатате шаблоните на части върху лист хартия и след това, като приложите шаблон за лист шперплат, да очертаете всички необходими подробности.

Това столче принадлежи на сгъваеми модели, тъй като може да бъде транспортирано в разглобен и компактен вид до местоназначението си и вече е сглобено там.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stul/taburet-iz-dereva-svoimi-rukami-chertezhi-foto#sigFreeIde45fb6558e

 

Рисуване. Полусглобено столче от шперплат

Рисуване. Табуерт от шперплат


 

Стол + стълба + дъска за гладене.

ТРИ в едно !!!

stul stremjanka doska 02

Стол + стълба + дъска за гладене

Наскоро беше изобретено необичайно допълнение към трансформаторен стол, който може да бъде или табуретка или стълбище.Гърбът на трансформаторното столче беше заменен с дъска за гладене и този тип мебели придобиха още едно забележително качество.

Чудя се какво още би измислило майсторите да допълнят този стол ???

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stul/taburet-iz-dereva-svoimi-rukami-chertezhi-foto#sigFreeId57c67a66ec

 

Рисуване. Сгъваем стол

Рисуване. Сгъваем стол

 

Направи си сам сгъваем стол от дърво

Сгъваем столСгъваем столПогледнете каква невероятна сгъваема табуретка може да бъде направена от дърво, този модел се сгъва перфектно и има отлични показатели за здравина, което беше доказано от автоматичната снимка на последните снимки, където той направи сгъваема маса по подобие на тази табуретка (просто увеличава размера на частите) и застана върху нея с всичките си тегло.

Ето видео в YouTube, където можете да гледате процеса на сглобяване и трансформация https://www.youtube.com/watch?v=JiQPUKHo9Xo

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stul/taburet-iz-dereva-svoimi-rukami-chertezhi-foto#sigFreeIdb291ff95cf

 

Табуретка в стил Арт НувоТабуретка в стил Арт Нуво.

Тази лесно изработена табуретка може да се използва като нощно шкафче за телефон или дистанционно управление, за цветя или като мобилна мини масичка за кафе. Въпреки привидната илюзорна природа на треперенето на крака на стълба, всъщност този стол е много стабилен пример за модерни и прости дървени мебели.

 

Направи си сам сгъваем стол

Процедура за сглобяване на сгъваеми изпражнения:

Процедура за сглобяване на сгъваеми изпражнения:

 

 

Чертеж: Направи си сам сгъваем табуретка за статив

Направи си сам сгъваем табуретка за триноги

 

 

Дизайн на сгъваеми табуретки (или маса)

Ето такъв сгъваем стол (или маса: зависи от размерите, в които ще направите този модел) можете да го направите сами според модела, показан на фотоколажа по-долу

Дизайн на сгъваема маса (или табуретка)

 

 

Просто преносимо столче за пейкаПроста преносима пейка + рисуване

Такова столче е направено много просто и бързо, погледнете чертежите на снимката. Възможно е да се направи както от дъски, така и от шперплат и ПДЧ.

Прост чертеж на преносим стол

 

 

Направи си табуретка от масивно дървоПлътно столче

Простота и минимализъм. Това столче веднага ще привлече вниманието. Направете това изобщо не е трудно. Както можете да видите, той се състои от 4 части: две щанги и два крака. Тази табуретка може да служи като стойка за цветя или да бъде мини маса за кафе.

 

Резбовано столче

резбовано столчеТабуретката, разбира се, е обикновена, целият чип в красива нишка на корицата. За да получите същото красиво, трябва да получите машина с ЦПУ. Въпреки че, ако имате търпение, можете да го направите ръчно. По-долу са стъпка по стъпка снимки, които показват как да направите цялостно столче, а не само седло. Между другото, дизайнът е много надежден, но картината? Можете да изрежете всеки чертеж, ако няма специален инструмент, направете трафарет и размачкайте малко с малко.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stul/taburet-iz-dereva-svoimi-rukami-chertezhi-foto#sigFreeId8e2700f7c3

 

Високо столче

направете си високо столчеВисока табуретка за кухнята

 

Какво е предимството на изпражненията? Те заемат малко място, по-функционални са от столовете, подходящи са за почти всеки интериор. И още едно предимство, те са лесни за изработка сами. Ето майсторски клас за това как да направите високо столче за собствената си кухня, Основната част са краката, за да направите сами такъв красив резбован продукт, имате нужда от дървообработваща машина. Въпреки че има начини да направите крака за столче без струг, но това е, ако направите една табуретка и ако целият комплект е в кухнята, тогава, разбира се, е по-добре да поръчате в сервиза. Авторът на този майсторски клас направи точно това и стъпка по стъпка показват снимки как да направите седалка и да сглобите цялата структура.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stul/taburet-iz-dereva-svoimi-rukami-chertezhi-foto#sigFreeId779035c060

кухненско столчеБар столове за кухнята

 

Днес е много модерно в кухнята да има малък бар брояч. Ами и съответно ще ви трябва бар столове за кухнята, В каталозите в интернет има много стилни опции, но това са само табуретки, които е лесно да направите със собствените си ръце. Например, като например на снимката. За комфорт все още можете да седалка тапицерия, но това може да се направи по всяко време.

Освен това, ако не искате да се притеснявате, седалката може да бъде направена, а не вдлъбната.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stul/taburet-iz-dereva-svoimi-rukami-chertezhi-foto#sigFreeId622f6cdac2

високо столче дървеноВисоко дървено столче

Табуретките са изработени от различни материали, плочи от дървесни частици, шперплат, но разбира се, напълно дървени са по-надеждни, въпреки че ги правят малко по-трудни. Но изпражненията от масива ще продължат дълго време и разбира се изглежда по-солидна. От материалите, от които се нуждаем барове, летви за царг, дъска за седалки, За да изглежда конструкцията чиста, дъските трябва да бъдат внимателно шлифовани. Отдолу се правят маркировки за закрепване и най-важното - внимателно следете дали всички крака са с еднаква дължина. Можете да използвате различни методи за свързване например на мебелни винтове, но както можете да видите на стъпка по стъпка снимките, авторът използва шипове, не най-лесният метод, но основният резултат е. Готовата конструкция трябва да бъде шлифована и декорирана. За дърво е най-логично да покриете повърхността с тониран лак, за да подчертаете текстурата. Ето рисунките, тъй като авторът представи столчето си преди монтажа.

високо столче дървеновисоко столче дървено

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Авторът твърди, че е направил това столче в един денвероятно беше труден ден :)

Може би можете да го направите, но няма да знаете, ако не опитате.

Вижте вграденото изображение жлъчноонлайн онлайн на:
https://expert-h.com/stul/taburet-iz-dereva-svoimi-rukami-chertezhi-foto#sigFreeId751df68a2c

направете сами плетено столчеНаправи си стол от ракита

 

По принцип табуретките са украсени с красиви резбовани крака, но за седалката можете да излезете с нещо оригинално. Ето един пример - направете сами плетено столче, евтин и стилен, Тук е използван прост диагонален метод на тъкане. Всичко, от което се нуждаете, е шнур, най-добър парашут, нокти и чук. Самата табуретка може да бъде направена самостоятелно, в тази статия са показани много опции или можете да използвате стар стол и евентуално да преработите чекмеджетата.

 

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stul/taburet-iz-dereva-svoimi-rukami-chertezhi-foto#sigFreeId3608b4f4d4

седалка от ракита

Друга версия на табуретка с плетена седалка, само тук се използва модел, например "шеврон".

 

Въжето ще се побере почти всяко, за предпочитане по-силно. Само на около 25 метра. Процесът по принцип е добре показан на стъпка по стъпка снимки на майсторския клас. За начало закрепете края на въжето, след което започнете да махате, за по-добро фиксиране чекмеджетата могат да бъдат разнесени с лепило. Когато основният слой е готов, може да бъде изтъкан допълнителен шнур. На всеки няколко реда го закрепете с телбод или нокти. За да получите модел на шеврон, трябва да преместите допълнителното въже с една стъпка назад в средата на намотката.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stul/taburet-iz-dereva-svoimi-rukami-chertezhi-foto#sigFreeIdf06c244e1d

направете сами декоративен стол

 

 

Можете също да използвате такова декоративно тъкане.

 

Вярно е, че такъв дизайн няма да издържи на голямо тегло, тъй като целият товар ще отиде само до основното тъкане, но малко дете ще направи, или, като опция, може да се използва като стойка за крака. Процесът на тъкане е същият като в предишните случаи, просто моделът може да се извърши без допълнително закрепване.

 

 

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stul/taburet-iz-dereva-svoimi-rukami-chertezhi-foto#sigFreeId3c29eadea6

Чертежи на дървени табуретки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stul/taburet-iz-dereva-svoimi-rukami-chertezhi-foto#sigFreeIda987d91188

Дървени табуретки 300 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stul/taburet-iz-dereva-svoimi-rukami-chertezhi-foto#sigFreeIdb3022e15cc

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...