Публикувано в строителство

Интересни селски къщи 7 снимки Любими

селски сгради селски сгради

Лятната къщичка сама по себе си е интересно място, което събужда творческа жилка у хората. Тук в природата няма строги правила, както в град, в който не можете да построите живописна беседка и можете само да мечтаете за лятна кухня с барбекю.

 

 

 

Овладяване на крайградските пространства, обикновено сайтът бързо се зараства с различни летни къщи, и какви ще бъдат те, зависи само от въображението на собственика. На тази снимка някой излезе с идеята да направи този, да речем, интересен многоцелеви дизайн. Може би това е малка къща, за някои може да е малка беседка, а за някои това е просто градинска пейка с покрив.

 

И тук виждаме лятна къща с отворена кухня, тук вероятно е много по-приятно да се занимавате с домакински работи, заобиколени от цветя.

селски сгради

Тук има малка къща или навес, точно като от приказката "Снежната кралица"

селски сгради и конструкции

селска къща в градината

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

И тук явно хората живеят в творчески професии. Въпреки че няма нищо особено за живеене в къща, която прилича на оранжерия, все пак ... има нещо в него. Е, такава зелена колиба, това е наистина оригинално.

стъклена къща в страната

оригинална къща

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

И това изглежда е къща за млади дами. Много е красиво, веднага става ясно, че момичетата не са били подходящи за живот в дървена къща.

детска къща в страната

И как сте в страната?

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...