Публикувано в строителство

Изработка на навес от палети

Навеси от палети. Навеси от палети.

Какво не правят от палети: огради, мебели, къщи, маси,

Виждали ли сте навеса от палети ???? Поне някой ???

Мисля, че подобна сграда ще бъде само пътят към собственика, който смята, че е по-лесно и по-евтино да се изгради дърворезба. Дървата за огрев в него ще бъдат защитени от дъжда, те няма да бъдат пълни със сняг и в същото време ще бъдат добре проветрявани. Следват няколко прости и функционални опции. навеси от палети.

Направи си плевня от палети

Дървените палети се използват за доставка на стоки, които варират от строителни материали до хранителни стоки. Някои от тях се рециклират, събират и връщат за употреба отново, но много от тях просто се изхвърлят. Палетите могат да бъдат добър изходен материал за проекти като навеси.

Направи си сам палетиМожете да изградите напълно палети палетили да ги разглобите, пускайки материала върху стените. Те също така ще направят отлична основа за поддръжка на навес с рамни стени или стени от същите палети.

Палетите могат да се използват за различни проекти, в този случай е показано как да направите навес от палети за даване със собствените си ръце. Ако имате финансови затруднения, не всеки има възможност да си купи готов сглобяем навес, тогава тази идея със сигурност ще помогне да спестите много. Така че, ако има стари палети, не бързайте да ги изгорите или да ги изхвърлите, това е такъв материал, който е лесно да се пренарежда и използва за различни проекти. Просто трябва да сте креативни. Ако се интересувате от тази тема, вероятно в интернет сте виждали колко полезни неща за лятна резиденция могат да бъдат направени от дървени палети. Но обратно към нашата плевня.

Първото нещо, което трябва да направите, е да направите план въз основа на размера на сградата, която искате да построите. Въз основа на това можете да изчислите броя на палетите, които ще са ви необходими изграждане на навес от палети.

материали

 • палети
 • Нокти, винтове, други крепежни елементи
 • Ударна тренировка
 • Циркулярен трион
 • лопата
 • Бетонни блокове
 • ниво
 • шперплат
 • стълбище
 • рулетка
 • панти, дръжка и брава на вратата
 • Генератор и удължителни кабели
 • Е, няколко приятели, някои от етапите на строителството сами не могат да бъдат овладени.

Как да изградите навес от палети

 1. Подготовка на пода, Това е първата стъпка, подгответе сайта за плевнята. Трудно е да намерите идеално равна зона, затова използвайте бетонни блокове за изравняване. На тях ще бъде инсталирана подова рамка, а малкото пространство между земята и пода ще помогне до известна степен да се предотврати увреждането на дървото от влага. Първо настройте външните блокове, за да направите правоъгълник. Използвайки ниво, уверете се, че всички върхове на блоковете са на една и съща височина. След това задайте останалите в средата и проверете с нивомер тяхното местоположение спрямо външните единици.
 2. Подова инсталация.
  След изравняване на сайта, започнете да монтирате пода. За автора той се състои от 12 палети с различни размери, поставени върху тухли и след това закрепени заедно. След фиксирането на палетите с шперплат горната част е прикрепена.
 3. Стенна конструкция
  Стените са може би най-трудната част от изграждането на навес от палети. Стените не трябва да имат нито една слаба точка, в противен случай цялата структура ще бъде ненадеждна. С циркулярен трион нарежете няколко палета наполовина. Закрепете палетите към пода с винтове и пирони. Когато повдигате стени, уверете се, че те са вертикални и равномерни. Размери, разбира се, по ваша преценка, стените на автора са сглобени от 2 палети, високи 2,50 м.
 4. Производство и монтаж на ферми.
  Повдигане на стените, направете ферми за покрива. Авторът е използвал табла с шперплат 2x6 и 2x8 и шперплат. За съжаление размерите на покрива не са посочени, тъй като той е построен "по око". Просто се уверете, че от всяка страна има най-малко 15 см издатина, това ще предпази стените от дъжд. За да разположите правилно фермите, намерете си помощник, да, и преди това е препоръчително да фиксирате вратата.
 5. Покрив и сайдинг
  Има различни опции, авторът просто е използвал панела osb, след това е покрит със смола и след това с плочки. Препоръчително е да не извършвате такава работа в горещ ден. Когато приключите с покрива, покриващ стените, можете да използвате същия osb.
 6. Завършване на външна работа
  Сега, когато стените и покривът са инсталирани, всичко, което остава да се направи отвън, е да се изгради врата, рампа и боядисване на стените. DПовярвайте, се прави от един лист на панела osb с рамка. Рампа от шперплат и дъски. Стените са боядисани на два слоя, за да се предпазят от атмосферните условия. Отпред и отзад на навеса са направени два отвора за вентилация от палети, така че да няма проблеми с циркулацията. Вратата в крайна сметка беше боядисана, както и горните триъгълници отпред и отзад на плевнята. На този етап сградата е почти завършена.
 7. Монтаж на работната маса
  Сега, когато външната част е завършена, вътре може да бъде оборудвана малка работна зона. Авторът построи тази работна маса, използвайки палети и шперплат. Тежката част е това, което е облицовано с шперплат капаци за палети. Задните крака са прикрепени директно към стените. Както можете да видите, палетите дават много място за окачване на инструменти, както и възможността за закачване на малки рафтове. Изграждането на навес от палети не е трудно, но отнема много време, но крайният продукт си заслужава времето и усилията.

Няколко думи от автора на този проект.

 • Не съм професионален дърводелец, може би дори не мога да се считам за любител
 • Това беше първата ми плевня, която построих.
 • Знам, че бяха допуснати грешки
 • Тъй като плевнята е изградена предимно от палети, много размери не са точни.
 • Надявам се, че тази идея помага на хората с истински умения и те могат да построят нещо по-солидно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stroitelstvo/134#sigFreeId0f201fccab

Направи си сам навес на палети стъпка по стъпка

Направи си сам навес от палетиКупуването на сглобяем навес е скъпо, но има и евтини опции. Добра алтернатива направете сами палети, Предимството на тази опция е, че тя може лесно да се изгради през уикенда и е много евтина в сравнение с сглобяемите навеси. Можете дори да получите палети безплатно. В допълнение, те са издръжливи, универсални и ще издържат много дълго време. В крайна сметка палетите се използват за съхранение на всякакви материали и съдържание, поради което са много надеждни. А в случай на повреда те се поправят лесно.

Като цяло ползите са ясни. Ако не знаете от какъв край да започнете да изграждате плевня от палети за лятна резиденция, тази кратка инструкция ще ви помогне. Методите, които авторът на проекта използва за изграждането на плевнята, са доста прости. И така

Необходими инструменти:

 • акумулаторна бормашина
 • циркулярен трион
 • ниво (колкото повече, толкова по-добре)
 • стълба
 • 2 чифта клещи
 • рулетка
 • осцилиращ инструмент (няма общоприето име на руски език. Човек може да чуе „мултитул“ в разговор, а ако е по-официално - универсална вибрационна машина, която абсолютно точно отразява същността на устройството въз основа на високочестотни трептения с малка амплитуда)

материали:

 • палети, количество според размера
 • винтове, шайби с различни размери
 • хардуер за врати какво харесвате
 • покривно покритие
 • 1 лист ПДЧ 4х8
 1. Изравнете квадратната подложка и инсталирайте циментовите блокове. Инсталирайте първите палети, които ще служат като основа и ги закрепете с винтове. Проверете дали ъглите са равномерни.
 2. След това прикрепете останалите палети, както е на снимката.
 3. Закрепете задната лява ъглова стена с винтове към дъното, като използвате няколко дъски.
 4. За да завършите страничните стени, добавете по-малки палети.
 5. Използвайте 2x4 дъски, за да направите врата.
 6. След това инсталирайте три дъски отпред, за да поддържате временния пластмасов покрив и рамка на вратата.
 7. Инсталирайте вратите и покрива.
 8. След това заменете временния пластмасов покрив с гофрирани листове. Навесът е висок около 2,5 м отпред и висок около 1,80 м отзад, така че стекът с дъждовна вода е нормален.
 9. Инсталирайте прозорци.

Както виждате изгради навес от палети съвсем просто, просто не бързайте, внимателно измервайте всичко, преди да закрепите палетите.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stroitelstvo/134#sigFreeId380d3e8a7f

Как да се изгради градински навес

как да се изгради градински навесПри изграждането на това градински навес от палети, авторът спазва два прости правила: на първо място, използвайте само използвани материали, така че е логично първата мисъл да е за палети. Вратата на плевнята е вратата към стария хладилник. Дори ноктите и свързващите скоби бяха сглобени от скрап метал. на второ място, дизайнът трябва да е мобилен, тоест, за да може лесно да се разглобява и сглобява.

Основната технологична идея беше палетите да бъдат съборени по два във всеки панел, а всички останали връзки лесно се отделят. По този начин цялата рамка може лесно да се сгъва и транспортира в камион. По принцип, разбира се, авторът искаше да надгражда прост навес от налични материали, Това е само пример, адаптирайте го според вашите нужди, има толкова много възможности.

Малко за палетите, Те трябва да бъдат еднакви по размер. Ще ви трябват поне шестнадесет броя. Ако палетите са стари, трябва да се погрижите за резервните части, така че няколко запаса да ви бъдат полезни. Освен това, ако искате да използвате палети за под или покрив, трябва да извършите допълнителни изчисления.

Стъпка 1: Направете секции

Основата на бъдещия дизайн са секции от 2 палети, свързани помежду си с пирони или винтове. Това е много удобно, тъй като секциите са достатъчно малки, за да бъдат натоварени в каросерията на автомобила, и достатъчно леки, така че двама души да могат лесно да ги пренасят, но в същото време това вече е малка част от дизайна.

Палетите не са квадратни, а правоъгълни. Поставете ги на земята, така че отворената страна да е обърната нагоре и да се завърти така, че да стоят еднакво. Закопчава се с пирони или винтове. Връзката трябва да е твърда, но цялата секция все още не е стабилна. По-късно, когато цялата структура е сглобена, тя ще придобие по-солидна форма.

Стъпка 2: Размери и дизайн

 • След като направите секцията, вземете размерите. Когато знаете размера на дадена секция, можете да определите нейното местоположение. В този случай някои секции са положени отстрани, а други - отгоре. За да може стената да е по-висока, но с по-малък размер.
 • С асистента заменете секцията нагоре и след това отстрани, за да имате представа каква ще бъде стената във височина и височина.
 • Сега знаете размера. Две секции образуват стена, четири стени - цялата структура на плевнята. Разбира се, можете да добавите още секции, зависи от това какъв размер навес искате да изградите.
 • Като задавате размерите на секциите и стените, знаете колко панели трябва да направите. Направете ги абсолютно еднакви.

Стъпка 3: Сглобете стена на плевня

 • В този случай стената е оформена от две секции.
 • Тази стъпка трябва да се направи на място. Стената е тежка и обемна, така че ще са нужни няколко души, за да я инсталират на място.
 • Поставете двете секции на пода един до друг. Отново легнете с отворената страна обърната нагоре.
 • Сега трябва да направите плътна стена, така че дистанционерите трябва да са през.
 • След това свържете уплътненията, за да създадете дълги носещи пръти.
 • Демонтирайте няколко допълнителни палета, за да направите уплътнения.
 • Плъзнете уплътненията нагоре по секцията и инсталирайте до външните и централните уплътнения, които са основата. Събори две секции с нокти. Една рамка е готова.
 • По същия начин направете още три рамки.

Стъпка 4: Четири стени

 • Двете секции, съединени заедно, са доста тежки, така че помолете някой да му помогне да ги задържи, докато ги закрепите към другите секции.
 • Инсталирайте първата стена. Помолете асистенти да повдигнат горното било от земята, докато долното било остава на място. Един човек трябва да го държи, а всички останали вдигат втората стена.
 • Инсталирайте втората стена. Когато оформяте кутията, стените трябва да са под прав ъгъл. Използвайте лента за временно придържане на две стени заедно.
 • Повторете за третата и четвъртата стена. Не забравяйте, че трябва да сте извън кутията, когато закрепите последната стена, в противен случай ще трябва да изчакате, докато отрежете вратата :)
 • Вече трябва да е стабилен дизайн.Обърнете внимание на слабостите, които могат да бъдат леко засилени, както и на факта, че стените са под прав ъгъл.

Стъпка 5: Вържете ъглите към доброто

Стъпка 6: Врати и прозорци

Размерът зависи от наличните материали. Например, в този случай вратата на плевнята е направена от вратата на хладилника. Тесен, но надежден и много рафтове. Windows, както се оказва, просто извадете няколко парчета от палета и отворът е готов.

Стъпка 7: Подове и покрив

Можете да използвате просто свързани секции, ако навесът на палетите ще бъде на сухо място, но е по-добре, разбира се, да направите рамка и да я инсталирате върху шлакове. Покривът също може да бъде направен от секции. Ако искате покривът на плевнята да е наклонен, просто направете задната стена малко по-висока. За покрива, разбира се, е по-добре да закупите покривен материал, но ако по принцип не искате да харчите пари, можете да измислите каквото и да било, просто е необходимо повече време за търсене и експерименти.

Стъпка 8: обшивка

Можете да използвате плоча или шперплат.

Така че можете да изградите навес от палети със собствените си ръце без никакви разходи - както за икономиката, така е удобно, така и за околната среда.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stroitelstvo/134#sigFreeId10bbf9de84

Дървен навес, изработен от палети

Направи си сам палетиТози малка плевня 2,5 х 1,8 м направена не изцяло от палети, по-скоро използва палети, но изглежда красива и е чудесна за всяка лятна вила, много функционална и издръжлива. В този случай са използвани палети. за създаване на основататоест, бетонна платформа се излива и върху нея се монтират секции от палети. По принцип е възможно да не се напълни с бетон, а просто да се монтират няколко блока шлака. След това на тази основа се изгражда рамка от дървен материал и се обшива с дъски. Подробни описания на типичните навеси са туккъдето са представени много различни опции.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stroitelstvo/134#sigFreeId4c74638f23

Как да изградите навес от палети

как да се изгради навес от палетиКрасив навес, нали? Трудно е веднага да се предположи, че е изграден от обикновени палети. Авторът се нуждаеше от нов хамбар, който да замени стария, но със същия размер 3 на 4,5 м, височина 3,5 м. Купуването на нещо подобно би струвало прилична сума и идеята се роди при използване на стари палети. Ако също не искате да харчите допълнителни пари, прочетете как да се изгради навес от палети, чуждият опит никога не боли. Само имайте предвид, че има много начини, това е само един вариант. Палети, универсално нещо, така че има достатъчно място за творчество.

 1. Първо трябва да съберете достатъчно палети.
 2. Първо направете рамка, която ще бъде монтирана върху бетонни блокове, която също ще служи като основа за пода.
 3. След това изградете първата стена, като закрепите палетите. Авторът направи стените с дължина 3 м, но това се определя от размера на палетите, които използвате. Забележка. Ако използвате палети с постоянен размер, тогава се отървете от излишното главоболие. Колкото по-голям е площадът, толкова по-добре.
 4. След това прикрепете стената на палета към рамката. Повторете този процес за други стени. Това не е лесно, защото стените са тежки и трябва да се повдигнат над първата стена.
 5. Поставете най-горния слой на дъното с помощта на болтовете за карета и дъската.
 6. Направете рамката на покрива, като използвате дъски, завъртени отстрани и закрепени от скоби на покрива. След това поставете широката лента над горната част, за да образувате мрежа. Покривът има стъпка от 60 см отпред, така че водата да може да се оттича отзад. Можете да направите по-високо, но тогава ще бъде по-трудно да фиксирате метални листове.
 7. За сметка на вратата. Авторът реши да монтира стъклена, изолирана, двойна плъзгаща се врата. Удобно е, че прозорецът не е необходимо да се поставя, но това, разбира се, е възможно. Въпреки че изглежда, разбира се, готино.
 8. Закрепете покрива от ламарина с винтове и специални шайби с уплътнение.
 9. Поставете палети на пода. Разбира се, този детайл не е необходим, но ако искате да поставите дъските на пода, така че вътре да е сухо, по-добре е да го направите като автор.
 10. Следващата стъпка има много възможности. Външните стени могат да бъдат всичко - от дървен сайдинг до ламарина. Авторът искал плевнята да се побере в къщата, затова купи винилов сайдинг (най-евтиният вариант). Но за сайдинг е необходима обшивка, така че авторът използва тънки листове OSB.
 11. След това прикрепете сайдинга към осб.
 12. Поставете топлоизолацията на стените и изолирайте пода, ако желаете, разбира се. Можете също така да обшиете стените отвътре и да поставите линолеум. И също така направете малка тераса от палети, както е показано на снимката.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stroitelstvo/134#sigFreeIdf689d3a781

Навеси в страната на палети

плевня за палетиГрадински навес е спешна нужда за всеки градинар, защото не е вариант да съхранявате инструменти и оборудване на открито или постоянно да ги изнасяте извън къщата. Можете да наемете строители и да построите великолепен свод или да го направите сами, както е представено тук палети палет, Това е отличен материал за такива дизайни, лесно е да се модифицира - ще ви бъде много по-лесно да добавите полезни предмети, като прозорци и стелажи, и тъй като те се адаптират по-лесно, те са подходящи и за по-широка употреба. В този дизайн почти всичко е направено от разглобени палети - дървени стълбове, дъски, подови и покривни рамки.

Как да направите градински навес от палети

 1. Първо изравнете земята, за да я направите равна и твърда. Бетонните плочки ще бъдат основата, така че те трябва да бъдат регулирани така, че да се получи гладка повърхност.
 2. Поставете дървен под върху най-балансираната основа, за да осигурите здрава основа. Това е първата и най-важна стъпка в изграждането на плевнята и трябва да се извърши точно!
 3. Повдигнете стената около основата на пода, така че да можете да фиксирате гредите, към които ще бъдат прикрепени стените.
 4. Поставете решетъчни дървени рамки за стени, като допълнително ги подсилите с кръстосани опори и скоби за по-голяма стабилност!
 5. Направете отвори за прозорци.
 6. Не забравяйте да осигурите ъгъл на наклон на покрива.
 7. Накрая обшийте стенните рамки с дъски от разглобени палети.
 8. Първо покрийте рамката на покрива с филц, а след това покрийте с покрив филц.
 9. Инсталирайте готовата структура върху рамката.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stroitelstvo/134#sigFreeId8fe0469a1c

Как да изградите навес на палети, направени сами

как да изградите плевня от палети със собствените си ръцеИзграждането на типичен дървен навес не е лесна задача, изисква поне основни знания и определени умения. Но задачата е значително опростена, ако искате изгради навес от палети, въпреки че все още трябва да можете да използвате чук и ръчен трион. Така че, вместо да изхвърляте дървени палети, можете да ги прекроите в нещо полезно, а плевня е само един вариант. Освен това, все пак ще се възползвате от околната среда - по-малко боклук, по-малко изсечени дървета. Да не говорим за факта, че изграждайки доста проста структура, ще подобрите уменията си като майстор-начинаещ.

Можете да прочетете инструкции стъпка по стъпка как да направите тази красива плевня от палети на сайта и визуално да видите на тези стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stroitelstvo/134#sigFreeIdbefecac6f7

Ето още един вариант, макар и не напълно завършен.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stroitelstvo/134#sigFreeId2fed0d917d

Възможно ли е лятна плевня, от разглобени палети.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stroitelstvo/134#sigFreeIdc2240bebba

Прост навес от палети

прост навес от палетиВсъщност никъде не е по-лесно. За изграждане прост навес от палети, авторът се нуждаеше само от 29 парчета от този универсален строителен материал, плюс няколко листа евтини OSB. Стените са подредени в три палети и подрязани, за да образуват наклонен покрив. Палетите се държат заедно с плоски плочи и под форма, вратите също са разделени отпред и отзад. Покривът се сглобява отделно от дървени греди и след това се монтира върху конструкцията. Отпред беше направен малък балдахин. Цялата конструкция е покрита с OSB листове и боядисана с водоустойчива боя. Покривът е покрит с листове, залепени за рамката. Авторът използва старите врати, останали след ремонта на къщата.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stroitelstvo/134#sigFreeIdda92163469

Лятна навес от палети

летен навес от палетиИдея за изграждане лятна плевня, което виждате на снимката, дойде на автора спонтанно, в оригиналната версия трябваше да е просто маса и пейки в двора на къщата. Но тогава дойде идеята да се комбинира полезното с приятното - след това останаха много строителни отпадъци реконструкция на старата плевня, Плюс това имаше няколко десетки палети, метални ъгли и други ненужни, но полезни неща. Всичко това беше полезно за изграждането на лятна плевня, в която можете да се отпуснете и съхранявате неща, от които се нуждаете във фермата.

Авторът веднага предупреждава, че не е професионалист, направи всичко сам.

Стъпка 1: Подгответе сайта.

Стъпка 2: Опорни стълбове, Обикновено за този дизайн се монтират греди, но ако имате метални ъгли, тогава можете да следвате примера на автора, той просто изсипе циментова замазка в кофа, постави ъгъл и го остави да изсъхне. Резултатът беше такива опори, както на снимката.

Стъпка 3: структура, Ако работите със стари дъски, ще ви отнеме много време за сортиране. Изберете подходящия материал и го нарежете по размер.

Стъпка 4: Инсталирайте постовете за поддръжка, Изкопайте дупки, добавете малко пясък и инсталирайте бетонни блокове. След това внимателно прикрепете вертикалните греди към опорите и свържете с ъглите. Затова завържете всички ъгли, докато структурата е стабилна.

Стъпка 5: Покривът
За съжаление, няма стъпка по стъпка снимки на инсталирането на покрива, но накратко с думи, авторът направи това:

 • Първо отрязахме две къси релси и ги монтирах вертикално в средата на две противоположни горни хоризонтални греди.
 • След това от всяка страна се добавят 4 диагонални опори.
 • След това той постави 4 дълги дъски хоризонтално върху диагоналните опори и започна да монтира покрива.
 • За самия покрив са използвани тънки дъски.

Стъпка 6: Стените, Това е просто, изрежете необходимия брой дъски по размер и обшийте рамката от хоризонтални пръти.

Стъпка 7: Направете пейка.

Стъпка 8: Paul, Както можете да видите, авторът не е започнал да прави дървен под, той просто е покрил земята с гео-плат от растежа на плевелите и първо е покрил пясък, а след това чакъл. Най-лесното и евтино решение!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stroitelstvo/134#sigFreeIdc34381de22

Дърва за огрев от палети

дърва за огрев от палетиЗа да стане това малко навес за дърва за огрев Авторът беше подканен от снимка в Pinterest, можете да я видите по-долу на снимката. Ако също сте харесали това дърва за огрев от палети, можете да намерите само изходния материал. Авторът имаше три дълги палети с размери 200 × 100 см и 16 по-малки от 75 × 75 см.
дърва за огрев от палети

 1. Първо трябва да ги разглобите. Можете да го направите сами, но с асистент ще бъде по-лесно.
 2. Следващата стъпка е да измерите дължината, която ще е необходима за подовата облицовка. В случая тя е 185 cm.
 3. След това от демонтираните палети изградете правоъгълна кутия. Защо да отрежете дъските 65см.
 4. Свържете ги заедно и ги закрепете към долната рамка.
 5. С помощта на дъски от палети направете и монтирайте покривна конструкция.
 6. Установете горната поддръжка.
 7. След като настилката е здраво фиксирана, внимавайте за покрива. Закрепете покрива с пневматичен телбод и отрежете парчета от 90 см, така че да имате припокриване. Уверете се също, че покривът е под ъгъл за купчина вода.
 8. Изрежете и прикрепете страничните части. Имайте предвид, че цялата структура е равномерна, трябва внимателно да подравните първата плоча.

Както можете да видите, плевнята не беше идеална. Дървените палети се предлагат в различни форми и размери, така че трябва да работите с това, което е.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stroitelstvo/134#sigFreeId39eca892a8

Навес за палети

навес за дърва за огрев от палетиОбичайната зидария за дърва за огрев не е много удобна за използване, затова авторът реши да направи по-удобен дизайн на палети, например мини навес за дърва, Много по-удобно е да сортирате трупи и да осигурите по-добър достъп за товарене с прясна дървесина. Когато гледате стъпка по стъпка снимки, имайте предвид, че любителката е построила плевнята. Ако сте професионален дърводелец, вероятно можете да намерите по-прости начини за изграждане на такава дърворезба. Въпреки че тук няма нищо сложно, основната идея на автора е да направи дизайн на две нива, за да можете да сортирате дървата за огрев, съхранявани в плевнята.

За да създадете двоен стек, ще ви трябват 10 палети, дървени дъски, 14 метални отвора, поцинковани гвоздеи, трион, 6 панти, 2 куки, филцова ролка, работни ръкавици, време и хубаво време.

Вижте стъпките за сглобяване на стъпка по стъпка снимки. Може би стъпките не се показват с големи подробности, ако нещо не е ясно, описанието на процеса може да се прочете на сайта, линкът може да се намери под галерията със снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stroitelstvo/134#sigFreeIdfc9a718f6c

Малък навес за пелети

навес за пелетиДървесните пелети или пелети са биогорива, произведени от дървесни отпадъци, торф и селскостопански отпадъци. Днес те са много популярни в Европа, тъй като са удобни за съхранение, практически не оставят пепел и най-важното - имат повишена калоричност. Ако използвате и този прогресивен вид гориво, тогава можете да го изградите палети палетспециално проектиран за съхранение на пелети.

Освен палети ще ви трябват дъски, 5 листа картон 1,20 х 2,50 м, лепило, пирони, дъски за облицовка и шперплат.

За основата авторът използва три палета с размери 1,2 х 1,2 м. Подът е от шперплат върху рамката. Тогава е построена задната стена. След като стената е завършена, тя е облицована с помощта на строително лепило. Тогава бяха сглобени и монтирани страничните и предните стени.
На следващия ден бяха монтирани кредите, покривите и покривните материали.
В заключение бяха монтирани няколко големи куки, на които може да се сложи брезент.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stroitelstvo / 134 # sigFreeIde91beeea90

Направи сам плевня от палети 200 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stroitelstvo/134#sigFreeId40acc39e56

Други материали в тази категория: Градинска къща от съблекалня »

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...