Публикувано в Направи сам маси

Направете масичка за кафе 800 снимки, рисунки, инструкции стъпка по стъпка

дървена масичка за кафе дървена масичка за кафе

Има мебели, в които изглежда няма спешна нужда, но без нея интериорът изглежда някак непълен. За да добавите комфорт, направете си масичка за кафе, това ще бъде акцентът, който ще направи хола уютен у дома. Можете да го купите, но тази статия не е за купувачите, а за тези, които искат да направят нещо сами.

Има огромен брой различни модели масички за кафе, стотици сайтове няма да са достатъчни, за да представят поне част. Ето защо тук са избрани опции, които дори начинаещ майстор може да направи със собствените си ръце. Ако има проблеми с материалите, има много магазини, в които можете да закупите отделни части за маси, трябва само да ги сглобите, оказва се много по-евтино, отколкото в магазините и най-важното е, че можете да измислите собствен дизайн!

 Как да направите масичка за кафе със собствените си ръце

проста масичка за кафеТакава сладка маса ще украси всяка всекидневна, стилно и без оплаквания. Чудесен вариант за начинаещ дърводелец, нямате нужда от рисунки, без диаграми и най-важното - минимални разходи. че направете подобна масичка за кафе със собствените си ръценуждаещи се лист от твърд картон и три или четири кракакоито могат да бъдат закупени в магазин за мебели.

 

Използвайте сантиметър върху листа, за да намерите централната точка. Просто е, начертайте два диагонала и маркирайте точката на пресичане.
проста масичка за кафеСлед това карайте карамфил и закрепете конец или тънко въже към него, молив от другия край. По този начин вие определяте форма на плота, Ако искате да направите маса с кръгъл капак, тогава оформлението е готово. Ако искате да направите оригинална форма, част от кръга може да бъде изрязана, за да образува фигура, която прилича на боб. След това просто изрежете плота, обелете, боядисайте и накрая закрепете краката. Можете да изберете места за тях по ваша преценка, основното е таблицата да не залита.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeId603b6ecb94

дървена масичка за кафеДържавна дървена масичка за кафе

Ако харесвате прост, селски стил, тогава тази таблица е за вас. Изглежда малко масивно, но по принцип този въпрос на вкус може да бъде коригиран. за да направите масичка за кафе със собствените си ръце ще трябва Craig Jig, изключително удобно парче за дърводелствоАко решите да започнете да произвеждате дървени мебели, не можете да си представите най-доброто устройство за свързване на дървени части под ъгъл. Допълнителна поръчка за монтаж, вижте стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeId61015564c8

Същата опция, само правоъгълна форма

направете си дървена масичка за кафе

направете си дървена масичка за кафе

 

 

 

 

 

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeIdebf61e4fda

Схеми как да направите масичка за кафе със собствените си ръце

схема за сглобяване на масичка за кафеАко решите да направите дървена масичка за кафе в този стил, можете да използвате тези схеми в стъпка по стъпка снимки. Основни правила: измерете седем пътиЕ, тогава знаете; правя монтажни отвориза предотвратяване на цепене на дървесината; оставете връзката да изсъхне правилно с часове.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeId77fde17d1f

проста масичка за кафеСупер проста холна маса

Дори и никога да не сте правили мебели преди, просто се справят с такъв проект, Необходимо е да изрежете лист шперплат до размера, след това четири крака от прътите, направете скос в края на всеки крак с трион за лице.

 

След това направете дупки в краищата на всичките четири части, както е показано. Подобни детайли трябва да се правят по различен начин в зависимост от това къде се намират, както в случая с крака за масичка за кафе. За да избегнете объркване, подредете частите така, както са ориентирани и маркирайте с молив.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeIdbbd5a03ab9

как се прави масаИма много неща, които можете да направите със собствените си ръце. Ако нямате опит, но имате желание, започнете с нещо просто, напр. за да започнете, можете да направите масичка за кафе, Разбира се, те също са различни, тези стъпка по стъпка снимки показват стандартната версия, основното е да започнете и там със сигурност ще успеете.

Всичко зависи от това какво можете да направите и какви инструменти имате. И така, трябва да направим плот, да кажем 60 на 40 см и четири крака на метър. От дърво е по-добре да изберете Azurкарам или бор, по-лесно е да работите с тях След това: изрязваме детайла, с фрезата правим дупки и шипове. Свързваме първо краката без лепило, гледаме колко точно са монтирани частите, ако е необходимо, коригираме. След това сложихме съединението върху лепилото. Изрязахме плота от шперплат. Залепете краищата дървена шперплат лента, Той е изработен от фурнир или полиестер, за декорацията ви е необходим остър нож и ютия за пара. Капакът е прикрепен с помощта на специални куки, те могат да бъдат закупени в магазин за мебели. Ние ги фиксираме до дъното на плота с винтове. Това е всичко, остава да се смила, лакира или боядисва

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeId44146a9d86

квадратна масичка за кафеКвадратна масичка за кафе

Солиден дизайн за любителите на класическите мебели, Естествените дъски ще струват много, но плотът и рафтът могат да бъдат направени от залепен шперплат, а краката могат да бъдат закупени или поръчани отделно. Снимката показва само диаграмите и размерите, материалът може да бъде избран независимо, дори закупен на части ще струва много по-евтино.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeId30fb54c7fe

селска масичка за кафеРустик висока маса

Хубаво нещо, за любител, разбира се. Изглежда особено оригинално в модерен интериор, за разлика от скъпите мебели, Снимките стъпка по стъпка показват как да се сглоби такъв дизайн, почти същият като столче, само с някои дизайнерски характеристики. Не се страхувайте от напречните страни, това е просто декоративен елемент, те не държат нищо, за да могат дори да се сложат на лепило, добре, и да фиксират няколко карамфила.

 

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeId25cfc1cf76

направете сама декоративна масаНаправи си сам масичка за кафе

Не, това не е експонат от музея на мебелите от миналия век, това шикозна масичка за кафе, направена от вас сами, По-нататък снимката стъпка по стъпка показва как се прави, всички етапи, от къдрави крака до плот с красиво тъкане за вентилация. Между другото, декоративният релеф на краката е направен с обикновен нож, което показва безспорния талант на автора.

Мислите ли, че това няма да работи? Ако не опитате, няма да знаете.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeIdef190839fc

козе масичка за козиКозе масичка

Този тип крака за масички за кафе обикновено не се използват, но стаята ви ще изглежда по-оригинална, Един вид средиземноморски стил ще добави цвят към всеки хол. Според представените схеми и стъпка по стъпка снимки е ясно, че не е толкова трудно да се сглоби такава масичка за кафе и най-важното е, че можете да използвате импровизирани материали, така че Можете също да запазитес.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeIdc365b857fb

селска масичка за кафеСелска масичка за кафе

Напомня предишното версия на масата в стила на козметичния селски стил, изпълнено само в по-класически вариант. Този материал е взет от същия английски сайт, вероятно някои надписи няма да са ясни, но снимките са добри.

Ако решите да реализирате този проект, стъпка по стъпка снимките показват подробно всички етапи.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeIdcfd89fc1f1

класическа масичка за кафеКласическа масичка за кафе с чекмеджета

Този модел на класическа масичка за кафе с чекмеджета е взет от каталога на Pottery Barn, Съгласете се, стилното нещо, основното е външният дизайн, тоест ще е необходимо да се работи добре с покритието за стилен вид на „античен“. Самата конструкция доста проста ли е? Освен ако не могат да възникнат проблеми с чекмеджетатаТова е, ако няма опит. Ето защо, съветът:

 • уверете се, че всички части са прави;
 • първо направете една кутия, ако е подходяща, направете втората за същия размер, не разчитайте само на чертежа;
 • и като утешителна награда, не забравяйте, че няма идеални кутии, ако тя се плъзга малко криво, само вие ще знаете за нея.
  Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
  https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeIde5481f7b65

Стъпка по стъпка схеми за сглобяване на класическа масичка за кафе

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeId530ac56ed0

Източник woodshop-plans.com/coffee-table-woodworking-plans-6/

Холна маса с метални крака
масичка за стилети

В този проект са използвани брезови дъски, слой от бреза от 6/4 mm x 1220 mm 21 mm, орехови пръчки (~ 50x50x1000) и четири фиби с дължина 40 cm

 • Първата стъпка е да изрежете дъските на ивици.
 • Поставете ги близо, за да поставите режещите ръбове в една посока.
 • Разпределете лепилото равномерно, като се уверите, че всичко е намазано до ръба.
 • Затегнете конструкцията със скоби и внимателно отстранете излишното лепило.
 • Отрежете краищата с трион с помощта на напречен плъзгач.
 • Рязайте дъските на дълбочина 20 мм, оставяйки 10 мм отгоре и отдолу.
 • Нарежете пяната с дължина 20 мм, ширина 30 мм.
 • С помощта на трион за маса, скосете 45 ° спрямо четирите долни ръба на около половината от височината на масата.
 • Смелете масата.

Завийте краката и нещото е готово.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeIdc3787cd113

масичка за кафе с рафтовеХолна маса с рафтове

Красива масичка за кафе с рафтове, проста и функционална, Стилетните токчета му придават лекота, а удобният рафт придава солидност. Но най-важното е лесно да го направите сами и ако все още знаете как да се справите със тренировка, то това обикновено е няколко дреболии.

Самият монтаж ще отнеме два часа, точно преди това трябва да подготвите материали, това ще отнеме по-голямата част от времето.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeId9f7274eb33

голяма масичка за кафеГоляма масичка за кафе за хола

Добър вариант за просторна масичка за кафе за хола, Ако желаете, стъпка по стъпка снимките в диаграми с размери показват целия ред на работа.

 

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeId5ff637abd6

масичка за кафе с чекмеджетаНаправете сами правоъгълна масичка за кафе

Направете масичка за кафе със собствените си ръце и всякакви мебели не е труден и по-икономичен начин за обзавеждане на апартамент. При избора на модел трябва да се вземе предвид квадратурата, както и какви функции ще изпълнява. Примерът на снимката може да се нарече класически, моделът е взет от каталога, но тази таблица е направена изцяло от вас самите, подробни етапи на работа, вижте снимката.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeIde376bac488

направете кръгла масичка за кафеХолна маса с кръгла маса

Тази масичка за кафе е изградена от рециклирани и антични материали за уикенда между обяд и вечеря. Когато използвате части от стари мебели, проверете материалите за пукнатини и всякакви други структурни повреди. За тази таблица от нови материали се нуждаете от лист шперплат, за да прикрепите четири крака, трябва да изрежете четири триъгълника, можете от останките от шперплат. Изберете свой собствен метод на довършителни работи, защото това зависи от частите на мебелите, които ще използвате.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeId553ff30572

Източник www.diynetwork.com

направете сами сгъваема масичка за кафеНаправи си сам сгъваема масичка за кафе

Масите за кафе в интериора играят главно декоративна роля, както и стойка за цветя, периодични издания, кладенец или пият кафе там пред телевизора. Но работата с лаптоп не е много удобна. За да разреша този проблем, предлагам вариант на сгъваема маса, тази например е направена от обикновена кутия с инструменти, Целият чип в прост механизъм, в този случай той е направен от дървени блокове, можете да използвате метален ъгъл или тръби. Много е удобно не само защото повдига плота за удобна работа, дори под капака можете да съхранявате различни дрънкулки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeId92224229f8

маса с шарнирен капакПовишена горна масичка за кафе

Оценете модела модернизирана масичка за кафе с повдигащ плот и крака от алуминий, Повдигащият механизъм ви позволява да повдигнете плота до идеалната височина за работа с лаптоп. Или ако искате да закусите пред телевизора. Вярно е, че за да направите подемник, ще ви е необходимо заваряване или трябва да поръчате.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeIdfea58f298f

 Холни маси от палети

масичка за кафе от палетаНаправи маса за палети

Започвайки да мисля за спестяване, веднага запомнете палетите, За да направите такава масичка за кафе, ще ви трябва лист шперплат, дървен палет в повече или по-малко прилично състояние и петно. Основните разходи са да поръчате метална рамка с крака, въпреки че такъв прост дизайн може да бъде направен от дърво.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeIdfa51c76acd

палетна масаХолна маса от палет на метални крака

Ексклузивна масичка за кафе, направена от палети, се вписва идеално в интериора в еко стил, Улеснете го, не отнема много време и не изисква големи разходи. Освен това ще спестите пари и ще осигурите възможност да покажете творческото си въображение. Основното етези, за да сте сигурни, че няма нищо подобно в другите апартаменти. Можете да поставите маса до дивана и да съхранявате списания, книги и дистанционно управление на телевизора.
Палетите са различни. Те се различават не само по качество, но и по разстоянието между дъските., За тази опция палетът трябва да се разглоби и след това да се бие върху нов, така че да приляга плътно един към друг. Или да се разплита върху лист шперплат.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeId6281762c50

Източник dizainall.com/sdelaj-sam/how-make-coffee-table-from-pallets-diy

маса с палети рицинХолна маса с палети на колела

С производството на такава масичка за кафе определено няма да имате проблеми. По принцип снимките стъпка по стъпка тук не са необходими. Просто вземете две палети и ги променете малко. Една част трябва да бъде премахната, от останалите дъски правите долния рафт здрав, това е всичко. Остава да обработвате, боядисвате, завивате колелата.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeIdfcad3a5a57

Примери за маси за кафе от палети 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeIddbfdcb1678

масичка за кафе от чекмеджетаДървена масичка за кафе

Най-трудната част от направата на масичка за кафе от дървени чекмеджета е намирането на дървени чекмеджета. Шлифоването и лакирането, според мен, не е проблем за никого. Остава да комбинирате всичко това в един дизайн и да го фиксирате върху шперплат лист. Любителите на комфорта все още могат да се счупят и да си купят колела в магазин за мебели.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeIdf236793160

холна маса с гумиНаправи си сам холна маса с гуми

Ако говорим за импровизирани материали, няма как да не си спомняте добрите стари гуми. Вероятно много хора са видели тази снимка в Интернет, от тези, които се интересуват от народното изкуство. Но за всеки случай, припомнете си как да направите масичка за кафе от гума направете сами, В допълнение към гумата се нуждаете от шнур, шперплат и колела. Като цяло вижте майсторския клас в стъпка по стъпка снимки.

 

 

 

 

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeIddf10eaa9ae

направете сами стъклена масичка за кафеВисокотехнологична стъклена масичка за кафе

Можеш направете стъклена масичка за кафе със собствените си ръце като например на снимката или друга форма и с броя на рафтовете по ваша преценка. Основното е самият принцип на производство. Започнете с избора на чаша, в края на краищата това е маса, така че никой няма да направи. По-добре е да вземете триплекс с дебелина 10 - 12 мм.

Работна поръчка:

 • нарисувайте чертеж, направете маркиране, за удобство можете да направите парче картон;
 • отрежете плота по размер;
 • шлифоваме краищата, за които можете да използвате шкурка, залепена на двустранна лента;
 • ако използвате тренировка за шлайфане, опитайте се да не прегрявате стъклото, скоростта на оборотите трябва да бъде зададена на минимум;
 • схемата за инсталиране на плотове на метални крака е показана на предпоследната снимка.
  Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
  https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeId9495954af5

Стъклени масички за кафе

Стъклените масички за кафе елегантно се вписват в модерния интериор в стил хай-тек и минимализъм. Разбира се, повечето от тях не можете да направите със собствените си ръце, освен ако не са най-простите дизайни, но може да оцени интересните решения на дизайнеритеможе би ще се появят някои креативни идеи.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeId9b667c242d

Някои снимки са направени от www.3d-madonnari.com/the-most-unusual-coffee-tables/

Интересни идеи за маси за кафе

оригинална масичка за кафеНеобичайно направете маса за кафе

Наистина необичайно. Ако можете да спорите за функционалността, тогава определено не можете да вземете оригиналност от нея. Има още един плюс, да направите такава необичайна масичка за кафе със собствените си ръце изобщо не е трудно, Искате ли и вие самия такъв? В стъпка по стъпка снимки има диаграми с размери и ред на сглобяване.

 

 

 

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeIdde8669fab2

дървена варелна масичка за кафеДървена масичка за кафе

 

И така, продължаваме да търсим интересни идеи. Показани тук как да направите масичка за кафе от половин дървена бъчва. Задачата не е проста, не по отношение на техническите решения, а по отношение на трудоемкостта. Първо, не разделяйте цевта наполовина и запишете всички детайли. След това трябва да изчислите добре основата за масата, най-лесният начин е да направите отваряща се плот.

 

 

 

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeIddb2caf9e33

часовник за холна масаЧасовник за холна маса

 

Малко далеч от темата, тази публикация не е за това как да направите масичка за кафе, но какво може да се направи от масичка за кафе, просто една идея е много интересна.Снимките стъпка по стъпка показват майсторски клас за това как да направите часовник в завършена виенска маса, въпреки че можете да го направите сами, по смисъла на самата маса.

 

 

 

 

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeId7aa3852896

направи си сам таблицатаНаправете си сами масичка за кафе

Оригинална мобилна маса на колела, Ще отнеме четири дебели 5х5 бара, 12 парчета от плексиглас 100х10 см, метър дълъг лист стъкло по-дебел, същия размер три листа шперплат, четири метални пръти, колела и 28 малки дървени цилиндъра. Какво да направите с целия този набор, погледнете стъпка по стъпка снимки, вече има 57 от тях, така че можете да разберете всичко подробно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeId8ae7223973

Kruglyash масичка за кафеKruglyash масичка за кафе

Този масичка за кафе много лесно да се направи, най-важното е да намерите подходящия материал. Но лесното не означава бързо, Ако използвате прясно изрязан кръгъл труп, трябва да го поставите на топло място и да изчакате поне две седмици, докато изсъхне. Не е необходимо да бързате с процеса, колкото по-бързо изсъхва, толкова повече пукнатини ще се образуват на повърхността. Тогава ще има досадна работа по щателна обработка на повърхността, но по принцип това е всичко, лакирането и закрепването на краката вече не е проблем.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeId45fccbc6e2

регистрационна таблицаБрезова журнална масичка

Брезата е отличен материал и може да се превърне в основен елемент на всеки интериорен дизайн, Той излъчва топлина и лекота и може да служи за различни цели: можете да направите красиви свещници, да използвате клони, за да създадете естествен фон от органична стена или в този случай да направите красива проста масичка за кафе, която е идеална за вашия дом. Този проект отне 34 брезови трупи с диаметър около 10 сантиметра, Резултатът на снимката е изчистена, кокетна селска, но елегантна масичка за кафе. Можете да разгледате майсторския клас в снимки стъпка по стъпка.

Едно предупреждение за запълване на празните пространства, останали между трупите, добавете фугираща смес върху цялата повърхност и разтрийте повърхността. Използвайте шпатула, за да премахнете излишната фугираща смес от масичката за кафе и оставете да изсъхне добре, преди да продължите.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeIda25c9a0ad5

клонова масакато холна маса, изработена от трупи и клоничисто визуално, разбира се. Всъщност технологията на производство е същата като предишната версия на таблицата на брезовия дневник. Тоест, кутия от шперплат е направена и красиво украсена с трупи и клони, а стъклен плот придава стил на модерен дизайн. Процедурата на производство е показана на стъпка по стъпка снимки, както виждате, няма специални тайни. Първо трябва да направите кутия от шперплат и да я боядисате в тъмен цвят, така че светлите цветове да не блестят през декоративното покритие. Можете да залепите и закрепите с нокти, както предполага авторът, или по някакъв друг начин. След това покрийте кутията с трупи и клони, фиксирайте я с винтове и я фиксирайте с дърводелско лепило. След това изрежете лист от дебело стъкло за плота, залепете прозрачни гумирани подложки и поставете върху внимателно изравнена повърхност. Ако краката ви не са осигурени, долната част на масата може да бъде тапицирана с филц.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeIddbbe6584a1

Холна маса, изработена от върбови клони

върба дърво масичка за кафеТакава маса е мечта за феновете на еко-стил. Това вече не е имитация, както в предишните версии, но истински мебели от клонове, На снимката във втората галерия можете да видите и други видове мебели, изработени от върбови клони, така че ако всичко работи на масата, можете напълно да актуализирате интериора в нов стил. В градски апартамент ще изглежда супер оригинално. Но ако не сте толкова екстремни, тогава даването определено е чудесен вариант. Тази малка маса може да се използва като нощна стойка, стойка за лампа или домашни растения. Той е достатъчно силен, за да поддържа теглото на човек и можете да го използвате като стол, ако добавите големи диагонални скоби.
Такава маса няма да ви струва нищо, просто трябва да отрежете добри върбови клони. Върба расте, където има вода и все още не е включена в Червената книга.

За тази малка маса ви трябват 12 големи клона с дебелина на палеца и куп клони с дебелината на малкия пръст.

инструменти:

 • Пробийте, за предпочитане безжично, с дистанционно патронник.
 • Колело за рулетка
 • Ръчен трион
 • Pruner
 • Добър остър нож
 • Самонарезни винтове, пирони с различни размери.

Сглобете масата, като направите две плоски рамки от краката и страните.
Неща, които трябва да запомните при работа с върба:
Необходимо е предварително да пробиете дупка, независимо колко е малка. Авторът използва 3 мм бита за винтове и 1 мм за малки нокти. Причината да пробивате дупки е, че отрязаната върба е влажна и ще изсъхне след монтажа. Знаем, че дървото се свива, когато изсъхне, както се свива, натиска върху винта и се напуква.

 1. Започнете с дупките в краищата на всички странични клони.
 2. Пробийте дупки в краката.
 3. На илюстрацията са показани ноктите в отворите за винтове, това е самоза да видите къде са дупките.
 4. Завъртете краката отстрани.
 5. Запомнете: горната част е дълга 30 см, а долната е 35 см, така че когато сте готови, няма да е квадратна. Не се притеснявайте за ъглите, просто огънете и задръжте клоните, докато изглежда правилно.
 6. След като сте готови с двата кадъра, добавете останалите четири странични елемента.
 7. Пробийте дупки под прав ъгъл до готови отвори.
 8. Завийте краката в страни.
 9. Направете същото с втората рамка.
 10. Сега имате нещо, наподобяващо маса. Поставете го на равна повърхност и, ако е необходимо, го коригирайте, за да е стабилен. Може да се наложи да завъртите няколко винта и да работите с нож.
 11. След това изрежете парчета върба с размери около 15 - 20 см. Нарежете краищата под ъгъл 45 °, така че да станат диагонални скоби. Силната структура трябва да има диагонални скоби, за да бъде стабилна.
 12. Вземете всички клони, които сте отрязали, и го сложете на пейката.
 13. Започвайки в средата, поставете ги отгоре, за да оформите повърхността на масата.

Авторът използва 7 клона за горната част, а други 7 отиват до долния рафт.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeIdc2b2a5a5a2

Можете да използвате тази техника за създаване на всички видове мебели от върба.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeIdc4a9544576

 

съвременна масичка за кафеСъвременна масичка за кафе

Това дори не е хай-тек, а някакъв вид космически стил. Мислите ли, че такива маси се произвеждат във фабриката? Може би го освобождават, но всъщност тази модерна масичка за кафе можете да направите сами, както доказа авторът на този модел. Можете да се възползвате от опита му, това е наистина уникален дизайн, въпреки че не можете да го наречете особено функционален. Може да се използва като оригинална малка пейка или маса, боядисана в цвят мед, сребро или металик, или просто черно или бяло.
Авторът разработи концепцията за този модел лично.експериментира с обикновен лист хартия, докато не намери асиметрична, но балансирана форма.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeIdd4792538bd

съвременна масичка за кафеСега от концепция към реалност, Първата задача е да се разработи структура, която може да бъде покрита с фибростъкло и да се оформи в желаната форма. За да получи първоначалната структура, авторът разработва метална конструкция, главно поради ниската цена, лекотата на обработка и качеството на структурните свойства. Макетът на формата се прехвърля с тебешир върху метален лист, след което се изрязва с помощта на щипци. Форма на масата съвременна масичка за кафеготов, но не достатъчно силен, за да поддържа теглото на човек. Укрепете го с фибростъкло и смола, За да направите това, покрийте с 4 слоя фибростъкло в горната част и 14 слоя отдолу, за общо около 7 кг фибростъкло и около 25 литра смола. Дебелината на стената е 1,5 см в най-широката точка и 0,5 см в най-тънката. Ако е отрязан напречно, прилича на крило на самолет. Следващата стъпка е формоването на части с помощта на автомобилна замазка и накрая боядисване и довършителни работи.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeId05a6bc5a01

Стъклена бутилка за кафе

масичка за кафе от стъклени бутилкиТази статия ви казва как да направите масичка за кафе от стъклени бутилки, Можете да използвате всякакви четири бутилки с една и съща височина и всякакви намерени дърва, като адаптирате размерите към дървото, с което работите.

Стъпка 1: материали
За една маса ще ви трябва:
Четири винта и четири куки за винт, калибър, за да съответстват на лентите. В зависимост от височината на бутилките може да са необходими още няколко куки. Това е за създаване на мрежеста структура между горната и долната кука.
Две дъски с дебелина най-малко 25 мм, палетите са перфектни. Уверете се, че дървесината не съдържа гниене. Нарежете плочата и я шлайфайте до гладка повърхност. За стабилност е по-добре замазките да са наклонени.

масичка за кафе от стъклени бутилкиСтъпка 2: Вземете бутилките
Трябват ви четири бутилки. Измийте ги старателно в гореща вода.
Стъпка 3: Инсталирайте основата
Започнете с горната дъска, тоест с тази, където няма пробити дупки. Поставете това с главата надолу върху чиста, твърда повърхност с отворите за винтове нагоре.
Стъпка 4: Инсталирайте бутилките и втората дъска
Поставете по една бутилка във всеки ъгъл на дъската. След това внимателно спуснете горния рафт отгоре, така че гърлото на бутилката да премине през 30 мм дупките в горната дъска. Чинията трябва да почива на гърлото на бутилката. След това ръчно регулирайте дъното на бутилките, така че да седят на едно ниво с долния рафт.
Стъпка 5: Инсталирайте лагерите и затегнете
Регулирайте дъното на бутилките така, че да са на едно ниво с първата дъска. Прикрепете свиваемия диск между винта и куката на винта. Дизайнът на тези замазки може да варира, така че ще трябва да експериментирате, за да разберете кой метод е подходящ за закопчалката. Когато завъртите центъра на лентата, краищата трябва да се сближават постепенно, изстисквайки бутилките. Повторете за всички бутилки. Вратовръзките са проектирани така, че да се монтират на наклон, за да се увеличи якостта на усукване.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeId9b4bd519a1

На тези снимки можете да видите още няколко примера. масички от стъклени бутилки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeId0511a2a20c

домашна масичка за кафеДомашно списаниежираф на масата

Направете такива масичка за кафе под формата на жираф Изглежда скъпо и сложно, но това е само на пръв поглед. Всъщност нямате нужда от много опит и специални знания в дърводелството. Ако можете да се справите с електрически мозайката, можете лесно да направите подобна масичка за кафе със собствените си ръце. Ще изглежда страхотно в стая, където дизайнът е направен в африкански стил или детска стая с тема на джунглата. Ако успеете, тогава не забравяйте да се вдъхновите от други варианти с животни, въпреки че широките крака и поза на пиещата жирафа са много вдъхновяващи.
материали: MDF 15 mm приблизително 122x110 см MDFA 3 мм 12x36 см 12 винта 35 мм 4 винта 25 мм 8 малки гвоздеи 20 мм
Инструментите: молив, мозайката, отвертка, бормашина, свредло 2 мм, шкурка, петно.
Стъпка 1: Форма на тялото. Начертайте всички детайли, с изключение на врата на 15 мм MDF дъска. Шията трябва да е с дебелина 3 мм. (MDF или шперплат) Рязайте всички части с мозайката. Пясъкът на ръбовете. Направете дупки за очи само на няколко мм дълбочина. Горната страна на опашката (16 см) трябва да бъде под ъгъл 45 °. Закрепете краката с винтове. Уверете се, че частите на тялото са на 90 °. Поставете опашката от другата страна и закрепете с винтове.
Стъпка 2: Подгответе останалите части. Част от шията е прикрепена с лепило и 4 малки нокти от двете страни. Закрепете частите в центъра от долната страна на масата. Ако се измерва правилно, тази част трябва да съответства на дупката в горната част на жирафа. Сега трябва да разберете защо опашката е под ъгъл.
Стъпка 4: Инсталиране на конструкцията. Обърнете масата с главата надолу. Закрепете частите на тялото към плота с 4 винта.
Стъпка 5: Боядисване. Изрежете 5 см парчета от канална лента, залепете ги върху тялото на жирафа под формата на квадратчета, триъгълници и петоъгълници. Оставете носа, ушите и долната част на краката свободни. Начертайте рамка на плота. Напълнете джантата с мозайка от малки парчета лепенка. Използвайте триъгълници, четириъгълник и петоъгълник. Покрийте всичко с два слоя прозрачен лак за дърво в тъмен тон. Авторът използва тъмен дъб. Ако цветът е подходящ, отстранете лепящата лента.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeIdb9fb73e35c

Tetraherd масичка за кафе

тетрагердна масичка за кафеКонцепцията на тази таблица идва от конструкцията на пода за геодезическия купол. Авторът искаше да направи геометричен преход от триъгълник в средата към осмоъгълник от външната страна. Геометрията е проектирана на ръка, така че са възможни някои грешки. Но трябва да признаете, оригиналният дизайн, така че си струва да опитате направете тетрагердна масичка за кафе, така да се каже, добавете обрат в интериора.
По-долу авторът се представи планове и чертежи.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeId11f18b0ff2

Може би цялостният дизайн не е достатъчно стабилен, но винаги можете да направите малки корекции. Същността на процеса е добре показана в стъпка по стъпка снимки, ако се интересувате от подробностите за всяка стъпка, инструкциите могат да бъдат прочетени на уебсайта, връзката е под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeId4a7fe2ff20

Холна маса, изработена от капаци

масичка за кафе с капачки за бутилкиВ търсене на креативност възникват най-различни идеи. Искам да се получи евтино и весело, ето идеята за вас - масичка за кафе с капачки за бутилки.

Ще ви трябва:

 • тави
 • акрилен лист
 • алуминиеви връзки
 • найлонови шайби
 • капачки за бутилки
 • ленено масло и восък
 • лепило за дърво

Стъпка 1: Лепене
За плота авторът използва борови дъски.

 1. Намерете баровете.
 2. Изрежете единия край на всяка релса на крайния трион, така че да е квадратен.
 3. Залепете фигурите си така, че единият край да е перфектно подравнен, за да изрежете плота до крайния му размер.
 4. Когато лепилото изсъхне, пресечете квадратните страни. След това отрежете върха до крайния му размер.

Стъпка 2: рамка на масата

 1. Нарежете няколко ленти
 2. Измерете разстоянието между плота и фигурата от плексиглас, така че да седи отгоре на капака от плексиглас.
 3. Нарежете частите на рамката до желаната дължина върху крайния трион. Нарежете две по дължината на едната страна на масата. Нарежете другите две части по дължината на другата страна на плота плюс дебелината на другите части на рамката.
 4. Две части, които са дължината на горната част на масата плюс дебелината на другите две части, трябва най-накрая да имат вложка, която да стои на едно ниво с полукръглата фуга.
 5. Залепете трите страни на рамката към плота, така че плексигласът и капачките да могат да се поставят преди залепването на последното парче от рамката.

Стъпка 3: Крака

 1. Тъй като краката са направени от твърда дървесина, те са сравнително тънки, но здрави. Основната част, направете удобен сгъваем механизъм.
 2. Двата външни крака са единични крака, свързани директно към плота.
 3. Двата вътрешни крака са свързани заедно като една рамка.
 4. Дюбел ги свързва отгоре, така че цялата система може да се отваря и затваря.
 5. Паякът е потопен в рамката по-близо до дъното на краката.
 6. В средата на рамката е опората, която свързва вътрешната рамка на крака с външните единични крака.

Стъпка 4: Прикрепване на краката към масата

В долната част на масата има 4 летви. Две къси, които държат напречния вал и пречат на конструкцията да се отваря твърде далеч. Има две по-дълги части, перпендикулярни на по-малки пръти от двете страни на дъното, които имат отвор от едната страна, където краката са свързани чрез въртяща се точка.

Стъпка 5: Сглобете горната част на таблицата
След като механиката е сглобена и функционира нормално, можете да завършите горната част.

 1. Изрежете плексигласа до желания размер, така че да се впише в слотовете на рамката на масата. Авторът използва плексиглас с дебелина 5 мм, но може да бъде по-тънък.
 2. Намажете всичко с ленено масло, включително вътрешността на плота, но не и частите, които ще бъдат залепени
 3. Вземете капачките за бутилките и ги поставете в областта на плота.
 4. Поставете плексигласа в слота и го залепете в краищата на рамката на масата.

Стъпка 6: Кръстопът
Напречната греда минава под масаташнице и предотвратява затягането на краката на възела. Тя е опъната на две по-малки части, които са монтирани от долната страна на масата. Ето защо:

 1. Нарежете лентата до желаната дължина.
 2. Факелна стомана
 3. Почистете запушените краища с шлайф
 4. Пробийте тест дупка в двата края за свързване. Използвайте масло или друга грес, когато пробивате през стомана
 5. Използвайте дупки, пробити в стомана, за да маркирате и пробиете контролни отвори в долната част на масата
 6. Използвайте винтовете, за да държите лентата на място.

Стъпка 7: Заключителен монтаж

 1. Свържете отделните крака към масата с алуминиева стойка. За да помогнете с триенето, поставете найлонова шайба между всички дървени части.
 2. След това свържете вътрешната рамка на крака към външните крака, завържете пръчки и найлонови шайби между тях.
 3. След като краката са прикрепени, просто свържете напречния елемент с винтове - масата трябва да се сгъва лесно.
 4. За да запечатате слотове от плексиглас, просто поставете синя лента за маскиране около краищата и изсипете силикон в допълнителното пространство в слота.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeId9c4a384636

Оригинална масичка за кафе с газови ключове

оригинална масичка за кафеАко харесвате оригинални идеи, тогава това масичка за кафе с крака, направени от газови ключове, със сигурност ще заеме едно от първите места в класацията за оригиналност. Поставете го на най-видимото място и вие и вашите гости ще имате дълга тема за комуникация. На пръв поглед е много просто да направите такъв дизайн, но за да получите нормална, надеждна таблица от всичко това, трябва да вземете предвид някои нюанси. Шестдесет стъпка по стъпка снимки, които авторът на това произведение на изкуството изложи, мисля, ще ви помогнат.

Е, още няколко коментара. Въпреки че авторът е използвал много инструменти за този проект, ако е необходимо, можете значително да намалите броя им.

Ще ви трябват: макарон с дебелина 2 см за плота, въпреки че не е необходимо. Можете да използвате нещо готово. Всякакви дъски, изработени от клен, дъб, бреза, бор или дори многослоен шперплат. В този случай плотът е приблизително 30 см широк и 50 см дълъг. Ще ви трябват и 4 клавиша за газ 60 см (може да има опции). Столярно лепило, 4 пръта, шкурка, винтове.

Инструменти: циркулярен трион, ако сами режете дъска за плот. Мозайката, скобата и 6 винта. Също така заваряване за заваряване на метална плоска пръчка или епоксидна, ако заваряването е проблем. И разбира се бормашина, отвертка, шлайф.

 1. Основният проблем е, че газовият ключ и деликатната повърхност на плотовете не са напълно съвместими, така че не можете да ги затегнете плътно. По този начин трябва да направим скоба, която ще позволи безопасна връзка между краката и плота. Авторът го направи по този начин - изряза и завари плоска лента в долната част на гаечните ключове. Вместо да заварявате, можете да опитате епоксидно лепило. Ако старателно почистите метала и използвате ацетон, за да отстраните останалото масло, то трябва да работи.
 2. Следващата стъпка за фиксиране на скобите към краката (ключовете) е да използвате чук и карамфил, за да изтръскате щифта, който държи долната устна на ключа. Използвайте клещи, за да издърпате напълно щифта от ключа. Забележка: не изхвърляйте никакви части, всички те ще са необходими при повторно сглобяване. Използвайте магнити, за да държите скобата на място.
 3. Заварете скобите към всички клавиши.
 4. Използвайте ацетон за почистване на остатъци от масло.
 5. За да сте сигурни, че клавишите на краката не ръждясват с времето, внимателно напръскайте боя върху повърхността.
 6. Прикрепете внимателно краката, за да не надраскате плота! С чук настройте всяка скоба, колкото е необходимо.
 7. Моля, обърнете внимание, че не можете да направите монтажа много стегнат. Внимавайте ключът да не залита прекалено много, тъй като това може да повреди финала. Отдолу затегнете два винта, за да прикрепите крака към плота. След като инсталирате всеки крак, уверете се, че те са прикрепени на подходящото разстояние от всички краища на масата.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeId9af97c3e5d

Ъглова маса в коридора

маса в коридораАко според вас ъгълът в коридора изглежда твърде празен, предлагам да направите това маса в коридора, По принцип тази маса не е необичайна, освен че по рафтовете има шест кошници. Това е цялото нещо, мисля, че на няколко места не сте виждали малка маса с кошници. Добре и удобно можете да съхранявате шалове, ръкавици, но никога не знаете какво друго. Как да си направим такава маса. Първо, купете красиви и удобни кошници, в магазина можете да намерите много хубави модели. Размерът може да бъде избран приблизително, както авторът има - ширина 35 см, височина 15 см, дълбочина 25 см. Преди да купите, измерете мястото си в ъгъла, за да получите представа колко ще заема място. По принцип авторът направи таблица за размера на кошниците, ако нямате таблица или кошници, също трябва да извървите този път. Тогава нищо сложно, трябва да определите размера, да подготвите баровете и да изградите точно такова нещо. Виждате производствената поръчка в стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeId6e59828cbb

50 снимки оригинални масички за кафе

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeId0b093a4207

Направете реставрация на масичка за кафе

Ако вашата масичка за кафе е загубила предишната си свежест и новост, не бързайте да го хвърлятеДнес има огромен набор от инструменти и възможности за реставрация на всякакви мебели, Дори нямате опит направи таблица за декупаж не е трудно, Това се прави по много начини, от художествена живопис до залепване на декоративни елементи. В допълнение, има много ефекти, които се използват при декупаж, това са:

 • тониране;
 • засенчване на нюанси;
 • потал - контуриране със сребърна или златна боя;
 • потупване, тоест затъмняване на повърхността;
 • кракелюр, антична имитация.

На снимката по-долу са материали, които често се използват за декупаж.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeIdc1755fbccf

 Тоалетка от холна маса

декупаж на холна маса

Ето конкретен пример. декорация на плота за масамасичка за кафе, Преди да започнем реставрацията, разглобяваме масата, не напълно, рамката не може да се докосне. Поставете вложките в горната и долната част на плота. След това разточваме капака и го оставяме да изсъхне. През това време е необходимо да се подготвят декоративни части от винил.

След това нанасяме слой с пистолет за пръскане, премахваме винила и накрая лакираме. Чисто нова маса!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeIdeed614d65e

Ето няколко примера, които са резултат от възстановяването, Затова ви съветвам да изучите този въпрос по-подробно, сериозно, декупаж - вълнуващ урок, и спестете тон пари.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeIdea8af35f57

Шевна машина за пееща машина Singer

Шевна машина за пееща машина SingerАко имате стара рамка от шевна машина Singer, в никакъв случай не го изхвърляйте, защото всъщност е готова масичка за кафе. И доста оригинални, различни винтидж неща са на мода днес. Не се тревожете, ако рамката е твърде ръждясала. Разбира се, трябва да калайдисвате, но търпението и шкурка правят чудеса. Тоест, първият етап, разглобете рамката за части, почистете и обезмаслете, по принцип това е основната част от работата. След това покрийте с грунд и боя. Сега намирате материала за плотовете. Има много опции, авторът, например, авторът намери необработена широка дъбова дъска и трябваше да прекара няколко часа, за да я обработи, за да се изглади със заоблени ръбове. След това остава да рисувате и да го прикрепите към рамката. Всичко това е показано на стъпка по стъпка снимки, въпреки че мисля, че мога да направя такава таблица без подкана.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/zhurnalnyj-stolik-svoimi-rukami-800-foto-chertezhi-poshagovye-instruktsii#sigFreeId956aba3017

Схеми и чертежи на маси за кафе 100 снимки