Публикувано в Направи сам маси

Направи си сам маса, изработена от дърво. 3800+ снимки. Рисунки и майсторски класове.

Маса за кухня на маса Маса за кухня на маса

Тук можете да изучавате производството на повече от 800 различни фотомодели на прости дървени маси, които можете да направите сами: кръгла, трапезарна, за кухнята, за даване, маса за пейка, детски, сгъваеми, кафе, компютърни и градински маси, изработени от дърво. Най-добрите модели. Уникални стъпка по стъпка фото майсторски класове и уроци.

 

Статия меню:

Статията е много голяма, затова използвайте менюто. Просто кликнете върху секцията от тази статия, която ви интересува.

 

Направи си кухненски маси

 

 Стилна кухненска маса

направете си стилна кухненска масаПрост и вкусен, този стилна кухненска маса тя просто пленява със своята простота, има селска непосредственост и форми на модерното Арт Нуво.

Между другото, този модел е много популярен, ако искате същото в кухнята си, можете да го направите сами, ръководейки се от стъпка по стъпка снимки по-долу.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeId7d24374f89

 

направете маса за храненеНаправи си трапезна маса, изработена от дърво

На пръв поглед може да изглежда да направите дървена маса за хранене със собствените си ръце е доста трудно, но това, което виждате на снимката, изобщо не е направено от професионалист, но какво ни влошава? Така че си струва да опитате. Това е много надежден дизайн, изработен от евтина дървесина и ще издържи много дълго време. На автора му бяха необходими десет днии ако имате опит, вероятно можете да го направите по-бързо.

В инструкциите стъпка по стъпка се използва циркуляр, не всеки го има, но ако подготвите материалите си, можете да ги изрежете в сервиза, не е толкова скъпо. Все още се нуждаят от бормашина, длето и обикновени дърводелски инструменти. Снимката има рисунка на свободна ръка, но размерите могат да се променят, в зависимост от размера на кухнята. Обърнете внимание на стойката на рамката, има различни начини, това е може би най-простият, но изисква точност в изчисленията. По-нататък на снимката вижте стъпките за монтаж.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeId0d22c01a2c

Между другото, дизайнът ще бъде малко тромав, така че окончателното сглобяване се извършва най-добре в кухнята или на мястото, където планирате да го инсталирате.

 

дървена маса в кухнятаНаправи си дървена маса в кухнята

Тази опция не е най-трудната, но гарантирано ще можете да направите тази работа сами, само за уикенд, ако използвате стъпка по стъпка снимки. Също така следете качеството на дървесината, тогава вероятно ще успеете хубава дървена маса в кухнята с добър външен вид.
Направете списък на всички материали, необходими за този проект и изберете най-доброто предложение в магазина по отношение на цена и качество. Уверете се, че дървените греди са абсолютно прави и нямат видими дефекти. Използвайте добро лепило и скоби, за да запечатате плътно около външните ръбове на компонентите, за да получите добър външен вид.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeId07393cd622

 

направете сама кръгла кухненска масаНаправете сами кръгла кухненска маса

За съжаление, оформлението на кухнята не винаги ви позволява да получите кръгла маса, от практическа гледна точка не е много удобно. Но е уютно и създава специална семейна атмосфера. Така че, ако размерът на кухнята позволява, направата на кръгла кухненска маса е чудесна идея, Най-интересната част са краката или единия крак, в зависимост от това как ви харесва. В този случай беше използван обикновен дизайн на четири опори, но в декоративна форма, така да се каже. За да направите крака, започнете със създаване на шаблон. Разбира се, за да го направите красиво, ще трябва да се оправите с него, както можете да видите на стъпка по стъпка снимки, ще ви трябва лепило, скоби и добра машина за шлайфане.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeId6d2469a087

Източник woodgears.ca/table/round_dining.html

 

кръгла маса на кракаКръгла кухненска маса на един крак

 

Коя подкрепа да изберете за кръгла маса, зависи от теглото на плота и от естетическите вкусове на майстора. Кръгла кухненска маса на един крак изглежда много елегантна, в модерна кухня такъв дизайн не се среща често. Можете да го направите сами, като използвате стъпка по стъпка снимки, макар че не е толкова просто да направите поддръжка на таблица, но ако имате необходимото оборудване, тогава защо да не опитате.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
HTTps: //expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeIdd721b3c35d

 

 

Направи си сам сгъваема маса за малка кухня

сгъваема маса в кухнята

Оригиналната идея за сгъваема маса за малка кухня, състояща се от две отделни половини, Съгласете се, много е удобно, съпругът отиде да обядва или детето дойде от училище, затворено е на една маса, а на втората, вършете своите задължения. Вечер, когато се събере цялото семейство, можете да преместите половинките за съвместна вечеря. Масите са свързани с панти, така че всички манипулации са много прости.
сгъваема маса в кухнятасгъваема маса в кухнята

 

 

 

 

 

Снимките стъпка по стъпка показват как да оживим тази идея. Масите са много прости, без никакви „звънци“, според чертежа по-долу всеки с минимални дърводелски умения може да го сглоби.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeIdad906f3f8b

Оригинална сгъваема маса в кухнята

Малко пространство изисква мислене извън кутията. Ето една идея за вас - оригинална сгъваема маса в кухнята, което със сигурност няма да заема допълнително пространство, или по-скоро, когато е сглобено, обикновено заема не повече място от картина на стената.
направете сами сгъваема маса в кухнятанаправете сами сгъваема маса в кухнята

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дизайнът се развива, към стената е прикрепена скоба, масата е наклонена и фиксирана с обикновен затвор на прозореца. Следва диаграма и как да направите такава маса със собствените си ръце.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeIde16dab8f71

 

кухненска странична масаМалка сгъваема маса за кухнята

Още един добро решение за малка кухня, маса със сгъваем плот за масамного удобно. Мястото, като обикновена малка нощно шкафче, лесно се превръща в маса за хранене за двама трима души и с размерите си е много функционално. Дизайнът е прост, така че да го направите със собствените си ръце няма да бъде трудно.

 

Ето една диаграма, както можете да видите, материалите също ще се нуждаят от минимум.
кухненска странична маса
Редът за монтаж е показан по-долу, основните части са плот, нощно шкафче и чекмедже, Обърнете внимание на оригиналното решение на двустранното нощно шкафче.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeIdcbbbbb71c7

сгъваема масаНаправи си сам сгъваема маса

Икономичен, функционален, стилен - всичко това може да се каже за това хубава сгъваема маса, Тя може да бъде инсталирана в кухнята или малката всекидневна, както виждате, тя не заема място в сглобено състояние, тя просто се сгъва, изглежда много стилна и най-важното е, че можете лесно да я направите сами. Основният елемент на масата е рамкатаКогато масата е сгъната, тя ще украси стената ви. Дизайнът се основава на специални рафтове, които с помощта на ключалки дръжте плота за маса във вертикално положение.

 

сгъваема маса

 

За стабилност трябва да направите нощно шкафче и малка масичка, която виждате до стената същата височина, Как да направите красив декор за шарнирна рамка, помислете сами, тук се предлага опция за инсталиране на рамка за картина в средата, можете например да окачите плакат или това, което е модерно днес, да направите плоча от шисти.

 

 

 

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeIdb75e4957e7

 

направете сами плъзгаща се кухненска масаНаправи си кухненска маса

 

Всеки иска кухнята да изглежда стилна и красива, но често е необходимо да се решат по-прагматични въпроси: как да поставите всички необходими мебели в малко пространство. За съжаление, повечето домашни апартаменти не са толкова големи, колкото бихме искали, следователно направете сами кухненска плъзгаща се маса е добър изход направете сами плъзгаща се кухненска масаситуацията, Тя ви позволява значително да спестите място и максимално компактно да поставите останалите мебели. Опцията за сгъваема маса, представена в тази статия, има стабилен и издръжлив дизайн, доста проста е за производство и не изисква скъпи материали. Размер на плота при сгъване на масата 1200×700ако го избутате, площта се увеличава до 1670 мм, а това е поне плюс двама души, които се поберат на масата.
За да увеличите площта на плота, се използва специална вложка, нейните размери и размерите на цялата маса могат да се видят на тази диаграма.
направете сами плъзгаща се кухненска маса
Ако правите изцяло маса от нулата от вашите материали, ще ви е необходим циркулярен трион, мозайката, бормашина и отвертка. Поръчката за сглобяване по принцип е същата като на обикновена маса, само допълнително произведена дизайн на плъзгаща се вложка от алуминиеви ъгли, както и в средата на плота, допълнителни панти и ключалки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeId0a5f2fec49

Разтегателни кухненски маси

както и сгъваеми, прибиращи се и сгъваеми

Именно оптимизирането на използваемото пространство в домовете ни задвижва търсенето на креативни решения като сгъваеми маси, мивки на много нива, парапети на покрива и стойки за бар на первазите. Кухненските плъзгащи се маси са създадени главно за същата цел., Има различни дизайни, понякога много интересни, които сами можете да оцените в тази колекция.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeId06ded121f5

направете голяма маса за храненеНаправи си голяма трапезарна маса

Всяко семейство има свои собствени правила, можете да ядете на масичката за кафе, но разбира се е по-добре, когато цялото семейство се събере, за да обядваме или вечеряме по-често. и чудесно, когато в къщата има голяма маса за хранене, а ако е направена със собствените си ръце, тогава това е и гордостта на собственика на къщата и цялото семейство. Тези стъпка по стъпка снимки показват как да сглобите обикновена маса за хранене със собствените си ръце от готови части, това е, ако нямате специално оборудване. Както и да е, поръчката на крака и плотове е много по-евтина от закупуването на готов продукт.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeId894b3a4902

направете сами квадратна масаКвадратна кухненска маса с един крак

 

Класическата версия на кухненската маса е правоъгълна, но ако живеете заедно, можете направете квадратна кухненска маса, тежестта на квадрата е практична и функционална и ако фиксирате плота на единия крак, тогава вашата кухня също ще изглежда стилна.

направете сами квадратна маса

 

Поддръжката трябва да бъде предимно надеждна, стъпка по стъпка снимките показват реда за монтаж, всички части са залепени и завинтени заедно, За да предотвратите люлеенето на масата върху неравен под, можете Освен това добавете коркови подложки.

 

 

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeIda873f9e40b

проста кухненска масаКак да направите стандартна кухненска маса със собствените си ръце

Дори и начинаещ дърводелец може направете кухненска маса със собствените си ръцеи изборът на правилните инструменти ще направи работата много по-лесна. Това стъпка по стъпка ръководство описва как да се изгради таблица с размери на повърхността (1,75 х 1,2 метра). Можете да приложите един и същ план към продукти с различни размери, като режете дъски с различна дължина или използвате по-малко части, променяйки формата на краката или напречните щанги. Картината вляво е само пример, стъпка по стъпка показват снимките процесът на сглобяване на стандартна маса с плот за маса от дъски, Снимките показват реда за свързване на плотове на плота, сглобяване на основната рамка и шлифоване. Обърнете внимание на закрепването на диагоналните подпори.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeIdedeaef4630

Чекмедже за кухненска маса

направете сами чекмедже за кухненската масаЕто един пример как да направите чекмедже за кухненска маса от ламинирано ПДЧ, В този случай се използва ролкови водачи, въпреки че можете да използвате топка, скъпи метабокси или прости дървени дъски, върху които се плъзга кутията, това не е важно. Почти всяка система е подходяща за конвенционална кухненска маса.

 

направете сами чекмедже за кухненската маса

В този пример стъпка по стъпка снимките показват как да сглобявате самата кутия. По принцип нищо сложно, основното е да се уверите, че всички ъгли са прави, тоест 90 ° и съответно, така че нямаше изкривявания, Също така имайте предвид, че в чифтосващи бегачи ролките бяха насочени в една посока.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeId62a633084c

Друг пример как да направите кутия за масав по-визуално изпълнение, всички конструктивни детайли и дори размерите на пирони и винтове са подписани на снимките, мисля, че ще е полезно за начинаещ майстор.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeIdce28cb6d1f

Видове чекмеджета

Чекмедже за кухненската маса е много полезно нещо, особено за малка кухня. Много е удобно, когато всичко е под ръка, а чекмеджето на масата е просто „под ръка“. В структурно отношение те не са особено различни, така че можете да го направите сами, това не е по-трудно от това да сглобите обикновен рафт.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeId4668a07eda

 

Видове крака на масата, методи за монтаж

Ако с плотовете всичко е повече или по-малко ясно, тогава крака на масата и методи за закрепването им най-разнообразни, Можете да напишете много интересни неща по тази тема, но засега само погледнете снимките.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeIdbe60b6e3da

стоманена греда кухненска масаСтомана кухненска маса от I лъч

Стоманена I-греда за краката на кухненската маса? И защо не.Рафтовете са направени от водопроводи, така че защо една маса не може да има крака от стоманена греда, за любителите на индустриалния стил това е самото нещо. Дори намерих стъпка по стъпка снимки в интернет как да си направя такава маса - конкретно парче, в сглобяване тежи някъде около 250 килограма.

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeId464f14ca6b

 

 

Направете сама проста кухненска маса

направете си проста кухненска маса

 

Всъщност никъде не е по-лесно. Разбира се, обядът на такава маса не е много удобен, но можете да закусите, докато стоите. В края на краищата, работната повърхност се използва не само за хранене, ако размерът на кухнята позволява, те поставят две маси, трапезария и работник.

 

 

 

 

 

направете си проста кухненска маса

обикновено такава маса се нарича островИзползват се главно за големи помещения за увеличаване на работния обем на кухнята, а за малка е подходяща такава компактна версия с две чекмеджета и долен рафт.

 

 

 

 

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeIdd37c75a919

Остров за маса за кухнята

Какво е островна маса? Всъщност масата, която е инсталирана в центъра на кухнята, въпреки че „островът“ разбира се, звучи романтично. Островите, разбира се, са различни, в общи линии това е многофункционален дизайн, понякога с печка, мивка, шкафове и рафтове, а понякога обикновена трапезна маса също се нарича остров, както искате. Следват примери за някои от тези „острови“. Ако размерът на кухнята позволява и можете да изградите нещо подобно, като цяло вижте снимката.

направете сами кухненска маса на островаНаправи си сам остров в кухнята

 

Проектът е проектиран за голяма стая, направи този остров в кухнята със собствените си ръце от обикновен борд, базиран на две шкафчета, Много удобно по отношение на размера, разстоянието между шкафовете може да бъде намалено или увеличено, особено без промяна на цялата структура, което само на пръв поглед изглежда сложно. Всъщност монтажа не е особено труден, с изключение на това, че освен первази, наистина има свои собствени нюанси.

 

Ще е необходимо да инсталирате централната и страничната стена в изправено положение или да поставите шкафове на място и след това да подредите стените около тях. Или обратно, дръжте стените на място и плъзнете шкафовете в отворите. Когато закрепвате первазите, уверете се, че страничните стени са под прав ъгъл спрямо централната стена, и прилепнете плътно към шкафовете. Използвайки ниво, уверете се, че цялата повърхност на плота е равна и няма изкривявания. Процедурата на производство стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeIdef46d9b6e8

Тук на диаграмите са отбелязани точки на прикачване.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeId349e991304

В допълнение, след боядисване отново проверете страничните стени с помощта на отвестака че да са под прав ъгъл спрямо останалите части. употреба регулиране на шайбида се правят малки корекции.

остров до кухнята с метален плотОстров към кухнята с метален плот

добър опция на острова до кухнята с плот от неръждаема стомана, Дизайнът е сравнително несложен, но масата на острова всъщност представлява малък шкаф с плот, така че за разлика от обичайната маса, трябва да се обърне повече внимание на точните размери на страничните стени.

Добавете скобиза поддръжка на плота на острова, две опори от два сантиметра на всеки ръб.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeIdf1d96647f8

направете сами кухненска маса на островаКухненски остров от стар скрин

Ако имате стар скрин, като този от първата снимка в галерията, или нещо подобно, лесно преработете острова до кухнята със собствените си ръце, Въпреки че, лесно е, твърдо казано, разбира се, ще трябва да работите. Смисълът на идеята е да направите нов плот с необходимия размер и да прекроите скрина в подов шкаф.

Как стана това с автора на проекта Tasha, вижте стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeId59e77429cf

Направи си сам остров в кухнята

островна маса с мивкаЗа да се предприеме такъв проект, разбира се, е необходим известен опит. Вероятно не бих решил, имам нужда от дърводелец, водопроводчик, електротехник и товарач. но превърна този остров в кухнята с мивкаспоред автора, без да участват сервизни работници.

островна маса с мивка

По принцип това не е производство, а монтаж, тъй като почти всички части се поръчват или купуват в магазин. Разходите, разбира се, са големи, само за боядисване на този колос, колко пари ще отидат в боята. Но все пак значителни спестявания, Като цяло, ако ръцете са поставени в този край, тогава това не може да стане.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeIdf6bd9a240e

Между другото, никога не разчитайте на цветни проби, в истинска светлина върху мебелите, те винаги изглеждат различно. Ако трябва да боядисате голяма повърхност, по-добре е да купите една малка консервна кутия, опитайте и след това купите останалите. Може би ще загубите малко пари, но това ще стане без морални щети, но между другото това е така.


 

Маси за лятна резиденция

 

 Голяма маса за лятна резиденция

направете голяма масаГолям и здрав дизайн на селска къща Страхотно за голямо семейство. Ако решите да купите нещо подобно в магазин, това ще струва ... накратко, много скъпо. Но защо? В крайна сметка можете да направите подобна маса за лятна резиденция със собствените си ръце, да купите дъски и барове много по-евтино.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeId68b47ecadf

Моля, обърнете внимание ако масата е на открито, оставете малко пространство между дъските за отводняване на водата, Последователността на работата, погледнете снимките, както виждате, всичко е съвсем реалистично да направите сами.

 .

направете вилна маса с пейкиДържавна маса с пейки

Удобна селска маса с пейки, в интернет има много примери за дизайни на тази форма, може би това може да се нарече класически вариантно е наречена по някаква причина деца Вероятно заради начина на закрепване на пейки, и по размер, разбира се. Наистина, за хора с големи строежи не е много удобен вариант. въпреки че можете да направите размера според желанието си, така че е доста подходящ за възрастни. Ако са боядисани в ярък цвят, както на тези фотографии, тогава децата със сигурност ще се радват.
направете вилна маса с пейкинаправете вилна маса с пейки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Много удобен дизайн за пикник. Особено внимание се изисква за закрепване на пейки, стъпка по стъпка снимките показват на каква максимална височина трябва да се прикрепят напречните щанги.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeIdd273197572

Опции за маси с пейки

Формата може да бъде променена по ваша преценка, направена по-декоративна или добавете вашите идеи към дизайна, Тук на снимките са примери за няколко варианта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeIda1d2c8ad9d

 

вилна маса, изработена от палетиВилни палети с чекмедже

Основното предимство на този дизайн е, че той вила маса, изработена от палети с чекмедже, има много опции как да я използвате, Можете да съхранявате напитки за лятно парти в щайга, да засаждате красиви цветя или сукуленти, което е много модерно днес. Или просто го поставете в стая и го използвайте като масичка за кафе и винаги можете да намерите какво да сложите в чекмеджето.
Лед за напитки
вилна маса, изработена от палетивилна маса, изработена от палети

 

 

 

 

 

 

Красиви цветя
вилна маса, изработена от палетивилна маса, изработена от палети

 

 

 

 

 

 

 

Като цяло, решете, основното е да сглобите маса, с тези стъпка по стъпка снимки няма да е трудно да направите.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeId921dbc0dbb

маса за даване със сукуленти

 

направете сами сгъваема масаНаправи си сам сгъваема маса

Това не е улична маса, но ще изглежда страхотно на лятна тераса или в беседка. Не е трудно да направите такава сгъваема маса за лятна къщаако знаете как. И за да разберете, погледнете стъпка по стъпка снимки и всичко веднага ще стане ясно.

Обърнете внимание на кръстовидните разфасовки., което трябва да се направи на всеки крак, те са необходими, така че рамката да не се изкривява по време на монтажа. Също така прикрепете особено внимателно странични джъмпери към рамката на плота, Трябва да се извърши шлайфане и боядисване преди монтажа, Целият процес е показан на снимката, основното е да следвате последователността.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeId53224b7297

преносима маса за пикникСгъваема маса за пикник

Има много опции за сгъване на маси за пикник., ето една от тях. Прост дизайн, лесен за сгъване, не е тежък, с дръжка и най-важното - не е трудно да го направите сами. Според автора на снимките Bruce vibe, му трябваше да направи една вечер, Така че, всеки може да го направи, разбира се, ако има мозайката и тренировка. Сигурен съм, че ще ви хареса още след първия излет.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeId8d2dbad87e

направете кръгла масаНаправи сам кръгла маса

Ако харесвате стилни мебели, кръгла маса за подаване ще изглежда страхотно на верандата или във вътрешния двор, Например, като на тази снимка, веднага усещате атмосферата на релакс и психологически комфорт. Под плота можете да използвате капака от старата маса, всякаква форма и да изрежете кръг. Или вземете няколко дъски и фиксирайте листа от шперплат отгоре. По принцип това не е проблем, основното е да направите краката и да ги фиксирате към плота. Как се прави това, можете да погледнете стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeId8e7eb3414c

 

направете маса за храненеГоляма вила маса направете сами

Трапезната маса трябва да е голяма, Тази опция е подходяща не само за даване. Такъв силен, утвърждаващ живота дизайн и виможете да го направите сами, Има диаграма и доста подробни инструкции в стъпка по стъпка снимки с чертежи, размери и акценти на монтажа.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeId8d2f145bbc

модерна страна страна

как да направите дървена вила маса със собствените си ръцеПроста вила маса направете сама

Обикновено мебелите се доставят в страната от градски апартаменти, включително маси. Ето само модерни модели от ПДЧ, които не са много подходящи за летни условия, ако го оставите на улицата и дори на верандата, няма да продължи дълго. А за да си купите готова маса, изработена от естествено дърво, удоволствието не е евтино. Един изход, направете го сами. Ето диаграма и стъпка по стъпка снимки, как да направите обикновена лятна маса го направете сами.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeId0dc1424af4

Схеми и чертежи на таблиците на страната

Има много опции за таблици на страниразличаващи се по форма, стил, размер. Тези диаграми и чертежи ще помогнат да се разберат характеристиките на различните дизайни..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeId481b51f91d

 

 Компютърно бюро

 

 Директни компютърни маси, направени сами

направете си стилна компютърна масаСтилно компютърно бюро направете сами

Би било преувеличение да кажа това направата на такова стилно компютърно бюро със собствените си ръце е много проста, Без опит завъртането на радиусите на извити линии е доста трудно. Разбира се, всичко може да бъде опростено и ограничено до прави линии, но тогава масата няма да бъде толкова стилна. Но можете да се справите с всичко, защото тази маса не е направена във фабриката.

направете си стилна компютърна маса

Такъв съвет, първо трябва да отрежете основата, а след това лепете специално изрязан бар между части правилния размер и след това регулирайте радиуса. Справете се с краищата и тогава нищо не е сложно, вижте стъпка по стъпка снимки и бързо го разберете. Обърнете внимание на прибиращия се плот бегачи, поставени отдолу, а не отстрани, така че може да издържи голямо натоварване и няма да се огъва. Допълнителни рафтове, монтаж за системния блок и отвори за проводниците могат да бъдат направени по ваша преценка.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeIde4419b1c67

игрална компютърна масаНаправи си компютърна маса

Работен плот, създаден специално за игри, ви позволява да прекарвате времето си удобно, осигурявайки лесен достъп до всичко, което може да се наложи с минимални усилия. И нека професионалните дизайнери да разработят модел, но кой каза това игрална компютърна маса не можете да го направите сами.

игрална компютърна маса

Вариантът на снимката, с крака, изработени от метални тръби и дървени плотове и рафтове, не е най-лесният, но надежден и практичен. Разбира се, ще трябва да закупите много части и да използвате специален инструмент за работа, но погледнете колко струва готовия продукт. Вместо да прикрепите рафтовете директно към тръбата, можете да направите дървени первазикоито се завинтват към тръбата и се залепват към дъното на рафта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeIdec70f58909

малко компютърно бюро го направете самиКомпютърна маса за малка стая

Опцията е предназначена за малка стая, напр. тази компютърна маса обикновено е във вградения гардероб, Снимките стъпка по стъпка показват размерите, но можете да ги промените на системният блок се побира в крака на масата, Като цяло те могат да бъдат направени доста просторни, така че да не се съхранява нищо излишно на масата. В този случай плотът за маса за клавиатурата не е прибиращ се, но това също е въпрос на вкус, ако леко намалите работната площ на долния плот и поставите прибиращия се рафт върху бегачите, той ще бъде прибиращ се.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeId15998fe154

 

регулируемо компютърно бюроРегулируемо компютърно бюро

Интересна идея за компютърна маса, в магазина е малко вероятно да намерите модел с плотове с регулируема височина. Има някои, но там по принцип трябва да разглобите структурата, за да регулирате желаната височина, но тук цялата чип на верижно задвижване, Тоест, те просто са използвали зъбни колела за велосипедни вериги. Е, разбира се, не е лесно, имате нужда от заваряване и други сериозни инструменти, но ще се получи много удобна маса в индустриален стил, Как да го направите, погледнете стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeIdbbf1ff1f72

направете си дървено компютърно бюроНаправи си компютърно бюро

По този начин обикновена компютърна маса със собствените си ръце може да се направи, да речем, за лятна резиденция, Разбира се, това не е напълно компютърно, а по-скоро универсално. Можете да го наречете написано, дори кухнята, според мен, за лятна резиденция е доста подходящ вариант. Под плота има чекмедже, което може да се използва като редовно издърпване или преправяне под клавиатурата. Направете го достатъчно просто, всички стъпки са показани на диаграмите в стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com / stol / stol-svoimi-rukami-iz -rereva-foto-chertezhi-master-klassy # sigFreeIdb155d4f899

компютърно бюро в килераКомпютърно бюро в стар шкаф

 

Липса на свободно пространство, проблем номер едно в малък апартамент. Самият компютър не заема много място, но има много много различни аксесоари. Има много идеи за решаване на проблема, напр. направете компютърно бюро в стар килер, Снимките стъпка по стъпка показват как това може да се направи със собствените си ръце, всъщност шкаф, голяма кутия с врати, можете да направите всичко, просто не забравяйте за вентилационните отвори.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeId0b170a72d7

Публикувано от Джоузеф Труини


LED осветление на масаКомпютърна маса с подсветка LED лента

Всеки дизайн ще изглежда много впечатляващ, ако направите красива подсветка. Много популярна днес led лентаТе са безопасни и лесни за използване, така че често се използват за подчертаване на мебели в интериора. Този Направи си компютърно бюро с LED подсветка в обикновен гараж, вижте стъпка по стъпка снимки за подробности.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeId9bbd43cd82

Схеми и чертежи на линейни компютърни маси 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeId305dd0e361

Ъглови компютърни маси

ъглова масаНаправи си сам ъглов компютърно бюро

Ъгълът на стаята може да бъде много полезно място за компютър. Ако търсите подходящ вариант за малка стая, тогава Направи си сам ъглов компютърно бюро не е лошо решение, Площта на такъв дизайн е по-голяма от тази на правоъгълна маса и по отношение на функционалността ъгловата версия също печели.

Снимките показват стъпка по стъпка как да направите типично ъглов бюро за компютър със собствените си ръце. Можете да промените схемата, както виждате, дизайна с почти никакви добавки, така че можете да използвате примери за други модели.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeId72cd561e12

евтино компютърно бюроКак да си направите евтин компютърно бюро

много добър вариант за компютърна маса, практически не заема място, височината може да бъде направена по преценка, голяма дълбочина, има дори място, където да опънете краката си. За плот трябва да закупите плоча от ПДЧ с ширина 60 см или да използвате плот от стара маса. Системният блок е прикрепен към стената със специални скоби, също под плота на компютъра, инсталирайте изходния блок. Рафтове над масата по ваша преценка, можете да стегнете на едно ниво, можете да три.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeId943aee68f4

направете сами ергономично компютърно бюроНаправи си сам ергономично компютърно бюро

Ергономията на настолния компютър играе важна роля за здравето, Не е толкова лесно да изберете маса, която напълно да задоволи вашия комфорт, освен това, колкото по-сложен е дизайнът, толкова по-скъп е моделът. Разбира се, не всеки знае дърводелство, но накарайте ергономично компютърно бюро да го направите самиОтносно новодошлия, основното е да събере повече информация и да състави интелигентен план.
направете сами ергономично компютърно бюро
Тази таблица на снимката е направена сами, въпреки че изглежда като фабричен модел. Основното е да решите да започнете, да разгледате етапите на работа и със сигурност всичко ще се получи. Разбира се, аксесоарите и частите могат да бъдат скъпи, но ако вземете предвид спестеното време и ресурси в други области, те "си струват" инвестицията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeId0d651147dc

компютърно бюро с високи кракаВисока ъглова компютърна маса

Понякога ъгъл в стая е единственото място, където можете да прикачите таблица за компютър. Изборът е труден, но как ви харесва това идея за високо компютърно бюро на краката на водопроводи. Според мен оригинален и удобен. Можете да работите с компютър, без да седите на стол, така да се каже, по пътя. Ако ви е харесало, вижте снимката как да го направите.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeIde1abe03d26

голямо компютърно бюро го направете самиГолямо ъглово компютърно бюро

Как ти харесва това опция за голямо компютърно бюро, пасва на три монитора. Звучи като център за контрол на полета. Ако обичате онлайн игри и печелите пари в Интернет, трябва да ви харесат. Масата е предназначена за три системни модула, принтер, мини хладилник, две непрекъсваеми захранващи устройства и достатъчно място за допълнителни периферни устройства, ако е необходимо. Изглежда и производствени процедури в стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeId24c6f59a54

Схеми и чертежи на ъглови компютърни маси 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeId1e10e69251

Компютърни маси от палети

Компютърна маса за спалнята от палети

За тази маса бяха необходими само един палет и парче стъкло. Можете да инсталирате компютър, да поставите лаптоп или да не слагате нищо, да използвате просто като масичка за кафе. Не е много удобно да работите с компютър на него, но ако спешно се нуждаете от маса и дори без особени разходи, това е отлично решение.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeIda7445e6960


проста маса от палетиПроста компютърна маса, изработена от палети

Най-лесният вариант. Вземете три палета, едната, която е по-добре, ще отиде до плота, другите две - към рафтовете и краката. Две палети ще трябва да бъдат демонтирани, за да се направи солиден плот, по-добре е дъските да не се закрепват не с пирони, а с самонарезни винтове.

Докато горната част е готова, завийте краката на ръка. Отстрани закрепяме рафтовете за системния блок, а за нещо друго, ние видяхме рафтовете предварително от цял ​​палет. След това вземаме шкурка и привеждаме всички повърхности в състояние. Всичко е нелепо просто и имате компютърна маса почти безплатно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeId9951d4d07d


направете сами сгъваема маса от палетиСгъваема маса от палети

 

Понякога, за да паснем правилно на всички мебели, трябва да използваме всеки сантиметър свободно пространство. Ако имате такива проблеми, тогава тази сгъваема маса, изработена от палети, ще бъде отличен избор за работа с лаптоп и компютър.

направете сами сгъваема маса от палетиКакто можете да видите, той се сгъва лесно, закрепва се към стената, така че изобщо не заема място.
Използвайте обичайните панти и опори, нищо сложно и най-функционалната маса е готова.

 

 

 

 

 

 

Можете да работите върху него, да го използвате за хранене, а също така е чудесен начин да осигурите адекватно осветление за стените на къщата.

направете сами сгъваема маса от палети

направете сами сгъваема маса от палети

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Компютърна маса Steampunk

компютърна маса steampunk

Днес няма да видите стила на стимпанк в интериора, Това е разбираемо, въпреки че оригиналността и оригиналността на този стил е очевидна, но не всеки ще рискува да промени интериора си по този начин. Вижте сами, такова компютърно бюро в стил стимпанк наистина вдъхва уважение, въпреки че на пръв поглед е малко обезсърчително.

компютърна маса steampunkАко харесвате оригинални неща и искате да преобразите интериора си, можете да направите такава компютърна маса със собствените си ръце., Тази идея е да се направи дизайн с тежки фитинги, превключватели на дървен панел, интегриран системен блок, високоговорители, LED осветление и други звънци и свирки. Формата е проста, но изисква старателна работаобаче, в стъпка по стъпка снимки, всичко се показва с доста подробности. Вярно, тук авторът е използвал истински корабен илюминатор за прозореца за гледане, което, разбира се, е готино, ако можете да получите същото. Сглобката се състои от две части, това е първото.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeIdae17ca2d87

 

компютърно бюро steampunk, изработено от палетиВъв втората част направете втората половина. Таблицата се състои от две части, всяка от които съдържа свой собствен комплекс: един високоговорител, един дисплей и табло. От техническа гледна точка и двата компютъра в отделни шкафове, въпреки че можете да ги превключите на едно дистанционно управление и да използвате второто за управление на друго оборудване. За всяка половина отиде по шест палета.

Дизайнът е много обемист, така че помислете внимателно за мястото на инсталиране. Най-важната част инсталиране на пълнежа на компютъра в домашен системен елемент, не можете да запишете всичко тук, просто трябва да знаете добре устройството на компютъра си Вътрешното осветление в долните шкафове може да бъде направено чрез медни тръби, Като цяло ще трябва да се занимавате с окабеляване и осветление, има много работа, така че трябва да бъдете с поялник на "вие". Но има всичко: въртящи се превключватели за стерео усилвател и два монитора. връх Волтметърът показва работата на усилвателя. по-нисконапрежение за плазмена топка. Превключватели със светеща индикация за захранване за вградения монитор в шкафа, настолна лампа. Червено долу вдясно: Захранване на двата конектора на масата. Като цяло има много работа, авторът отне две седмици, за да завърши проектано той не е имал стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-svoimi-rukami-iz-dereva-foto-chertezhi-master-klassy#sigFreeId502c5205eb

 

Оригинални идеи

скрин за компютърно бюроНаправи си ракла за компютър

 

Оригиналната идея за компютърна маса, Разбира се, да работите за него дълго време не е много удобно, но има своите предимства, заема не повече място от обикновена нощно шкафче, лесен достъп до цялото оборудване и безопасно за малки деца. И още едно голямо предимство, ниските разходи за неговото производство, толкова отидоха на тази маса.

 

скрин за компютърно бюро
Не е лошо, а? Не купувайте в магазина на тази цена, камо ли оригиналния дизайн.