Публикувано в Направи сам маси

Направи си сам 500 снимки, инструкции, диаграми

маса за лятна резиденция маса за лятна резиденция

Например, с какво се свързва думата „лятна резиденция“? Някой с усилена работа в градината, а някой с хамак под сенчесто дърво. И веднага си представям селска маса на откритата веранда, с изобилие от пресни билки и барбекю. В страната това може да се каже култово място, където храната мистично става много по-вкусна.

 

естествено, ако направите маса за лятна къща със собствените си ръце, това също е въпрос на гордост, Винаги можете да кажете на гостите: „Е, как харесвате масата? Сам е направил ”и разкажете интересна история на трудовия си подвиг. Тази статия предоставя някои примери. как да направите таблица на страната, можете да изберете подходящата опция.

 Обърнете внимание. Повечето от схемите на снимката са взети от англоезични сайтове и там има всичко, както знаете в инчове, за да преобразува в сантиметри посочените размери (без градусите) просто умножете по 2,54.

 Голяма маса за лятна резиденция

направете голяма масаГолям и здрав дизайн на селска къща Страхотно за голямо семейство. Ако решите да купите нещо подобно в магазин, това ще струва ... накратко, много скъпо. Но защо? В крайна сметка можете да направите подобна маса за лятна резиденция със собствените си ръце, да купите дъски и барове много по-евтино.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-dlya-dachi-svoimi-rukami-500-foto-instruktsii-skhemy#sigFreeId6df96c4ac9

Моля, обърнете внимание ако масата е на открито, оставете малко пространство между дъските за отводняване на водата, Последователността на работата, погледнете снимките, както виждате, всичко е съвсем реалистично да направите сами.

 .

направете вилна маса с пейкиДържавна маса с пейки

Удобна селска маса с пейки, в интернет има много примери за дизайни на тази форма, може би това може да се нарече класически вариантно е наречена по някаква причина деца Вероятно заради начина на закрепване на пейки, и по размер, разбира се. Наистина, за хора с големи строежи не е много удобен вариант. въпреки че можете да направите размера според желанието си, така че е доста подходящ за възрастни. Ако са боядисани в ярък цвят, както на тези фотографии, тогава децата със сигурност ще се радват.
направете вилна маса с пейкинаправете вилна маса с пейки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Много удобен дизайн за пикник. Особено внимание се изисква за закрепване на пейки, стъпка по стъпка снимките показват на каква максимална височина трябва да се прикрепят напречните щанги.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-dlya-dachi-svoimi-rukami-500-foto-instruktsii-skhemy#sigFreeId77f4a22722

Дървена маса с пейки

дървена масаСъщата опция монолитна маса на откритосамо по-надеждни. Пейките са закрепени с четири напречни дъски, като към тях е прикрепена и маса. Всички части се изтеглят заедно с болтове, специални пръти са приковани за краката на масата в плота. такъв дървена маса с пейки просто няма да се преобърне, удобно е да се носи, добре, и изглежда, разбира се, красиво.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-dlya-dachi-svoimi-rukami-500-foto-instruktsii-skhemy#sigFreeId5f7c199087

Опции за маси с пейки

Формата може да бъде променена по ваша преценка, направена по-декоративна или добавете вашите идеи към дизайна, Тук на снимките са примери за няколко варианта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-dlya-dachi-svoimi-rukami-500-foto-instruktsii-skhemy#sigFreeId2f5538c9f6

направете си светеща масаКак да направите светеща маса със собствените си ръце

 

Имате ли нужда от такава светеща маса? Разбира се, че ви трябва, красива е и оригинална. За това не е необходим специален материал, напротив, колкото повече дефекти имат дъските, толкова по-добре. Естествените неравности, цепнатини, вдлъбнатини са изпълнени със светеща маса и вуаля, имате оригинална лампа за маса.

 

направете си светеща масаРазбира се, не е толкова просто, но нищо сложно. В стъпка по стъпка снимки можете да видите целия процес. Първо трябва купете флуоресцентна пудра, намерете подходящи пещери за пещера и се запасете с епоксидна смола.

 

 

Акценти на монтажа:

  • Първо груба обработка, трябва да ходите добре самолет и да обработите краищата
  • След това с помощта на скоби лепим плота, ако не знаете кои скоби е по-добре да изберете, погледнете тук.
  • Ние подготвяме плота за изливане - шлифоваме го, поставяме строителна хартия на дъното, правим акрилни дъски и фиксираме цялото нещо с тиксо.
  • Приготвяме сместа, тоест смесваме епоксидната смола с флуоресцентна пудра, 100 грама на два литра епоксидна смола.
  • Постоянно смесвайки, напълнете повърхността и оставете да изсъхне за една нощ
  • На следващия ден премахнете лентата и отстрани.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-dlya-dachi-svoimi-rukami-500-foto-instruktsii-skhemy#sigFreeIdb74b387299

Искате да проверите как работи? Извадете плота на слънце и след няколко минути го внесете в тъмна стая, повърхността трябва да изглежда като на снимката.
направете си светеща масанаправете си светеща маса

 

 

 

 

 

 

  • Сега обработваме краищата, шлайфаме повърхността, правим фаска около целия периметър.
  • На няколко слоя покриваме плота с лак.
  • Когато повърхността изсъхне, е необходимо да се пробият дупки за анкерните гайки и да се залепи плочата за закрепване на краката.
  • Когато лепилото е напълно изсъхнало, инсталирайте краката върху и фиксирайте котвите.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-dlya-dachi-svoimi-rukami-500-foto-instruktsii-skhemy#sigFreeIdb0f5cc2a58

Оставете масата да стои на слънчево място през деня, заредете, а вечер съберете приятели и се насладете на възхитите им погледи.

селска маса с ледникДържавна маса с щайга за лед

Какво ще помогне да направим отдих на открито в горещия ден още по-приятен? Естествено готини напитки.Той ще спести от топлината и ще ви развесели селска маса с вградена кутия за лед.

Наистина интелигентна идея за тези, които знаят много за релаксацията. Както можете да видите, това е обикновена лятна маса с монолитен дизайн с пейки, т.е. само с чекмедже, вградено в плота, удобно и просто, По-долу са стъпка по стъпка снимки за това как да реализирате тази блестяща идея.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-dlya-dachi-svoimi-rukami-500-foto-instruktsii-skhemy#sigFreeIdeecbca8d57

дървена вила маса с вграден ледникДървена маса за подаване с кутия за напитки

 

Ето опростена версия, обикновена дървена маса за лятна резиденция, без прикачени пейки. Как да го направите сами, е показано на диаграмите, стъпка по стъпка снимки.

По принцип, масата може да бъде от всякакъв дизайн, целият трик е да вградите метална кутия с тръба, за да източите водата, когато ледът се стопи.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-dlya-dachi-svoimi-rukami-500-foto-instruktsii-skhemy#sigFreeIdc9d9b3e53f

вилна маса, изработена от палетиВилни палети с чекмедже

Основното предимство на този дизайн е, че той вила маса, изработена от палети с чекмедже, има много опции как да я използвате, Можете да съхранявате напитки за лятно парти в щайга, да засаждате красиви цветя или сукуленти, което е много модерно днес. Или просто го поставете в стая и го използвайте като масичка за кафе и винаги можете да намерите какво да сложите в чекмеджето.
Лед за напитки
вилна маса, изработена от палетивилна маса, изработена от палети

 

 

 

 

 

 

Красиви цветя
вилна маса, изработена от палетивилна маса, изработена от палети

 

 

 

 

 

 

 

Като цяло, решете, основното е да сглобите маса, с тези стъпка по стъпка снимки няма да е трудно да направите.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-dlya-dachi-svoimi-rukami-500-foto-instruktsii-skhemy#sigFreeId1f801c820c

маса за даване със сукулентиТаблица на сукулентите

Кой не знае Сукулентите са растения, които могат да натрупват влага - кактуси, алое, агави и др.. На верандата може да се постави маса с сукуленти, изглежда много сладко и оригинално. За тази маса бяха необходими барове и стари дъски. Също така направете експандирана глина, пръст и, разбира се, растения. Правите две плотове в рамка, между тях кутия с четири дъски, завинтете краката. Това е всичко.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-dlya-dachi-svoimi-rukami-500-foto-instruktsii-skhemy#sigFreeIdaaa8605dde

направете масата за палетиПалетна масичка с чекмедже

Има и селска маса, изработена от палети, практически няма какво да направите, просто обработете и боядисайте две палети, закрепете ги и ги монтирайте на краката от шлакоблокове. Идеята е да се направи малък контейнер за цветя, Отбележете размерите, пробийте и изрежете дупка. Минимална работа, без разходи и имате стилна маса.

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-dlya-dachi-svoimi-rukami-500-foto-instruktsii-skhemy#sigFreeIdd74de859d9

Направи си сам палетни маси 100 снимки

В статията за таблиците на страната просто няма как да не се докоснете тема палети, Това е много ценен материал за лятна къща и можете да направите палет не само маси, но и много различни мебели. Отнема много малко време за производството и финансовите разходи на практика не се изискват. Разбира се, колко стилна получавате маса или друга част от интериора, зависи от вашите способности и въображение, затова ви предлагам да разгледате тази селекция от готови маси и други продукти от палети, някои от които може да са по ваш вкус. Може би тези примери ще ви дадат идеи., Във всеки случай нещата, направени сами, ще донесат радост. Какво е много актуално днес, мебели, изработени от палети практически не изисква финансови разходи, разбира се, ще трябва да харчите пари за аксесоари, боя, но това не е нищо в сравнение с покупката, да речем, на нова маса.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-dlya-dachi-svoimi-rukami-500-foto-instruktsii-skhemy#sigFreeId9def274ac0

направете сами сгъваема масаНаправи си сам сгъваема маса

Това не е улична маса, но ще изглежда страхотно на лятна тераса или в беседка. Не е трудно да направите такава сгъваема маса за лятна къщаако знаете как. И за да разберете, погледнете стъпка по стъпка снимки и всичко веднага ще стане ясно.

Обърнете внимание на кръстовидните разфасовки., което трябва да се направи на всеки крак, те са необходими, така че рамката да не се изкривява по време на монтажа. Също така прикрепете особено внимателно бскосени джъмпери към рамката на плота, Трябва да се извърши шлайфане и боядисване преди монтажа, Целият процес е показан на снимката, основното е да следвате последователността.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-dlya-dachi-svoimi-rukami-500-foto-instruktsii-skhemy#sigFreeId233719e09b

преносима маса за пикникСгъваема маса за пикник

Има много опции за сгъване на маси за пикник., ето една от тях. Прост дизайн, лесен за сгъване, не е тежък, с дръжка и най-важното - не е трудно да го направите сами. Според автора на снимките Bruce vibe, му трябваше да направи една вечер, Така че, всеки може да го направи, разбира се, ако има мозайката и тренировка. Сигурен съм, че ще ви хареса още след първия излет.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-dlya-dachi-svoimi-rukami-500-foto-instruktsii-skhemy#sigFreeIdb1378fd21a

направете кръгла масаНаправи сам кръгла маса

Ако харесвате стилни мебели, кръгла маса за подаване ще изглежда страхотно на верандата или във вътрешния двор, Например, като на тази снимка, веднага усещате атмосферата на релакс и психологически комфорт. Под плота можете да използвате капака от старата маса, всякаква форма и да изрежете кръг. Или вземете няколко дъски и фиксирайте листа от шперплат отгоре. По принцип това не е проблем, основното е да направите краката и да ги фиксирате към плота. Как се прави това, можете да погледнете стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-dlya-dachi-svoimi-rukami-500-foto-instruktsii-skhemy#sigFreeIdb1bfad80f5

направете си масичка за кафеХолна маса за лятна резиденция

Предлагаме да го направите сами селска масичка за кафе, Разбира се, може да се нарече условно журналистическа, но изглежда цветна, освен това е проста и надеждна. Днес този стил е много модерен и когато вземете предвид, че масата е изработена от естествено дърво, тогава средата е наред. Как да го направите е показано на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-dlya-dachi-svoimi-rukami-500-foto-instruktsii-skhemy#sigFreeIdeb5c5b9a62

вила странична маса

направете маса за храненеДървена маса за хранене за лятна резиденция

Страхотен вариант дървена маса за хранене за лятна резиденция, нищо повече, всичко е просто и с вкус. Мисля, че всеки може да направи маса с такъв дизайн, няма сложни фуги, допълнителни крепежни елементи и скъпи фитинги.

Той дори може да бъде направен от стари дъски, просто шлифован и боядисан старателно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-dlya-dachi-svoimi-rukami-500-foto-instruktsii-skhemy#sigFreeIdfa6eab151e

направете вилна масаНаправи си маса

 

Тази опция за маса за хранене на пръв поглед изглежда трудно за производствоно това е само първото. Просто плотът е облицован с дъски, за да се направи такава „херинга“. техен залепете върху дъската, шлайфайте и лакирайтеСлед това направете рамка. Остава да прикрепите краката „кръстосани“ и масата за хранене с елементи за декорация е готова. Така че на един поглед всичко е много по-просто.

 

 

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-dlya-dachi-svoimi-rukami-500-foto-instruktsii-skhemy#sigFreeIdba61b7c72b

направете голяма маса за храненеГоляма трапезарна маса за лятна резиденция

Триметровата маса е със собствена привлекателноствъпреки че не е подходящ за всеки балдахин или веранда. По принцип този дизайн е предназначен за употреба на открито, тоест има пространства между дъските за купчина вода. Ако сте привлечени от такъв мащаб, можете да разгледате схемите за размер на снимките стъпка по стъпка, не забравяйте, че размерите са в инчове, както беше споменато по-горе, за да се преобразуват в сантиметри, умножете по 2,54.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-dlya-dachi-svoimi-rukami-500-foto-instruktsii-skhemy#sigFreeId1449f14936

направете голяма таблица на странатаГоляма вила маса направете сами

Трапезната маса трябва да е голяма, Тази опция е подходяща не само за даване. Такъв силен, утвърждаващ живота дизайн и можете да го направите сами, Има диаграма и доста подробни инструкции в стъпка по стъпка снимки с чертежи, размери и акценти на монтажа.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-dlya-dachi-svoimi-rukami-500-foto-instruktsii-skhemy#sigFreeId02adbfc3df

модерна страна странаСъвременна маса за лятна резиденция

Модерна селска маса в хай-тек стил, Интересен дизайн, лекота на сглобяване и минимум материали. Масата е лесно да се направи със собствените си ръце, както можете да видите, като гледате стъпка по стъпка снимки. Цялата структура практически се поддържа от лепило, само ключови части са свързани с винтове. Така че се нуждаете от скоби и разбира се добро лепило за дърво.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-dlya-dachi-svoimi-rukami-500-foto-instruktsii-skhemy#sigFreeId8d7364296b

как да направите маса за лятна къща със собствените си ръцеКак да направите дървена маса за подаване ...

Този проста дървена маса за вила в доказан стил изглежда само толкова крехка, всъщност дизайнът е доста солиден. Лесна е за производство, както можете да видите, като гледате стъпка по стъпка снимки. Посочените размери могат да се променят, това не е важно, основното е да се поддържат пропорции.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-dlya-dachi-svoimi-rukami-500-foto-instruktsii-skhemy#sigFreeIdb259351b57

пейка за трапезна страна... и пейка

Ако вече правите маса, тогава вероятно искате да направите пейка за нея. Разбира се, можете да го направите по ваш вкус, но тази опция отговаря на стила на тази конкретна таблица, затова предлагам стъпка по стъпка снимки как да го направите. По принцип околопроцесът е същият като при производството на таблицата, само размерите са различни, така че няма да има особени затруднения.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-dlya-dachi-svoimi-rukami-500-foto-instruktsii-skhemy#sigFreeIdc3e5fd2751

Направи си пейкаНаправи си пейка

Ако говорим за магазини, искам да ви представя още един опция на пейка за лятна резиденция с добавяне на метален прът, Той играе по-декоративна роля, но разбира се дизайнът ще бъде по-надежден. Диаграмата по-долу показва как да се сглоби пейка. По принцип, ако увеличите размера, според същите схеми можете да направите таблица.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-dlya-dachi-svoimi-rukami-500-foto-instruktsii-skhemy#sigFreeId9fbeac2d76

направете сами квадратна масаНаправи си сам направи квадратна маса

Мебелите за лятна резиденция имат своите специфики, следователно, колкото по-прост и надежден е дизайнът, толкова по-добре. Таблицата е направена от летви и барове, така че първо трябва да определите размера и да изчислите необходимото количество материал. За надеждност релсите първо се монтират върху лепило, след което се фиксират с винтове. Краката са фиксирани с метални ленти. Поръчката за монтаж на снимката.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-dlya-dachi-svoimi-rukami-500-foto-instruktsii-skhemy#sigFreeIdc4987f556e

как да направите дървена вила маса със собствените си ръцеПроста вила маса направете сама

Обикновено мебелите се доставят в страната от градски апартаменти, включително маси. Ето само модерни модели от ПДЧ, които не са много подходящи за летни условия, ако го оставите на улицата и дори на верандата, няма да продължи дълго. А за да си купите готова маса, изработена от естествено дърво, удоволствието не е евтино. Един изход, направете го сами. Ето диаграма и стъпка по стъпка снимки, как да направите обикновена лятна маса го направете сами.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-dlya-dachi-svoimi-rukami-500-foto-instruktsii-skhemy#sigFreeId2f31b14a41

 

Многофункционална маса за лятна резиденция

Ако имате нужда от красива маса за пикник и издръжлива работна маса, тогава тази опция е само за вас.

метална маса за лятна резиденцияметална маса за лятна резиденция 


 

 

 

 

 

 

Идеята е проста, направете трайна метална маса, върху която можете да извършвате ключарски и дърводелски работи, в страната работната маса е полезна във всеки случай. След това го украсете, превръщайки го в хубава маса за пикник. Снимките стъпка по стъпка показват как авторът на проекта си представя това.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-dlya-dachi-svoimi-rukami-500-foto-instruktsii-skhemy#sigFreeId3bed5c75bd

Схеми и чертежи на таблиците на страната

Има много опции за таблици на страниразличаващи се по форма, стил, размер. Тези диаграми и чертежи ще помогнат да се разберат характеристиките на различните дизайни..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-dlya-dachi-svoimi-rukami-500-foto-instruktsii-skhemy#sigFreeId8152146d36


200 снимки на селски маси

Селските мебели имат своите специфики, най-популярните, разбира се, маси и пейки, Ако решите да ги направите сами, на първо място трябва да обърнете внимание на материала, На открито всякакви мебели бързо се развалят, така че те често използват това, което не е жалко. Ако искате да направите нещо надеждно и твърдо, трябва да използвате дърво, което е добре обработено с водоотблъскващ състав. Галерията представя различни видове таблици - сгъваеми, неподвижни, преносими, структурно комбинирани с пейки и просто красиви модели. Изберете какво харесвате и можете да направите всичко със собствените си ръце.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/stol-dlya-dachi-svoimi-rukami-500-foto-instruktsii-skhemy#sigFreeIdddd8916c9f

 

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...