Публикувано в Направи сам маси

Направи си сам тръбна маса 800 снимки, стъпка по стъпка инструкции за снимки

маса за водопровод маса за водопровод

Ако харесвате нещо смело и оригинално, то вероятно сте почитател на индустриалния стил. Искате да създадете неповторим вкус във вашия интериор? Направете маса от тръби със собствените си ръце, това е евтино, просто и най-важното, интересно, Същността на стила е изграждането на метал, дърво, пластмаса в различни комбинации. Разбира се, има невероятни модели, които струват много пари, но ако стигнете до точката без фанатизъм, можете да направите много хубава таблица в индустриален стил, например от водопроводи. Евтин материал, размери, които можете да избирате както искате, и всеки знае как да работи с гаечен ключ.

 

Тръбите могат да се използват различни - профилни, пластмасови - в зависимост от вкуса и инструментите. Тази статия представя тридесет примера със стъпка по стъпка фото инструкции, надяваме се достатъчно за вдъхновение.


как да направите таблица от тръбиКак да направите таблица от тръби

симпатичен стенна маса, изработена от тръби на един крак, е идеална за малка стая, Интересен дизайн, не само по отношение на надеждността, е по-привлечен от оригиналния дизайн. Идеята е доста проста, една част от плота е прикрепена към стената, втората опира върху метална тръба.

Размери: височина 90 см, дължина 130 см, ширина 75 см, За закрепване към стената са използвани два вложки, като работният плот по същество е завит между двете дъски. Сглобяването на опората от тръбите е доста просто, имате нужда само от няколко фитинга, две тръби и три фланци. Снимката в галерията показва реда на връзката.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/962#sigFreeId66c0ad7882

направете маса за тръбиВодна тръбна маса

Повечето части от тръби и компоненти могат да бъдат закупени във всеки водопровод, а плот за маса може да бъде поръчан или направен независимо. следователно маса с водопроводи, тя е не само красива, но и икономична, Освен това не е необходимо да купувате всички части, ако имате стари водопроводи, можете напълно да ги използвате. Вярно, ще трябва да отделите повече време, за да ги поставите в ред и, може би, масата няма да изглежда перфектно, но не трябва да изглежда така, защото този стил изразява простота, честност и известна грапавост.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/962#sigFreeId8ca560e3ef

направете масата за конзолаКак да направите конзолна маса от поцинковани тръби

Купуването на големи парчета мебели може да бъде скъпо и ако предпочитате някакъв специален, нестандартен стил, тогава покупката със сигурност ще струва доста стотинка. Ако харесвате индустриалния дизайн, можете да разберете как да направите маса от поцинковани тръби в тази статия. Разбира се конзолна маса - Не съвсем позната мебел, но тя изпълнява функцията си перфектно, например в тесен коридор. Тази таблица се прави много лесно, всеки може да се справи с нея. За да работите, трябва да закупите: четири крайни капачки; четири 24-инчови тръби; шест Т-образни адаптера; четири стойки за закрепване на краката към дъното на масата; две 8-инчови тръби за предните крака; четири 5-инчови тръби за задните и средните тръби, свързващи краката. По-добре е веднага да боядисате тръбите в черно, това помага да се откроите на фона на дървото, създавайки определен контраст. Погледнете стъпките за сглобяване на краката в стъпка по стъпка снимки, ако опишете, ще се окаже малко объркващо, всъщност всичко е много просто.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/962#sigFreeIdaa4cf1d695

направете масата за конзоласъщо странична маса и странична количка които могат да се поберат под масата. Целият комплекс е изграден от медни тръби и подобрявам дърво, след обработка се получава такава дървесина по-трайни и надеждни, Освен това изглежда по-текстуриран и по-малко се страхува от влага. Сглобяването на масата има свои собствени нюанси, но ако погледнете снимките в галерията, ще получите доста добра представа как да сглобите този дизайн. Може да изглежда малко ненадеждно, но това е само на пръв поглед.Тук основно се използваше 1/2 "тръба, тя е по-евтина, но доста силна за проект с такъв размер. Разбира се, тук не са напълно стъпка по стъпка снимки, но ако се интересувате от подробности и инструкции, можете да посетите сайта, връзката към който се намира под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/962#sigFreeId938bd6dd4f

тръбна масакато тясна конзолна маса, направена от водни тръби, която авторът удобно адаптира в хола като перваза на прозореца. Изглежда доста, нали? И всички разходи са закупуването на тръби, фланци и адаптери в водопроводния магазин, в сравнение с предишната версия, почти безплатно. Старата дъска по принцип беше използвана като плот за маса, като я постави в ред, смилаше, боядисваше и отнемаше повечето време.

Сглобяването на краката от тръбите е доста просто, можете да им дадете всяка конфигурация. В крайна сметка не забравяйте да инсталирате гумени тапи, така че подовете да не се развалят.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/962#sigFreeIdd448479fd5

метална тръбна масаМетална тръбна маса

Показани тук колко лесно е да направите маса от метална тръба, която може да бъде идеална гаражна работна маса или шикозна маса за хранене (с леко допълнително усъвършенстване). Това, което е забележително за масите, изработени от метални тръби, е неговата простота на производство. Някои харчат много пари за закупуване на готови продукти, въпреки че ако купите маса за резервни части и сами я сглобите, това ще струва няколко пъти по-малко. Тази таблица ще бъде Височина 1 м, дължина 180 см и ширина 90 смно ти можете да промените спецификациите, за да получите необходимите размери, Не се притеснявайте, ако масата е твърде висока или ниска, тръбните секции се подменят много лесно. За този проект можете да използвате регенерирана дървесина, просто не забравяйте да проверите качеството. Редът за монтаж е показан подробно в стъпка по стъпка снимки, ако се интересувате от материали и някои моменти на сглобяване не са ясни, можете да разберете подробности на уебсайта, линк под галерията. Това е прекрасна маса, подходяща както за хола, така и за детската стая, гаража или градинската маса. Единствените ограничения са вашето въображение и квадратни метра. Само не забравяйте, че ако планирате да го използвате за ядене, трябва да използвате прозрачно покритие, безопасно за храните.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/962#sigFreeIdc9dcf69553

Маса с крака от тръби

маса с крака от тръбиТози съвременна селска масичка за кафе изработени от плътни дъски, закрепени с желязна скоба и желязна тръба. Авторът използва метална скоба, за да свърже дъските заедно и направи крака от 3/4 водопровод. Резултатът беше силна и надеждна маса, която може да се направи в различни размери по ваша преценка.
Поръчката за сглобяване е добре показана в галерията на стъпка по стъпка снимки, а подробни инструкции можете да намерите на уебсайта на източника.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/962#sigFreeId655bb26bd7

тръбна масичка за кафеТръбна масичка за кафе

До дивана и телевизора масичка за кафе, направена от тръби, ще изглежда много стилно, Само с няколко стъпки, минимум материали и имате солидна масичка за кафе.

От материалите ще ви трябват два листа шперплат, тръби, гумени подложки и набор от съединители, а от инструменти - бормашина, шлифовъчна машина, лента и гаечен ключ за сглобяване на конекторите. Ако изрежете и пробиете всичко правилно, това ще означава дължина от 45 и 70 см, но най-добре от всичко измерете разстоянията в центъра и след това извадете 10 см, за да отчетете неточности, С ножовка изрежете от тръбите 2 дълги и 2 къси хоризонтални опори, а след това още 4 вертикални. Дължината на вертикалните опори може да варира в зависимост от височината на масата, която предпочитате. Прикрепете тръбите и съединителите, за да видите как ще изглежда. След това просто свържете страните на конектора, поставете парчетата тръба, които трябва да бъдат закрепени на 90 градуса и затегнете. След като предприемете тези предварителни стъпки, монтаж на основната рамка ще го направи доста лесно.

 • Обърнете масата с главата надолу.
 • Задайте хоризонталната опора на разстояние 10см (или какво разстояние изберете) от едната страна.
 • По същия начин прикрепете другата страна на същото разстояние към вертикалната опора.
 • Повторете този процес за другите два крака.
 • Поставете два комплекта крака в пробитите отвори и след това прикрепете късите хоризонтални тръби по същия начин към горната част на съединителите.
 • След затягане прикрепете гумени подложки.

Сега имате силна масичка за кафе за употреба от много години. Ако се уморите, винаги можете да разглобявате и използвате повторно части за друг проект!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/962#sigFreeId3244e8bfe8

декупаж на масаПоказани тук как да направите маса за декупаж, Вижте какво се случи с автора, той успя напълно да преработи старата маса в практически нови мебели в индустриален стил. Отначало как беше възстановен плотът. В този случай декупажът се извършва по метода, когато се използва лепило за закрепване на хартията към повърхността. Хартията се потапя в лепило, така че да е напълно мокра и след това да се постави върху повърхността. Ако имате пари, могат да се използват епоксидни покритиящо се отнася до бар броячите. С по-лесни крака, пресечете старите и закрепете фланците на мястото им. Ще ви трябват и два тройника, за да инсталирате надлъжна тръба. На последния етап инсталирайте мъничетата. Сега имате нова таблица, или по-скоро като нова :)

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/962#sigFreeId30118a85b1

направете маса за тръбиДвустепенна масичка за индустриален стил

По принцип, обикновена тръбна масичка за кафе, с прости елементи, единствената реална добавена трудност е вторият вдлъбнат рафт, който авторът реши да добави за по-рационално използване, но всички елементи следват подобен процес, така че лесно да направите маса без допълнителен рафт. Процедурата на производство е проста:

 • пясъчни и лакови плотове за плотове;
 • подгответе тръбите, можете да ги закупите във всеки магазин за хардуер с различни размери, това е чудесен, евтин вариант за неопитни майстори;
 • тръбите трябва да се почистват, обикновено те се продават доста мръсни и мазни, а за да ги измиете лесно и най-важното, е необходимо;
 • нанесете няколко слоя черна боя;
 • пробийте дупки в долната част на масата и фиксирайте краката;
 • прикрепете долния рафт към две къси тръби.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/962#sigFreeId39c5f11719

направете маса за тръбиПроста маса с тръби

Можете лесно да направите това направете сами красива проста маса, изработена от тръби, В този случай плотът е купен в магазин за мебели, но ако имате добра печка или стари дървени врати, тогава разбира се можете да намалите разходите. Стоманените тръби, прикрепени с фланци, ще направят тази маса трайна и надеждна. Преди да планирате коя маса искате, вземете решение за два фактора: размер на масата и наличност в стаята, Що се отнася до височината, повечето маси са направени с приблизителна височина 90 см. Не забравяйте да вземете предвид дебелината на плотовете, когато определяте височината на краката. Какво ви трябва: 4 фланца, 4 пластмасови тапи, 4 тръби за крака, винтове. От инструментите: бормашина, гаечен ключ, ниво, отвертка. Нивото е необходимо за правилното фиксиране на краката, но не е задължително, ако е необходимо, те могат да се регулират, така че масата да не се люлее, когато е сглобена. Как да комбинирате всичко това е показано на стъпка по стъпка снимки, както виждате, изобщо не е трудно, тъй като за това се нуждаете от толкова малко усилия, че да можете да направите нещо подобно за всяка стая в къщата или апартамента си.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/962#sigFreeId635b4e9312

направете маса за тръбиДруго много просто опция за поцинкована тръба, Необходими материали: поцинковани тръби, черна боя за пръскане, четири борчета, петно, винтове. Моля, имайте предвид това всички тръби трябва да са със същия диаметър, В допълнение дължината, посочена по-долу, включва дължината на резбованата част. Тръби: 8 бр. 30 см, 4 см. 35 см, един 115 см., 6 тройници, 4 етажни фланци с цинково покритие, гумени капачки за долната част на краката. Е, с монтажа не трябва да възникват специални трудности, вижте стъпка по стъпка снимки и всичко ще се окаже, подходяща работа за начинаещи.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/962#sigFreeId55504f68ef

направете маса за тръбиМасивна тръбна маса

Този странична маса, изработена от тръби не само невероятно лесно да се направи, но и е супер евтино, За тази маса бяха необходими една метална тръба, врата с кухо сърцевина, фланци и ъглови скоби.Първо, трябва да полирате вратата, да боядисвате, тоест да я поставите в ред, много по-лесно и по-евтино е да поправите, отколкото да купите нов плот. След това трябва да прикрепите фланците към дъното и пода, затегнете тръбите. След това прикрепете втория ръб на масата към металните скоби, но това е, ако няма да го преместите никъде, така да се каже, неподвижен вариант, в противен случай можете просто да добавите още два крака.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/962#sigFreeIde3a51e08d4

направете маса за тръбиКрепежна трапезна маса

Маси, изработени от кварцов камък, макар и тежки, но изглеждат много красиви. Кварцовият агломерат, надежден материал, като правило има добра естетика и не изисква специално внимание. Авторът предполага да се направи такава маса с кварцов плот и крака на тръбата, Ясно е, че основното изискване е здравина, кварцът, макар и не толкова тежък като гранит, но все пак тежи прилично. Следователно този дизайн предвижда допълнителен крак в центъра, Масата е достатъчно голяма за удобно настаняване на 6 души. По-долу на снимката на диаграмите са показани всички възли за свързване, но дизайнът на рамката винаги може да бъде променен.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/962#sigFreeId3964ba7bd4

декоративна маса, изработена от тръбиДекоративна странична маса, изработена от комин

Просто не купувате такъв в магазина. Това е доста лесен проект, такава таблица може да се направи за един ден, няма проблем. Да не кажа, че това е много практично нещо, но удобно, ще изглежда страхотно в хола, заема малко място и може да се мести по желание. Основното нещо може да се направи маса с почти никакви разходи, всички необходими материали могат да бъдат избрани от нещата, които обикновено се намират във всеки гараж или килер. Необходими са два фланца, за да съответстват на размера на тръбата, парче плат, телбод, метална плоча, разбирам, тръбата, 75 - 80 сантиметра и това е всичко. Как да си направите таблица, дори не е нужно да четете инструкциите, на стъпка по стъпка снимките всичко се показва много достъпно, но ако все още имате въпроси, връзката към сайта е под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/962#sigFreeId04a5369f5d

направете маса за тръбиЧугунена маса за хранене

Днес мнозина са любители на индустриалния стил маси, изработени от метални тръби толкова популярни, а колелата са се превърнали в "чип" сред домашните майстори. трапезария маса с колела има своите предимства, ако е необходимо, той може да бъде транспортиран и да не се влачи от хола до кухнята, до верандата или дори до двора, ако живеете в селска къща. Предложената от автора опция за трапезна маса е доста проста за производство, много по-проста, отколкото да направите обикновена дървена конструкция, можете да проверите това, като разгледате стъпка по стъпка снимките. на първо място, не се нуждаят от рамка, фланци са прикрепени към напречните дъски, които свързват плота. на второ място, сглобете краката и прикрепете колелата, може да се каже за минути, не са необходими специални инструменти, само гаечен ключ и отвертка. Следователно, дори и без опит в дърводелството, можете спокойно да се захванете за работа.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/962#sigFreeId8c98f8354b

тръбна бар масаТръбна бар маса

 

Бар маса, полезно нещо и направени от водопроводи, също оригинален. Простият дизайн се състои от два рафта, комплект тръби и колела. За да направите такова нещо не е трудно, ако намерите две дъски с правилния размер, тогава няма да са необходими никакви инструменти, с изключение на гаечен ключ и отвертка. Дори фланци не са необходими, водопроводните тръби могат да бъдат фиксирани метални скоби, Можете също така да направите устройство за окачване на очила до краката, за което просто напълнете лентите с тесен прорез. В апартамент такава маса ще изглежда може би обемиста, но за лятна къща е най-много. Въпреки че можете да направите всякакъв размер, например, наполовина по-малък.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/962#sigFreeId2e3d8be5ef

багажник за тръбиПодвижен багажник за тръби

 

такъв мобилна стойка за тръби в индустриален стил много лесно да се направи със собствените си ръце. Първо трябва да намерите дъската, нарязана на размер, шкурка, лак. След това купете всички необходими части за стелажите. Когато купувате, преди да излезете от магазина, не забравяйте да завъртите всяка тръба, за да сте сигурни, че са напълно завинтени, След това маркирайте и пробийте дупки в дъските, закрепете фланците. Завийте тръбите и регулирайте така, че рафтовете да са равномерни. Завийте колелата. Това е всичко, което е готово.

 

 

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/962#sigFreeIdd6bd5c4dbb

направете маса за тръбиГоляма маса от водопроводи

за направата на тази маса от тръби няма да са необходими много инструменти - циркулярен трион, тренировка, гаечен ключ. От материалите на няколко дъски, водопроводтръби с адаптери, фланци, тройници, това е показано на втората снимка в галерията. Подгответе дъските, закрепете ги с две напречни ленти. След това обърнете масата и съберете краката. Авторът предлага такава конфигурация, разбира се, можете да го направите по свой начин. Наистина е много просто и може би не са необходими специални инструкции. Ако ще използвате тази таблица в работилницата, тогава не можете да рисувате.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/962#sigFreeIde68b7adf14

Направи си сам тръбна маса в индустриален стил

направете маса за тръбиМного хубаво индустриален дизайн тръбна маса и специално обработени метални части "антични". Но трябва да призная, работата не е за слабите сърца. Предложеният от автора метод на производство може да бъде опасен, така че бъдете изключително внимателни. Не се опитвайте да го направите, ако не сте уверени в своите способности. Непременно спазвайте всички предпазни мерки. когато използвате електрически инструменти и опасни химикали, не забравяйте също да прочетете инструкциите за експлоатация, преди да ги използвате.

Необходими материали.

 • поцинкована тръба 3/4 "26 см 8 бр
 • поцинковани пълни фланци 16 бр
 • 48 бр. Поцинковани винтове
 • почистващо средство
 • пластмасов контейнер
 • газова факла
 • термични ръкавици
 • растително масло
 • пчелно слънце
 • метален тиган
 • клещи

Поръчка за монтаж

 1. Поставете метални тръби в пластмасов контейнер. Изсипете достатъчно почистващо средство, така че тръбите напълно да се скрият и оставете за 2 до 3 часа. Ако правите това на закрито, осигурете добра вентилация.
 2. Когато тръбите лежат за зададеното време, издърпайте и изплакнете добре.
 3. След това изсипете растително масло в метален съд.
 4. Облечете защитни ръкавици и придържайте метални части с клещи, докато нагревате метала с факла, докато стане оранжев.
 5. След това потопете в растително масло. След това загрейте до портокал и потопете в масло за 30 секунди. Препоръчително е да имате под ръка пожарогасител.
 6. Охладете метала с вода и когато изстине, за да можете да го вземете на ръка, измийте останалото масло с вода и почистете с телена четка.
 7. Загрейте отново метала леко с факла (около 30 секунди) и нанесете пчелен восък. Докато е топло, избършете с памучен парцал.

Това е всичко. Както можете да видите, процесът е доста интензивен, но ако наистина искате вашето масата изглеждаше старомодна, струва си! Така че е необходимо да се направи с всички метални части.

Сега дървени части

Ще ви трябва

 • две плочи от масивно дърво
 • Мярка за лента и молив
 • Циркулярен трион
 • Правоъгълна скоба
 • фреза
 • Сандер
 • Боя и четка
 • Минерално масло

Работна поръчка

Започнете с показаните тук размери за рафтовете с размери 50 х 60 см. След това разгледайте блока с циркуляр. Повторете този процес за втория рафт. Шлайфайте краищата. Избършете краищата. Използвайки боя за тъмен орех на Minwax, избършете повърхността и избършете веднагаза да получите по-тъмен цвят. Избършете и двата стелажа с минерално масло (или друг уплътнител, като восък или полиуретан).

За да създадете таблица, която ще ви хареса

 • бормашина
 • гаечен ключ
 • Всички метални части
 • И двете нива на половината

монтаж

 1. Пробийте дупки във всеки рафт. По този начин ще пробиете четири отвора във фланеца.
 2. Пробийте дупки в долната част на горния рафт. Долният рафт ще бъде с дупки от двете страни - отгоре и отдолу.
 3. Закрепете четирите фланца с фиксиращите винтове в горната част на рафта с помощта на гаечен ключ.
 4. Завийте тръбата в четирите фланца.
 5. Прикрепете фланците в долната част на горния рафт с винтове.
 6. Завинтете тези фланци към тръбата, която вече е прикрепена към долния рафт.
 7. Прикрепете фланците към долната страна на долния рафт.
 8. Завийте тръбите и завийте фланците към дъното на тръбата.

Уверете се, че таблицата е на ниво. Ако трябва да подравните, просто завъртете или развийте тръбите, докато станат на ниво.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/962#sigFreeId46691fdcea

направете маса за тръбиМаса за мобилни тръби

Авторът разполагал със стара кухненска маса в гаража, която служила като работен багажник, където можели да се събират или съхраняват различни предмети. Той реши да го направи по-мобилен, затова реши вдигнете плота и добавете няколко колела, Снимките стъпка по стъпка показват как е направено това.

Тоест, необходимо е да се изрежат тръбите, след което да се направи рамка за долното ниво. След това го покрийте с шперплат, прикрепете колелата и в края закрепете тръбите към скобите на тръбите. Защо не фланци, не е напълно ясно, тогава такава идея на автора.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/962#sigFreeId153e833f68

направете маса за тръбиБюро за скрап

Масата е изцяло направена от отпадъци - използвани дъски и метални тръби, Горната част на масата се състои от 4 тръби, заварени в квадрат. Две дълги, две къси, колкото по-дебели, толкова по-добре. Долната част - краката са изработени от дебели метални тръби със същата дължина. Височината на масата се избира в зависимост от необходимостта. Втората снимка показва инсталирането на горната основа.

Третата и четвъртата снимка - начин за свързване на краката. Използвайте чук и сготварска печка за свързване на всички части. Можете да използвате дървени палети или дървени дъски. Като алтернатива на металната мрежа, ако ще я използвате като работна маса за заваряване. В края е необходимо да се пясък и боядисване. Изглежда не много, но функционално :)

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/962#sigFreeIdfd7ff211da

Маси, изработени от PVC тръби

PVC тръбна масаКак да направите маса от PVC тръби

 

Оказва се, че PVC тръбите са отличен материал за изработка на мебели; те не отстъпват по здравина на металните тръби, а дизайнът е много по-лесен. Авторът на този майсторски клас ясно показа какво може да се направи от куха врата и комплект PVC тръби. Снимките стъпка по стъпка показват как да направите маса със PVC тръби със собствените си ръцеили по-скоро да събираме, тази дума по-пълно отразява същността на процеса. В галерията ще намерите схеми за монтаж и снимки на необходимите подробности, ако се нуждаете от инструкции и обяснения, връзка към уебсайта на автора под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/962#sigFreeId6bfe01fc97

Маса от палети и PVC тръби

Тук е показано как да направите обикновена маса от един палет и PVC тръби.
PVC тръбна маса

 1. Стъпка 1: Извадете палета, тоест просто разглобете и оставете настрана частите, които ще са необходими за плота.
 2. Стъпка 2: Осъществяване на плотове. Освен това нищо сложно, поставете две дъски успоредно, равномерно закрепете шест дъски върху тях с винтове (или пирони), отпилете излишния, пясък и лак (или боя).
 3. Стъпка 3: Събираме краката от PVC тръбите. Подгответе тръби и тройници. В галерията има снимка с посочените размери. Нарежете тръбата на парчета с правилния размер. Измерете 5 см от края на дървената лента и залепете съединителите към масата със супер лепило.
 4. Стъпка 4: Сглобете структурата. В този случай бяха използвани PVC тръби с диаметър 10 cm и 6 T конектори. Необходимо е да изрежете - 1x93 см, 2x61 см, 2x 51 см, 2x 41 см, 2x5 см.

Редът на свързване, вижте снимката. В края боядисвайте тръбите черно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/962#sigFreeId2081b7183e

детска маса, изработена от PVC тръбиДетска маса, изработена от PVC тръби

Нуждаете се от маса за деца? Авторът предлага проста версия на лесното и удобна детска маса, изработена от PVC тръбикоито ще сглобите за един ден като конструктор. Първо, отрежете тръбите до желаната дължина. Сглобете рамката „суха“, за да проверите как всичко пасва. След това направете плот - лист от устойчив шперплат ще направи. Когато всички части са готови, можете да залепите тръбите. Когато изсъхне, прикрепете плота, както е на снимката.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/962#sigFreeId83a1ed7244

Проста масичка за кафе, направена от пластмасови тръби

 Холна маса от PVC тръба

Малка масичка за кафе, направена от пластмасови тръби, която авторът направи по свой проект от PVC водопроводни тръби и фитинги, Основната задача беше да се направи солидна конструкция. За тази цел краката са фиксирани върху две успоредни надлъжни тръби, които са неподвижни допълнително закрепена с напречна греда, В стъпка по стъпка снимки може би не всичко е ясно, така че можете да следвате връзката под галерията до сайта, където процесът е описан поетапно, стъпка по стъпка.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/962#sigFreeId9ed39dedb1

Холна маса от PVC тръбаСтъклена масичка за кафе, изработена от PVC тръби

Авторът на този шедьовър, Дан Феър, показва как се прави стилна масичка за кафеизползване PVC фитинги и дюбели от дърво, Какво ви трябва: четири дървени дюбели, 2 PVC тръби, кръстове, цимент за пластмаса, зелена боя за пръскане, тъмен лак, четки, парцали, самозалепваща се винилова лента, сантиметър, молив и кръгло стъкло за плота. Процедурата на производство е показана на стъпка по стъпка снимки, всичко изглежда ясно. Ако имате нужда от подробни инструкции, свържете под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/962#sigFreeIde31a500e3f

Холна маса от PVC тръбаКрасива масичка за кафе, изработена от тръби

Ето такъв невероятен дизайн може да се направи от четири пластмасови тръби и осем адаптера, Красиво. Но колко е издръжлив, е трудно да се каже, остава да вземем дума за изказването на автора. Не може да се направи без рисунки, картината е трудно да се види, първата снимка е очертанието на майстор. По принцип как да направите това е разбираемо, но как да го направите гладко, не много, поне от снимките. Въпреки това, Можете да прочетете подробните инструкции на уебсайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/962#sigFreeId5cd3300ec8

 Холна маса от PVC тръбаОригинална маса, изработена от тръби

За да сглобите тази таблица ще ви трябва минимум инструменти: лента, маркер, резачка за тръби, трион. Освен това е необходимо да се запасите с довършителни материали - боя за тръби и петна от дърво. Количеството материали ще зависи от размераако искате по-широка маса, увеличете багажника си от дъски 1x6 или дори 1x8 и променете съответно дължината на ширината на свързващата тръба, за да поддържате плътно прилягане. За удари ще ви трябват и винтове; 4 дъски, кутия за електрически контакт, самия контакт, кабел, бормашина и отвертка. Редът за сглобяване и размерите за тази таблица са посочени на диаграмите във фотогалерията, обаче, в инча (1 инч - 2,54 см).

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/962#sigFreeId23247490ee

150 снимки на тръбни таблици

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/962#sigFreeId4c744d24fd

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...