Публикувано в Направи сам маси

Направи си тенис маса 400 снимки, рисунки, стъпка по стъпка инструкции

как да направите маса за тенис как да направите маса за тенис

 

Ако харесвате пинг-понг и има достатъчно място в къщата или в двора, защо не направи сам тенис маса, В магазина такива маси са много скъпи, като всяко професионално спортно оборудване. Но защо да плащаме толкова много? За да организирате домашен тенис турнир с приятели или роднини, е подходящ и домашен дизайн, така че можете да се насладите на играта за много по-малко пари.

 

В интернет има много инструкции и видеоклипове и за да улесните вашата задача, тази статия съдържа няколко примера със стъпка по стъпка снимки най-прости и достъпни опции за домашно направени тенис маси, Някои от тях обикновено могат да бъдат направени за един ден, ще има материал и инструменти.


направи сам тенис масаКак да си направите тенис маса

Показани тук как да си направите маса за тенис със стандартни размери, Доста лесно е, всеки човек, който поне веднъж е държал чук ​​в ръцете си, е в състояние да направи такава маса. Тук се използват само прости материали, главно дърво, и обичайните инструменти, които са в комплекта на всеки начинаещ майстор.

 

направи сам тенис маса

Всички размери, включително височината на масата, могат да бъдат направени по ваша преценка, като се спазват пропорциите, както е посочено в диаграмата.

 

По-долу са нужните рисунки, въпреки че надписите са на английски, но всички размери са посочени в сантиметри.

 

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/943#sigFreeId00def01d2f

Тази структура, включително краката, е направена от дърво. Масата е лека, напълно сгъваема, не се изисква специална точност при производството. Ако искате да знаете по-подробна поръчка за сглобяване, можете да кликнете върху връзката по-долу към сайта на източника.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/943#sigFreeId7401adf42d

направи сам тенис масаТенис на закрито

Истинските любители на тениса винаги ще намерят начин да осъществят мечтата си. Няма достатъчно пари? Няма проблем тази маса за закрит тенис изобщо не е направена от професионалисти и само за една трета от разходите в сравнение с фабричния модел, Всичко е обмислено, дизайнът лесно се разглобява, закрепва се със специални скоби към стената и не притеснява никого. С голяма площ всъщност не бяха необходими много материали: 3-метров лъч 50х50 и шперплат с дебелина 12 мм. Размерът на плота е 2740х1525 мм, препоръчително е да поръчате два листа с правилния размер, така че фугата им да е точно под решетката. На стъпка по стъпка снимки можете да видите процеса на сглобяване, въпреки че скобите, ако нямате заваряване, ще трябва да се поръчват отделно, но не мисля, че ще бъде много скъпо.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/943#sigFreeId8f064b7cec

Стандартна рисунка за тенис на масарисуване на тенис на маса

схематенис на маса

необходими подробностичасти за монтаж на тенис маса

направи сам тенис масаОще един опция за тенис на закрито, само на метални крака. Размерът на стандартната маса вероятно е известен на всички, 274.3x152.5, височина 76 cm, така че най-лесният начин е да закупите два листа шперплат 152,5х152,5х18, изрязани 15,5 см от всеки, гарнитурите могат да се използват за усилватели, след това купувайте крака отделно, закрепете с винтове, боя и масата е готова. Всичко това може да стане за няколко часа. По принцип тук всичко беше направено, само авторът направи краката сам.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/943#sigFreeIdb9b64e8067

маса за тенис на откритоУлична тенис маса

Без съмнение сгъваемата маса е по-практична, просто я направете малко по-трудна със собствените си ръце, има твърде много подвижни фуги и допълнителни части, които трябва внимателно да се регулират. Поради това, ако можете да направите маса за тенис на открито, тогава ще имате много по-малко проблеми, Тук е показано как да направите точно такава опция за стационарна маса. Стандартните размери са посочени в началото на статията, но не се фокусирайте върху тях, тъй като за домашно направена маса няколко милиметра не играят голяма роля, основното е, че повърхността на плота е гладка и без накланяне. Ето защо трябва да се обърне основното внимание избор на материал, Не използвайте ПДЧ или ПДЧ, ако масата е на улицата, колкото и внимателно да я рисувате, все още няма да има смисъл. В самия монтаж няма нищо сложно, всичко е добре показано на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/943#sigFreeId47561a3d61

тенис на маса на откритоВъншна маса за тенис от бетон

Ако направите маса за тенис на открито, трябва да помислите внимателно за материала, особено ако няма да е под навес, а на открито. Втора оферта да направим бетонен плот, Разбира се има много нюанси, но по принцип можете да постигнете идеално гладка повърхност, основното е да стигнете до точката.

Авторът използва меламинови форми, капакът на масата се оказа с дебелина 4 см. Теглото, както знаете, се оказа съответно прилично, а дървената рамка трябва да бъде много силна, така че бяха добавени долните пръти от вътрешната страна. Разбира се, можете да използвате други методи за пълнене и видове опори, но най-важното е, че това е самата идея.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/943#sigFreeId996d30a822

направи сам тенис масаОт офис масата до тенис масата

Идея за офис работници! Голямата маса за конферентни зали лесно се превръща в маса за пинг-понг! Всъщност идеята е проста, това е обикновена маса за сгъване на трансформатори. Две половини на плота са свързани с панти и, ако е необходимо, се сгъват наполовина. Капакът се разгъва на рамката с прост въртящ се механизъм (вижте последните осем снимки в галерията). Останалото е редовно офисно бюро, подсилено с две греди, които поддържат плота. Много е удобно в смисъл, че не се нуждаете от специално помещение за игра и съхранение.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/943#sigFreeId0d1c7b33a6

направи сам тенис масаСъщата опция 2 в 1. На обикновена маса е инсталиран допълнителен капак, който ще бъде тенис маса, Всъщност да направите всичко това изобщо не е трудно. Основни изисквания - дизайнът трябва да бъде преносим и лесен за сгъване, така че да не надраска повърхността на масата, на която ще бъде инсталиран. Тъй като масата ще стои на закрито, в този случай повърхността може да бъде направена от всякакъв материал две дъски от МДФ с дебелина 16 мм, Разбира се, получавате доста масивен дизайн, но не е необходимо да се придържате към стандартните размери на тенис масата.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/943#sigFreeIdad6014b7ff

Светеща тенис маса

светеща тенис масаЗа истинските фенове на пинг-понг, тъмнината не е причина да изоставите любимата си игра. Просто включете светлината, скучно е. Авторът на тази снимка предлага оригинална идея за светеща тенис маса, Всичко е много просто, окачете ултравиолетова лампа от тавана непосредствено над масата и нарисувайте флуоресцентна боя върху масата. Какво да нарисувате, това вече включва вашето въображение и не забравяйте да тонирате топки за тенис.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/943#sigFreeId14f19d198b

направи сам тенис масаТенис на маса

Имате малък апартамент, но обичате ли да играете тенис? За да се забавлявате добре след вечеря, като организирахте няколко партита в Пинг Понг, дори маса за хранене, Необходимо е само да купите ракети, или да го направите сами. По-долу има няколко инструкции как да направите това. За да купите мрежа, но това също не е необходимо, можете да измислите много различни начини как да разделите маса от импровизирани материали, основното е да имате височина поне 15 см. Но наистина трябва да купувате топки, не можете да стигнете до никъде. В този случай просто е показано как да фиксирате решетката, като я намалите до желаната ширина и измислите опори за закрепване, за да не повредите масата.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/943#sigFreeIdfa565c7718

мобилна тенис масаМобилна тенис маса

Този невероятен дизайн може да се нарече „празник, който винаги е с теб". Сега можете да дойдете при приятел, за да играйте пинг понг с вашата тенис маса, Транспортът ще ви осигури това тенис колело, Приятелски турнир може да бъде организиран не само в апартамент или двор, но навсякъде, на тротоара, на градски площад, дори на открито поле. За да направите подобна мобилна маса за тенис, се нуждаете от стар велосипед и няколко метални тръби. След това трябва да направите дизайн за удобно транспортиране; вместо да купувате шарнирни съединения, можете сами да направите съединители на кормилната връзка - вземете болт и го заварете към предната вилка.По принцип вижте реда за сглобяване на стъпка по стъпка снимки, ако нещо не е ясно, има линк към сайта под галерията, където можете да изясните всички подробности.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/943#sigFreeId7b5ca02932

направете сами картонена маса за тенисКартонена тенис маса

Тенисът на маса е много популярна игра, така че искам да измисля нещо, за да можете да играете по всяко време и навсякъде! Но маса за тенис, нещо доста обемисто и неудобно за съхранение. Затова авторът предлага да се направи преносима маса за тенис на маса, тоест, че когато е сгъната, тя на практика не заема място.направете сами картонена маса за тенис

Разбира се направете картонена тенис маса, идеята е доста оригиналнано той има куп предимства. Например, тази таблица е направена без лепило и лента, всичко се държи за сметка на жлебове и завои, което улеснява демонтирането и сгъването му по всяко време и навсякъде! Редът на производство и размерите, всичко е показано подробно в стъпка по стъпка снимки. Може би на пръв поглед е малко сложно, но според автора сглобяването и разглобяването отнема по-малко от пет минути. Вярно е, че обикновената настолна топка не отскача добре върху картон, но има чудесна алтернатива - гумена топка.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/943#sigFreeIdc0dbdf19f8

Направи си тенис ракетаКак да си направим тенис ракета

Запазете, така че запазете. Ако сте направили маса за тенис със собствените си ръце, тогава защо да харчите пари за останалата част от екипировката. Тук можете да видите как да си направим тенис ракета, ще се окаже не по-лошо от магазина. За целта се нуждаете от лист шперплат 20 см х 30 см и дебелина 6,5 мм, дървен блок с дебелина 5 см х 13 см 8 мм и парче кожа или мека гума. Както и лепило, скоби, електрическа лента. Направете шаблон и изрежете заготовка от шперплат, след това химикалка. Залепете и закрепете със скоба. След това боядисвайте. Нарежете каучука на същия шаблон, но е по-добре да оставите малък марж и след като го залепите, го нарежете. Опитайте, така че да няма остатъци от лепило, за това можете да залепите краищата с тиксо.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/943#sigFreeIdd5a8edbb84
 

Или друг такъв вариант

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/943#sigFreeIdc3ae514850Направи сам теглене на тенис на маса

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/943#sigFreeIdd4c5b758e5

Направи снимка на тенис на маса

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/943#sigFreeIdb7f16ab3ce

 

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...