Публикувано в Направи сам маси

Направи си сам лаптоп маса 500 снимки, майсторски класове

маса за лаптоп маса за лаптоп

Лаптопът е компактно нещо, но работата с него не винаги е удобна. Не вярвайте на рекламите, в които сладките щастливи момичета отлично чукат по клавишите, докато седят на турски или лежат на дивана. Изключете го, щастието преминава след десет минути, когато краката и шията изтръпват, а коленете стават неудобни от прегрятото тяло.

 

Като цяло много бързо ще стигнете до извода, че имате нужда от маса и бюро за бюрото. Направата на маса за лаптоп със собствените си ръце е по-лесно от рафт в кухнята, няма какво да говорим, С дузина опции, представени в тази статия - изберете.

универсална маса за лаптопиСгъваема маса за лаптопи

Ето един чудесен вариант - сгъваема маса за лаптоп и не само. Нещото е многофункционално и преносимо, можете да го използвате като поднос, масичка за кафе или просто като място за чаено парти. Между другото, подходящо за сервиране на кафе в леглото, това е нота за романтиците. Всичко, от което се нуждаете, е лист шперплат, дървени дъски, ако има такива, стара рамка за картина, лепило, пирони и четири болта за крака.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/928#sigFreeId5fe34c1ced

маса за лаптопи на колелаКоличка за лаптоп на колела

Да направя такова Направи си сам лаптоп маса ще е необходимо подходящо оборудване. Разбира се, нещото е удобно, на колела, плотът може да се регулира по височиназа да можете да работите седнали на стол или на дивана. Предложената от автора опция изисква точни изчисления, така че регулируемата част се плъзга по каналите, така че жлебовете в частите на краката в идеалния случай трябва да съвпадат.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/928#sigFreeId05df9a05c0

Представена тук точни диаграми на части в инчове (1 инч - 2,54см).

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/928#sigFreeId22db8b646f

класическа лаптоп масаНаправи си сама стандартна маса за лаптопи

Ако все още нямате своя собствена идея за дизайн, ето диаграма на стандартна маса за лаптопи, можете да го вземете за основа, отделните детайли могат да бъдат финализирани по ваше желание. С работния плот тук всичко е ясно, но за да фиксирате краката, прикрепете пантата към единия край на всеки крак. Поставете крака си на всеки ъгъл с по-широка повърхност, обърната навън. Прикрепете пантите към плота, така че когато кракът се сгъне, пантата се завива между крака и горната част, а кракът се заравнява със страничната стена.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/928#sigFreeIdc070bbfe15

сгъваема маса за лаптопНаправи си сам сгъваема маса за лаптоп

такъв не е трудно да направите сгъваема маса за лаптоп със собствените си ръце и няма да се нуждаете от много материали, По-долу са показани рисунки на плотове и крака, както и единица за фиксиране и регулиране на плотове. Ъгълът на наклон е регулируем пластмаса капаче за прозорец, която е фиксирана вътре в рамката - основната характеристика на този дизайн.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/928#sigFreeIda7877bef7f

хладилна маса за лаптопиМаса за тефтер с охлаждане

Малка маса за лаптоп е добро нещо, само ако е правилно направена. Лаптопът има свойството загрейте, мнозина не мислят по някакъв начин и с времето това се превръща в неприятна изненада за тях. Но това не е такъв проблем. Вижте стъпка по стъпка снимки, колкото можете осигурете охлаждане на вашия лаптоп, като леко поставите отново плота.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/928#sigFreeId8b3f322def

проста маса за лаптопПроста работна маса

 

Тази таблица може да бъде за лаптоп или за всичко друго. Просто лаптопът е на корицата на снимката, затова реших да го прикача към тази колекция. Дизайнът е много прост, регулирайте височината по време на производството, за да е удобно да работите с клавиатурата, така че получавате обикновена таблица за работа с лаптоп.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/928#sigFreeId8ed1291ca0

малка маса за лаптопНаправете малка маса за лаптоп

Материали за направете тази стилна малка самостоятелна маса за лаптопи отиде доста малко и най-вече само на крака. Плотът е преработен от старото бюро. Дизайнът изглежда само крехък, всъщност лесно издържа на теглото на човек.

Снимките стъпка по стъпка от майсторския клас са доста подробни, но както виждате, имате нужда от собствена работилница.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/928#sigFreeIddd84891c2a

регулируема маса за лаптопРегулируема маса за лаптоп

Правенето на такава маса не е лесно, като цяло механизмът е направен на ръка, Съединителната част е проектирана да регулира височината с хоризонтален акцент върху горната част, която се закрепва с всмукателни шипове към плота и долната част, фиксирана в жлебове върху лепилото. Регулиращите болтове ще трябва да бъдат оразмерени. Въпреки това, не е толкова трудно, но е необходимо да се пооправите, не можете без тях фреза, циркуляр и бормашина, Всяка стъпка е подробно описана в стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/928#sigFreeIdb096a6d632

маса за лаптоп за стояща работаТаблица с тетрадки за стояща работа

Повечето от таблиците за работа в изправено положение са направени на базата на метална рамка, имат настройка за стоене и в нормално положение. Вкъщи малко хора използват такива маси, но понякога възниква подобна нужда. Както знаете, такива модели са много скъпи. Тази маса за лаптоп за стояща работа е направена на ръка само от дърво.

маса за лаптоп за стояща работаРазбира се, това не е върхът на комфорта, обичайната висока нощна маса, но доста удобна и хубава. На дясната снимка виждате кой дизайн е използван преди. Не е много удобно, нали? Снимките стъпка по стъпка показват работния процес, въпреки че майсторът очевидно не търси лесни начини, върху залепени канали конструкцията със сигурност е по-надеждна, но можете да го направите по-лесно на обикновените крайни фуги.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/928#sigFreeIdc4e6116ed9

направете си проста маса за лаптопКак да направите маса за лаптоп бързо и евтино

Всеки може да направи такава маса за лаптоп, Ще ви трябва малък плот, това не е проблем, можете да намерите всяка печка от стара маса или шкаф, шест дървени летви, винтове и винтове. Тези дупки, това, което виждате, са повече за красота, добре и така че дизайнът да не е толкова тежък, Заключващ болт, изработен от пирони, пружини за дръжки и спици за велосипеди, Масата е компактна, ако не е необходимо, тя може да бъде сгъната и поставена под диван или върху шкаф.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/928#sigFreeId4867525e43

маса за лаптоп в леглотоМаса за тефтер в леглото

Симпатична маса за лаптоп в леглото, направена от само две дъскисвързан с лепило. Все още се нуждаят от шест бара на краката и болтове за свързване. Отворите за болтовете трябва да бъдат направени достатъчно големи, така че краката да могат да се поставят удобно в средата, така че няма много място за съхранение на масата.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/928#sigFreeIdb909722b92

маса за лаптоп с повдигащ се капакМаса за тефтер с повдигащ се капак

Може би не е идеален дизайн по отношение на дизайна, но всички технологични характеристики са предвидени - грил за вентилация, каишка, така че лаптопът да не падне, сгъване на краката. Така че по отношение на функционалността, той отговаря на всички стандарти. Под плота е фиксирана релса, в нея е пробит жлеб, а от задната страна, където е поставена, е направен жлеб. метален болт за придържане на капака, Добър вариант за начинаещ дърводелец.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/928#sigFreeId62f7b0829c

стойка за лаптопНаправи си стойка за лаптоп

По този начин музикална стойка за лаптоп може да се направи със собствените си ръце за няколко часа, За да направите това, имате нужда от електрическа бормашина, ножовка и малко шкурка. В този случай повърхността на тягата е изработена от плексиглас, въпреки че е подходящ и обикновен лист шперплат. На поддръжка проста скоби за промяна на височинатана върха винтове за регулиране на наклона.

стойка за лаптоп

стойка за лаптоп

 

 

 

 

 

 

 

Стойката може да заеме всяка позиция, удобно нещо, а дизайнът може да бъде модифициран.

стойка за лаптоп

стойка за лаптоп

 

 

 

 

 

 

 

нощно шкафче за лаптопНощно шкафче за лаптоп

За любителите на комфорта предлагам нощно шкафче за лаптоп с колела, което позволява използването му в спалнята, хола или дори на открито. Когато ви се налага да работите до късно през нощта, което често се случва на много от нас, като имате такава нощно шкафче, можете спокойно да работите в леглото.За производството ще ви е необходим шперплат, лепило и обикновени инструменти, както можете да видите на стъпка по стъпка снимки, няма да е трудно да сглобите структурата със собствените си ръце.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/928#sigFreeIdd2752a0a47

нощно шкафче за лаптопТаблица с тетрадки за мързеливите

Авторът на този проект обича да работи в леглото, ако и вие сте привърженик на този метод, тогава този дизайн е за вас. Имайте предвид, че таблицата е направена според размера на леглото на автора и височината му, така че трябва да изчислите размерите сиако искате да направите нещо подобно.

  1. Измерете горната част на масата, изрежете две парчета със същия размер за горната част.
  2. След това вижте 4 крака и опорен блок, който ще бъде прикрепен към гърба на масата.
  3. След това трябва да залепите и ноктите на гърба, за да помогнете на масата да поддържа формата си и да й даде допълнителна опора.
  4. Сега, като използвате 4 малки правоъгълни парчета правоъгълно дърво и нокти, ги закрепете близо до средата на масата, за да работят като опора. Уверете се, че 4-те фиксирани крака са разположени отзад и в средата на масата.
  5. Отпред пробийте два отвора за дългите винтове. След това трябва да пробиете дупка, която съответства на дължината на винта напълно към предната част на масата. След това регулирайте затягането на винтовете, за да може част от предната опора да се манипулира, което позволява на масата да променя формата си.
  6. В зависимост от вида на подвижната скоба можете да използвате винтови прорези и след това да продължите да пробивате дупки, които са с точния размер на винтовете. След като са пробити дупките, прикрепете скобата към масата и завинтете винтовете в дървената дъска. Вземете още две малки парчета дърво и прикрепете към ръба на средата на масата, това помага за поддръжка на лаптопи и книга.
  7. Ръчно регулирайте ръката, така че подвижната част на масата да е подравнена с две други филийки от двете страни.

По принцип таблицата е завършена. Няколко неща, които трябва да запомните - ако подвижната скоба е слаба, използвайте лек плот, а ако е достатъчно здрав, можете да използвате всякакъв вид устойчиво дърво, масата ще издържи по-дълго.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/928#sigFreeIdcaade2fda8

Ретро маса за лаптоп

ретро маса за лаптопретро маса за лаптопТази маса за лаптопи е направена от ученик за общежитие, тоест, както знаете, няма безплатни пари, няма свободно място. Въпреки това масата се оказа чудесно и само един лист шперплат взе производството си. Въпреки това, Трябваше ми CNC машинаако знаете как да създадете 2D DXF файл, за да влезе в програмата NC. За тази таблица на снимката. Може би може да се направи по друг начин, но е трудно да се направят идентични криви ръчно, така че това може да бъде добавено към разходната позиция. Като цяло, запасете се с лепило и опитайте, не е толкова трудно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/928#sigFreeId5ba5d4057d

Направи си маса за лаптопиНаправи си сам сгъваема маса за лаптоп

Компактен работен плот за стена с шарнирен капак, който служи като работна повърхност за лаптоп. Можете да направите такава сгъваема маса за лаптоп със собствените си ръцеЗаема много малко място, може да бъде инсталиран в малък домашен офис или детска спалня. Когато не се използва, капакът се затваря лесно и може да се използва като стенен шкаф.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/928#sigFreeIde0a76cff31

100 снимки на маси и маси за лаптоп

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/928#sigFreeId2d8fbdfd9b

Направи си щандове за лаптопи

Проста и евтина стойка за лаптоп

проста стойка за лаптоппроста стойка за лаптоп

 

 

 

 

 

 

 

Това е проста и много евтина стойка за лаптоп, изработена от импровизирани материали, които има във всеки дом.
проста стойка за лаптоппроста стойка за лаптоп

 

 

 

 

 

 

 

Всичко, което е необходимо, е парче картон или шперплат с размерите на лаптоп, както и обикновен цилиндър, изработен от картон. След това просто залепете цялото нещо - стойката е готова.

Стойка за лаптоп с PVC тръбаСтойка за лаптоп с PVC тръба

За да направите тази оригинална стойка, ще ви е необходима PVC тръба с дебелина 2 см и дължина 1,2 метра и шест лакти на 90 ° за същия диаметър. Можете да използвате други диаметри на тръбите, но тази опция е тествана и държи конструкцията перфектно. Ще ви трябват и PVC лепило, ножовка и кутия за спрей. Нарязваме тръбата на три части: 27 см, 19 см, 9 см. След това разпечете краищата и боядисайте всички части отделно. Сглобете структурата, коригирайте я така, че да ви е удобна за използване и накрая залепете всички фуги. Стойката е готова.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/928#sigFreeId5291011593

стойка за лаптоп със скобиСтойка за лаптоп със скоби

 

Ако сте щастлив собственик на лаптоп, вероятно вече сте се уверили, че стойката е необходима. Така решавате два проблема. В СИразкъсвам, осигурявам удобен ъгъл на клавиатурата и преместете дисплея по-близо до очите си за лесно гледане. Второ, осигурете достатъчно място за циркулация на въздуха, тоест осигурете нормална циркулация, така че лаптопът да не се прегрява. Тази версия на стойката е малко по-сложна от първата, просто трябва да закупите или да направите такива метални скоби, както на снимката, и тогава не е трудно да сглобите такава структура.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/928#sigFreeIdd2c2d68f25

стойка за лаптоп, изработена от пластмасаПластмасова стойка за лаптоп

Ако имате лазерен резак, тогава да направиш такъв лаптоп да изпъкне от пластмаса не е проблем за теб, Разбира се, дупките могат да бъдат направени по друг начин, но тогава едва ли ще е толкова спретнато. Като цяло, ако искате елегантна, стилна и евтина стойка за лаптоп, тогава това е чудесен вариант. Подгответе линийка, ръкавици, две скоби за маса, лазерен нож и работа.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/928#sigFreeId56fd8d5550

декоративна стойка за лаптопДекоративна стойка за лаптоп

Тази опция е за тези, които не търсят лесни решения. сходен декоративна стойка за лаптопРазбира се, не е толкова лесно, колкото предишните, ще трябва да работите, но си струва. Необходимо е да се направи чертеж, според който с помощта на мозайката и пробивна машина правите първия детайл. Може да не е точно толкова точно, колкото на диаграмата, но не е толкова важно използвайте първата част като проба, останалото трябва да съответства на оригинала колкото е възможно повече.

декоративна стойка за лаптопдекоративна стойка за лаптоп

 

 

 

 

 

 

 

 

 

След това залепете детайлите и фиксирайте със скоби. След това привеждаме в съзнание готовия дизайн - шлифоваме, лакираме.

декоративна стойка за лаптоп

декоративна стойка за лаптоп

 

 

 

 

 

 

 

 

 

картонени стойки за лаптопКартонена стойка за лаптоп

Най-бързият и лесен начин да направите стойка за лаптоп е да я изрежете от картонСтрахотен материал за домашна употреба. Ако по принцип харчите пари, няма по-добър вариант. Разбира се, картонът е необходим много здрав, за предпочитане от опаковъчни кутии, някъде 8 мм, по-тънък да приемаш просто няма смисъл. Освен ако не са залепени и притиснати, но това е ненадежден въпрос.
картонени стойки за лаптопкартонени стойки за лаптоп

 

 

 

 

 

 

 

 

Можете да опитате друга опция, Ако сте скептично настроени към картона, тогава според автора този щанд е преминал теста за издръжливост, проведен лично от него. Лаптопът не е премахнат точно от дизайна две седмици, в резултат стойката е като нова, не се е подхлъзнала нито сантиметър, ъглите не са вдлъбнати или огънати, така че можете да опитате.

 

 картонени стойки за лаптопкартонени стойки за лаптоп

 

 

 

 

 

 

 

 

 

картонени стойки за лаптопОще един опция за картонена стойка, Изглежда доста естетически, няма допълнителна информация за надеждността, но вероятно си струва да опитате. Направете стойка според същата скица като на снимката, просто използвайте много издръжлив картон, Между другото, ако се съмнявате, можете да замените картон с шперплат и да работите с мозайката, формулярите изобщо не са сложни.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/928#sigFreeId4940ff66c6

направете сами картонена поставка за лаптопВсе още мога да направя картонена стойка за лаптоп под формата на масано той намира картонени тръби. Тук можете да сте сигурни в издръжливостта, ако сте видели такива картонени тръби, те са много силни и телевизорът ще издържи. Плотът може да бъде направен на два или три слоя, плюс добавяне на отвори за вентилация.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/928#sigFreeIdd89024f08a

оригинална стойка за лаптопОригинална стойка за лаптоп

Дизайнът изобразява пресечната точка на две вълни, пътуващи перпендикулярно. Ако не беше лаптопът, никога не бих предположил защо е необходимо това нещо. Авторът твърди, че да работиш на подобен щанд е удоволствие. От технологична гледна точка всичко е наред, осигурена е вентилация, екранът е на нивото на очите, за сметка оригинална стойка за лаптопНе знам клавиатурата. Дизайнът, разбира се, е впечатляващ, ако ви харесва, снимката по-долу е нещо като рисунка. Ако отрежете такива части, за сглобяване и слагане на лепило мисля, че не е проблем.оригинална стойка за лаптоп

 

подставка за лаптопПоставка за лаптоп

Тази стойка за лаптоп е идеална за тези, които трябва да работят в ситуации, в които бюро не е на разположение. Поставката за табла има отвори за циркулация на въздуха и дори слот за вашия телефон или смартфон. Удобно е да работите с него на дивана или в леглото, можете да гледате телевизия едновременно, тоест да комбинирате полезното с приятното. Всичко, от което се нуждаете, е достатъчно голям лист шперплат или тънка дъска и как да направите табла за лаптоп от него, вижте майсторския клас.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/928#sigFreeIdf75fd3b177

100 снимки на щандове за лаптопи

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/928#sigFreeId5b10c083db

Схеми и чертежи на маси и стойки за лаптопи

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/928#sigFreeId0c819a5e26

 

 

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга темапопитайте ги на нашите форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...