Публикувано в Направи сам маси

Направи си сам трансформаторна маса 300 снимки, чертежи, инструкции

За да разрешим недостига на място, преминаваме към различни трикове. По-специално за тази цел служат многофункционални мебели. Тази статия ще обхване как да направите трансформатор на маса направете сами, Задачата, честно казано, не е най-лесната, но бяха намерени някои интересни варианти.

 

Може да се интересувате от маси за пикник, това вероятно е най-лесният начин да го направите сами. Представени са и няколко холни маси за трансформатори, легло за хранене, компютър, легло с разтегателна маса и дори стълба. Като цяло, ако искате да спестите място, винаги можете да измислите нещо.

 

Направи си сам пикник масаНаправи си сам трансформатор за пикник

Вариант 1

 

Пикник, събитието е епизодично, така че е удобно да се използват мебели, които лесно се сгъват и транспортират. Има различни опции, тук е показан пример, как да направите трапезарна трансформатор за пикник със собствените си ръце от евтини материали и за кратко време, Всъщност това са две пейки, които, ако се движите заедно и завъртите гърбовете, се превръщат в удобна маса. Няма сложни секретни механизми единият болт служи като въртяща се фуга, вторият болт служи като фиксатор, Всичко гениално е просто.

Друга забележка, ширината на тази маса е 1,20 м, тя е чисто без разходи, въпреки че повечето възрастни са с размер 1,80 м. Можете да направите масата по-дълга добавяне на опори, Вижте стъпка по стъпка снимки и диаграми, няма нищо сложно в монтажа.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/927#sigFreeIdac8c8e9ffd

Вариант 2сгъваема маса за пикник

 

Този опцията за трансформатор на пикник маса е малко по-сложнано принципът е подобен. Удобна маса се превръща в две хубави пейки. Тя се различава по начина на закрепване и формата на пейките, както можете да видите, тук закрепването на плота се припокрива, ако този метод не е много удобен за вас, т.е. може да промени размера на капака на масата, Вижте стъпките за сглобяване на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/927#sigFreeIdf8ab75c8c3

Направи си многофункционална масаНаправи си сам сгъваема маса

Много прост преносим дизайн, може да се използва като маса за лаптоп или като детска маса, като цяло, полезно нещо. За разлика от обикновена маса, тя може лесно да се сгъне наполовина и, докато няма нужда, да я поставите на уединено място.

Удобно е да използвате таблица, при налягане над половините не се отделятОсвен това е осигурена дръжка за носене.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/927#sigFreeId57dd6b1c2f

маса за трансформатори на акробатКак да направите трансформатор на маса тип "Acrobat"

Какво представлява системата Acrobat? Така е оригинален многофункционален механизъм, която за съжаление не се продава, можете да закупите само готова маса с този механизъм. Снимките стъпка по стъпка, показани тук, показват как да направите таблица с трансформатори тип "Acrobat", тоест механизъм, максимално сходен с оригинала. Предимството на дизайна е, че има няколко опции за трансформиране на плотове, както и няколко позиции с фиксирана височина. Вижте по-долу майсторския клас за това как да направите маса със собствените си ръце.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/927#sigFreeIdec430f05d1

направете трансформатор за трансформаторТрапезен трансформатор на портал

Интересна версия на трансформаторната маса на козирката, Малко грубо, но така замислено, умишлената простота само подчертава стила на масата. Но основното е неговата достъпност. Можете да направите маса със собствените си ръце от евтини и прости материали и няма да се нуждаете от скъпо оборудване за това.

По-долу са стъпка по стъпка снимки, където схематично е показана производствената процедура, размери в крачета (1 крак - 0,3048 м).

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/927#sigFreeId13d89a309a

Направи си сам трансформерна масичка за кафе

направете си маса за трансформациянаправете си маса за трансформация

 

 

 

 

 

 

Основната цел на трансформаторните маси е да спестят място, така че те са идеални за малки помещения. Както виждате, тази опция се вписва добре в средата на Хрушчов. За да направите холна маса трансформатор със собствените си ръце, на първо място, се нуждаете от механизъм за трансформация, Разбира се, теоретично е възможно да се направи всичко, дори специален механизъм, но е по-лесно да го купите все едно, а останалото да направите вече. Че е истинско, погледнете стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/927#sigFreeId0943bfadab

направете си трансформатор на компютърна масаКомпютърен трансформатор за маса

Много хора предпочитат да работят на компютърна маса, докато стоят, поради различни причини, главно, разбира се, заради здравето, продължителното седене допринася за развитието на различни неприятни заболявания. Съвременните производители, разбира се, следят ситуацията, така че закупуването на специално бюро не е проблем, но е малко вероятно да си купите добро бюро за трансформаторни компютри за по-малко от половин хиляда долара.

Затова предлагаме да направите такава оригинална версия със собствените си ръце. Както се вижда на снимката, брояч за противотежест, с която можете да регулирате височината на плотовете. Както можете да видите, схемата не е сложна, но на последния етап е необходимо внимателно да коригирате всичко.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/927#sigFreeId7d0f441bb5

Направи си многофункционална трапезарна трансформация
направете маса трансформатор

Интересна таблица, открита в два сайта. Истински целия процес, как да направите многофункционална таблица трансформатор направи си сам, показана на схемите и с надписи на английски, но снимките са повече или по-малко ясни. Ако нещо по-долу под стъпка по стъпка снимка връзки към източнициза да могат да се изяснят детайлите. Дизайнът е разработен във Fusion 360, за да се опрости работата, там можете да проектирате и механиката за масата. Какво прави проекта привлекателен, без допълнителни излишъци, трансформацията се извършва с почти едно движение, Като цяло, ако харесвате комфорта, си струва да опитате.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/927#sigFreeIdf62c2de09c


Трапезен трансформатор за легло

направете маса за трансформатор на масаПочти всяка мебел може да бъде превърната в маса - шкаф, диван, дори стенен рафт, така че защо не направете маса за трансформатори на леглото, Ето, например, добър дизайн, състоящ се от рамката на рамката на леглото и, съответно, плотове. Освен това, ако печелите някакви пари, можете да прикачите и второ ниво или шкаф, което също е удобно. По-долу е представена диаграма за това как протича трансформацията, но процесът на сглобяване в снимки стъпка по стъпка.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/927#sigFreeIdfaad4085d9

Направи си сам трансформаторен стол

Направи си сам стълба столкласически дизайн на стол, който може лесно да се трансформира в удобна стълба, В интернет има различни опции, тази, направена от шперплат, може да не е най-лесната, но сладка, хареса ми и стъпка по стъпка снимките са доста подробни. Използва се тук метод на сгъване, тоест всичко от един детайл, когато рисунката е направена в пълен размер. Целият смисъл е, че жлебовете са врязани в детайлите, върхът ще бъде от другата страна на обработената повърхност и се оказва, като че ли, рисунка в натура. След това се нанася лепило или може да се използва лепяща лента, така че след като са направени отворите, детайлът няма да е необходимо да бъде разделен на отделни части. Така че въз основа на този метод можете да работите с лакирани части, филми на базата на пластмаса и т.н. Като цяло няма да говоря подробно за метода на сгъване, тук статията е необходима и не е малка. И ако някой се интересува, пише в коментарите, ще разкажа по-подробно :)

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/927#sigFreeIda3e48c6a19

Схеми и чертежи на трансформаторни маси

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/927#sigFreeId6fa982250c

Маси трансформатори 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/927#sigFreeIdd5c738fb72

 

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...