Публикувано в Направи сам маси

Направи си сам детска маса 800 снимки, диаграми, инструкции стъпка по стъпка

направете детска маса направете детска маса

За родителите закупуването на детски мебели е проблемно, но приятно събитие. Вярно е, че в момента също е скъпо. Но не е необходимо да купувате всичко, можете да направите детска маса със собствените си ръце, висок стол, ясла. И не се притеснявайте, че нещо няма да работи, родителската любов е достатъчна, за да направите най-добрата маса в света.

 

Започнете с обикновен стол, като стол. Повярвайте ми, това преживяване ще ви бъде полезно, децата ще пораснат и скоро ще имат нужда от бюро или бюро за ученика. Вижте тази статия, ето примери за детски маси и столове, направени сами, така че нищо не е невъзможно.

 1. Направи си сам маса и столове
 2. Направи си бюро
 3. Училищно бюро

Направи си сам маса и столове

направете сами детска дървена масаКак да направите детска маса със собствените си ръце

Много проста опция, с тези стъпка по стъпка снимки ще научите колко лесно е да направите детска маса със собствените си ръце, Размерите не са посочени тук, можете да го определите сами, нека детето сложи лакти на масата и да стигне до слепоочията, гърбът му трябва да е прав. Това ще бъде оптималната височина за вашата маса.

 

Ако искате да подходите правилно към въпроса, използвайте таблицата.
таблица за растеж на деца за направата на маса
Процесът на производство е показан с достатъчно подробности, така че ако разполагате с необходимите инструменти, няма да отнеме много време.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/924#sigFreeIdd3fd8b0e26

направете детска маса и столКак да направите детска маса и столове в снимки

Направи си сам детска маса и столовеако разполагате с подходящи инструменти и аксесоари. Тази статия предоставя много примери със стъпка по стъпка снимки, но за по-голяма яснота представям и майсторски клас със стъпка по стъпка снимки.

Има такъв прекрасен сайт WikiHow, тук като в комиксите, процесът е изобразен много колоритен.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/924#sigFreeId9e4fe5205e

направете детска маса

 Детска маса с рафтове

Можете сами да направите такава маса с рафтове, особено без да съсипете семейния бюджет, Ако децата ви обичат да рисуват и да се занимават с ръкоделие, рафтовете са много полезни. следователно идеята да направите маса в шкаф е много функционална, Как да направите такъв подарък за деца, погледнете стъпка по стъпка снимки с посочените размери.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/924#sigFreeId56a75f395b

 

направете сами детска маса и столовеНаправи си сам маса и столове за деца

Всеки родител иска само най-доброто за своето дете, но най-доброто обикновено е най-скъпото. Създайте своя собствена детска стая, която може да бъде по-добра от Направи си сам маса и столове за дете, Този комплект е изработен от разглобени палети, дори е прикачена снимка :). Следователно в материално отношение проектът е много печеливш, а как да го направите, погледнете поетапните снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/924#sigFreeIde2197ad9d1

направи си сам бебешко столчеНаправи си стол за бебета

Ако сте заети с маса, трябва да знаете как да направите детски стол със собствените си ръцеЕдното не може да съществува без другото. И така, какво трябва да бъде? Не скъпа светлиназа да може детето спокойно да го повдигне, достатъчно труден, защото е малко вероятно децата да седят на него спокойно, добре и красив, Това е точно опцията, която се предлага на тези снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/924#sigFreeIda54a1b77a0

направете си бебешко столчеКак да плъзнете бебешко столче със собствените си ръце

Удобният и издръжлив стол за дете е страхотен, но можете да добавите повече индивидуалност, ако го влачите с красива кърпа, В това няма нищо сложно и няма значение дали сте направили стол със собствените си ръце или сте го купили в магазин; добрата тапицерия никога не боли. Вижте каква красива композиция, а по-долу в галерията редът на работа.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/924#sigFreeId77719e9d89

Може да се направи и по малко по-различен начин..

 • Купете готови парчета паралон, нарязани на размер, те са в повечето големи магазини за тъкани. Можете също да закупите необходимата дебелина на вата в магазин за тъкани. Имате нужда от тънка вата, която обикновено се използва за тапицерия. Необходимо е да се омекотят краищата и да се придаде красив вид.
 • Изрежете квадратно парче плат, с 5 см по-голямо от седалката на стола, това е необходимо за склад, за да го закрепите към основата на седалката. За закрепване е необходимо, като се започне от едната страна, да се огъне и закрепи тъканта от центъра навън.Ако имате пистолет за прибиране, тогава работата, разбира се, ще върви по-бързо.
 • След като завършите едната страна, отидете на обратната. Сега издърпайте тъканта плътно, за да се закрепите към дъното на седалката. Моля, обърнете внимание, че тъканта не трябва да бъде прекалено стегната, ако се дърпа твърде силно, няма да изглежда много хубаво.
 • Последните най-здрави ъгли започват отпред. Отсечете излишната тъкан, за да избегнете натрупване.
 • Тази част от работата изисква търпение, така че отделете време, за да сгънете и подгънете ъглите, докато не постигнете спретнато прилягане. Огънете и зашийте първо в центъра, а след това отстрани.
 • Чрез фиксиране на предните ъгли можете да отидете на задната част. Отново е необходимо да отрежете излишната тъкан, но внимавайте да не преплетете излишното.
 • Платът е сгънат и прибран около задните крака, след което е пришит под седалката.
 • За да добавите защитен винил, повече се изрязва над седалката, отколкото на седалката и се закрепва с хартиени щипки до ръба (не под).
 • Залепете декоративния кант около ръба на седалката с помощта на горещо лепило, той ще покрие добре скобите.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/924#sigFreeIdbac72953ba

детска масаДетска маса със странични рафтове

 

Интересно решение и може би най-лесният вариант за самостоятелно направена детска маса. Два мини шкафа с рафтове и горен плот, Той е проектиран по размер, така че детето да може да работи зад него, ако е необходимо, можете да направите висок стол. Разгледайте стъпка по стъпка снимките и се уверете, че тя наистина е много проста.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/924#sigFreeIdb498f89b1c

Направи си сам сгъваема маса в детската стая

сгъваема детска маса

сгъваема детска маса 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сгъваема маса добро решение за малка детска стая, Тази маса, когато е затворена, не заема място и може да служи и като дъска за училище за игра. На открито, той е идеален за деца, можете да пишете, рисувате, има място за съхранение на артикули за изкуство.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/924#sigFreeId837a602006

дълга детска масаДълга маса с чекмеджета

Ако пространството позволява, можете да направите такава дълга маса с чекмеджета. Не купувайте подобен дизайн в магазина. Основната задача здраво закрепете плота към стенатапо-долу в галерията със стъпка по стъпка можете да видите как се прави това.

Останалите детайли, в случая железните кошчета на бюрото, могат да бъдат закупени, те служат за различни цели, включително допълнителна опора за плота.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/924#sigFreeId51c612ac83

детска игрална масаНаправи си сам дълга игрална маса

Маса за три деца от 3 до седем години. Удобен и прост дизайн, не само за деца, но и за родители, Страничните опори са малки шкафове, тук като рафтове се използват пластмасови рафтове, можете да ги замените с дървени или картонени. Интересна идея с кофи на горния рафт.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/924#sigFreeId89a1237877

Направи си сам маса и стол

направете детска маса и столВремето минава, децата растат и скоро започвате да мислите, че е време да вземете детска маса, удобна и безопасна, на която детето да може да учи. Такава детска маса и стол можете да направите със собствените си ръце., основната задача, за определяне на размера.

 

Можете да направите измерване по този начин

 • Разстоянието от петите до коляното, това ще бъде височината на краката на столчето.
 • Поставяме детето на стека с книги и измерваме разстоянието до правия ъгъл в коляното.
 • Височината на масата е разстоянието от пода до огънатия лакът на детето.
 • Височината на облегалката на стола, разстоянието от пода до врата.

Не забравяйте, че децата растат бързо, така че за всички размери добавете два сантиметра, След това изготвяме схемата на монтаж, тук не е необходима професионална рисунка, основното е, че всичко е ясно с размерите и къде е разположена част. Между другото, можете да си купите специални заглушители на остър ъгъл, добра защита и да изглеждате красиво, освен това няма да се налага да се занимавате с обработка.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/924#sigFreeIde6633307ce

Автор Дмитрий Рекун

направете сами детска маса и столовеКак да направите маса и столове за деца със собствените си ръце

Този комплект е просто идеален за детската стая. По-долу е майсторски клас, как да направите маса и столове за деца направете сами, Въпреки че комплектът е боядисан в бяло, можете да го оцветите по каквото искате. На плотовете и ъглите на столовете има заоблени ръбове, за да не случайно децата да се спънат и да се наранят. Височина, подходяща за деца на възраст от 2 до 8 години (в зависимост от размера). Столовете имат красиво издълбани сърца отзад, които се повтарят в престилка около масата. Според автора, конструкцията е много здрава и надеждна, По-долу са стъпка по стъпка снимки на комплект за производство на майсторски класа.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/924#sigFreeIdb1f582f8a0

картонена детска масаКартонена маса за малко дете

Този маса за малко дете, изработена от картон и няма да ви струва нищо. Лек, преносим и чудесен за малки деца, Децата ви ще могат да пишат, рисуват и да правят любимите си занимания, докато седят удобно на дивана. Освен това ще помогне да се поддържа диванът чист. Това е много проста, но практична мебел, която можете да направите за малките си. Всичко, от което се нуждаете, са няколко картонени кутии, защо да ги изхвърляте, по-добре е да направите нещо полезно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/924#sigFreeId51f377469a

маса за пикник за малкитеМалка маса за пикник

такъв маса за пикник може да бъде направена със собствените си ръце за няколко часа, децата със сигурност ще се зарадват. Частите могат да бъдат поръчани в магазините за мебели или да бъдат направени независимо, ако е възможно. Сглобяването на рамката не е трудно дори за начинаещ майстор, погледнете снимката как се прави.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/924#sigFreeId5ab9a6deee

Направи си сам пикник масаГоляма детска пикник маса направете сами

Който се интересува от таблици, този дизайн вероятно е добре известен. Конкретно този модел е предназначен за деца, въпреки че масата е много силна, така че и възрастните да могат да се забавляват добре, Започнете, като прикрепите стойките на таблицата (показани в синьо на снимката), както е показано. Закрепете плота с винтове, като пробиете дупки в долните опори. Не забравяйте да оставите малка празнина между дъските. Детайлите, подчертани в стъпка по стъпка снимки в синьо, показват последователността на тяхното закрепване.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/924#sigFreeIdc77e867c5e

Направи си сам пикник масаДетска маса за пикник, изработена от палети

Още един опция на детска маса за пикник същия дизайн, само от палети. Размерите могат да се използват същите, както е посочено на диаграмите в предишния пост, а редът за монтаж е показан в тази галерия. Даден е дори пример как можете да оцветите плот :)

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/924#sigFreeId5cf54ed7df

декориране на детска масаДекориране на детска маса с цветна лента

Разбира се, има много начини как да украсите детска маса, в този случай можете да фантазирате докрай. По същия начин декориране на детска маса с цветна лента Хареса ми неговата оригиналност и простота. Вижте как можете да направите поле с тик-так-пръст от плота. Фигурите (тик так нокът) могат да бъдат направени от картон.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/924#sigFreeId92869dc9ba

Детска сензорна маса  

детска сензорна масаДетски сензорни маси (или пясъчни и водни маси) са важен компонент от ранното детско развитие. Те се считат за задължителни за постигане на най-добри показатели за развитието на двигателните умения, познаване на цветовата схема и много други. Представената тук таблица е преносима и многофункционална, можете да я напълните с всякакви материали, които харесвате, и просто щракнете капака, когато детето завърши да учи. Купуването в магазин може да ви струва подредена сума, така че По-изгодно е да направите детска сензорна маса сама да си направи от PVC тръби, поне за този проект, предоставен от автора на тази снимка.

Най-скъпият компонент е резачка за тръби, така че ако направите няколко таблици, можете да спестите прилично количество.

сензорна масаСписък за пазаруване:

 • PVC тръба
 • PVC конектори
 • Резачка за тръби от PVC
 • Лепило за пластмаса

Повечето магазини продават 2 вида: график 40 и 80 от бяло и сиво. Цената е почти същата, но сивият материал, според инструкциите, е по-издръжлив. Авторът препоръчва да закупите 1-инчов размер, големи размери просто правят масата по-обемна и е по-трудно да се отреже тръбата.

 1. Ще ви трябват 2 тръби на 3 метра, независимо от стила на масата, която правите. Ако имате затруднения с транспортирането, можете да нарежете тръбите наполовина в магазина с ръчен трион. Това отнема много усилия, но все пак е по-добре от закупуването на 1,5 метра тръба. Защото ще ви таксуват малко повече.
 2. Ще ви трябват 8-пинови конектори. Не забравяйте да купите 1 инчови парчета, за да отговарят на вашата тръба.
 3. Купете комплект инструменти за тресчотки. Фрезите за лице са много лесни за използване и правят чист разрез.
 4. Купете PVC лепило

вана за сензорна масаНамерете добър пластмасов контейнер. Идеалната вана трябва да бъде:

 • правоъгълна, а не нещо с остри ръбове. Тя трябва да се вписва добре в пространството, което правите.
 • Здрава. Всяко дете ще провери това качество на контейнера.
 • Прозрачен. Възможността да виждате отдолу добавя допълнителни функции към играта.
 • Ако правите двойна маса, купете две вани.

В допълнение към това, което сте купили, ще ви трябва:

 • тетрадка
 • Измервателна лента
 • маркер
 • Хартиени кърпи

Акценти, за които трябва да внимавате

 1. Измерете тръбата. Развийте тръбата от всяка страна без капачка и измерете от центъра на една тръба до центъраоще един. Запишете този размер. Сега напишете този номер! Обърнете внимание на снимката, краищата на тръбите лежат на коленете ви, това е за измерване от правилното място, така че тръбите да почиват върху банята. След това завъртете ваната на четвърт оборот и измерете отново. Не забравяйте да напишете този размер!
 2. Маркирайте един разрез в даден момент, защото никога не знаете кога случайно съсипете нещо и ще трябва да отрежете ново парче. Не се притеснявайте, ако трябва да преработите нещо, защото все още има голямо парче тръба.
 3. Направете първия разрез, а след това още три, както е на снимката. Когато приключите, ще имате два канала за двата размера, които сте записали. Тръбите ще са твърде дълги, но всичко е в ред.
 4. Съберете 4 тръби, това се нарича „сухо напасване“, защото все още няма лепило. Поставете плътно, това ще осигури добро прилягане, когато преминете към стъпката на залепване. Обърнете внимание на реда, в който авторът събира детайлите.
 5. Сега измерете колко трябва да отрежете. Измерете от вътрешния ръб на тръбата до ръба на ваната. Това е, което трябва да отрежете тръбите. Не забравяйте да го запишете! Когато отрязвате излишната тръба, не забравяйте да запазите остатъците.
 6. Още едно сухо кацане. Този път бункерът трябва да седи добре вътре в тръбите.
 7. Нарежете още 4 тръби. Разглобете сухото съединение, след което използвайте тези тръби като шаблон, за да отрежете друг комплект от 4 тръби: 2 дълги и 2 къси. Когато приключите, ще имате само 8 нарязани тръби, или 11 за двойна баня.
 8. След това сглобете два правоъгълника от прясно нарязани отпадъци.
 9. Измерете и отрежете 4 крака
 10. Ако направите допирна маса за конкретно дете, измерете разстоянието от пода до подмишницата и вземете няколко сантиметра. Това е размерът на начина на рязане на тръбите.
  Време е за лепене! Тук са удобни хартиените кърпи. Лепилото има апликатор (малка пенеста топка), прикрепен към вътрешната страна на капака. Използвайте го, за да покриете както края на тръбата, така и вътрешността на съединителя. Затворете капака, лепилото изсъхва много бързо. Бързо поставете тръбата в конектора, докато лепилото изсъхне, и не се притеснявайте, ако не получите перфектна фуга. През тези тръби няма да тече вода, просто трябва да получите здрава структура, когато децата почиват на нея.
 11. Веднага след плътно поставете тръбата в съединителя, избършете излишното лепило от шева.

Препоръчителна поръчка за изграждане

Следвайки определената поръчка за монтаж, можете да сглобите без прекъсване, без да чакате лепилото да изсъхне.

 1. Къса тръба до конектор A
 2. Дълга тръба до конектор B
 3. Втора дълга тръба към конектор С
 4. Същото нещо и на конектора D

Веднага след залепването на втория конектор, докато лепилото все още е мокро, натиснете съединителите на равна повърхност, за да подравните. Завъртете и натиснете здраво другите страни на конекторите. Сега всичко е гладко и красиво.

 1. Добавете къса тръба към конектор C
 2. Залепете същата къса тръба към конектор B
 3. Попълнете правоъгълника

Веднага след сглобяването на правоъгълника, преди да нанесете лепилото, го поставете върху равна повърхност, за да подравните новата връзка с тези, които вече са инсталирани.

Повторете целия процес на сглобяване на правоъгълника, за да направите втория правоъгълник.

Ако искате сензорната маса да расте с вашето дете, краката не могат да бъдат залепени, така че те ще седят плътно в конекторите. Инсталирайте ваната, напълнете я с нещо смешно (нарязана хартия на снимката) и вашата маса е пълна!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/924#sigFreeId5786b2dd98

Схеми и рисунки на детски маси
Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/924#sigFreeIdb0b59ddba9

Детски маси 100 снимки
Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/924#sigFreeId0e1c471faf


Направи си бюро

направете универсално бюроКак да направите детско бюро със собствените си ръце

Работното място на студента е сериозен въпрос. Има много нюанси, които трябва да се имат предвид, така че детето да се чувства комфортно и да не навреди на здравето си. Вие сте можете да направите детско бюро със собствените си ръцекато този универсален модел с регулируеми опции. Първо малко спасяванеи след това, който освен родителите знае най-добре индивидуалните характеристики на детето си. Снимката в галерията показва диаграмите, производствената поръчка, изгледа отпред и отстрани.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/924#sigFreeId5cff4ca7b4

детско бюро с пейкаДетско бюро с пейка

По този начин можете лесно да направите обикновено ученическо бюро с пейка със собствените си ръце, Вярно, тук не са предвидени корекции, но това се компенсира от лекотата на производство. Диаграмата е показана на стъпка по стъпка снимки, размерите са в инчове, но можете лесно да преведете техните сантиметри, умножавайки по 2,54.

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/924#sigFreeIdd314ca4c7a

училищно бюро с кутия Ученическо бюро с чекмедже

Първоначално този модел на маса за възрастни, като бюро. Но авторът предложи използвайте модела като училищно бюро, леко преоразмерявайки, Според мен се оказа не лошо, такова стилно бюро и перфектно може да служи като училищно бюро. Важно е да разгърнете 3 мм скрити направляващи отвори, когато свързвате секции помежду си. Също така ще трябва да намалите ъгъла и на двете странични секции. Височина на облегалката 210 мм и предна страна 102 мм, Начертайте линия от задната стена до предната част и отсечете с мозайката.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/924#sigFreeIdee8dcd499e

Направи си сам бюрото за домашно училище

направете бюрото за домашно училищеМожете да вземете предвид това опция за домашно бюропросто, но с вкус.Според автора тази работа на изработката на дограма (между другото, направена от естествено дърво) отне осем дни и само 1500 рубли. Сравнете с цената на магазина. Вижте стъпка по стъпка снимки по-долу, както можете да видите, че е напълно възможно да направите всичко сами.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/924#sigFreeId4b64b550ff

Направи си сам бюроНаправи си сам бюро и стол от шперплат

Растящото училищно бюро има много предимства, основното, разбира се, като се вземат предвид възрастта и физиологичните характеристики на детето, което ви позволява да поддържате стойката и визията на подрастващия ученик. Е, дизайнът и размерите са разбираеми, спестява ценни метри и ще изглежда страхотно във всяка детска стая. Тук има растящо ученическо бюро и столче от шперплат, което можете да направите сами, OptiNest може да се използва за създаване на извити части.С тази програма можете значително да спестите материали.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/924#sigFreeId4ed6d25f60

50 снимки на детски бюра  

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/924#sigFreeIddfcc530d48

Училищно бюро

просто бюро за ученициКласическо бюро за ученик

 

Предлага се версия на обикновено бюро за студент в класически стил, Въпреки че днес много хора предпочитат по-модерни опции, с различни механизми и устройства, това е въпрос на вкус. Но класиката е класика, особено след като човек с минимален опит в дърводелството може да направи такава маса. Снимките стъпка по стъпка в размерни схеми ще ви помогнат.

 

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/924#sigFreeId6361a24bdf

направете детска масаНаправи си сам бюро за деца

интересен опция за малка маса за деца, Подходящ за много малък и начинаещ ученик. Този модел е изработен от дъб, но няма голямо значение, можете да използвате всякакъв материал. Също така, връзките, гълъбът се използва тук, разбира се, че е красив, но да го фиксирате на прости връзки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/924#sigFreeId1db48bf409

бюро за писане за малка стаяБюро за студент в малка стая

От какво се нуждае тийнейджър? Нека вашето малко място, вашата малка маса, но вашата собствена. Освен това, не всеки апартамент може да има голяма маса. Предлага възможност за малко работно място за студента, оборудвано под прозореца. Уютно бюро за студент в малка стая, с рафтове и всичко необходимо за нормална работа. Как да го направите сами, погледнете стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/924#sigFreeId1b5b1e2a79

Снимка от ceskykutil.cz

голямо бюро за студентаНаправи си голямо бюро

Ако има място, можете да направите Направи си сам голямо бюро, Моделът е изработен от мебелни панели, евтин и удобен. Дизайнът се състои от два блока с плот и рафтове, фиксирани между тях. Моля, обърнете внимание плотът на масата стърчи малко, така че трябва да го укрепитеб, деца, въпреки това, те могат да се качат на масата. Вижте процедурата за сглобяване по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/924#sigFreeIddfb9ac4337

оригинална маса за ученикОригинално бюро, направете сами, за студент

Оригинална маса е подходяща както за петгодишни деца, така и за ученици от началното училище, Много удобен и функционален дизайн под формата на къща се вписва перфектно в интериора на детска стая, практически не заема място при сглобяване. По време на работа сгъваемият плот е фиксиран на отворени врати, на просторни рафтове можете да съхранявате книги и тетрадки, а в горния офис има аксесоари за писане и рисуване.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/924#sigFreeIde905fd396e

направете сами стопански столНаправи си сам стол

Може би, че детето трябва да има правилна стойка, не е необходимо родителите да го напомнят за пореден път. Офисният стол с корекции за ученик не е подходящ, най-доброто решение е направете растящ стол със собствените си ръце, Има много опции, които можете да видите, като погледнете в Интернет. но инструкциите стъпка по стъпка, за съжаление, са много по-малки от представените модели. Може би тази опция ще ви хареса на снимката. Дизайнът на пръв поглед е прост, но има много нюанси. За да бъде дизайнът стабилен и стабилен, е необходимо правилно изчислете съотношението на местоположението и размера на частите, Диаграма на необходимия размер можете да намерите в интернет, погледнете тази връзка yadi.sk/d/-nS9on3WmbxdF и вижте реда за сглобяване в стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/924#sigFreeIdbf1bf96cc6

детско бюро от чекмеджетаКак да направите бюро от чекмеджета

Как ви харесва този проект? За пореден път се убеждаваме как дървените кутии и палети са полезно нещо. Направи си сам бюро, изработено от чекмеджета, защо е по-лошо от мебелите в магазина? Има рафтове за съхранение на книги, можете да направите друга малка стойка за канцеларски материали, евтини и весели, и изглежда доста стилно.
Какво ви трябва? Празна дървена опаковка и колела за мобилност.
детско бюро от чекмеджета
Така се прави.
детско бюро от чекмеджета
Много удобно, можете да поставите снимка и да обядвате
детско бюро от чекмеджетадетско бюро от чекмеджета

 

 

 

 

 

 

 

 

Публикувано от Кейти Оуен

Схеми и чертежи на бюра за ученик 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/924#sigFreeId73bd7f6881

200 снимки на бюра за ученик

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/924#sigFreeId48c49d34f5

ZdravstКажете, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, определено ще отговоря на всичко !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...