Публикувано в Направи сам маси

Направи сам бюро 1000 снимки, рисунки, инструкции

Направи си сам бюро Направи си сам бюро

В тази статия можете да разберете как да направите бюро със собствените си ръцеи в най-различни опции и с визуални стъпка по стъпка снимки. Вярно, че с появата на компютрите организацията на работното място се промени концептуално, но въпреки това удобното бюро все още остава удобно, е напълно възможно да се работи с лаптоп на него. Разбира се, настолен компютър е друга материя, системното устройство, клавиатурата, мониторът и т.н. изискват удобно място.

 

Казват, че бюрата са нещо от миналото, но почти всеки ги има. Докато човек пише с химикалка и рисува с обикновен молив, тази мебел винаги ще бъде търсена. И бюрото на сам си е вече не само мебели, а парче от вас, макар и неодушевено. Като цяло, бъдете смели и създавайте.

В статията ще намерите как да го направите сами:

 1. Класически бюра
 2. Бюро от шперплат
 3. Бюра, вградени в перваза на прозореца
 4. Сгъваеми и сгъваеми маси
 5. Маси от палети
 6. Ъглови маси, бюро
 7. Работно чекмедже

 

Както и интересни идеи, диаграми, рисунки, разновидности на бюра

направете малко бюроМалко бюро

Пример за много просто малко бюро, което можете да направите със собствените си ръце без големи затруднения. Минималистичен стил с селски наклон, Погледнете стъпка по стъпка снимките, дизайнът не е по-сложен от този на столче, дори чекмеджетата не са предвидени.

Вместо това можете да използвате метални кутии или дори плетени кошнициако предпочитате селски стил. Всъщност е много просто и оригинално.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeIdfff8086b0c

направете сами дървено бюроНаправи си дървено бюро

тази декларация селски стил, селски дух добавят кръстосани странични стени и така доста класическа маса, Надежден дизайн, удобно разположение на чекмеджета, аксесоари, както на снимката, за да закупите не е проблем. Все още трябва Крег джиг, незаменим нещо за дърводелството, се използват за направата на "джобни" дупки, особено за тези, които често свързват дървени части под прав ъгъл. С две думи, този инструмент ви позволява да пробивате дупки под правия ъгъл, за да създадете надеждна връзка.

Не е необходимо да се забърквате със сложни методи като шипове и други подобни. И можете да пробиете дупки от вътрешната страна на дъската, така че да не се забелязват. Не искам да рекламирам, но наистина е удобно нещо.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeId1e190d23bf

класическо бюро, направете самиНаправи си сам класическо бюро

Изглежда солидно, нали? И тази снимка не е от каталога на мебелите, наистина можете да направите такова класическо бюро със собствените си ръце дори без специални умения и със скромен бюджет. Разбира се, това не може да стане за една вечер.

Имате нужда и от специален инструмент, аксесоари, но според мен такова нещо си заслужава времето. Надявам се, че снимките помагат, стъпките са предприети в детайли.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeId6c51a90ec5

дизайнерско бюроДизайнерско бюро

Дизайнът на това бюро е разработен от известния в началото на ХХ век архитекти Чарлз и Хенри Грийн от Калифорния, Но дори и след един век моделът изглежда доста модерно, стилно нещо, той ще бъде стилен след сто години. Можете сами да направите такова дизайнерско бюро, По-долу са диаграми и стъпка по стъпка снимки

дизайнерско бюро диаграмаИма много нюанси, които са показани на чертежите, така че работата изисква голяма точност. Схеми от английски сайтове за преобразуване на инчовете, посочени на чертежите, в сантиметри, умножете по 2,54

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeId4b8c490391

направете си стилна маса за писанеСтилно бюро, направете сами

Изглежда крехко, но всъщност плотът е много издръжлив, направен от ленти от нарязан шперплат. След това се залепва, шлифова и оказва се толкова стилен дизайн на бюрото, Като цяло ще ви трябва много лепило и скоби, не непременно същите като на снимката, можете да направите домашни, но не можете без добра шлифовъчна машина. Тесният чекмедже е направен без фитинги.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeId03ce08fce2

класическа дизайнерска масаКласическо бюро за дизайн

Направата на класическо бюро "направи си сам" е трудно, но осъществимо, Ако харесвате опция, като на снимката, и това, между другото, модел на италианската фабрика Морелатои така за една минута струва около 3000 евро, можете да използвате представените стъпка по стъпка инструкции.

Рамката на масата и обвързването на плота са направени от ясен, фурнировани фурнировани дъбови фурнири се вмъкват в рамките. Схеми за размертиня, така че имайте предвид, че височината на масата 800ширината на плота 1500 за 700ширина чекмедже единица 330височина 300високо централно чекмедже 150, По-нататък на снимката вижте първия етап на монтажа.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeIdb027f89fb1

Във втория етап залепените части се фиксират внимателно с лента или вратовръзки, както е на снимката и се оставят за един ден. В случая за кутии се използва скритата инсталацияи голямата централна система PUSH-2-OPEN. Решаващият момент е рисуването, Можете да работите с четка, но ако искате висококачествено покритие, тогава, разбира се, е по-добре да използвате спрей пистолет.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeIda101ef34eb

Между другото къдрави крака могат да бъдат направени без стругако изберете подходящ нож. На теория ви е необходим прав резак с горен лагер, по-голям от 38 мм. Необходимо е да се работи внимателно, да се премахне поне един пропуск, така че да няма чипове. Можете да разгледате резултата в стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeId2d331ea8a5

Направи си сам бюроНаправи си сам бюро

Класическо бюро с чекмеджетанаправени изцяло от естествено дърво, главно от бреза, борови дъски са били използвани за направата на кутии. Височина на масата 750 мм, стойка различна по ширина, дясна 500 мм, лява 244, е удобно да съхранявате канцеларски материали, дискове и други малки неща в него. разстояние между пиедесталите 600 мм, в средата има малък рафт, ако желаете, можете да направите прибираща се опция за клавиатурата, ако възнамерявате да работите с компютър. И затова е доста подходящ за лаптоп. По-долу са описани стъпка по стъпка снимки, процесът е внимателно изложен "на рафтовете" и номериран. Това е обща информация, ако са необходими подробни инструкции, под галерията има линк към сайт, където производствените процедури за части и монтаж са описани доста подробно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeId5509e3b1ad

бюро от стар скринБюро от стар скрин

Показани тук колко лесно е да направите бюро от стар скрин, Разбира се, ако имате стар скрин. По принцип всичко е ясно, имате нужда от плот. Между другото, ако има стара маса, тогава всичко това може да се комбинира. В този случай, както виждате на снимката, се прави плот със съответния размер и се добавят крака.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeId6255bd0939

голямо бюро за скрапГоляма дървена маса го направете сами

Основното предимство на тази конкретна таблица е, че тя строителството ще бъде сравнително евтинопросто трябва да се запасите с дървесни отпадъци. Заготовките трябва да бъдат избрани приблизително със същия размер, другите параметри, по-специално от това от коя дървесина ще бъдат тези, не са много важни.

Идеята, според мен, е разбираема, залепвате подготвените парчета, закрепвате ги с винтове и привеждате формирания плот в състояние, в стъпка по стъпка снимките целият процес е в пълен изглед. Обърнете внимание на двойните кракакоито са прикрепени към специално заковани дъски и дълги резбовани метални тръби.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeIdd396547ceb

Направи си сам дълго бюроНаправи си сам дълго бюро

че направете дълго бюро, не е необходимо да купувате готовия продукт, в магазина можете да закупите плотове поотделно и да сглобите дизайна на необходимите ви размери. Представена тук направете сами триметрова маса на три крака.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeId8f30f85d43

вградено бюроНаправи си сам вградена маса

Размерът на площта на масата, това, разбира се, не е за всеки; направете вградена маса със собствените си ръце с дължина три и половина метра, Ако трябва да спестите място в стаята и пари, това е добро решение. Всичко, което е необходимо, е да направите надеждни крепежни елементи и няма да има специални проблеми с плота.
Концепцията е проста, опорите са прикрепени към стената и горният блок е монтиран върху тях. Има няколко неща, на които трябва да обърнете внимание. на първо място, в този случай плотът се състои от три части, тоест ще има шевове за лечение. на второ мястонеобходим плот закрепете към стената по цялата дължинатака че да няма размествания.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeId122e3329c9

сгъваемо бюроНаправи си сам сгъваемо бюро

добър начин да спестите място, направете сгъваемо бюро със собствените си ръце, Може да има много опции, тук според мен е представен най-простият. Три панти на плота и два на долните хоризонтални опорни скоби.

 

Сега помислете за начин фиксирайте плота към опорната конзолатака че да не се движи, когато масата е в работно положение. нуждаещи се дървено колче, Пробийте дупка в горната част на триъгълника, напълнете с лепило, поставете колче в него. Пробийте дупка с размер на това колче в долната част на плота. Всичко, резето е готово

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeIda5da394f9f

сгъваемо бюроНаправи си сам сгъваемо бюро

Много удобен дизайн за работното място, не всичкоходене под ръка, а когато не е необходимо, се сгъва и закрепва към стената. Системата е проста, масата се държи с кука и око, След няколко часа този дизайн не може да бъде направен, но можете да опростите шкафа, ако нямате нужда от толкова много рафтове и чекмеджета. Редът за сглобяване е показан на диаграмите на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeId1a50df4b91

бюро от палетаБюро за писане от палета

За тези, които търсят най-много евтин варианттСтрува си да се помни палетите. Мебели от палети, темата е уместна, наистина можете да направите интересни модели. Например, като този бюро от палета, цялата работа е за закрепване на краката и, разбира се, привеждане на палета в състояние, подлежащо на продажби, тоест пясък на всички външни повърхности и покриване с лак.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeId1776a29b2e

Някои примери за бюра с палети

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeIdf562fba9de

сгъваемо бюроСгъваемо бюро

Дизайнът на бюрото се основава на прости правоъгълни рамки от двете страни и напречни ленти, които затягат страните. Работният плот се поддържа от стъпки, които са монтирани в вдлъбнатини върху рамката. Много прост дизайн, но трябва да се обърне специално внимание на методите за закрепване на възли.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeId31561aeaa8

Тук е показано по-подробно, на диаграми, с всички размери

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeId66b2b45339

маса с отворени чекмеджетаМалка маса с отворени чекмеджета

 

Прост модел на малка маса за малка стая, Редът за сглобяване е показан на диаграмите, прост и достъпен, просто не забравяйте да преведете сантиметри в сантиметри, въпреки че в този случай размерите могат да бъдат зададени по ваше желание. Дизайнът е прост, така че може да се направи маса и два пъти повече.

 

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeId620eb229cf

направете сами дървена портална масаНаправете сами дървена портална маса

 

Между другото дървена портална маса е много популярнаглавно сред любителите на селски стил или ретро. Освен това, дизайнът е надежден и, както ще видите по-долу в стъпка по стъпка снимки, което правите себе си по-лесно от класическите модели. Вярно, има няколко нюанса, но можете да се справите с тях, просто следвайте плана.

 

 

 

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeId781955f26c

Дизайнът на порталната маса в модерен дизайн изглежда много стилен и често се използва от дизайнерите в интериорния дизайн, В този малък избор можете да оцените няколко примера за такива таблици.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeId525f253fee

направете малко бюроМалко бюро с чекмедже

 

Тази опция е добре подходяща за малка стая. По-специално това малко бюро с чекмедже направени за частен лекарски кабинет. Работата на такава маса дълго време не е много удобна, но за да правите малки бележки, да попълвате документи или да работите с лаптоп, тя пасва идеално. Чекмедже е добро място за съхранение на необходимите канцеларски материали.

 

Сглобяването на маса, както можете да видите на стъпка по стъпка снимки, не е трудно, дори начинаещ майстор може да го направи, въпреки че несъмнено е необходимо малко опит.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeIdc90415c436

направете си сам френска масаФренска маса

Как харесвате френска маса? Жалко е, че в интериора няма естествена снимка, но дори и на снимката изглежда доста стилно. Масата има две тесни чекмеджета и една по-дълбока, плюс декоративни скоби. Красив и функционаленКакво повече е необходимо, за да се впише във всеки интериор! Добра опция за начинаещ майстор, вижте процедурата за сглобяване в диаграми стъпка по стъпка.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeId5af9f549e7

Направи си сам бюроПросто бюро с чекмеджета

 

Друга версия на обикновена таблица със стъпка по стъпка схеми в снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeId76ef19d88d

проста маса на бюротоПроста дървена маса

Ако искате да направите нещо със собствените си ръце, но няма опит или идеи, започнете с просто бюро, Бъдете търпеливи и тези схеми в стъпка по стъпка снимки ще ви помогнат. Направете първата стъпка - купете материали, тогава няма да имате пътуване на връщане. Ако не искате да харчите прекалено много, тогава накратко: най-евтиното частицино това нещо е вредно за околната среда MDF - Малко по-скъпо, но ще продължи по-дълго и по-малко опасно за здравето.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeIdf1f710ebbf

Направи си офис масаНаправи си офис маса

Дизайнът не е толкова сложен, колкото изглежда, обикновена маса с голямо чекмедже и малка надстройка, Бюрото на плота може да се направи по ваша преценка, ако ви е удобно с тази опция, стъпка по стъпка снимките показват всички етапи и размери на частите.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeId1899ac1fc3

Как да си направите сам чекмедже за бюрото

направете си чекмедже на бюротоПогледнете стъпка по стъпка снимки и ще разберете, че няма нищо сложно. тук се използва много прост метод за обезопасяване на ставите, Просто поставете блока в ъгъл и го застопорете здраво от всяка страна. Това ще ви помогне да запазите частите на чекмеджето, когато поставяте и завинтвате винтовите джобове през отвори. След всичките четириАко са сглобени ъгли, проверете дали конструкцията е квадратна.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeIdb95007dfb3

Друг вариант, как да сглобявате чекмедже на бюрото и да инсталирате опъване, При производството е много важно изчислете точно размеритеАко формата не е строго правоъгълна, кутията просто няма да функционира. Има различни начини за фиксиране на стените, в този случай той е представен дупка става, Може би не е най-добрият вариант в декоративния план, но просто и надеждно. Предната стена обикновено се монтира от предната страна на рамката. Не забравяйте, че когато купувате материали, купете първо пързалка, едва след това започнете да правите кутия. Също така вземете решение за водачите, най-лесният начин е да ноктите дървени летви. Но винаги има проблеми с тях, дървото изсъхва, променя формата си, особено с висока влажност, тогава кутията се забива в жлебове, като цяло, позната ситуация. Затова е най-добре да се купува метални водачи, Днес можете да закупите три основни типа водачи: телескопични, ролкови и с довършителен механизъм. Най-добрият вариант за бюро са телескопичните водачи с пълна промоция. Най-добро по отношение на цена и качество. По размер те се произвеждат в кратни по 50, обикновено от 250 до 600 мм. От тези размери можете да изчислите и дължината на чекмеджето. Не забравяйте да направите маркировка и се уверете в това водачите не стърчаха извън размерите на кутията, След това просто го закрепете с самонарезни винтове през фабричните отвори.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeId69ac331a32

Направи си стойка за маса

Направи си сам щанд за книги.... за книга

 

Ако имате бюро и поне една книга, то това нещо със сигурност ще бъде полезно за ученици и студенти, защото не само всички седят за компютри, някои хора четат книги, поне аз искам да го нося. Или например за домакиня, сложете готварска книга. Накратко, нещото е полезно. Направата на щанд за книги е много проста и отнема само няколко часа. Представеният дизайн има панти за сгъване и удобен държач, който ви позволява да местите акцента в обхвата на ъглите на видимост.

 

На първата снимка има диаграма, всички страни са 25 сантиметра, вижте снимката за поръчката за монтаж.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeId89903bb0d4

Направи си органайзер за десктоп... за организатор

 

За тези, които по принцип не четат книги, стойката за маса все още е полезна. Как ви харесва идеята за такъв организатор? Можете да държите таблет или мобилен телефон, тефтерче. Някои канцеларски материали. Целият чип в дупките, който с помощта на малки вложки ви позволява да регулирате размера за различни джаджи или други обекти. Няколко часа работа и имате универсален и функционален органайзер за бюро.

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeId73f9fa89fe

бюро от ламиниран шперплатБюро от шперплат

Този бюро от ламиниран шперплат има много предимства. на първо мястоповърхността е трудно да се надраска на второ място, пластмасовият компонент на повърхността не позволява да се абсорбира течности, така че ако разливате чай или каквото предпочитате, пиете на работа, няма как да се притеснявате на масата. И най-важнотос помощта на специална каишка плотът на плота може да бъде инсталиран под всякакъв ъгълкоито са съгласни, това е много удобно за работа. По ръба на плота на масата се прави специален жлеб, така че предметите да не се търкалят към пода, когато са наклонени.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeId88a360791b

Дограма первази

Всеки има первази на прозореца, но не всеки знае за всички възможности, които този интериорен детайл може да предостави. Оказва се, че това не е само място за цветя или веранда за котка, от перваза на прозореца можете да направите отлично бюро, Това няма да изисква много усилия, но има много предимства. на първо мястокакво спестяване на място, на второ място, икономия на енергия, защото ще е необходима лампа за маса, когато вече е напълно тъмно, а следобед масата ще има отлична естествена светлина от прозореца. Вярно е, че повечето имат отоплителна батерия под перваза на прозореца, така че не можете да изпънете краката си далеч, но има плюс, те няма да замръзнат.

направете сами перваза на прозорецаНаправи си перваза на прозореца

Тези снимки са добър пример, как да си направим маса за первази на прозореца, Снимките са малко с лошо качество, но цялостният процес се показва достъпно. Всъщност не можете без творчество, первази на прозорците, те също са различни, но въпросът е какъв размер ще направите плот, От това зависи дали са необходими или не допълнителни крака и тогава решавате как ще инсталирате плота на перваза на прозореца, под него или вместо него.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeId8b9a4b9caf

перваза с метални кракаПерваза на масата с метални крака

 

Още един опция за перваза на масата направете го сами, само с крака. В този случай е по-подходящо, тъй като е инсталирана тясна батерия за отопление. Процесът на производство и инсталиране на таблицата, вижте стъпка по стъпка снимки. Между другото, така че горещият въздух от радиатора циркулира нормално, не забравяйте малки дупки в плота.

 

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeId778ff495b3

Маси-первази 70 снимки

Тази галерия представя различни опции за таблици-первази, така че, както виждате, има достатъчно място за творчество.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeIdf09cec9291


Ъглови бюра

Направи си сам бюроКласическо ъглово бюро

Обмислете стъпките как да направите ъглова маса го направете сами, Това не е толкова лесно, но тази форма на дизайн ще създаде повече пространство във вашата стая и със сигурност е по-евтина от купуването на готови. Но има няколко нюанса, които трябва да вземете под внимание. Необходимо е внимателно да се изчисли размер и дизайн на масатада отговаря на вашитеаз имам нужда и естествено купувам качествени материали.

 • Започваме с производството на плотове.
 • Следващата стъпка е прикрепването на рамката към гърба на масата.
 • След това правим блокове за рафтове.
 • Поправяме долната лента.
 • Правим и монтираме долните чекмеджета.

Това е за кратко

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeId18c8370817

направете си голяма ъглова масаГоляма ъглова маса

Ето стъпка по стъпка снимки, как да направите голяма ъглова маса със собствените си ръцеили по-скоро дълго. Както можете да видите, масата наистина има голяма площ, но центърът на стаята остава напълно свободен, обаче, препоръчително е да закупите стол на колела с такава маса. Конкретен дизайн, можете не само да пишете, но и да използвате за домакински работи.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeId5666f157dc

Интересни идеи

направи си сам маса с бетонен плотБетонно работно бюро

Преди това бетонните изделия в интериора са били използвани доста широко. Те правеха плотове, стъпала, камини, первази за прозорци. Днес тази тема е забравена, но междувременно, да направите например бюро с бетонен плот със собствените си ръце изобщо не е трудно, За да омесите разтвора и след това да му придадете желаната форма, не е необходим много опит.
Разбира се, че има отделни точки, които трябва да имате предвид.

 • Например цвят, По-добре е предварително да изберете цветове за бетон под формата на различни добавки.
 • размери: ако планирате голям плот, като например на снимката, тогава ще трябва да го направите на части и тук е правилно да направите изчисленията, така че ставите да лежат точно върху напречните напречни щанги.
 • отвори, Ако са необходими дупки в бетонни работни плотове, например за проводници на лампата, компютър и др., Поставете полипропиленова тръба във формата, когато изсипвате.
 • Да направя заоблени ръбове, в ъглите на кофража инсталирайте багети с пяна.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeIde31def1b11

шарнирно бюроНаправи си сам бюро

Продължаваме да пестим място, как ви харесва шарнирно бюро? Как да си го направите сами? Направете чертеж, намерете подходящи дъски, пробийте три отвора за закрепване със странични пръти. Завинтете баровете в долната част на масата с винтове. Прикрепете скобите към стената и инсталирайте плота върху тях. Нещо подобно.

шарнирно бюро

шарнирно бюро

Снимка от www.designsponge.com/2008/04/diy-project-maggis-minimalist-oak-desk.html

 

Направи си маса за бюроКомпактно бюро, направено от само себе си

Някой страда от гигантомания и мечтае за огромни триметрови махагонови маси, но тази бележка не е за тях. Ето, стъпка по стъпка показват снимки как да направите малка компактна офисна маса, най-удобно да поставите различни документи, папки, канцеларски материали и в същото време да заемете минимум място. Представена е и диаграма с размери.
Направи си маса за бюро

Стъпки за монтаж

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeId9e47738610

Бюро от стара врата

Ако наистина искате да запишете, тогава запишете голям :) В този случай и стара двойна врата е удобна, защото това е почти готова маса. Остава да поръчате или направите рамка с крака със собствените си ръце. След това малко въображение, няколко удара и необичайна маса е готова.
бюро от стара врата

80 снимки на диаграми и чертежи на бюра

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeId2e9dd0ecab

200 снимки на бюра

направете сами идеи и какво можете да направите сами

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/922#sigFreeIde6048cbe91
 

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...