Публикувано в Направи сам маси

Направи си кухненска маса 300 снимки, диаграми, инструкции

направете сами кухненска маса направете сами кухненска маса

Кажете ми, посещавайки магазини за мебели, някога ли сте били побеждаван от чувство на досада при вида на сравнително прости мебели, за които трябва да харчите парите си? В крайна сметка столче, рафт, Направи си сам кухненска маса по принцип изобщо не е трудно, Всичко, от което се нуждаете, са прости инструменти, няколко уикенда и малко смелост, за да вземете решение за нов проект.

 

Разбира се, някои трудности могат да възникнат, ако никога не сте държали длето или мозайката в ръцете си, но ако имате амбиция и желание, тогава това не е такъв проблем. Никой не се е родил майстор, но трябва да започнете с нещо.

 Стилна кухненска маса

направете си стилна кухненска масаПрост и вкусен, този стилна кухненска маса тя просто пленява със своята простота, има селска непосредственост и форми на модерното Арт Нуво.

Между другото, този модел е много популярен, ако искате същото в кухнята си, можете да го направите сами, ръководейки се от стъпка по стъпка снимки по-долу.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeId7d24374f89

 

направете маса за храненеНаправи си трапезна маса, изработена от дърво

На пръв поглед може да изглежда да направите дървена маса за хранене със собствените си ръце е доста трудно, но това, което виждате на снимката, изобщо не е направено от професионалист, но какво ни влошава? Така че си струва да опитате. Това е много надежден дизайн, изработен от евтина дървесина и ще издържи много дълго време. На автора му бяха необходими десет днии ако имате опит, вероятно можете да го направите по-бързо.

В инструкциите стъпка по стъпка се използва циркуляр, не всеки го има, но ако подготвите материалите си, можете да ги изрежете в сервиза, не е толкова скъпо. Все още се нуждаят от бормашина, длето и обикновени дърводелски инструменти. Снимката има рисунка на свободна ръка, но размерите могат да се променят, в зависимост от размера на кухнята. Обърнете внимание на стойката на рамката, има различни начини, това е може би най-простият, но изисква точност в изчисленията. По-нататък на снимката вижте стъпките за монтаж.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeId0d22c01a2c

Между другото, дизайнът ще бъде малко тромав, така че окончателното сглобяване се извършва най-добре в кухнята или на мястото, където планирате да го инсталирате.

 

дървена маса в кухнятаНаправи си дървена маса в кухнята

Тази опция не е най-трудната, но гарантирано ще можете да направите тази работа сами, само за уикенд, ако използвате стъпка по стъпка снимки. Също така следете качеството на дървесината, тогава вероятно ще успеете хубава дървена маса в кухнята с добър външен вид.
Направете списък на всички материали, необходими за този проект и изберете най-доброто предложение в магазина по отношение на цена и качество. Уверете се, че дървените греди са абсолютно прави и нямат видими дефекти. Използвайте добро лепило и скоби, за да запечатате плътно около външните ръбове на компонентите, за да получите добър външен вид.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeId07393cd622

Почти същата таблица, само процесът е изобразен в по-визуална форма. Дори и начинаещ дърводелец може да направи кухненска маса със собствените си ръце.Въпреки че тук е важно не само умението, но и правилният избор на дърводелски инструменти, това ще направи работата много по-лесна. Тук са показани стъпка по стъпка снимки в цветове и цветове за това как да направите кухненска маса (1,75 х 1,2 метра). Разбира се можете да използвате тази стъпка по стъпка инструкция в снимки за таблица с всякакъв размер, тъй като основно показва процедурата за производството на такъв дизайн.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeId16f10ca86c


 

направете сама кръгла кухненска масаНаправете сами кръгла кухненска маса

За съжаление, оформлението на кухнята не винаги ви позволява да получите кръгла маса, от практическа гледна точка не е много удобно. Но е уютно и създава специална семейна атмосфера. Така че, ако размерът на кухнята позволява, направата на кръгла кухненска маса е чудесна идея, Най-интересната част са краката или единия крак, в зависимост от това как ви харесва. В този случай беше използван обикновен дизайн на четири опори, но в декоративна форма, така да се каже. За да направите крака, започнете със създаване на шаблон. Разбира се, за да го направите красиво, ще трябва да се оправите с него, както можете да видите на стъпка по стъпка снимки, ще ви трябва лепило, скоби и добра машина за шлайфане.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeId90394f3dc2

Източник woodgears.ca/table/round_dining.html

 

кръгла маса на кракаКръгла кухненска маса на един крак

 

Коя подкрепа да изберете за кръгла маса, зависи от теглото на плота и от естетическите вкусове на майстора. Кръгла кухненска маса на един крак изглежда много елегантна, в модерна кухня такъв дизайнНе виждате често ktsiyu. Можете да го направите сами, като използвате стъпка по стъпка снимки, макар че не е толкова просто да направите поддръжка на таблица, но ако имате необходимото оборудване, тогава защо да не опитате.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeId9f9a95250b

 

Видове кръгли кухненски маси 38 снимки

За любителите на класическия стил и сложните мебели много видове кръгли кухненски маси ще направят, Вярно е, че да ги направите сами е по-трудно от традиционната правоъгълна или квадратна маса, но в името на стила можете да опитате. В тази колекция можете да видите какви са моделите, цялата разлика обикновено е в краката, външно, разбира се. Така че можете да изберете опцията и как да го направите, това е вторият въпрос.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeId722cbba8b6

 

Направи си сам сгъваема маса за малка кухня

сгъваема маса в кухнята

Оригиналната идея за сгъваема маса за малка кухня, състояща се от две отделни половини, Съгласете се, много е удобно, съпругът отиде да обядва или детето дойде от училище, затворено е на една маса, а на втората, вършете своите задължения. Вечер, когато се събере цялото семейство, можете да преместите половинките за съвместна вечеря. Масите са свързани с панти, така че всички манипулации са много прости.
сгъваема маса в кухнятасгъваема маса в кухнята

 

 

 

 

 

Снимките стъпка по стъпка показват как да оживим тази идея. Масите са много прости, без никакви „звънци“, според чертежа по-долу всеки с минимални дърводелски умения може да го сглоби.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeId4381b4d239

Оригинална сгъваема маса в кухнята

Малко пространство изисква мислене извън кутията. Ето една идея за вас - оригинална сгъваема маса в кухнята, което със сигурност няма да заема допълнително пространство, или по-скоро, когато е сглобено, обикновено заема не повече място от картина на стената.
направете сами сгъваема маса в кухнятанаправете сами сгъваема маса в кухнята

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дизайнът се развива, към стената е прикрепена скоба, масата е наклонена и фиксирана с обикновен затвор на прозореца. Следва диаграма и как да направите такава маса със собствените си ръце.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeIdf5ca86f3ed

 

кухненска странична масаМалка сгъваема маса за кухнята

Още един добро решение за малка кухня, маса със сгъваем плот за масамного удобно. Мястото, като обикновена малка нощно шкафче, лесно се превръща в маса за хранене за двама трима души и с размерите си е много функционално. Дизайнът е прост, така че да го направите със собствените си ръце няма да бъде трудно.

 

Ето една диаграма, както можете да видите, материалите също ще се нуждаят от минимум.
кухненска странична маса
Редът за монтаж е показан по-долу, основните части са плот, нощно шкафче и чекмедже, Обърнете внимание на оригиналното решение на двустранното нощно шкафче.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeId3d1dc8c198

сгъваема масаНаправи си сам сгъваема маса

Икономичен, функционален, стилен - всичко това може да се каже за това хубава сгъваема маса, Тя може да бъде инсталирана в кухнята или малката всекидневна, както виждате, тя не заема място в сглобено състояние, тя просто се сгъва, изглежда много стилна и най-важното е, че можете лесно да я направите сами. Основният елемент на масата е рамкатаКогато масата е сгъната, тя ще украси стената ви. Дизайнът се основава на специални рафтове, които с помощта на ключалки дръжте плота за маса във вертикално положение.

 

сгъваема маса

 

За стабилност трябва да направите нощно шкафче и малка масичка, която виждате до стената същата височина, Как да направите красив декор за шарнирна рамка, помислете сами, тук се предлага опция за инсталиране на рамка за картина в средата, можете например да окачите плакат или това, което е модерно днес, да направите плоча от шисти.

 

 

 

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeIdf5a0ad54b1

направете сами сгъваема масаКомпактна трапезарна маса в кухнята

 

Когато пространството е ограничено, трябва да избираме мебели, които да са подходящи, а не такива, които ни харесват. Решението на проблема е да го направите сами. Тази стенна зона за хранене не само не заема почти никакво място - Можете също да го повдигнете, когато не се използва. Можете да го направите от ламинирана дъска или шперплат.

 

Тази лежаща маса може да се използва в кухнята или трапезарията или дори като бюро. Важно е да закрепите добре долната опора.да фиксирате плота, изключвайки възможността за неговото падане, особено ако в къщата има малки деца.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeId602a6d00c4

направете сами плъзгаща се кухненска масаНаправи си кухненска маса

 

Всеки иска кухнята да изглежда стилна и красива, но често е необходимо да се решат по-прагматични въпроси: как да поставите всички необходими мебели в малко пространство. За съжаление, повечето домашни апартаменти не са толкова големи, колкото бихме искали, следователно направете сами кухненска плъзгаща се маса е добър изход направете сами плъзгаща се кухненска масаситуацията, Тя ви позволява значително да спестите място и максимално компактно да поставите останалите мебели. Опцията за сгъваема маса, представена в тази статия, има стабилен и издръжлив дизайн, заИзработва се изключително лесно и не изисква скъпи материали. Размер на плота при сгъване на масата 1200×700ако го избутате, площта се увеличава до 1670 мм, а това е поне плюс двама души, които се поберат на масата.
За да увеличите площта на плота, се използва специална вложка, нейните размери и размерите на цялата таблица могат да се видят на тази диаграма.
направете сами плъзгаща се кухненска маса
Ако правите изцяло маса от нулата от вашите материали, ще ви е необходим циркулярен трион, мозайката, бормашина и отвертка. Поръчката за сглобяване по принцип е същата като на обикновена маса, само допълнително произведена дизайн на плъзгаща се вложка от алуминиеви ъгли, както и в средата на плота, допълнителни панти и ключалки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeId2ce82aaf6e

Разтегателни кухненски маси

както и сгъваеми, прибиращи се и сгъваеми

Именно оптимизирането на използваемото пространство в нашите домове задвижва търсенето на креативни решения, като сгъваеми маси, мивки на много нива, парапети на покрива и бар броячи на первази на прозорците. Кухненските плъзгащи се маси са създадени главно за същата цел., Има различни дизайни, понякога много интересни, които сами можете да оцените в тази колекция.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeIdef2e8eac35

плочка кухненска масаОблицована кухненска маса

Не сте имали идея направете плот от плочка? Опитайте, според мен, доста оригинален. Не са необходими специални инструкции, ако можете да положите плочки, разбира се. Целият проблем, не само да подготвите плота, но и да изберете правилната плочка, стената в този случай изчезва, защото дебелината трябва да бъде най-малко 5 мм, и по-добре по-дебел. Освен това трябва да помислите за покритието, изберете по-добър матов, защото масата ще се използва постоянно, а за лъскавите плочки се нуждаете от внимателна грижа. Снимките по-долу показват пример как авторът го е направил.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeIda3c5808222

направете голяма маса за храненеНаправи си голяма трапезарна маса

Всяко семейство има свои собствени правила, можете да ядете на масичката за кафе, но разбира се е по-добре, когато цялото семейство се събере, за да обядваме или вечеряме по-често. и чудесно, когато в къщата има голяма маса за хранене, а ако е направена със собствените си ръце, тогава това е и гордостта на собственика на къщата и цялото семейство. Тези стъпка по стъпка снимки показват как да сглобите обикновена маса за хранене със собствените си ръце от готови части, това е, ако нямате специално оборудване. Както и да е, поръчката на крака и плотове е много по-евтина от закупуването на готов продукт.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeId7c0fc48b84

направете сами квадратна масаКвадратна кухненска маса с един крак

 

Класическата версия на кухненската маса е правоъгълна, но ако живеете заедно, можете направете квадратна кухненска маса, тежестта на квадрата е практична и функционална и ако фиксирате плота на единия крак, тогава вашата кухня също ще изглежда стилна.

направете сами квадратна маса

 

Поддръжката трябва да бъде предимно надеждна, стъпка по стъпка снимките показват реда за монтаж, всички части са залепени и завинтени заедно, За да предотвратите люлеенето на масата върху неравен под, можете Освен това добавете коркови подложки.

 

 

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeId06f457221d

проста кухненска масаКак да направите стандартна кухненска маса със собствените си ръце

Дори и начинаещ дърводелец може направете кухненска маса със собствените си ръцеи изборът на правилните инструменти ще направи работата много по-лесна. Това стъпка по стъпка ръководство описва как да се изгради таблица с размери на повърхността (1,75 х 1,2 метра). Можете да приложите един и същ план към продукти с различни размери, като режете дъски с различна дължина или използвате по-малко части, променяйки формата на краката или напречните щанги. Картината вляво е само пример, стъпка по стъпка показват снимките процесът на сглобяване на стандартна маса с плот за маса от дъски, Снимките показват реда за свързване на плотове на плота, сглобяване на основната рамка и шлифоване. Обърнете внимание на закрепването на диагоналните подпори.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeId5e23d262b9

направете си проста кухненска масаНаправи си сам кухненска маса с чекмедже

Можете да направите тази опция сами, кухненска маса с чекмедже, Днес много хора предпочитат да правят таблици, използвайки ъглови връзки, разбира се, че е по-лесно. И тук има класическа версия - на шипове, въпреки че с тази опция малко повече работа, но е по-лесно да се поправи. Изработва се чекмедже с дъно от шперплат под формата на кутия, плюс ще е необходимо да се купуват водачи за ролки, Има още два вида - с довършителен механизъм и телескопични, последните са по-перфектни, но по-подходящи за скрин или бюро, където има много чекмеджета. Процедурата за сглобяване на таблицата е показана на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeId034488bfff

Чекмедже за кухненска маса

направете сами чекмедже за кухненската масаЕто един пример как да направите чекмедже за кухненска маса от ламинирано ПДЧ, В този случай се използва ролкови водачи, въпреки че можете да използвате топка, скъпи метабокси или прости дървени дъски, върху които се плъзга кутията, това не е важно. Почти всяка система е подходяща за конвенционална кухненска маса.

 

направете сами чекмедже за кухненската маса

В този пример стъпка по стъпка снимките показват как данарисувайте самата кутия. По принцип нищо сложно, основното е да се уверите, че всички ъгли са прави, тоест 90 ° и съответно, така че нямаше изкривявания, Също така имайте предвид, че в чифтосващи бегачи ролките бяха насочени в една посока.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeId07a3293a24

Друг пример как да направите кутия за масав по-визуално изпълнение, всички конструктивни детайли и дори размерите на пирони и винтове са подписани на снимките, мисля, че ще е полезно за начинаещ майстор.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeId3c7192dce6

Видове чекмеджета

Чекмедже за кухненската маса е много полезно нещо, особено за малка кухня. Много е удобно, когато всичко е под ръка, а чекмеджето на масата е просто „под ръка“. В структурно отношение те не са особено различни, така че можете да го направите сами, това не е по-трудно от това да сглобите обикновен рафт.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeId5d55c06964

Диаграми и чертежи на чекмеджета

В тази селекция от диаграми и чертежи, което ще ви помогне да направите чекмедже сами, така или иначе, ако направите маса със собствените си ръце, тогава останалите детайли, включително кутиите, ще трябва да се направят независимо. Колкото по-голяма е конструкцията, толкова по-здрав трябва да бъде материалът. Обикновено за крайни панели и странични стени се избират дъски от шперплат с дебелина 17 мм или дебелина от 10 до 20 мм. Дъното може да бъде направено от гипсокартон или шперплат, зависи от това какво ще държите там, въпреки че не поставяте нищо толкова тежко на кухненската маса, така че обикновено използват шперплат със средна дебелина.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeId3a3498ca1b

Видове крака на масата, методи за монтаж

Ако с плотовете всичко е повече или по-малко ясно, тогава крака на масата и методи за закрепването им най-разнообразни, Можете да напишете много интересни неща по тази тема, но засега само погледнете снимките.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeId87e36a671c

Индустриален дизайн кухненска маса

кухненска маса на метални кракаИ така, каква беше идеята на автора. Той искаше подобна на кръчма маса с височина около 104 см. Ширината трябва да е 122х213 см, така че можете да играете настолни игри. Отначало беше замислен дизайн в стил стимпанк, но авторът искаше нещо просто с изчистени линии и метален външен вид. Също така масата трябва да е подвижна, така че да може да се премества от кухнята в хола. Ако идеята ви харесва, стъпка по стъпка снимки са на ваше разположение. Разбира се, това не е най-лесното

наръчник и ако се нуждаете от по-подробна информация, на уебсайта етапите са описани много подробно. Ако нямате достъп до заварчика, можете да направите дървена опорна рамка за масата и след това да добавите железни тръби, направени с тръбопроводи, които са много често срещани. Освен това ще ви даде страхотен индустриален облик и няма да изисква инструменти за монтаж.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeIdc40a2e2ee5

стоманена греда кухненска масаСтомана кухненска маса от I лъч

Стоманена I-греда за краката на кухненската маса? И защо не. Рафтовете са направени от водопроводи, така че защо една маса не може да има крака от стоманена греда, за любителите на индустриалния стил това е самото нещо. Дори намерих стъпка по стъпка снимки в интернет как да си направя такава маса - конкретно парче, в сглобяване тежи някъде около 250 килограма.

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeIdebd6d888c7

картонена кухненска масаКартонена кухненска маса

Случаите са различни, те просто се преместиха, не искат да си купят евтина маса и не са събрали достатъчно пари за скъпата. Авторът на този необичаен проект се озова в такава ситуация, която го вдъхнови идея да направите картонена кухненска маса, Какво е необходимо за това? Първо, много дебел картон, колкото по-дебел, толкова по-добре.

Универсално лепило, имате нужда от килограм, не по-малко. Метър дървени летви за ръба. Скоба или тегло, за да държи залепени части заедно. Изработен плот ​​5 слоя картон с напречно гофриране. Конзолите, изработени от 4 слоя, са прикрепени към долната страна, като външните слоеве са по-широки, сгънати и залепени към плота. Краката са триъгълни ролки от окrhon с вертикално гофриране, За да направите здрави крака, направете розетки от триъгълни слоеве.

картонена кухненска масакартонена кухненска маса

 

 

 

 

 

 

 

Плотът на масата е много издръжлив, краката са сравнително стабилни. Можете да добавите напречни скоби към кракатаза да се сведе до минимум клатене. На снимката има маса с дължина 170 см, ширина 90 и височина 86. Вероятно е малко висока, но краката могат да бъдат отрязани, не е проблем. За повърхността, като краткосрочно решение, можете да закупите водоустойчива покривка за защита на картона или да покриете повърхността с лист водоустойчив материал, като например меламинова дъска.картонена кухненска масакартонена кухненска маса

Оригинални кухненски маси

Да маса в кухнята Тя трябва да бъде икономична, просторна и удобна, но това, което пречи да бъде оригиналном? Ето няколко идеи, разбира се, повечето от тях не са направени на ръка, но ако имате умения да работите с инструмента, тогава защо да не опитате

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeIdcc14b104ef

 

Направете сама проста кухненска маса

направете си проста кухненска маса

 

Всъщност никъде не е по-лесно. Разбира се, обядът на такава маса не е много удобен, но можете да закусите, докато стоите. В края на краищата, работната повърхност се използва не само за хранене, ако размерът на кухнята позволява, те поставят две маси, трапезария и работник.

 

 

 

 

 

направете си проста кухненска маса

обикновено такава маса се нарича остров, те се използват главно за големи помещения за увеличаване на работния обем на кухнята, а за малка е подходящ такъв компактен вариантnt с две чекмеджета и долен рафт.

 

 

 

 

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeId7d1b4995ab

проста кухненска масаТази кухненска маса е добър проект за тези, които нямат истински електроинструменти и пълен набор от ръчни инструменти. Единственото, от което се нуждаете, е евтина безжична бормашина, отвертка, лента и малко шкурка. Представените диаграми са по-скоро общо ръководство, модификациите са много прости и всеки размер може да бъде променен със същите чертежи. Представената маса е с дължина 175 см и ширина 85 см и височина приблизително 110 см. Горната част в този пример е изработена от 1x4 бял бор, можете да използвате 2x4 или 1x4 и т.н. Тази таблица е изградена под формата на парчета, които улесняват движението и монтажа. Първата стъпка е сглобяването на крака. След това сглобете рамката. Когато долната част е сглобена, инсталирайте плота, опитайте се да монтирате дъските възможно най-плътно. Това е всичко, остава да се смила и боядисва.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeId63763dfe5c

направете сами кухненска масаЕвтина кухненска маса, направена сама

Ако ти имате нужда от обикновена маса в кухнята и потърсете евтини начини да го направите, тогава тази опция със сигурност ще ви интересува. Авторът е използвал 2 дъски от бор с дебелина 2,5 см за плотовете, те са най-евтините, дори ако са поръчани в дърводелска работилница, четири крака от парапета са били използвани за краката, разбира се, трябва да закупите боя, уплътнители, лепило за дърво. От инструментите ще ви е необходим ръчен трион, свредло, проводник за правене на дупки под ъгъл или просто Kreg. Дизайнът не е труден, така че лесно можете да го сглобите, ръководейки се от стъпка по стъпка снимки, по-подробно описание можете да намерите на сайта. Авторът толкова хареса своята кухненска маса, че реши да направи същото в хола като стойка за телевизор, той е показан на последната снимка в галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeId7cc2c6c82d

кухненска маса от врататаКухненска маса от вратата и стари дъски

 

По този начин, продължете да спестявате, Ако имате тясна кухня, такава маса ще ви бъде полезна. Намерете старата врата и подът е готов. може би, повече време ще отделите за почистване на вратата, ако тя вече е много стараРазбира се, ако имате собствена работилница, няма проблем, но ако не, тогава ще трябва да оправите с шкурка. Няма да има проблеми с рамката и краката, само ако искате нещо по-сложно, а не това, което предлага авторът. Снимките стъпка по стъпка показват реда на сглобяване и дори са посочени в инчове (1 инч - 2,54 см), така че ако не искате да фантазирате, просто следвайте инструкциите. Разбира се, една таблица в милион не изглежда, но е доста приятна. Подробни подробности можете да намерите на сайта, линкът е под галерията.

 

 

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeId41b328d9fc

направете сами кухненски кътНаправи си сам кухненски кът

По принцип това кухненски бокс не е направен от нулатаи преработена от стари мебели. Ако е възможно, можете да опитате да направите нещо подобно. Процесът на стъпка по стъпка снимки не е показан много добре, но можете да прочетете описанието в сайта, линка под галерията, има много подробни коментари на автора. Разбира се, нещото не е лошо, пейката се издига и съдържа допълнително място за съхранение. Облегалката на седалката е приятна и здрава, като в същото време съответства на другите панели. Ако го вземете, тогава ще имате кухненска маса, която е идеална за малка кухня и увеличава максимално пространство.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeId273939b3a7

Остров за маса за кухнята

Какво е островна маса? Всъщност масата, която е инсталирана в центъра на кухнята, въпреки че „островът“ разбира се, звучи романтично. Островите, разбира се, са различни, в общи линии това е многофункционален дизайн, понякога с печка, мивка, шкафове и рафтове, а понякога обикновена маса за хранене се нарича остров, както искате. Следват примери за някои от тези „острови“. Ако размерът на кухнята позволява и можете да изградите нещо подобно, като цяло вижте снимката.

направете сами кухненска маса на островаНаправи си сам остров в кухнята

 

Проектът е проектиран за голяма стая, направи този остров в кухнята със собствените си ръце от обикновен борд, базиран на две шкафчета, Много удобно по отношение на размера, разстоянието между шкафовете може да бъде намалено или увеличено, особено без промяна на цялата структура, което само на пръв поглед изглежда сложно. Всъщност монтажа не е особено труден, с изключение на това, че освен первази, наистина има свои собствени нюанси.

 

Ще е необходимо да инсталирате централната и страничната стена в изправено положение или да поставите шкафове на място и след това да подредите стените около тях. Или обратно, дръжте стените на място и плъзнете шкафовете в отворите. Когато закрепвате первазите, уверете се, че страничните стени са под прав ъгъл спрямо централната стена, и прилепнете плътно към шкафовете. Използвайки ниво, уверете се, че цялата повърхност на плота е равна и няма изкривявания. Процедурата на производство стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeId10e5568708

Тук на диаграмите са отбелязани точки на прикачване.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeId92fd4452d6

В допълнение, след боядисване отново проверете страничните стени с помощта на отвестака че да са под прав ъгъл спрямо останалите части. употреба регулиране на шайбида се правят малки корекции.

остров до кухнята с метален плотОстров към кухнята с метален плот

добър опция на острова до кухнята с плот от неръждаема стомана, Дизайнът е сравнително несложен, но масата на острова в основата си е малък шкаф с плот, поради което, за разлика от производството на конвенционална маса, трябва да се обърне повече внимание на точните размери на страничните стени.

Добавете скобиза поддръжка на плота на острова, две опори от два сантиметра на всеки ръб.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeId599c16230e

направете сами кухненска маса на островаКухненски остров от стар скрин

Ако имате старискрин, като първата снимка в галерията или нещо подобно, можете лесно преработете острова до кухнята със собствените си ръце, Въпреки че, лесно е, твърдо казано, разбира се, ще трябва да работите. Смисълът на идеята е да направите нов плот с необходимия размер и да прекроите скрина в подов шкаф.

Как стана това с автора на проекта Tasha, вижте стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeId60e00cb3f6

Направи си сам остров в кухнята

островна маса с мивкаЗа да се предприеме такъв проект, разбира се, е необходим известен опит. Вероятно не бих решил, имам нужда от дърводелец, водопроводчик, електротехник и товарач. но превърна този остров в кухнята с мивкаспоред автора, без да участват сервизни работници.

островна маса с мивка

По принцип това не е производство, а монтаж, тъй като почти всички части се поръчват или купуват в магазин. Разходите, разбира се, са големи, само за боядисване на този колос, колко пари ще бъдат изразходвани за боя. Но все пак значителни спестявания, Като цяло, ако ръцете са поставени в този край, тогава това не може да стане.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeIdb9137e1d69

Между другото, никога не разчитайте на цветни проби, в истинска светлина върху мебелите, те винаги изглеждат различно. Ако трябва да боядисате голяма повърхност, по-добре е да купите една малка консервна кутия, опитайте и след това купите останалите. Може би ще загубите малко пари, но това ще стане без морални щети, но между другото това е така.


кухненски остров за масаОстров за кухненска маса

 

За малка стая е подходяща такава кухненска маса на остров, перфектната комбинация от функционалност и селска красота. Разбира се, те правят истински остров, когато площта на кухнята надвишава 20 квадратни метра или имате студио. Островът ви позволява да говорите по време на готвеневместо да стоиш с гръб към другите.

 

Като цяло остров, той е модерен и функционален, само за повечето от нашите стандартни кухни, за съжаление, не е подходящ. Но на острова може да бъде прикрепена такава малка кухненска маса дори в малка стая.

направете сами кухненска маса на острованаправете сами кухненска маса на острова

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Процедура за сглобяване на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeIdf97a86fa4c

Направи си сам островна масаКухненски остров с фалшив таван

Интересна идея, ако размерът на кухнята позволява. Какво получавате? Голяма зона за хранене както за хранене, така и за работа в кухнята ще увеличи площта за съхранение на кухненски прибори, добре, и все още ще има достатъчно свободно място. Основното е да помислите добре къде да поставите масата, тогава няма да го преместите, така че направете план. След като започнем с производството на рамки, горна и долна, които поддържат вертикален стълб. Тя трябва да бъде подравнена както вертикално, така и хоризонтално (x и y). Вижте втората снимка в чертежите. Останалите опори се инсталират след подравняване според тяхната необходимост. Важно е колоната да е права! Следва фиксирането на горната част. Вижте снимка с метален плот. Те бяха използвани за прехвърляне на сили от хоризонтално ниво (плаващи рафтове) към вертикален стълб. Правим долните рафтове и облицовки. За подкрепа на рафтовете използвайте метални конектори, Дървени детайли от 18 мм ела (тя е по-малко податлива на унищожаване от бор). За плаващи рафтове са използвани смърч 18 мм и метален кабел с дължина 1,5 см. За да поддържате масата, използвайте метални конектори в ъглите и краищата. Подробни монтажни планове са показани тук..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeIde8b5590b42

Подробна снимка на монтажа на кухненския остров

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeId31ca9a9957

Каква е островна маса в кухнята 70 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeId2a8712522d

кухненска маса с мивкаНаправи си сам таблицата

Да се ​​сглоби цял кухненски комплект е сложен въпрос, но такъв детайл като Направи си сам маса с мивка "направи си сам", Включих тези стъпка по стъпка снимки в статията, защото аз самият попаднах на този проблем. Купуването на комплект с инсталация, скъпо нещо, самостоятелно сглобяването му също не е лесно.

Но следвайки тази стъпка по стъпка инструкция по фотография, можете да разберете логиката на сглобяване, така че тя може да ви бъде полезна. Във всеки случай човек не може да се справи с такава работа, така че е добре, ако поканите човек с опит.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeId35533b8c18

Източник www.northstory.ca

кухненска маса с метални кракаКухненска маса с метални крака

Много прост дизайн, само ще е необходимо да закупите метални крака. Определете размера и направете плот, За да не се огъва, оставете краищата барове от дъното страни и фиксирайте с винтове.

 

След това правим дупки с мозайката и закрепете метални крака с винтове, Почистваме повърхността с голяма емайлирана кърпа, след което я смиламе с фина. Лакираме и това е, сега имате кухненска маса.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeId58885b397a

Схеми и чертежи на кухненски маси 42 снимки

Ако сте били вдъхновени от идеята направете кухненска маса със собствените си ръце, тогава събраните диаграми и чертежи със сигурност ще помогнат в този труден, но приятен бизнес.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeId40588b6da1

Видове кухненски маси 200 снимки

Тук можете да видите селекция от самостоятелно изработени кухненски маси, направени във фабрика за мебели, както и маси за кухни на остров и други опции, които могат да ви заинтересуват. Теоретично всеки модел може да бъде направен независимо, защото основното е идеятаи как да го приложим, технически въпрос.

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/stol/919#sigFreeIdcfe429fe9d

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...