Стойка за вино Направете го сами. 700 снимки, майсторски класове

винен шкаф за дома винен шкаф за дома

В тази статия ще намерите полезна информация, как да направите шкаф за вино със собствените си ръце, 20 примера за функционални и стилни дизайни със стъпка по стъпка снимки, рисунки и връзка към източника с подробни инструкции, списък на материалите и размерите на частите. Това ще ви позволи да направите великолепно винен шкаф много по-евтино, отколкото би струвало покупката в магазин.

Представени са и няколко примера, как да си направите сами рафтове за вино в различни стилове и размери. Към кухнята и хола, вертикална и хоризонтална, монтирана на стена и под формата на стелажи - просто изберете какво подхожда на вашия стил и интериор. Изработването на рафт за вино е прост проект, който в повечето случаи може да бъде завършен за ден или два, в зависимост от сложността на дизайна.

 

Как да си направим багажник за вино

как да си направим багажник за виноМалкото пространство на една стая изисква креативни решения. Вижте пример как да направите дървен бюфет с багажник за вино направете сами за малка стая. Можете да прочетете подробните инструкции на уебсайта, връзката може да намерите под галерията. Въпреки че същността на процеса на сглобяване е лесна за разбиране чрез стъпка по стъпка снимки, които изобразяват размерни рисункичрез което е ясно в каква последователност е необходимо да се сглоби този сладък шкаф за вино. Просто преведете индикаторите сантиметри до сантиметрикато просто ги умножим по 2,54. Например, показан на чертежа 12 ", той е 12 * 2,54 = 30,48 cm.

направете винен шкафНай-трудната част е да се направи Рафтове за бутилки с форма на X, За да направите това, имате нужда от плътен лист от шперплат 30 х 58 см. Не е необходимо да накланяте краищата, тъй като те ще бъдат скрити по време на монтажа. С вратите също могат да възникнат трудности. Важно е да се правят точни измервания. Ако ще използвате готови такива, подрежете ги и внимателно ги разпечете. Когато инсталирате контурите, опитайте се да напуснете 3 mm хлабина от всяка страна, Можете да прочетете всички тези нюанси на уебсайта на автора.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/vinnyi#sigFreeId18988696da

Чертеж на стелаж за вино

рисунка за стелаж за виноЧертежите и диаграмите, представени тук, ще ви помогнат да направите своя собствена. направете винен шкаф. За това ще ви трябва:  

 • 3 метра дъски 1 × 12
 • 1 лист фан "шперплат
 • 2 дъски 1x2 245 см дължина
 • 1 дъска 1x6 122 cm дължина
 • 4 метра барове 2x2
 • 60 см дъски 1x3
 • 180 см дъски 1x4

рисунка за стелаж за вино30 см страни на чекмеджето могат да бъдат направени от 1x12 дъски. Снимката по-долу показва чертеж с размерите на частите за производството на кутията и клетките.

Подробни инструкции как да сглобим багажник за вино, може да се прочете на уебсайта, линк под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/vinnyi#sigFreeId5d8c1c6d3b

Шкаф за вино за хол

шкаф за вино за холТози шкаф за вино за хол е чудесно допълнение към всеки интериор.

Декоративните ламаринени вложки на вратата добавят контраст към дървения калъф. Вътре в шкафа можете да поставите чаши за вино, чаши, 6 бутилки вино и кутия за съхранение на отварящи се и други аксесоари. На долния отворен рафт могат да се съхраняват много неща, а най-хубавото е, че цялото това удоволствие, макар и не безплатно, определено е по-евтино от магазина, поне два пъти.

шкаф за вино за холДа направя направете сами бар шкаф, няма да са необходими много инструменти. Основното нещо е маса и митрален трион, бормашина, щипка за джобови отвори.

Чертеж на шкаф в бар, както и размерите на детайлите, които можете да видите на снимката. Конвертирайте инчове в сантиметри, като умножете цифрите на диаграмите по 2,54. За производство, използвани главно 2 мм шперплат, Можете да разберете всички тези подробности на уебсайта, линкът е под галерията.

шкаф за вино за холшкаф за вино за холСнимките стъпка по стъпка схематично показват как да накарате бар шкаф го направете сами.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/vinnyi#sigFreeId1860b085df

Малка стойка за вино

малка поставка за виноОтдавна исках да си направите своето багажник за виноно няма възможности за проект в пълен размер? Започнете с малки например, как ви харесва тази опция? Идеята е да се закрепят вертикални стени, които разделят трите области (стелаж за вино, място за бутилки и рафтове). Е, с крака, изработени от колчета, това е първоначалната идея на автора, ако смятате, че тази опция не е подходяща за вашия интериор, можете да направите или купите обикновени крака за нощното шкафче. Шкаф от шперплат, ще ви трябват листове с такива размери:

 • 2 листа (11x48) отгоре и отдолу
 • 1 малка поставка за винолист (24x48) за гърба
 • 3 листа (11x22 3/4) за странични стени и стелаж за вино.
 • 3и лист (11х10) за рафтове
 • 3 листа (11x1 1/2) за ръбовете на рафтовете
 • 1 лист (11x20) за горния рафт
 • 1 лист (11x14) за страните на рафта

Това е в инчове, просто умножете числата с 2,54, получавате размера в сантиметри. Например: (11x48) това (28x122 см)

Как да направите това направете винен шкафвижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/vinnyi#sigFreeId9831766481

Направи си сам шкаф за вино

направете винен шкафТози винен шкаф за дома не е направено от нулата, а е преработено от малък скрин за кухнята. Вярно, реконструкцията ще трябва да се извърши сериозно. Идеята еда прикрепите стелажи за вино за бутилки с грил в горната част на шкафа и да оставите свободно място за чинии на дъното. Е, още една трудна задача, направете врати за шкафове.
За да направите разрези, използвайте митрален трион. С длето просто изтласкайте дървесината. Когато разфасовките са готови, обелете и сглобете заедно. Вземете няколко бутилки вино, за да видите как ще изглежда.
В този случай бяха използвани шкафове две чекмеджета, Нарежете ги наполовина и след това използвайте Kreg Jig, за да пробиете джобни дупки. За закрепване използвайте лепило за дърво и джобни винтове, за да оформите вратите на шкафа. Снимката показва, че се оказаха много дупки, така че за да ги запълните всички, ви е необходим куп замазки за дърво, След това от шперплат направете държачи за очила.
Това е накратко за основните точки, в сайта можете да прочетете повече подробни инструкции и вижте стъпка по стъпка снимки по-долу.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/vinnyi#sigFreeId489d6f9235

Вградени стелажи за вино под плота

вградени стелажи за вино под плотаСмяната на кухнята подобрява ефективността и комфорта. Кухненските шкафове могат да бъдат превърнати във винени шкафове, подобна реконструкция добавя привлекателността на интериора и просто ще бъде по-удобно. Има няколко начина да направите това, така че изберете най-добрия вариант за вашата кухня и бюджет. поглед как да направите вградени стелажи за вино под плота кухненски шкаф. Ако нямате кухненски шкафове, които отговарят на тези изисквания, помислете за инсталирането островни фонове, Половината от масата може да се използва за готвене, а другата половина е запазена за вградения шкаф за вино под плота. По-долу, стъпка по стъпка снимки показват една от възможностите за подреждане на кухня с рафтове за вино.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/vinnyi#sigFreeIdd91478e64c

Как да си направим държач за очила

как да си направим монтаж за очилаИскате ли да покажете прекрасните очила, които имате? дърво багажник под шкафа Изглежда красиво и не е толкова трудно да се направи, колкото си мислите. Изберете пространство, което е на лесно разстояние, но достатъчно високо, за да не се докоснете случайно. Измерете ширината и дължината на зоната, която искате да използвате. Начертайте рисунка, добавете сантиметър за всеки разделител и 3 см за опора. Измерете пръчките и нарежете на желаната дължина. Залепете лентите към вала, като се уверите, че всички освен две са в центъра. Затегнете 2 до 3 винта към всеки комплект, след това ги закрепете заедно и оставете да изсъхне поне два часа. Вземете последните две ленти и закрепете с помощта на лепило за дърво и винтове. Когато лепилото изсъхне, боядисвайте и оставете да изсъхне. Завийте опорите на предварително определени интервали, започвайки от крайните части. Добавете декоративна форма към гърба на стелажа. Внимателно окачете очилата.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/vinnyi#sigFreeIdb0b900b900

Рисуване със стелаж за вино

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/vinnyi#sigFreeId74899f822a

Стелаж за вино 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/vinnyi#sigFreeId1047cd77a8

Направи си сам багажник за бутилка вино

Направи си сам багажник за бутилка виноТук е показан конкретен пример, как да си направим голям багажник за вино за съхранение в мазе или друга стая с подходящ размер. Размерите бяха избрани така, че да съответстват на височината на мазето. Ширината се определя от два фактора: не е необходима допълнителна опора в центъра и необходимостта от ремоделиране на част от мазето около двойка от тях стелажи за вино (между стелажите се нуждаете от изкуствена тухла, облицована на стената).

Това е сравнително сложен проект, така че авторът, чрез стъпка по стъпка снимки Опитах се да споделя опита си възможно най-достъпно.
Ако промените размера на дупките, авторът на проекта предлага да направите оформление и проверете разстоянието между рафтовете използвайки различни бутилки. Може да се наложи да промените разстоянието между рафтовете. Това също ще трябва да се направи, ако имате дъски с различна дебелина.
Регулирайте размерите за прогнозната височина. В този случай височината е 205 см, ширината е 100 см, а дълбочината е 25 см. На рафта се поставят 7 бутилки. (70 бутилки на багажник).

Направи си сам багажник за бутилка виноМожете да изберетевиж скицата, ако я разделиш, не съди строго, това е просто любителска рисунка.

Инструментите

 • Трион за маса
 • Митра трион
 • Електрическа бормашина
 • Прав ъглов адаптер
 • Колело за рулетка
 • Свредла
 • Отвертка за винтове
 • клипове

Вижте по-долу за подробности за стъпка по стъпка.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/vinnyi#sigFreeIddcfac3d85c

стойка за бутилкиИ тук е показано как да сглобим багажник за вино, Първо направете шаблон върху картон, за да ускорите процеса на маркиране на точки за дупки. Тук стойките за рафта са разположени на разстояние 17 см. С първия рафт на 25 мм от пода. С помощта на шаблона и като започнете от дъното, маркирайте всички места за дупките. Проверете всички стави квадрат, за да се уверите, че са квадратни. Завийте винтовете в опората на рафта. Започнете от дъното и така отидете до върха. Дебелината на дъските на рафтовете и големината на отворите трябва да съответстват на шаблона. Използвайте дистанционериза да натиснете предния рафт по-близо до задния рафт. Това гарантира, че бутилките са в стабилно положение.
Първо прикрепете долните рафтове (един или два), а след това един от горните рафтове, за да сте сигурни, че разстоянието между стелажите е постоянно. След това се върнете и инсталирайте останалите рафтове.
В зависимост от нивото на пода, трябва да инсталирате тампон или дъска под краката, за да баланс рафт, Това ще предотврати люлеенето върху неравномерни повърхности.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/vinnyi#sigFreeId22a61d995c

Стелаж за вино, изработен от палети

стелаж за вино от палетиЗа много майстори дървените палети са един от любимите източници на строителни материали. На ниска цена можете да получите страхотна дървесина за проект, който просто изхвърляте. Повече палети дават уникална възможност за адаптиране към материала по време на работа. Акцентът мотивира да бъдем индивидуални във всеки проект. Като цяло вижте как да направите красиво винен рафт от палети в оригиналния стил.
Що се отнася до дървесината, повечето са взети от палета, но и използвани шперплат тапицерия за притежатели на очила и секции. Как да накарате тази невероятна поставка за вино да го направите сами вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/vinnyi#sigFreeIdf285fa8f3d

Друг пример как да направите рафт за вино със собствените си ръце от палети

направете сами рафт за виноТози дизайн е много по-опростен, за да знаете по-добре как е направен, разгледайте видео на сайта автор на този проект, линк под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/vinnyi#sigFreeIdd2f53c5c75

Чертеж на рафт за вино

чертеж на винен рафтНай-много просто вино, докато, с прорези за очила, които можете да направите със собствените си ръце.

Пробийте дупки в задния панел за закрепване към стелажа. Като алтернатива, използвайте лепило за нокти и дърво. Но е по-добре, разбира се, да използвате винтове толкова много по-надеждниНе искате бутилките ви да се разбият на пода.

Инструкциите могат да бъдат прочетени на сайта, тя е много кратка и разбираема.

По-долу в галерията последователността на монтажа е показана на диаграмите.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/vinnyi#sigFreeId9f47545714

Рафт за бутилки и чаши

рафт за бутилки и чашиИскате да добавите интересен щрих към дизайна на вашата кухня, но имате малко място? Марка рафт за бутилки и чашиза да увеличите максимално пространството и да добавите забавен декоративен детайл за интериора! Снимките, рисунките и инструкциите, представени тук, ще ви помогнат да сглобите, монтирате и завършите тази красива стойка за вино.

Можете да прикрепите рафта за вино директно към шиповете в стената или да използвате стойки за шкафове. Когато прикрепяте към стенни шипове, не забравяйте да отзад пробийте пробивни отворитака че да съответстват на разстоянието между шиповете. Използвайте винтове с минимална дължина 8 cm.

Можете да прочетете подробните инструкции на уебсайта, В галерията има диаграма с размерите на всяка част, но можете да ги промените, ако тези размери не ви подхождат.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/vinnyi#sigFreeIdf44e4616f8

Вертикален винен рафт

Ето един пример как да направите рафт за вино със собствените си ръце за по-малко от 10 долара.

вертикален рафт за виновертикален рафт за вино Майсторският клас е показан в стъпка по стъпка снимки, инструкции, които включват списък с материали, снимки, диаграми и указания за декорация, могат да бъдат прочетени на сайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/vinnyi#sigFreeId4560b509ce

Направи си стойка за дърво за дърво

Направи си стойка за дърво за дървоВижте пример как да направите обикновена стойка за вино от дърво направете сами, Първо решете какъв размер трябва да бъде багажникът ви. В този случай 78 x 58 и 9 cm.

 1. Пробийте дупки с диаметър приблизително 6 см.
 2. Сглобете рамката на рафта за вино. Това е просто кутия.
 3. Прикрепете 2 × 4 шини зад отворите.
 4. Разбира се, различните бутилки имат шийки с различна дебелина, така че можете да комбинирате с релси.
 5. След това добавете допълнителна лента 1 × 2 към долната част 2 × 4, както е показано на диаграмата. Това прави ъгъла на бутилките по-стръмен, така че те ще се държат по-добре, когато багажникът е монтиранкокошка изправена на стената.
 6. След това сглобете предната част на багажника.
 7. Шлайфайте дървесината с лентов шлайф или шлайф и нанесете защитно покритие. В този случай се използва домашно приготвена маслена смес (1 част варено ленено масло, 1 част масло на базата на поли и 1 част минерални спиртни напитки).

Разбира се вие може да преоразмерите според вашето пространство, но основното е, че имате идея.
Насладете се на бутилка вино веднага щом приключите, за да се поздравите за цялата упорита работа!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/vinnyi#sigFreeIdb9e9c266a6

Рафтове за бутилки с вино

рафтове за бутилки виноТова просто дървен рафт за вино побира около 24 бутилки вино. Можете да свържете няколко от тези кубчета и да направите голям багажник за виноили създайте по-малка горна версия на този проект, която съдържа 12 бутилки. Този универсален дизайн е идеален за кухня, хол или мазе. Чертежите по-долу показват две версии на този проект: всички еднакви, с изключение на крайния размер на поставката за вино. Голям багажник за 24 бутилки от 53 см и дълбочина 23,5 см. Малка стойка за 12 бутилки от 40 см и дълбочина 23,5 см.

рафтове за бутилки винорафтове за бутилки виноКак да направите поличка за вино със собствените си ръце е показано подробно по-долу стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/vinnyi#sigFreeId2f0e3496d2

рафтове за бутилки виноЕто още един подобен пример, само че тук виненият шкаф се състои от две секции. Монтиран на стената, това шкаф за бутилки помогнете да създадете специален стил за вашия интериор и да добавите място за съхранение в кухнята. Как да си направим багажник за вино, описано подробно в инструкциите на сайта, линкът е под галерията със снимки. Важен момент. Закрепете гредите на стената, за да закрепите конструкцията през задната лента за монтаж. Осем отделни триъгълни отделения улесняват получаването на бутилки. По-долу в галерията вижте подробен майсторски клас по стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/vinnyi#sigFreeIdfd5c7d31c1

Винена трапеза

маса за виноТова, което прави този проект интересен е, че избирате стила, който предпочитате. Ако не харесвате азиатския стил, както е на снимката, просто заменете краката, направете ги прави и стеснени. Същото важи и за рамката около плота. Шаблони или оформления в пълен размер, които да ви помогнат да си представите как ще изглежда маса за вино в окончателна форма. И ако не харесвате дизайна, който се опитвате да направите, можете да откажете шперплат или бор, да го замените с друг материал. Когато имате собствен дизайн, отделете време да изберете дърво. Примамливо е да се използва впечатляваща проба за плот, пренебрегвайки другите компоненти. Това е сериозна грешка. Всички части трябва да съвпадат и в този случай структурата на дървесината на краката трябва да допълва формата на масата, когато се гледа отпред или отстрани. Опитайте шаблона. За да работи, направете шаблон на канала, Това гарантира, че всички канали са на правилното място.
Опитайте да изрежете всички детайли от едно масивна дъсказа да получите същия цвят и модел.
Краката са структурни елементи, които поддържат рамката на масата и горната част, така че започнете с тях. Започнете с маркиране на местоположението на шестте канали във всяка част, като използвате шаблона, който сте направили. (Направихте шаблон, нали?) Обърнете внимание посока и модел влакна. С отворени канали се образуват крака.
Трябва обаче да прочетете инструкциите на уебсайта, връзката е под галерията. Всичко е описано по-подробно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/vinnyi#sigFreeId41a15b581f

Снимки на Бил Пери
Джеймс Провост илюстрация

Дървена стойка за вино

дървена поставка за виноТова уникално, но проста стойка за вино изработени от стари дъски и дървени дюбели. Това наистина е много прост дизайн, работата ще отнеме само няколко часа.

 1. Намерете стара дъска и изрежете дължина от 80 см за основата на стелажа за вино.
 2. След това измерете и отрежете дървените дюбели с дължина 23 см.
 3. От горната част на основата на поставката за вино измерете и маркирайте 15 см. Слезте надолу, като правите маркировки след 10 cm.
 4. Начертайте лека хоризонтална линия на марките. Маркирайте центъра на всички линии. За този проект центърът е на 12,5 cm.
 5. Започвайки от горната хоризонтална линия, маркирайте 8 см вляво и вдясно от централната маркировка.
 6. Повторете тези маркировки, прескачайки всяка хоризонтална линия.
 7. Пробийте дупки в маркираните места. На Съвета. Опитайте се да направите дупките възможно най-прави.
 8. Пясъчните краища на дюбелите.
 9. Боядисайте стелажа с помощта на полиуретан, боя или импрегниране. Оставете да изсъхне за четири до шест часа. На Съвета. Пробийте дупки в дъската, за да поставите сушилни.
 10. Нанесете лепило за дърво равномерно върху краищата на дюбелите и ги поставете в дупките.
 11. Избършете излишното лепило с топла влажна кърпа. Оставете лепилото да изсъхне за два до три часа.

Можете да зададете стелаж за вино на стената или направете обикновена стойка, като използвате панта, канап или въже и парче дърво.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/vinnyi#sigFreeIdc61b2aaa43

Оригинална стойка за вино

оригинална поставка за виноКак ти харесва това опция за шкаф за вино? Основата на стелажа са два овални обръча. Гърбът и предната част. Всяка от тях се състои от шест части и е свързана с прости фуги.
И двата обръча свързани с 48 лентиза което е необходимо да отрежете ребро отпред и отзад. Клипс за хартия е инсталиран на лентите в двата края. За извитата част от дългите страни, които имамt ъгъл от 5 градуса. Но трябва да работите, трябва да направите около 200 съкращения. Ще отнеме време да залепите всички ленти. Направете го по-добре в няколко стъпки, Подравнете ъглите на лентата и ги залепете в четвърт кръг. Авторът използва за здраво захващане колани за опъване.
Сега как да го сложа всичко заедно. На първо място, краката. Тази стойка за вино трябва да има отделение за отваряне на бутилката или валяците. Държачите за бутилки за вино са разположени на два слоя. Единият е отгоре на отделението, а другият - на рафта.
Идеята за дизайн беше да очила, окачени под ъгъл от около 15 градуса, За да направите това, просто прикрепете две малки чинии с прорези и шкафът за вино е завършен.
Накрая покрийте дървото с минерално масло и пчелен филц.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/vinnyi#sigFreeId52c2bf6fe9

Поставка за вино от шперплат

стойка за вино от шперплатВижте пример за това как да направите проста стойка за вино от брезов шперплат и неоново въже. Тази стандартна поставка за вино за шест бутилки лесна за производство и отнема много малко време. Направете един за себе си, а след това един за приятел. Компактният размер на багажника го прави идеален за малки пространства, например можете да го поставите на хладилника.

 1. Измерете и маркирайте къде ще се намира центърът на всяка бутилка.
 2. Пробийте шест дупки във всяка част на шперплата, което води до 12 дупки.
 3. Пясък на стойката.
 4. Определете къде ще бъдат монтирани пантите.
 5. Инсталирайте едната страна на пантата, след това подравнете втория лист шперплат и закрепете другата страна на пантата.
 6. Повторете за другата страна.
 7. С помощта на бормашина 1/16 "направете дупка във всеки от четирите ъгъла на дъното на поставката за вино.
 8. Прекарайте неонови струни през един от дупките и завържете двоен възел.
 9. Вземете другия край на кабела и преминете през противоположния отвор.
 10. Вържете в двоен възел и отрежете излишното въже. Повторете от другата страна.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/vinnyi#sigFreeId9fdddccacd

Как да си направим багажник за бутилки за вино

Ако нямате нужда от голям шкаф за вино, но искате да го направите компактен стойка за бутилкиЕто страхотна идея.

как да си направим багажник за виноИзбийте дъното на чекмеджето и отстранете всички нокти. Нарежете две парчета шперплат до вътрешния размер на кутията. Отсечете 3 см от горната част на задната опора за да може да се постави на място, както е показано на снимката. На предната опора маркирайте средата на първата дупка на бутилката, като очертаете линии от ъгъл до ъгъл, така че форма X, Уверете се, че маркировките образуват квадрат, с достатъчно място, за да направите пет отвора за бутилки. Е, тогава погледнете стъпка по стъпка снимки, тук всичко е ясно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/vinnyi#sigFreeId2e5d601174

Направи си сам багажник за виноИли иначе страхотно начин за съхранение на бутилки, това багажник за вино много лесно да се направи със собствените си ръце. Ще ви трябват две триъгълни опори между основата и предната част на поставката за вино. В случая размери на две опори 150 мм х 85 мм х 150 мм, Можете да направите колкото се може повече отвори за бутилки, има шест от тях. Необходимо е да се измери 120 мм, а след това 100 мм нагоре. Това са централните точки за дупките. Използвайте тренировка с 38 мм. Залепете предната част към основата, инсталирайте триъгълните опори на място и ги закрепете с винтове.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/vinnyi#sigFreeIdbf0c4eb7fb

Рафтове за вино 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/vinnyi#sigFreeIdbea6b6d371


Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...