Направи си сам шкаф за люлка. 1000 снимки, стъпка по стъпка инструкции

гардероб в спалнята с шарнирни врати гардероб в спалнята с шарнирни врати

Ръководство от няколко примера как да направите направете сами шарнирен шкаф, Какво е предимството на тази конкретна опция? Първо, това е удобно. По-лесно е да вземете дрехи, когато отворите вратата, виждате всички неща, тъй като получавате пълен преглед на гардероба. За разлика от плъзгащите системи, люлеещите се врати не крият едната страна на съдържанието на шкафа. Второ, на люлеещите се врати на шкафа можете да окачите аксесоари, като чанти, шалове, колани и други неща.

В статията ще намерите как да направите:

 1. Модулен люлеещ се шкаф
 2. Шкаф с двойно крило
 3. DIY калъф за молив
 4. Съблекалня с вградени гардероби
 5. Стенен шкаф за гардероб
 6. Вграден гардероб в спалнята
 7. Комплект мебели за спалня

 

Как да сглобяваме шкаф за люлка

как да сглобяваме шкаф за люлкаИдеята на този проект е да покаже колко лесно и евтино направете го сами, След като разберете колко е просто и как разходите за производството на собствен продукт могат да бъдат по-евтини от закупуването на готови вградени модули, можете да обмислите този проект за всички ваши спални.

Направи си сам производствените разходи (без включените аксесоари) в сравнение с цената на готовия дизайн много по-евтино, плюс това можете да разработите свой собствен дизайн, който да отговаря на всички ваши нужди.

аксесоари Можете да купите, да ги инсталирате не е проблем. Добавянето им в шкафа не само опростява монтажа, но също така осигурява всички най-нови функции за пестене на място.

 

как да сглобяваме шкаф за люлкакак да сглобяваме шкаф за люлкаКак сами да сглобите шкаф с врати показани по-долу на стъпка по стъпка снимкиЗа да разберете повече, можете да използвате линка под галерията и да отидете на сайта, където има пълна инструкция.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/raspashnoi#sigFreeId2f22983446

Модулен люлеещ се шкаф

модулен люлеещ се шкафТози гардероб за спалня с шарнирни вратии направена от меламин, добър вариант от гледна точка на икономия, този материал е много по-евтин от дъските, покрити с фурнир от естествено дърво.

Ползите:

 • не са необходими специални грижи;
 • евтини и практични.

недостатъци:

 • лесен за надраскване;
 • лошо понася ефектите на битовите химикали.

Дизайнът е доста прост, авторът сглоби целия кабинет в продължение на пет дни, като работи само след обяд. Най-трудната част от всичко това е това е планиранеследователно всеки с основно умение може да направи тази или подобна мебел. Вижте процедурата за сглобяване по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/raspashnoi#sigFreeId7c0509db58

Шкаф с двойно крило с рафтове

двойно крило шкаф с рафтовеИнсталирането на вградени шкафове е доста прост проект, когато имате всички размери на частите и необходимите материали. Ако се съмнявате в уменията си да решите проект с такъв размер, можете да използвате тази информация. По-долу в галерията на чертежите е показана реда за монтаж шарнирен гардероб за спалнята.

Използвайте връзката и прочетете подробните инструкции. Това е основният вграден дизайн на шкафа, който може да бъде променен до всякакъв размер и допълнителен компоненти се добавят според нуждите, Всички секции се закрепват с лепило за дърво и винтове 3,5 х 40 мм. Основните опори не са задължителни, но придават сила на дизайна.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/raspashnoi#sigFreeId2ecc830165

Двукрилен дървен шкаф

двукрил дървен шкафЕто един пример как да направите просто дървен шкаф с рафтоветова ще изглежда страхотно във всяка стая на вашия дом!

Наистина е така универсален дизайн, Той се вписва идеално в интериора на хола, трапезарията или спалнята. Подходящ дори за банята, ако тя, разбира се, е достатъчно голяма, можете да съхранявате спално бельо, кърпи и всичко това. Този шкаф е направен с регулируеми рафтове, но ако искате да окачите дрехи, просто вместо рафтове, инсталирайте щанга за закачалки и завийте куките. По принцип цялата конструкция сглобени от шперплат, но по ваша преценка може да се направи от дъски, но ще струва повече. В допълнение, дори от шперплат, шкафът е доста тежък. Как сами да си направите шкаф, можете да прочетете на уебсайта, инструкцията е много дълга и подробна. Има и списък с инструменти и необходими материали. А майсторски клас вижте по-долу на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/raspashnoi#sigFreeIdb6d808c184

Ето още един подобен пример, как да направите шкаф с люлеещи се врати с две рафтове.

двукрил шарнирен шкаф с рафтоведвукрил шарнирен шкаф с рафтовеРазмерите на този шкаф са 185 см височина, 62 см ширина и 32 см дълбочина. Универсален дизайн, може да се използва като шкаф за работилницата, под килера, за дрехи. Доста няколко варианта, В допълнение, дизайнът е лесен за промяна, за да се увеличи размерът, ако е необходимо, да се направи например шкаф по-дълбок и след това да се добавят чекмеджета. Можете също да добавите допълнителни рафтовеако искаш Шкафът е доста универсален и може да бъде персонализиран за всяка ваша нужда.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/raspashnoi#sigFreeId51921d21ca

Чертеж на шкаф с две листа

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/raspashnoi#sigFreeIdded90ae72d

Двулистен шкаф 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/raspashnoi#sigFreeId78ac738653

Трикуспидна рисунка в шкафа

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/raspashnoi#sigFreeId890ca0fe2d

Трикуспиден шкаф 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/raspashnoi#sigFreeIdaea03b4f03

Калъф калъф със стъклена врата

Вижте как да направите практически гардероб молив калъф за спалня с модерни врати!

шкаф за молив със стъклена враташкаф за молив със стъклена врата Високият и тесен дизайн заема малко място, което е много удобно за малка стая.

шкаф за молив със стъклена вратаМожете да направите отворени рафтове или със стъклени врати! Може да се използва като гардероб в спалнятасъщо ще изглежда добре в коридора или банята.

Да направя направи си сам моливще ви трябва:

 • 2 дъски 1x12 245 см дължина
 • 1 дъска 1x12 3 m дължина
 • 3 бара 1x2 245 см дължина
 • 3 дъски 1x4 245 см дължина
 • Панти или монтаж за предната рамка.
 • Акрилно стъкло, нокти, шкурка, лепило, грунд.
 • Огледални клипове

Как да си направите кабинет, можете да прочетете в малка, но конкретна инструкция на сайта, линк под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/raspashnoi#sigFreeIdf5f15885ac

Чертеж на молив за гардероб

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf / raspashnoi # sigFreeId3adb5f747e

Калъф за молив 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/raspashnoi#sigFreeId0620509bd1

Направи си сам гардеробна стая

Направи си съблекалняПо принцип това дори не е килер, а малка стая в спалнята, като килерче. Тъй като спалните обикновено имат вграден гардероб, те изглеждат естествено и просто формират част от стаята. Но не винаги, в случая това беше просто голяма стая, както виждате на снимката. Ако имате подобна ситуация, можете направете съблекалня с вградени гардероби направете си спалня, тоест малка стая, изработена от гипсокартон. Разбира се, има различни опции, например, за тясно пространство би било по-подходящо вграден гардероб, но в този случай е по-практично да се изгради такъв килер. Просто ще има повече място.
Основната работа е да направите стени и да задържите осветление, ако никога не сте правили такава работа, по-практично е да поканите майстор. А подреждането на шкафа може да направите сами, Системата от рафтове, пръти за закачалки, куки, всичко това може да се направи по ваша преценка. В този случай този вграден килер беше планиран за детска стаяСледователно дизайнът е подходящ. Разбира се, инструкциите и стъпка по стъпка снимките не са много подробни, но можете да разгледате тази опция само като пример за вдъхновение.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/raspashnoi#sigFreeId4c8b0c3815

Как да си направим рафтове за гардероб

как да си направим рафтове за гардеробТози гардероб в съблекалнята приблизително 150 на 180 см и тавани 245 см височина.

Очевидно всички тези размери ще се различават според размера на гардероба ви и кои рафтове искате да направите. Тук можете да прочетете някои препоръкикоито помогнаха при производството на рафтове специално за този шкаф, но в крайна сметка вие решавате кое е най-доброто за вашите неща.

как да си направим рафтове за гардеробТези рафтове имат дълбочина 30 см, но вероятно 35 см ще са по-добри. От материалите се нуждаете от 2 листа MDF и 7 дъски по 2,5 m всеки.

как да си направим рафтове за гардеробкак да си направим рафтове за гардеробТук вместо шперплат използван MDFПо-евтино е и изглежда също толкова добре (понякога по-добре), ако е боядисано.

Първото нещо, което трябва да направите, е да изрежете вертикалните части. С тези размери на шкафовете, това ще бъдат заготовки от 30 на 245 см, имахме нужда от шест от тези парчета - по три за всяка страна. (Една вертикална част отива срещу всяка стена и една вертикална част в центъра, за всяка страна на шкафа.)

Прочетете повече за всички нюанси на производството и инсталирането на рафтове за шкафа на уебсайта на автора. По-долу можете да видите чертежи и стъпка по стъпка снимки за това как са били инсталирани тези рафтове.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/raspashnoi#sigFreeId0761de8c37

Ето още един пример как да инсталирате ъглови рафтове във вграден шкаф за дрехи в съблекалнята направете сами.

как да инсталирате ъглови рафтове във вграден гардеробкак да инсталирате ъглови рафтове във вграден гардероб Снимките стъпка по стъпка показват отделни моменти, но е по-добре. прочетете описанието на процеса в сайта автор, всички етапи са разкрити по-подробно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/raspashnoi#sigFreeIdaa92d10805

Стенен шкаф за гардероб

стенен гардеробИнтересно решение, ако имате нужда от незавършен шкаф от пода до тавана. Тя показва как да се проектира и направи комплект от три шкафа в блокове за две страни.

стенен гардеробТова е удобно, ако се нуждаете от свободно пространство на пода, а вакуумирането, разбира се, е по-лесно. Решение за вземане стенни шкафовефиксиран отгоре на определена височина от пода. Ясно е, че всеки дизайн на интериорния шкаф ще бъде различен, така че ако решите да направите подобен Направи си сам гардеробнай-вероятно ще трябва да го преоразмерите според вашите нужди. В случая това са два висящи шкафа с два рафта и две напречни щанги за закачалки, а средният участък с една ниска щанга и три рафта.

стенен гардеробМонтаж на кабинета, Тъй като шкафовете ще бъдат монтирани един до друг и нищо не се вижда отвън, всичко може да бъде сглобено с помощта лепило и винтове, Предварително пробийте всички отвори, за да осигурите точното местоположение на дупките за винтовете, и сглобете тялото на части с помощта на винтове и лепило.

помощ: Използвайте два винта в края, за да инсталирате двата странични панела в горната част за монтаж. Тъй като е много трудно да държите панела и рафта заедно, да ги подравните в квадрат и да завъртите винта през две ръце, тук ще бъде много полезно дадо и щипки, Преди да монтирате лепилото, измерете ъглите по диагонал, за да сте сигурни, че шкафът е квадратен.
Еднообразното монтиране на скобите на окачващите пръчки е малко по-сложно и изисква затягащо устройство.

Как да направите стенен шкаф за дрехи, вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/raspashnoi#sigFreeId46d7f2199c

Гардероб с гардероб

гардероб в съблекалнята с рафтовеВижте пример за това как да направите просто направете сами дървен шкаф с отворени рафтове за съблекалнята.

За този кабинет ще ви трябва:

 • Шперплат 1/2 (1)
 • Шперплат 3/4 (2)
 • 5 и 8 см винтове
 • бормашина
 • Шкурка за дърво
 • лак
 • Метална пръчка 1/2

Първото нещо, което трябва да направите е основа на шкафасъстоящ се от няколко стелажа и основания. За опори бяха използвани дървени ивици с ширина 5 см.

Ако се интересувате, малки инструкции могат да бъдат прочетени на уебсайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/raspashnoi#sigFreeId635d4c1794

Направи си сам съблекалнята

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/raspashnoi#sigFreeId788b60f84c

Направи сам гардеробна стая 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/raspashnoi#sigFreeId7336be6bee

Направи си сам гардероб в спалнята

направете сами гардероб в спалнятаТака че от това ръководство ще научите как да правите направете сами гардероб в спалнята, За да осъществи този леко необичаен или по-скоро нестандартен проект, авторът отне 26 дни. Целият монтаж е изработен от шперплат с ламинат, Това отнема много време, обикновено ламинатът се използва върху други покрития, тъй като е по-издръжлив. Повърхността, покрита с ламинат, е водоустойчива, така че ефектът от влагата в околната среда не създава проблеми при монтажа. Един от основните проблеми беше, че никой от рафтовете не е абсолютно директно, Можете да прочетете за всички тези нюанси в много подробна инструкция на сайта, линкът е под галерията. В допълнение авторът на този проект го направи подробни стъпка по стъпка снимки, 132 снимки показват целия процес с пълни подробности, така че няма да е трудно да се разбере.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/raspashnoi#sigFreeId8448a90c33

Чертеж на вграден люлеещ шкаф

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/raspashnoi#sigFreeIdf50ff3dcd9

Вграден люлеещ шкаф 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/raspashnoi#sigFreeId0994a68afe

Мебели за спалня от дъб

мебели за спалня от дъбИнструкции от осемдесет стъпка по стъпка снимки, как да направите комплект мебели за спалня, Това включва три класически вградени гардероби с врати, легло, кръгла маса на единия крак, два меки стола и нощно шкафчечекмедже с чекмеджета. Гардеробите и леглото са изработени от дъбови дъски и шперплат. Мебели, проектирани и изработени Марко студио, подробни инструкции с описание на процеса, препоръки и интересни подробности могат да бъдат прочетени на сайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/raspashnoi#sigFreeId2c1b94ccf6

Дървен шкаф с врати

дървен шкаф с вратиТази красива шкаф с горни стъклени врати и е направена висока корона по поръчка в студио Марко. Можете да разгледате процеса на професионална работа на майстори на стъпка по стъпка снимки в галерията, където всички етапи на производство и монтаж на конструкция са показани подробно.

Ако решите да направите такъв шкаф със собствените си ръце, има уебсайт за студио подробни инструкции, намерете връзката по-долу под снимките.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес: