Гардероб под стълбите. Направете го сами, 500 снимки, рисунки, стъпка по стъпка инструкции

вграден гардероб под стълбите вграден гардероб под стълбите

Ако имате късмет и имате свободно място под стълбите, трябва да помислите как най-добре да го използвате. Това са 7 специфични майсторски класа, как да направите шкаф под стълбите със стъпка по стъпка снимки. Както и две големи галерии с рисунки и примери за различни интериори.

Всички искаме да използваме максимално всеки сантиметър у дома. Колкото и да е странно, но хората рядко придават сериозно значение на пространството под стълбите. Това, че изглежда малко, не означава, че не може да бъде заета и превърната в уникална килерче, стая или килер, като цяло, нещо, което отговаря на вашите специфични нужди. Ето няколко интересни идеи как да организирате съхранението под стълбите. Надявам се тези примери да са достатъчни за вдъхновение.

Чекмедже под стълбите

чекмедже под стълбитеАко има място под стълбите, то никога не е празно. Особено ако изведнъж дойдоха гости и трябва бързо да почистите стаята. "Нека лежи тук засега" и нещото остава под стълбите завинаги. Този проблем е решен, дори ако пространството е много малко.

Вижте пример как да направите чекмедже под стълбите със собствените си ръце, В този случай свободното пространство беше 120 см дълбочина, 84 см ширина и до 75 см височина. Това обаче е фантастично място за съхранение. Особено ако всичко е подредено и организирано правилно, така че не е нужно да пълзите под него, за да намерите това, от което се нуждаете!

Как да направите това неусложнено чекмедже, показано в майсторския клас стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/pod-lestnitsei#sigFreeIdf1a642ef47

Как да направите шкаф под стълбите

как да направите шкаф под стълбитеТова ръководство ще ви покаже как да създадете допълнително пространство в дома си за всички неща, които обикновено попадате на най-неочакваните места. Това е интересен проект, такъв шкаф под стълбите може да се направи за ден-два, така че не отлагайте, а просто прочетете инструкциите в сайта, линка под галерията. За рязане на дървени части няма да ви трябват твърде много инструменти, главно ръчен или електрически трион. Ако няма фреза, можете да използвате готови корнизи, Ако имате повече място, отколкото в този пример, можете да инсталирате няколко рафта, да задържите светлина и да добавите малко боядисване.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/pod-lestnitsei#sigFreeId6b63a19efa

Вградени гардероби под стълбите

вградени гардероби под стълбитеНаправете шкаф под стълбите от една страна, не е трудно. Нишата е готова, просто трябва правилно да я оразмерите. Но от друга страна има много нюанси, защото да се направи триъгълни врати доста трудно, дори никакви изчисления няма да помогнат, само опитът и окото на господаря. Този шкаф под стълбите е направен по поръчка в Marko Studio, както виждате, майсторите се справиха със задачата си. Как става това, вижте по-долу. в майсторския клас на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/pod-lestnitsei#sigFreeId81d86686ef

Направи си килер под стълбите

направете си килер под стълбитеПроблемът е, че никога няма достатъчно място. Имате ли свободно място под стълбите? Помислете как най-добре да го използвате. Тя може да бъде всичко - от малка стая догардероб или монтиран гардероб, Като цяло има много опции, но основната задача е да направите вратата. Просто бъдете внимателни с потенциални проводници или водопровод, които може да са в стената. Вратата може да бъде проектирана като висящ шкаф с рафтове.
Показани тук как да направите врата на килера за килера под стълбите, Можете да прочетете подробните инструкции на уебсайта, линкът е под галерията. Вижте по-долу майсторския клас за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/pod-lestnitsei#sigFreeId8a52b7b4e2

Гардероб под стълбите в частна къща

Ето още един пример как да направите вграден гардероб под стълбите със собствените си ръце от гипсокартон.

гардероб под стълбите в частна къщагардероб под стълбите в частна къща Подробни инструкции има на сайта, Вижте майсторския клас в стъпка по стъпка снимки по-долу..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/pod-lestnitsei#sigFreeIdf79fa9544d

Направете сами рафтове под стълбите

направете сами рафтове под стълбитеРазгърнете пълния потенциал на вашето стълбище в плевнята или гаража, ако всичко е организирано правилно, тогава такива рафтове под стълбите ще ви освободи един тон пространство. Основното нещо е да го направите невероятно бързо и лесно. Няма стъпка по стъпка снимки, просто идея - може би тук всичко е ясно. Нарежете летвите, вземете шперплат или друг материал и направете рафтове.

Инструкции с препоръки и съвети можете да намерите на уебсайта, линка под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/pod-lestnitsei#sigFreeId943336dc1f

Гардероб над стълбите

шкаф над стълбитеПоказани тук как сами да си направите кабинет не под стълбите, а над стълбите. Всъщност обикновено това място не е изпълнено с нищо, така че това е добър пример за правилно управлениесвободно пространство. Разбира се, този вариант на кабинета за бетонна частна къща, авторът разработи проект за цял комплект мебели. Въпреки че, от друга страна, пространството над стълбите в повечето случаи изглежда същото. Като цяло, ако се интересувате, можете да използвате линка под галерията. Инструкцията е много дълга и подробна, може би ще научите нещо интересно за себе си. Вижте по-долу 100 подробни стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/pod-lestnitsei#sigFreeId36b65e40cc

Чертеж на кабинета под стълбите

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/pod-lestnitsei#sigFreeIdb17fb87411

Гардероб под стълбите 200 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/pod-lestnitsei#sigFreeId8d89d4c5f7

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...