Направи си сам бар брояч. 700 снимки, рисунки, стъпка по стъпка инструкции

бар брояч за дома бар брояч за дома

Лечението на гостите не е единственото им предимство домашен бар - Освен това е удобство, стил и поверителност. Независимо дали искате чаша вино след работа или ракия след вечеря, нищо не бие удобство, когато можете напълно да се отпуснете и да се насладите на момента. За мнозина идеята направете домашен бар Напомня ви на сън, но е много по-лесно да го осъществите, отколкото си мислите.

От всички мебели, които можете да направите Направи си сам бар брояч не е най-трудната задача. Ако сте уверени в себе си и вече сте се занимавали с домашни проекти, тогава със сигурност ще се справите сами с тази задача. Така че, ако е пропити с идея направете домашен бар направете го сами, представяме 35 примера с рисунки и стъпка по стъпка снимки.

 

съдържание:

 • Начало бар
 • Направи си сам бар брояч в кухнята
 • Чертежи на бар брояч
 • Направи си сам кегератор
 • Оригинални бар плотове
 • Градина бар
 • Бар брояч за верандата
 • Бар брояч на палети
 • Направи си сам тики бар
 • Мобилен бар брояч

Как да направите бар брояч със собствените си ръце

как да направите бар брояч със собствените си ръцеИскате да знаете как да направите това направете домашен бар? За съжаление, да се каже, че това е много прост проект няма да е вярно. Работата с големи размери и рязане под ъгъл може да разстрои начинаещ. ако идея за монтаж на бар брояч предизвиква приятни и размити спомени за това как са били научени да използвате чук в училище, това не е достатъчно, този опит няма да помогне много.

 

как да направите бар брояч със собствените си ръцеТака е сложна мебелКакто можете да видите на снимките, щанговият плот е изработен от завършени панели, устойчив дъбов дървен материал, а опорите са подсилени с части от неръждаема стомана.

Но нищо не е невъзможно. За това е написано ръководство със стъпка по стъпка снимки за това как сами да си направите домашен бар, Използвайте връзката под галерията, на уебсайта на автора можете да прочетете пълните инструкции с описание стъпка по стъпка на всяка стъпка, да се запознаете със списъка на материалите и инструментите, както и да разгледате подробно видео, Представена тук рисуване и стъпка по стъпка снимки да ви помогне да реализирате този проект през уикенда, би било желание. Успех

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeIda2613a3766

Как да си направим бар в кухнята

как да направите бар в кухнятаВ интернет можете да срещнете много проекти, как да направите бар брояч със собствените си ръце, от абсолютно фантастично до доста уважавано. Тази опция може да се отдаде на последната, направена в строг английски стил в кръчмата от началото на миналия век, Размерът може да бъде променен, такъв бар може да бъде изграден дори в кухня със средни размери. Вярно, ще трябва да се отървете от някои мебели и да промените дизайна, но кой ще се интересува от интериора, ако имате собствен бар, Като цяло изборът на местоположение не е ограничен, може да бъде не само кухнята, но и таванското помещение, мазето, гаража.

По-долу е рисунка, но ще трябва да направите своя собствена, като се има предвид размерът на стаята.

Стандартната височина на гредата е 105 см от пода, а дълбочината - 60 см. Опциите за форма и размер са практически неограничени, но е важно да се поддържа стандартизирана височина и дълбочина, Тук е избран стилът на полуострова, където лентата се простира перпендикулярно на съседната стена.

как да направите бар в кухнятаИнструментитеот които ще се нуждаете: маса, циркуляри и митра; шоков пистолет; тренировка и пистолет за лепило

материали : 3 листа ¾ ”шперплат; 2 кг винтове за гипсокартон; строително лепило по ваш избор.

Инструкции стъпка по стъпка как да направите бар брояч четете на сайта, линк под галерията. Вижте майсторския клас в стъпка по стъпка снимки по-долу.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeIda112135753

Направи сам бар брояч за кухнята

направете сами бар брояч за кухнятаМожете да мечтаете за своите от години домашен барно е по-добре да опаковате и да го направите сами след няколко дни. Ето един добър пример, просто класическа стойка, идеален за кухнята, не заема много място, удобен и функционален. Може да изглежда твърде скромно, но можете да усъвършенствате дизайна, както искате. Инструкции с поетапно описание на процеса, списъци с инструменти и материали са на сайта. Как да направите такъв домашен бар със собствените си ръце, вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeId394762cb60

Домашен бар за напитки

домашен бар за напиткиИнструкции, как да си направим истински бар у дома, с рафтове, шкафове за вино, плот - общо взето всичко е както трябва. Можете да прочетете пълното ръководство на сайта, стъпка по стъпка и много подробно, линк към източника под галерията. Но искам да отбележа някои нюанси, В горната част на рамката ще инсталирате дъска с определен размер (вероятно 3/4 инча), след което ще трябва да инсталирате горната лента над тази, която се затварярамка и се разширява 20 - 25 см по-нататък, така че коленете да не се подпират. По този начин трябва да планирате рамката въз основа на действителната ширина на върха на вала, както и крайната височина.

домашен бар за напиткиВ крайна сметка височината трябва да бъде приблизително метър. Ако планирате L-образен панел, както в този случай, можете да направите две секции напълно поотделно и след това в самия край да ги стиснете и да ги „щракнете“. Обикновено някои сглобяеми барове са подредени в магазините за мебели.

Ето защо горната част е свързана под ъгъл от 45 градуса рамката не е разделена, Това означава, че тази лента не може просто да бъде разглобена и пренаредена на друго място.

Много хора първо правят самата лента, а след това и допълнителни шкафове под формата на отделна кутия, която се намира зад щангата. Ето идеята на дизайна, да се направи рамката в зоната на шкафа директно под стелажа, за да се използва рационално пространството, следователно рамка малко по-дълбокоотколкото в подобни проекти.

Прочетете всичко това в подробните инструкции на сайта, а по-долу можете да видите майсторския клас, как да накарате домашен бар да го направите сами стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeIdad37bdfe70

Начало бар

домашен барПредставена тук домашен бар направени в елегантен стил и обмислени за ефективната работа на бармена. Малък хладилник осигурява достъп до студени напитки и лед, а удобните шкафове дават възможност за удобно поставяне на всички видове напитки. Въпреки че това е „суха лента“ (без водопровод), дизайнът може да бъде промененИма много начини да направите това. Ако искате да направите неподвижна конструкция, водата не е проблем. Този компактен ъглов бар Има лъскави черни престилки от МДФ с декоративни приложения, които оформят хоризонтална мрежа от мрежи върху панелите. Работният плот на черешовия шперплат е разположен на Г-образната преграда на коляното, което създава удобно място за работа на барманката. Шарнирните прегради в бара в единия край осигуряват лесен достъп до работната зона. Основни компоненти - шкафове, ламинирани плотове, хладилник и облицовки в азиатски стил - създайте основата на домашния бар.

По-долу виждате чертеж и списък на части с размери в инчове. Умножете стойностите с 2,54, за да преобразувате фигурите в сантиметри.

домашен бардомашен бар Как да сглобим бар у дома Вижте майсторския клас за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeId900c21097b

Дървен бар плот за дома

дървен бар плот за домаПовечето от нас искат домът му да е специален. Някои хора харесват игрите, оборудвани с най-новите технологии, други отделят свободно време, за да направят солиден офис с истинска библиотека, а някой друг иска собствен киносалон. Ако имате свободно пространство и искате да изградите нещо интересно и оригинално, трябва да направите избор. Има много идеи, но нека разгледаме какво може да се побере във всеки дом, не заема много място и е подходящо както за самотни, така и за семейни мъже. Бар. Или за да бъдем по-конкретни, бар броячоколо която се върти цялата дейност и какво прави най-голямо впечатление на вашите гости. Тук ще намерите конкретен пример със стъпка по стъпка снимки, как да си направите дървен бар брояч за домашно направете сами, Инструкцията е на сайта, линкът е под галерията със снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeId945ded306f

Начало бар

домашен барСледвайки тези стъпка по стъпка инструкции, ще научите как да направите класически бар за домакоито ще задоволят вашите нужди. Наличието на бар в мазето или друго жилищно пространство е важно за срещи, независимо дали сте с приятели или просто прекарате вечер със семейството си. Тук можете да обядвате, да гледате футбол, да играете карти или просто да се отпуснете с бира през уикенда. Необходими са основни умения за обработка на дърво и не се тревожете, ако смятате, че знанията ви не са достатъчни. Попитайте приятел или роднина, който е малко запознат с дървообработването и това ще бъде страхотен съвместен проект. Инструкциите за сглобяване на този бар брояч са на сайта, връзката може да бъде намерена под галерия със стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeId7a326d7d64

Как да си направим бар у дома

как да си направите бар у домаПоказани тук как да си направите обикновен бар брояч за домашно направете сами, За рамката ще ви трябват 5 триметрови пръти 4 х 6 см. Повърхността е от залепено дърво с дебелина 18 мм и дълбочина 60 см, а кожата е от същото дърво, но с дълбочина 25 см. Необходими са ви и скоби, където прътовете и няколко винта се пресичат. , За покритие е използван лак с орехова оптика.

За работа ще ви трябва циркулярен трион, безжичен и телена бормашина, мозайката и четката.

За да сглобите рамката, свържете хоризонталните и вертикалните пръти към скобите отдолу и един винт за накланяне отгоре. След това ги свържете с останалите хоризонтални ивици.

 1. как да си направите бар у домаВъпреки че структурата не е много здрава, инсталирайте плот, за да укрепите рамката.
 2. След това запълнете дупките с дървен пълнител, за да получите равна повърхност без видими винтови глави.
 3. Може би 18 милиметраПлатката не е достатъчно здрава за 20-сантиметровата изпъкналост, която е отпред. Следователно, той може да бъде укрепен чрез завинтване на гредата с дълги винтове към вертикалните опори.
 4. След това прикрепете корпуса и лака. Всички дъски се монтират на разстояние 1 см и се държат от два винта на всеки край.
 5. И накрая, закрепете рафтовете към хоризонталните греди вътре в стелажа за очила и др.

В бъдеще можете да направите осветление, например, да оправите led лента.
Снимки стъпка по стъпка, как се прави барможе да разгледате по-долу в галерията. Въпреки че не са много, така че ако искате повече информация, използвайте връзката. Да посетите сайта на автора на този проект.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeId3fb85b6675

Дъбен бар брояч

Идват зимните празници. Те ще бъдат много по-забавни, ако имате свои домашен бар, Поне като тази, снимката е малко тъмна, но вдясно броячът се вижда.

плот от дъбов барБарният брояч е направен по тази схема., Инструментите и уменията, необходими за това, разбира се, са необходими, но ако знаете как да използвате чук, тренировка, ниво, фреза и трион, тогава всичко е наред!

плот от дъбов барНай-трудното е да направите правилните ъгли от 45 градуса, но ако планирате различен дизайн, можете да го промените. Ще намерите подробни инструкции на уебсайта, линк под галерията. Вижте по-долу рисунки и майсторски клас на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeId0b4f38df49

Как да си направите домашен бар

Много от нас претрупваха или използваха пространството в гаража или в двора. Но това, което им пречи да бъдат превърнати в прекрасно място за почивка, например, накарайте домашен бар да го направите сами, Барните гишета често се намират в интериора на кухня, хол или, ако е възможно, в двора на селска къща.

как да си направите домашен барАко искате да създадете място за почивка в гаража, пълен бар с тропически басейн или обикновен бар за семейни излети и коктейли, тогава тази инструкция може да ви е полезна.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeId29d4e65a1c

Направете чертежи на бар брояч

По-долу са няколко чертежи на бар броячтова ще ви помогне да направите сами своя домашен бар.

Ето първия пример. Рисуване на сгъваем чийзъп бар по модела на известната марка Pottery Barn.

Направете чертежи на бар броячОтворената лента има шарнирен връх и отварящи се странични стени. Схеми, инструкции и списък на материали и инструменти ще ви помогне на всеки етап от производството на този бар на открито.

Направете чертежи на бар броячНаправете чертежи на бар брояч Този уличен бар със сигурност ще бъде темата на следващото ви заден двор!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeIdba2c164b9d

Бар бар в градината

градински барВтори пример рисунка на градински бар, Използвайте висококачествени материали, уверете се, че са устойчиви на атмосферни влияния (кедър, махагон, бор), особено ако ще инсталирате открит градински бар, Както можете да видите, това не е сложен и не скъп проект, всеки човек с основни умения в работата с дърво може да свърши работата само за няколко часа, ако използвате подходящите материали и инструменти.

градински барА - 4 бара с дължина 2 × 4 и 4 дъски с дължина 2 × 6 метра
B - 4 бара с дължина 2 × 4 38 см и 4 бара с дължина 2 × 4 122 см
C - 17 дъски 1 × 4 - странични ленти с дължина 96 см
D - 13 дъски с дължина 1 × 4 46 cm
E - 5 бр. летви с дължина 1 × 2 - 46 см, 8 бр. 1 × 4 59 см дължина
F - 2 бара с дължина 2 × 4 61 см, 2 бр. - 137 см, 6 бр. - 129 см
G - 4 дъски с дължина 1 × 4 86 см, 1 блок 2 × 4 38 см

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeId45c79d0584

чертеж на бар броячЧертеж на бар брояч

Също много прост дизайн на бар брояч.

Диаграмата показва размерите на частите в инчове. Тук в скоби в сантиметри. В останалите чертежи, за да преобразувате фигурите в сантиметри, просто умножете по 2,54. инструкции как да направите бар брояч със собствените си ръце, можете да прочетете в сайта, линкът е под галерията.

чертеж на бар броячА - 4 бара 2 × 4 - 42 инча (107 см), 4 дъски 2 × 6 - 42 инча (107 см)
B - 9 бара с дължина 38 cm 2 × 4 15 ”, 6 бр - 48” (122 см)
C - 26 дъски с дължина 1 × 4 18 ((46 см)
D - 14 дъски с дължина 1 × 6 - 11 инча (28 см), 9 броя - панели с дължина 40 инча (102 см)
E - 4 дъски с дължина 2 × 6 - 48 инча (122 см), 2 бара 2 × 4 - 48 инча (122 см), 2 броя - 29 инча (74 см)

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeIdc58baff9ad

Чертеж на бар брояч с рафтове

чертеж на бар брояч с рафтовеТози дизайн бар брояч се различава както по структурата на рафтовете, така и по закрепването на плотовете. Изработката на панел за плот е прост процес, тъй като трябва да залепите два листа шперплат 3/4 ″. Използвайте няколко щипки, за да държите парчетата шперплат заедно. съвет: Центрирайте плота върху рамката на дървената греда и я закрепете на място с няколко поцинковани винта. Добавете лепило, за да увеличите твърдостта на рамката и оставете да изсъхне в продължение на няколко часа. За да подобрите външния вид, прикрепете 1 х 2 ленти отвън плотове за плотове, Отрежете краищата на лентите под ъгъл от 45 градуса и закрепете към плота, като използвате довършителни нокти и водоустойчиво лепило. Не оставяйте пропуски между компонентите.

чертеж на бар брояч с рафтовеА - 2 дъски с дължина 1 × 3 - 56 инча (142 см), 5парчета за рамката с дължина 17 1/4 инча (44 см)
B - 1 лист шперплат 3/4 - основа 56 "x18 3/4" (142 x 48 см)
C - 2 дъски 1 × 4 дължина 57 1/2 ″ (146 см), 2 бр. 10 1/4 ″ (26 см) дължина
D - 4 листа шперплат 3/4 ″ страна 16 ″ x34 1/2 ″ (40,5 x 88 см)
E - 1 лист шперплат 3/4 "- 54" x34 1/2 "(137 x 88 см)
F - 2 листа шперплат 3/4 - x16 "(41 см), 2 листа от 16" x19 "(41 х 48 см)
G - 1 дъска с дължина 1 × 3 - 54 инча (137 см), 4 дъски 1 × 2 - 32 инча (81 см) дължина, 4 броя - 14 1/2 инча (37 см) дължина, 3 броя - 19 инча ( 48 см)
Н - 2 листа шперплат 3/4 ″ - дължина "x", 2 ленти 1 × 2.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeId7ed7994e55

чертеж на домашен барПрост домашен баркоето е лесно да направите със собствените си ръце. Функционален дизайн, който при необходимост може да служи като конвенционален шкаф. Най-простата част е да сглобите рамката. Прикрепете 1 × 3 компонента, както е показано. Пробийте дупки в двата края на хоризонталната част и закрепете върху вертикалните части. Добавете лепило, за да увеличите твърдостта на конструкцията. Пробийте дупки и вкарайте винтовете през краката отстрани на щангата. По-трудната част, ъъъслед това направете врати, Сглобете рамката на вратите от дъските 1 × 3, а панелите от шперплат 1/2 ″. Пробийте дупки в двата края на хоризонталните компоненти и закрепете върху вертикалните части. Нарежете 1/2 ″ шперплат и закрепете за рамка. Пробийте отвори за джобове по краищата на листа от шперплат и закрепете с винтове. Добавете лепило около краищата и премахнете излишното.

чертеж на домашен барА - 4 дъски 1 × 3 33 1/4 "крака (84,5 см) крака
B - 2 листа шперплат 3/4 размер 12 "x29 1/4" (30,5 см х 74 см) панели
C - 1 дъска 1 × 3 33 1/4 "дълга (84,5 см), 1 бр. - 40" (102 см)
D - 1 лист шперплат 3/4 ″ - предна част 45 ″ x33 1/4 ″ (114 x 84,5 см)
E - 3 листа шперплат 3/4 "- 17" x 43 1/2 "(43 х 111 см)
F - 1 лист шперплат 3/4 ″ - 17 3/4 ″ x45 ″ (45 x 114 см)

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeIdcb78400355

направете домашен барСтъпка по стъпка схеми, за да ви помогне направете домашен бар, Един прост дизайн ще се впише в интериора на всяка кухня или хол. За да го направите красив, прикачете декоративна облицовка до страничните панели. Сглобете лентите от дъски 1 × 4 и ги фиксирайте към панелите, като използвате довършителни нокти и водоустойчиво лепило. Не забравяйте да пробиете дупки в джобовете в двата края на подложките и да ги закрепите към краката с винтове. Необходимо е също така да прикрепите декоративни подложки към гърба на лентата на дома. Затова се препоръчва горната облицовка е от 1 × 2 дъски, а долната е от 1 × 6 дъски.

направете домашен барА - 2 бара с дължина 2 × 4 - 48 инча (122 см), 3 бр. 15 инча (38 см) дължина
B - 4 бара с дължина 102 см 2 × 4 40 ”, 4 дъски 2 × 6 40” (102 см)
C - 6 дъски с дължина 1 × 4 11 инча (28 см), 6 броя дължина 41 инча (104 см). 2 броя - 13 3/4 ″ (35 см)
D - 2 листа шперплат 3/4 "- 11" x38 (28 х 96,5 см)
E - 2 листа шперплат 3/4 ″ - дължина 51 ″ x21 ″ (129,5 x 53 см), 2 бара 2 × 4 - дължина 54 ″ (137 см), 2 бр. дължина 24 61 (61 см)
F - 2 листа шперплат 3/4 "- 18" x48 "(46 x 122 см), 2 ленти с дължина 1 × 2 18" (46 см)
G - 1 шина с дължина 1 × 2 - 54 инча (137 см), 1 дъска 1 × 6 - 32 инча (81 см)

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeId904dace8ee

Чертеж на бар стол

чертеж на бар столАко ще направите домашен барслед това бар стол не е достатъчно да се направи. Ето защо, за да не търсите дълго време, разгледайте няколко примера как да направите просто направете сами бар стол, Наистина няма нищо сложно, дизайнът не се различава много от конвенционалния стол.

 • След като сглобите двете страни на стола, трябва да ги свържете плътно, като инсталирате останалите 2 × 2 опори.
 • Уверете се, че ъглите са под прав ъгъл и подравнете краищата, преди да затегнете винтовете.
 • Използвайте 1 x 4 релси за седалката.
 • Нарежете четири летви на дължина 14 ″ (35,5 см) и ги закрепете с болтове. Пробийте дупка през лайсни, както е показано на диаграмата. Добавете лепило към ставите и залепете плътно. Уверете се, че няма пропуски между лентите и повърхността е равна.
 • Рамка центрирайте към седалката, както е показано на диаграмата. Пробийте дупки в рамката и вкарайте винт в седалката. Като алтернатива можете да пробиете дупки през опори.

чертеж на бар столДизайнът е много издръжлив, така че може да се използва както у дома, така и на открито.

А - 4 бара 2 × 2 за крака 29 1/4 "дължина (74 см)
B - 8 дъски 1 × 4 10 инча (25 см) дълга опора
C - 4 дъски 1 × 4 дължина 14 ″ (35,5 см)

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeIdade2b255fe

рисуване на високо бар стол с гръбДруг пример рисунка на висок бар стол с гръб.

За да направите рамката здрава, направете предните крака на 2 × 2 бара, а елементите на рамката - 2 × 3 бара. Пробийте дупки в двата края на престилките и фиксирайте върху краката с поцинковани винтове 7 см. Добавете лепило в ставите и се уверете, че ъглите са под прав ъгъл. Също така, отрежете единия край на страничните скоби с 81,5 градуса и го поставете отново с голяма точност.

рисуване на високо бар стол с гръбА - 2 бара 2 × 2, дължина 29 1/2 "(75 см), 2 дъски 2 × 6, дължина 44" (112 см) крака
B - 4 бара с рамка 2 × 3 16 инча (41 см)
C - 2 бара с дължина 2 × 2 - 16 инча (41 см), 2 броя - 18 3/4 инча (47,5 см)
D - 3 летви с дължина 1 × 16 16 инча (41 см)
E - 10 летви с дължина 1 × 3 16 ((41 см)

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeIda87ef371eb

Чертежи на бар брояч

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami# sigFreeId0bc23cf8f8

Бар под стълбите

Показани тук как да направите бар за напитки от шкафа под стълбите със собствените си ръце.

бар под стълбитебар под стълбитеВ този случай се намери свободно пространство под стълбите между хола и кухнята. Както се оказа, това беше идеалното място за създаване на бар за напитки от стар шкаф. На уебсайта на автора можете да прочетете подробни инструкции за всички етапи на работа.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeId34364b7c34

Кафе шкаф

кафе шкафАко не сте фен на баровете, но ви харесва класическият им стил и определен чар, който те добавят към къщата, можете да направите това кафе шкаф бар, което ще бъде приятно допълнение към всеки интериор. Ако се отнасяте сериозно към кафето и приличния дизайн, това със сигурност не е идеален вариант. Ако решите да направите дизайна по-малък, имайте предвид, че това ще намали броя на необходимите ви дъски. На сайта можете да се запознаете с инструкциите, които включват части за рязане, списък на материалите, описание на етапите на производство и няколко стъпка по стъпка снимкикоито можете да видите по-долу в галерията по-долу.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeIdb13077b9df

Бар брояч във вътрешния прозорец

Вътрешен прозорец с бар придава на къщата по-просторен вид и осигурява две допълнителни места за хранене на голямо семейство.

бар брояч във вътрешния прозорецбар брояч във вътрешния прозорец Ако къщата ви има такава възможност, тогава е много трудно да направите вътрешен прозорец и да инсталирате бар брояч в него. Пример за това как да направите това, вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeId8ba493db86

Направи си сам кегератор

направи си сам кегераторТъй като разглеждаме вариациите на лентата в дома, вижте пример, как да направите свой собствен кегератор и да инсталирате на плота, Сега можете да наливате бира у дома, без да плащате цяло състояние. Ако харесвате бирата, ползите от домашния кегератор са очевидни. За съжаление недостатъците от закупуването на търговски кегератор, модифициран хладилник и бирена система са огромни. Качествените кегератори са скъпи, може да нямате достатъчно място за голямо, индустриално изглеждащо звено в дома си. Следователно тази инструкция, която можете да прочетете на сайта, може да ви заинтересува.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeId9c3488aaac

Как да сглобяваме домашен бар Kallax от Ikea

как да сглобяваме домашен барПоказани тук как да съберем хубав домашен бар от рафтовете Калакс от Икеа. По принцип, ако купувате продуктите на тази известна шведска марка, ще получите инструкции. Но тук основното не е как да се сглоби кабинет, всеки ще се справи с тази задача, въпреки че има някои трудности. Основното е колко красива оборудвайте домашен барили можете да се обадите на багажник за вино Това включва багажник за бутилки, LED индикатор, тава за съдове, специални куки за халби.
Необходимо е да сглобите рафтовете в съответствие с инструкциите, но без да включвате 1 дълъг вътрешен рафт и 2 къси, както е показано на снимката. Сега ще имате няколко дюбели, които стърчат от горната част на щангата - просто ги изрежете с трион. Поставете стелажи и куки за вино, докато шкафът все още лежи отстрани.
че направете акцент, просто поставете клиповете за двете LED ленти на гърба и горната част на кутията, както е на снимката. Пробийте дупка, така че устройството да може да се съхранява в чекмедже. Използвайте двустранна лента, за да прикрепите към гърба на чекмеджето.
След монтажа поставете в шкафа различни видове чаши, шейкър за коктейл, нож с дъска за рязане, декоративни отварачки, тирбушон, салфетки, кофа за лед. Сега можете да приютите гости, за да покажете новия шкаф за вино.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeId1a1c7b60a7

Пиано бар

пиано барАко обичате да пренареждате и реставрирате стари мебели и да реализирате интересни проекти от дърво, тогава това пиано бар може да ви заинтересува. Въпреки че трябва да се каже, че този бар шкаф за вино не е за тези, които търсят лесни и прости решения, за да направят това, което виждате на снимката, авторът отне няколко месеца упорит труд. Просто разглобяването на инструмента струва какво, ако някога сте снимали струните в пиано, тогава разбирате за какво става въпрос. Но резултатът със сигурност е зашеметяващ. Прочетете инструкциите как сами да направите такава лента на сайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeId6b43abc0e5

Оригинални бар броячи 50 снимки

Пианото не е единственият начин да направите оригинален бар. Части от коли, дървени и метални бъчви, стари куфари, шкафове и сандъчета - всичко това може да послужи като отличен материал за направата на домашен бар, за креативните хора няма ограничение за фантазия. Вижте малка селекция от интересни идеи за невероятни бар-гишета, направени сами.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeId70f69b8c16

Бар брояч на верандата

бар брояч на верандатаЕто един пример как да направите бар брояч на веранда с бетонен работен плот и LED подсветка.

Можете да прочетете за всички етапи на строителството на уебсайта на автора на този проект, ако използвате линка под галерията.

Майсторски клас за това как да направите бар брояч със собствените си ръце, вижте по-долу в галерията за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeId0bbb15b5ad

Бар в плевнята

бар в плевнятаСпрете да седите у дома и да гледате телевизионни предавания, време е да вземете социалния си живот в свои ръце и да създадете нещо интересно и полезно. Речта, разбира се, ще бъде за изграждане на домашен бара. Смятате ли, че това е твърде сложно? Всъщност всеки може да си направи такъв градински бар. Не вярвате? Използвайте връзката под галерията и гледайте видеоклипа на уебсайта на автораи този проект. С навес, дървен материал и подходящи инструменти можете да станете щастлив собственик на градински бар за около два дни. Само имайте предвид, че това ръководство има за цел да ви вдъхнови да създадете собствен бар за домазащото този специален бар в кръчмата е създаден специално за мястото, което е имал авторът. По този начин градинският бар в плевнята гледа вътре.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeId1f8b9215bd

Като цяло, този пример трябва да ви даде много идеи и добро разбиране за това как да се направи:

 • Рамката, върху която ще се проведе барът и настилката.
 • Навес за защита срещу елементите.
 • Подови настилки за настаняване на гости, докато пият и чатят.
 • Парапетът е необходимата мебел за домашния бар, на която вашите гости могат да се облегнат, ако купонът е много наситено със съдържание.
 • Броячът на бара е достатъчно голям и силен, за да издържи удар с чаша бира.
 • Бар бар за съхранение на напитки и показване на вашата колекция от бутилки.
 • Ламбо.

Подробни инструкции как да направите бар за градина със собствените си ръцеможе да се прочете на уебсайта по-долу вижте стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeIdd6f2b2a726

Направи си градински бар

Направи си градински барСтрахотното нещо в това летен бар че можете да го използвате като бар или маса за готвене. Дизайнът осигурява много рафтове, така че можете да поставите всичко необходимо за пикник или просто да се отпуснете в градината.

Направи си градински барИзползвайте връзката под галерията, за да посетите сайта на автора на този проект. Там ще намерите описание на стъпките за сглобяване, списъци с инструменти, материали, части и разфасовки, както и много рисунки, диаграми и цветни снимки.

Направи си градински барСледвайте инструкциите стъпка по стъпка по-долу и няма да имате затруднения при завършването на тази интересна градинска лента.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeId0df632cde2

Външен бар за дома 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeIde6bc7a6aa0

Направете сами палети бар брояч

бар брояч на палетиЕто един пример как да направите бар брояч от палетикоито можете да инсталирате на открито или на закрито, като цяло, почти навсякъде, защото дизайнът на този бар изглежда доста стилен във всеки интериор, Дизайнът включва два вградени рафта за съхранение на бутилки и плот за сервиране на напитки. Оградете стелажа бар столове или табуретки и се забавлявайте чудесно с приятелите и приятелките си. Перфектен дизайн за всеки закрит бар! Друг плюс, можете добавете произволен брой вградени рафтове и оразмерете според желанието си! Както можете да видите, цялата структура е да се интегрира с единични прави дървени парчета, така че първата стъпка е да почистите и демонтирате палетите, като използвате подходящи инструменти! Сглобяването на стелаж не е по-трудно от разглобяването на палет. Вижте последователността на сглобяване за стъпка по стъпка снимки., Въпреки че няма специални нюанси при сглобяването на този дизайн, но за да получите повече информация, можете да посетите уебсайта на автора, като кликнете върху връзката под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeIdd18b664eb4

Бар стелажи от палети 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeId466022df15

Хавайски бар тики

хавайски тики барТрябва да подготвите фантастично хавайско парти? Искате да украсите дома си с нещо необичайно и екзотично? Така че защо да не направите красива хавайски тики бар! Лесни стъпки, гарантиран успех, всички необходими артикули са лесни за намиране в магазина за канцеларски материали!

За този проект ще ви трябват следните неща:

 • Бамбукови пръчици (с дължина поне 1,70 м)
 • Кафяв лист хартия (дължина 1,00 m, ширина най-малко 0,50 m)
 • ножовка
 • Лепило, лента, ножица, лента.

Този бар Tiki е проектиран да бъде поставен върху масата. По този начин плотът ще бъде носеща конструкция, върху която можете да приготвите фантастични закуски и коктейли.

На първо място маркирайте с молив дължината върху бамбукови пръчки. След това ги накълцайте с нож. В резултат на това ще получите:

x2 1,70 m
x2 1,40 m
x2 1,20 m
x2 1.00 m

 1. хавайски тики барСлед това вземете бамбукови пръчки от 1,40 м за две колони и една от 1,20 м за напречната греда между тях.
 2. Ножица изрежете дългата част на канапа (дължина 50 см или повече) и започнете да връзвате две пръчки: за да улесните процеса, първо направете обикновен възел с един от двата края на канапа.
 3. Направете същото и за другата колона. В крайна сметка ще имате U структура, това ще бъде фасадата на бара Tiki.
 4. Направете същото и за задния панел. Тук използваме пръчки от 1,70 за стелажи и 1,20 за напречната греда.
 5. Сега свържете двете форми с помощта на бамбукови пръчки с дължина 1,00 m.
 6. хавайски тики барВреме е за укрепване на структурата! За да направите това, трябва да добавите допълнителна бамбукова пръчка, за да създадете структурата „Z“, както е показано на фигурите.
 7. На гърба на монтажа монтирайте допълнителна хоризонтална лента, приблизително на 1,50 м от земята. След това закрепете косите пръчки от един връх към друг.
 8. Направете същото и от двете страни: поставете хоризонталната лента на разстояние 40 см от земята и след това поставете наклонената пръчка.
 9. За да направите типичен хавайски покрив, вземете кафяв лист хартия, сгънете и изрежете ленти от ресни с размери 20-30 см, както е показано на снимката.

Това е всичко, покрийте масата с ярко одеяло, окачете хавайска колие, добавете още нещо екзотично.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeId4e9590b78d

На Tiki Bar изобщо не е трудно да се направи, погледнете друг проект, прост и вкусен.

направи си сам тики барОстава само да украсите с коледни светлини, знамена, табели и факли. Ако бюджетът ви позволява, можете да добавите хладилник и няколко шкафа под багажника.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeId675c3e1c2e

направи си сам тики барИ това е пример, където е показано как в 18 прости стъпки как изградете тики бар направете сами с визуални стъпка по стъпка снимки иrtezhami. В производството на нещо специално от нулата има нещо специално, което ви позволява да видите всичко от началото до края, както и да научите как да го направите сами или с приятели. Както можете да видите, направата на рамка от тики бар е доста проста, но това не е най-важното. Основното е украсете тики бар, Начертайте знак на предната напречна скоба, окачете гирляндите, поставете факелите наоколо (като се уверите, че са на безопасно разстояниеза да не могат да подпалят нищо, особено покрива на бара. Бъдете креативни и се забавлявайте. Сега се насладете на пълния си тики бар!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeId4c04bce705

Как да изградим бар Tiki в двора

как да се изгради тики бар в двораНе е нужно да живеете близо до Тихоокеанските острови, за да се насладите на кокосов коктейл и да се отпуснете с тропическа музика. Ето основните стъпка по стъпка планове за тики бар - фенери, мрежи за риболов и други дрънкулки не са включени. Ако имате лятна къща или селска къща, не забравяйте да използвате тази възможност, още повече, че такава задача е извън възможностите дори на начинаещ майстор.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeIdaf4d66159f

PVC тръба Tiki

тики бар от PVC тръбиНяма нищо по-хубаво от тропическа тема, която да зададе тон на лятното забавление. Ето един пример как да направите тики бар от PVC тръби направете го сами. Схемата е много проста, такъв дизайн може да се сглоби много бързо. Така че, ако планирате да организирате хавайско парти на открито, това ръководство ще ви бъде полезно. ЗАБЕЛЕЖКА, За да направят всички разфасовки, в този случай са използвали режещ трион, но можете да използвате и ножовка или да ги помолите да режат тръби и дъски в сервиза. Това е по-скъп начин, тъй като те няма да направят нищо безплатно, но това е опция, ако нямате необходимите инструменти или не искате да използвате цялата си грес с помощта на ръчна резачка.
Сайтът има инструкция, в която ще намерите пълен списък на материали и инструменти. Как да сглобите тики бар със собствените си ръце, вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeId242218e4fa

Друг прост пример как да направите тики бар за къща от пластмасови тръби, Проектът всъщност е много прост, най-трудната част е да направите PVC тръбите да изглеждат като бамбук и да се нарязват на секции, за да се изгради лентата.

как да направите тики бар за вкъщикак да направите тики бар за вкъщиКак се прави изкуствен бамбукМожете да прочетете в тази кратка инструкция. Ето стъпка по стъпка снимки, под тях е линк към сайта с инструкции.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeId34eb6182d3

Да сглобиш рамката и след това да оправиш готовия "бамбук" изобщо не е трудно. Вижте майсторския клас на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeId509cd0eaf0

Направи си сам тики бар 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/barnaya-stojka-svoimi-rukami#sigFreeId91f488ffd8

Бар количка

бар количкаЧугунена щанга за колички - Отлична алтернатива на стандартния бар за дома, може да се използва както вътре в къщата, така и в двора. Дизайнът е оборудван със сушилня за кърпи и колела, можете да го боядисате във всеки цвят, който искате.

В представеното ръководство, в допълнение към стъпка по стъпка са включени и снимки чертежи и диаграми с размери, а в инструкциите на сайта, освен описанието на производствения процес, ще намерите пълно списък на материали и инструменти.

Размерите на чертежите са в инчове, ще трябва да ги преобразувате в сантиметри, умножавайки по 2,54.

бар количкабар количка Майсторски клас за това как да направите бар количка със собствените си ръце, вижте по-долу в галерията.