Направи си сам гардероб. 700 снимки, стъпка по стъпка инструкции

направете килер до детската стая направете килер до детската стая

Нуждаете се от ново гардероб в детската стая? Не бързайте в магазина, вижте 15 отлични примера за различни модели, които лесно можете да направите със собствените си ръце. Дизайнът на детските мебели няма правилно или грешно решение, това, което правите сами за детето си, винаги ще бъде най-доброто.

Децата не мислят, че „гардеробът ми трябва да съответства на цвета на тапета“, те обичат ярките, цветни аспекти, които пленяват въображението им. Имайте това предвид и няма да сбъркате с избора на кой направете гардероб за деца, Разбира се, в тази статия има малко примери, но тези инструкции са повече за вдъхновение. Надявам се да намерите някои полезни съвети, а рисунките и стъпка по стъпка снимки, представени в материала, ще ви помогнат.

 

Детски гардероб с отворени рафтове

детски гардероб с отворени рафтовеЕто един пример как да направите просто гардероб за детска стая с отворени рафтове и метална врата.

 • Сглобете тялото на шкафа, както е показано на диаграмата.
 • Долните, средните и горните рафтове трябва да бъдат фиксирани, останалите могат да се регулират или фиксират на различни височини.
 • Закрепете гърба с помощта на фини нокти и лепило.
 • Долната облицовка е закрепена отгоре с два довършителни гвоздея и лепило. За да изрежете декоративен модел, можете да използвате мозайката.
 • Прикрепете ръба на средния рафт с винтове.
 • Закрепете короната.
 • Направете рамките на вратите, както е показано на схемата; ако имате такава, използвайте Kreg Jig.
 • Накрая закрепете металните плочи със скоби.

Показан е редът за сглобяване на шкафчето за деца схематично в стъпка по стъпка снимки, За да получите повече информация, под галерията е линк към сайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1108#sigFreeIdd78e83d602

Гардероб с чекмедже за детска стая

гардероб с чекмедже за детска стаяПрактичен гардероб, всичко е много просто и функционално, голяма вместима кутия е особено полезна! Показани са монтаж на шкафа и монтажно дъно на диаграмите.

В този случай шкафът е направен от дъски, ако това е нерентабилно за вас, можете да замените някои части шперплат, Долното чекмедже е дълбоко, ще трябва да използвате слайдовете на странично монтираното чекмедже.

Списък на материалите и триониране на части по размер можете да прочетете в сайта, линкът е под галерията.

Схеми в стъпка по стъпка снимки с размери в инчове, просто трябва Конвертирайте цифри в сантиметри, Един инч е 2,54 cm.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1108#sigFreeIdf380fac2c3

Гардероб в детската стая с рафтове

гардероб в детската стая с рафтовегардероб в детската стая с рафтовеКак да направите това направете сами детски гардеробможете да намерите в подробните инструкции на сайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1108#sigFreeId12790c3a5d

Оригинално детско шкафче

оригинално детско шкафчепоглед как да направите оригинален килер в детската стая номер едно. Има много начини да сглобите такъв детски гардероб със собствените си ръце. Зависи дали конструкцията ще стои на пода или ще виси на стената. Ако планирате да поставите особено тежки предмети като книги, тогава разбира се е по-подходящо първи вариант и тогава е по-добре да използвате винтове за джобни отвори. Този план включва използването на 1,5 см шперплат, но можете също да използвате дъски, това няма принципно значение, просто може да се наложи да промените някои съкращения. Започнете по средата и постепенно се придвижете към краищата, просто не забравяйте, че този план предполага, че вашите дъски имат 1,5 см дебелина, След това от средната част добавете редове от рафтове.
забележка, За висящ рафт се препоръчва да добавите 1x2 релси от долната страна, прикрепени от вложката, изравнени на гърба. След това просто завинтете тази шина 1x2 в системата за окачване.Закрепете рамката от двете страни.
забележка, За балдахин за стена се препоръчва да добавите още 1 х2 монтиране между двете странични части, като се изравнявате с горната и задната част.
Накрая добавете дъното. Процесът може погледнете стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1108#sigFreeIdc5ca625ad4

Вграден гардероб в детската стая

вграден гардероб в детската стаяНаправете килер в детската стаяподобно на това е нелепо лесно. Можете да промените дизайна и размерите, за да отговарят на всички ваши нужди. В този случай повечето рафтове са регулируеми.
бележки, В този случай бяха използвани дъски 1x12, следователно този шкаф е с дълбочина 30 см. Можете лесно да го направите по-дълбок, като използвате по-голям материал (например 1x16).
Тук няма списък с нарязани части за допълнителен рафт отстрани. След вашия детски гардероб ще се монтират, измерват, изрязват и монтират стелажи, които са подходящи за вашия дизайн.

 1. Преди да започнете, определете как ще работите с интериорната декорация. Можете да направите нещо друго, а не както е показано на снимката.
 2. Започнете със създаване на център. Можете да използвате винтове и лепило. Ноктите не се препоръчват, тъй като в тази част няма задна или предна рамка.
 3. След това добавете страни ... СЪВЕТА, Ако използвате щифтове за рафтове, ще бъде по-лесно да ги пробиете първо. ,
 4. Добавете горната и после долната лента.
 5. Инсталирайте шкафа. За прътите използвайте винтовете, завинтени към шиповете в стената.

За да научите още и ощеbno, отидете на сайт, където има не само инструкция със списъци с материали както и подробно видео.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1108#sigFreeId251e72f148

Вграден килер в детската стая

вграден гардероб в детската стаяТова е пример. вграден гардероб за съхранение на играчки, обувки, дрехи и др. Дизайнът е проектиран по такъв начин, че да има голямо пространство за съхранение, тоест колкото е възможно повече рафтове. От друга страна е наложително децата да ползват килера, когато са по-големи. Също така, тъй като е така гардероб с плъзгащи се врати, ще имате достъп до само една половина наведнъж. Така че всяка вградени модуликоито създавате трябва да има смисъл само когато отворите една врата. За да направите отделения, първо трябва да сглобите три прости рафта. Закопчаването на рафта към стената е много просто. Всичко, от което се нуждаете, са евтини дъски 1 × 2. Натиснете всяка опора в шиповете отстрани на шкафа, след което поставете отново рафтовете. (Не забравяйте да използвате нивото!) Ако направите прости рафтове, ще трябва да добавите дървени подпори по гърба на шкафа. Но тъй като в този случай има дялове, тогава ще има много вертикална подкрепа, така че това не е необходимо.

Повече подробности за всички нюанси направете сами гардеробни комплекти, можете да прочетете инструкциите на уебсайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1108#sigFreeIdb9b394a7fe

Гардероб зад вратата в детската стая

килер зад вратата в детската стаяЧудесен начин да спестите малко място в детската стая. Направете шкаф зад вратата съвсем просто, направете рафтове за книги, след това ги закрепете към вътрешността на съществуващите врати на шкафа, монтирайте ги на панти и сега имате няколко допълнителни квадратни метра място за съхранение. Вратите се отварят напълно, което дава повече възможности за достъп до вътрешността на шкафа. Когато са затворени, рафтовете за книги седят в рамката на вратата, заемайки това, което преди е било напълно изгубено пространство. Допълнителните рафтове се монтират много лесно. Просто отстранете хардуера с двойни крила и прикрепете двойните врати със стандартни панти, както е показано на снимката. Тежестта на вратите лежи на колелатака че можете да повдигнете вратите. инструкции как да направите допълнителни шкафчета със собствените си ръцеможе да се чете на сайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1108#sigFreeId0d3c9dd5c7

Детска закачалка

Ако търсите идеи как да направите открити шкафчета за децаза за връхни дрехи, можете да обмислите тази опция.

детска закачалкаТози прост проект е подходящ за майстори с първоначален опит. Снимки стъпка по стъпка, как да накараш шкафче го направи сам Вижте по-долу в галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1108#sigFreeIdd3b6d02776

детска закачалкаЕто още един пример. Малко шкафче е идеално за връхни дрехи.

Списък с материали:

 • 2 дъски 1x12 254 см дължина
 • 1 дъска 1x12 дължина 310 см
 • 1 блок 1x2 245 см дължина
 • 1 дъска 1x3 430 см дължина
 • 1 лист шперплат 6 мм
 • 5 см винтове, пирони
 • Пълнител за дърво, лепило
 • пясъчна хартия
 • долен пласт
 • балсам за дърво

Как да си направите сами гардероб, може да се прочете в подробните инструкции на сайта, вижте чертежите и стъпка по стъпка диаграмите по-долу.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1108#sigFreeIdccd7e9d4c8

Детска шкафче за стена

детска стена шкафчеТози шкафче за стенаили по-скоро щандът е измислен от автора, когато детето му е отишло в първи клас. Идеята е да се направи индивид място в коридора за раница и учебни пособия, Можете също така да добавите черна дъска, която да ви напомня за дати и предстоящи училищни събития! Този шкафче е оборудван за лесен монтаж на стена навсякъде с възможност за добавяне на множество шкафчета, когато потребностите на вашето дете се увеличат! По-долу в галерията можете вижте чертежи на тази поръчка за проектиране и монтаж.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1108#sigFreeId832491689c

Шкафче с врати към детската стая

шкафче с врати към детската стаяВ това сладко шкафче можете да съхранявате всичко, дори телевизор. Подходящ не само за детската стая, но и за всяка друга стая. Направи си шкафче не е трудно.

Просто прикрепете страните към основата и рафта, като използвате размерите, показани на снимката. Поддържайте задни ръбове. Прикрепете горната част, като поддържате задни ръбове.

Предната част ще стърчи 1,5 cm.
Използвайте пирони и лепило, за да закрепите гърба, както е показано на диаграмата.

След това добавете горна облицовка, използвайте крепежни елементи, за да прикрепите страните към краищата на краищата на горната облицовка.

шкафче с врати към детската стаяПроверете дали вратата има хлабина приблизително 3 мм. Закрепете с каишки или нокти. на гърба на врататакакто е показано на диаграмата. Уверете се, че краищата са изравнени.
Залепете и закрепете на място, както е указано в стъпка 2. Поставете вратата върху равна повърхност да изсъхне, легнете отгоре, сложете тежки предмети. Шкафът е почти готов, остава да фиксирате вратите и да монтирате рафтовете.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1108#sigFreeId57798cf674

Детски гардероб с колелца

гардероб на колелаТози удобен дизайн на мобилен блок изглежда страхотно и може да бъде проектиран така, че да отговаря на вашето пространство. Показани тук как да си направите сам гардеробкакто и какви инструменти и материали ще ви трябват. След като изберете размера на блока, който ще направите, изрежете шперплата до необходимия размер. За рамката изрежете тапета с размери 600 мм х 2250 мм на половинада се направят четири броя с размери 300 мм х 2250 мм. След това отрежете две от тях на 1330 мм за страни и две на 1200 мм за горната и долната част. За рафт и разделители изрежете 2400 мм х 1200 мм х 17 мм слой на 300 мм парчета по дължина 2400 мм, така чеимам осем броя.
След това направете рамка, Уверете се, че всички ъгли са равни и пробийте дупки, за да свържете частите. Използвайте 50 мм винтове.
Закрепете първия рафт и разделителите. Като започнете от дъното, монтирайте един от рафтовете от 1200 мм в рамката. Космосът трябва вървете равномерно по долната част на рамката.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1108#sigFreeId2231bbc58a

Детско нощно шкафче

Дървен нощно шкафче за деца - Идеалният начин да поддържате спалнята на децата си подредена.

нощно шкафче за децаДетското шкафче не само изглежда страхотно, но също така разполага с функционални рафтове и удобна кутия за съхранение, което ще ви помогне да запазите книгите и играчките в безопасност и стабилност. Обърнете внимание стъпка по стъпка снимки и ще се изненадате колко лесно е да го направите.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1108#sigFreeId905ff83e39

Как да сглобим шкафче в детската стая

как да сглобим шкафче в детската стаяСглобяване на готови панели, най-лесният и достъпен начин направете сами шкафче за деца, Този компактен шкаф е типичен градивен елемент в гъвкав модулна система Съхранение. Можете да добавите чекмеджета, рафт или врата, за да се поберат в гардероба, както желаете. Удобен и икономичен в смисъл, че можете да закупите само толкова щитове, колкото е необходимо, за да сглобите една единица.

Майсторски клас за това как да сглобите това просто шкафче, вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1108#sigFreeId9c645404bd

Етажна етажерка за деца

това детска дървена лавица за книги ви позволяват да публикувате любимите книги или играчки на детето си.

етажна етажерка за децаРафтът е наистина лесен за изработка и можете да го оцветите според дизайна на стаята и вкусовете на детето. Вижте по-долу майсторския клас по стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1108#sigFreeIdc52a40d8ac

Как да направите мебели в детска стая

как да направите мебели в детска стаяЕто подробен фоторепортаж от работилницата. Марко студио, как да направите мебелен комплект за детска стая, Това, разбира се, е сложен проект и изисква както професионални знания, така и подходящо оборудване. Но ако имате свой домашен семинар и известен опит, може би тази информация ще ви бъде полезна. А 150 снимки стъпка по стъпка от майсторския клас със сигурност ще ви помогнат.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1108#sigFreeIdc34d031ce9

Детска стая в пиратски стил

детска стая в пиратски стилПроектирането на детска стая винаги е уникален процес. Вижте още един проект от Marko Studio, как да направите детска стая в пиратски стил, Мебелният комплект включва детски шкафове, маса, нощно шкафче и легло. Всичко е много просто, красиво и работи без изненади. Целият процес на сглобяване на мебели е показан във фоторепортажа, това е 78 снимкиАко сте майстор или дизайнер, тогава има няколко нюанса, които със сигурност ще ви заинтересуват и за които си струва да обърнете внимание. Описанието на майсторския клас може да се прочете на сайта, линк под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1108#sigFreeId622ced6c1d

Декор за пиратски стил много популярен сред момчетата, така че разгледайте още няколко снимки за това как да направите "пиратска" детска стая за вашите джаджи.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1108#sigFreeIdd2975fca06

Резбована врата

Гардероб в детската стая трябва да бъде не само практичен, но и красив. Ето няколко съвета за правене на красиво дърворезба с помощта Dremel

резбована вратаматериали:

 • Dremel
 • Всякакъв вид дървена врата шкаф
 • търпение

Първо трябва да намерите дъска от всякакъв тип. Например, стара врата на шкафа или лист шперплат. Намерете подходящо изображение в Google.

резбована вратаТогава направете модел на хартия и се захващай за работа. Инструкциите могат да се прочетат в сайта, не е голям. Ако вече имате опит с Dremel, тогава няма да има особени трудности.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1108#sigFreeId56ecd3e028

Направете сами декоративни врати за шкафове

направете сами декоративни врати за шкафовеВъзможността за използване на рутер за производство декоративни врати за шкафове ви позволява да замените старите с домашни врати от всякакъв размер или дизайн. Тук е показан пример възможно най-бързо и лесно. направете врати за шкафове с помощта Рутер на Bosch и 16 мм MDF. Когато създавате свои собствени врати за шкафове с декоративен дизайн, който се повтаря, имате нужда от шаблон. За този проект е използвано парче ПДЧ с диаметър 16 мм. Разбира се, можете да вземете друг материал, например, шперплат или MDF, за да направите своя шаблон, но дъската не трябва да е по-тънка от 8 мм или по-дебела от 16 мм. В идеалния случай шаблонът трябва да бъде със същия размер като вратата, Прочетете повече за процеса на сайта, вижте по-долу няколко стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1108#sigFreeIdb2b66f0331

Рисунки за детски килери

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1108#sigFreeId926d252a34

Скици на мебели за детска стая

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1108#sigFreeIdc9eee86900

Направи си сам шкафове 300 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1108#sigFreeIda460075abf

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...