Шкаф в банята. Направете го сами. 800 снимки, рисунки, стъпка по стъпка инструкции

как да направите шкаф за баня как да направите шкаф за баня

Ако търсите информация как да направите направете си килер до банята, тогава едно от първите неща, на които се натъквате е, че имате много възможности. Процесът на търсене обаче може да се забави. За да ви е по-лесно, ето 30 примера със стъпка по стъпка снимки, рисунки, връзки към първични източници, плюс 5 големи галерии от различни модели шкафове за банята.

В тази статия ще намерите как да го направите сами.:

 1. Стенни шкафове за банята.
 2. Шкафове под мивката за банята.
 3. Вградени гардероби в банята.
 4. Модулни шкафове.
 5. Калъф калъф за баня

Как да си направим стенен шкаф за баня

как да направите стенен шкаф за баняИмате нужда от повече място в банята? Опитайте този прост проект, направете шкаф за банята изобщо не е трудно, просто прекарайте няколко часа, но ще имате спретнат шкаф с огледало, в който можете да поставите тоалетни принадлежности и козметика.

Ще ви трябват дъски 1x2, 1x6 и 1x8 с дължина 185 cm.

Снимката по-долу показва трионни части, инчови размери. Конвертирането в сантиметри е много просто, умножете по 2,54 и това е всичко. Например 23-1 / 2 инча, това умножено по 2,54 ще бъде 59,95 см, общо 60 см.

как да направите стенен шкаф за банякак да направите стенен шкаф за баняКак да направите шкаф за баня със собствените си ръцевижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1107#sigFreeId9b6c7a9208

Стенен шкаф за баня с огледало

стенен шкаф за баня с огледалоИзползвайте максимално пространството, като направите шарнирен шкаф за баня с огледало, което визуално разширява стаята като огледало в пълен размер.

Шкафът има вътрешна дълбочина 14 см, ширина 61 см и височина 152 см, с регулируеми стелажи, които са лесно подходящи за продукти с всякаква височина. Можете да сглобите такъв дизайн в един денИзобщо не е трудно.

стенен шкаф за баня с огледалоВдясно на снимката са представени инструменти и материаличе ще трябва да направите шкаф за баня с огледало. Подробни инструкции можете да намерите на уебсайта, връзката може да намерите под галерията. СЪВЕТА, В зависимост от вида на винтовете, които използвате, дупките трябва да са малко по-малки. Идеята е дупката да е достатъчно голяма, така че винтът да влезе без разделяне на дървото, но в същото време, така че нишката да се държи здраво. Вижте съветника по-долу за стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1107#sigFreeIdefc92ca28d

Стенен шкаф за огледало за баня

шкаф за огледало в банятаИскате да направите красиво шкаф с огледало за банята на цялата врата? Тогава този стенен шкаф с плъзгащо се огледало е идеалното решение! Заема малко място, побира много полезни неща, когато става въпрос за козметика и тоалетни принадлежности, а пред високо огледало можете да се възхитите в пълен растеж. Освен това този проект ще ви струва много евтино, най-големите разходи са чекмеджетата.

Няма стъпка по стъпка снимки, но процесът на сглобяване на кабинета показани на диаграми и чертежи, можете да ги видите по-долу в малка фотогалерия. Ако се интересувате от този проект, използвайте връзката и отидете на сайта, където има пълна инструкция, списъци с материали и размери на части за трион.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1107#sigFreeId1f3a78a8b3

Осветен шкаф за огледало за баня

Осветен шкаф за огледало за баняпример как да направите шкаф за банята над мивката с осветление, По-долу в галерията ще намерите чертежи, размерите са изчислени за шкафа с ширина 122 см и дупка за мивката 61 см. Таванът в тази баня е 245 см, а височината на шкафа е 92 см. Следователно, трябва да измерите размерите на стаята си, за да направите шкаф, който да се побере стаята.

За проекта ще ви трябва:

 • 6 дъски 1x8 245 см дължина (могат да се използват грундирани MDF плоскости)
 • 1 дъска 1x10 183 см дължина
 • 1 дъска 1x3 183 cm дължина
 • 4 вдлъбнатини
 1. Първо сглобете двете странични шкафове.
 2. След това фиксирайте горната напречна греда за тела, тоест просто я приковайте към вертикалните странични стелажи. съвет: Първо инсталирайте тела и свържете проводниците, след което закрепете горната напречна греда.
 3. След това поставете рамката обратно на място, можете да прикрепите скобите или да добавите скоби към долния рафт. По-добре е да сглобите кутията на пода, а след това просто да я монтирате отново и да я закрепите на долната дъска за закрепване.

ЗАБЕЛЕЖКА, В зависимост от височината на вашия таван и местоположението на стенен шкаф за баня, можете да използвате плочи 1x8 или 1x12 отгоре. Просто оставете достатъчно място, за да можете да инсталирате кутията, без да повредите тавана.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1107#sigFreeId3d3f4ee78f

Огледален стенен шкаф за баня

шкаф за огледало в банятаОгледалните шкафове са практично и универсално решение за организиране на съхранението във вашияСтаята ми. Те освобождават ценно пространство, което е много важно, ако стаята е малка. В този шкаф можете да съхранявате тоалетни принадлежности, кърпи, хигиенни продукти, аксесоари и други. Примерът, представен тук шкаф за баня може да не е много изтънчен, но прост и функционален, красиво проектиран и перфектно допълва интериора дори на най-модерната баня.
Те никога не излизат от стил. Огледалата отразяват светлината, която подобрява външния вид на стаята, В допълнение, огледалата могат да допълват душове, водопроводно оборудване и аксесоари за водопровод. Помислете да инсталирате стилно огледало, за да превърнете банята си в прекрасна зона за релакс, когато правите ежедневни водни процедури.
Как да направите това шкаф за баня с огледало Вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки. Тя показва не само последователността на процеса, но и размерите на частите в инчове. За да преобразувате в сантиметри, просто умножете по 2,54.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1107#sigFreeIdcaed4fdcb1

Стенен шкаф с врати към банята

стенен шкаф с врати към банятаАко имате нужда от място за съхранение на тоалетни принадлежности, това стенен шкаф за баня ще бъде идеалното решение за всеки дизайн.

Това също е страхотен проект за начинаещи, благодарение на простия дизайн и завършената врата с капаци, които можете да закупите отделно или, ако не я намерите, можете да я замените с панелни врати. Отляво на снимката е диаграма на шкафа.

стенен шкаф с врати към банятаСглобете рамката с лепило, винтове и тапи за стена. Пробийте 3 мм дупки, използвайте 8 мм бит за дърво за дюбели. Дупки трябва да има същия диаметър като щифтове за рафтове - обикновено 6 мм и трябва да се монтира на разстояние около 40 мм от предния и задния ръб на страните.

Подробни инструкции на сайта, линкът е под галерията. Как да направите този прост висящ шкаф за баня вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1107#sigFreeIdb7c305eeee

Направи си сам шкаф за баня

Вижте пример как да направите обикновен висящ шкаф Направете баня.

Направи си сам шкаф за баняНаправи си сам шкаф за баня Списъкът с материали включва 2x4 дъски, винтове, пирони, лепило и малки бримки. От инструменти митра трион, маса с рутер и мелница. Майсторски клас за това как да направите шкаф за баня със собствените си ръце, вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1107#sigFreeIdbbab63865b

Стенен шкаф за баня

стенен шкаф за баняМного прост и евтин проект. че направете стенен шкаф за банята Можете да използвате всякакъв вид дърво, което искате. Това са само 2 рафта с 4 врати и горна гарнитура за красота. Повечето време ще отнеме да направя 4 панела в средата на вратите, но всичко зависи от това дали имате всички необходими инструменти. Тогава нещата ще вървят по-бързо.

Ако се интересувате, има два видеоклипа на уебсайта на автора, ако това не е ясно след преглед на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1107#sigFreeId7ce86bf68f

Прост стенен шкаф

прост стенен шкафВижте пример за това как да направите прост шкаф за баня, монтиран на стена направете го сами.

Ще ви трябват две дъски 1x2 и една 1x6 с дължина 2,5 м. Напиляйте ги до необходимия размер и сглобете рамката. В идеалния случай горната част трябва да е твърда, но ако това не работи, шлифоването и боята ще скрият всички фуги. След монтажа изрежете таблетката с фреза, така че основната плоча да седи едновременно. Напълнете всички отвори с дървен пълнител. че направете врати, изрежете дъските 1x1.5. За дупки в този случай използвахме Craig jig, което значително опростява монтажа.

прост стенен шкафМожете да използвате лепило, въпреки че не е използван в този проект.

 1. С помощта на рутера направете жлебове за пантите.
 2. След монтажа изрежете стъклената покривка от вътрешната страна на фрезите и я разпечете внимателно.
 3. След това трябва да изрежете стъкло, ако няма опит в тази материя, можете да гледате видеоклипове в YouTube, има много примери. В крайни случаи можете да направите само дървени врати, също много красиви.
 4. Грунд и боя по желание.
 5. След това инсталирайте задния панел и бийте към шкафа.
 6. Пробийте дупки за дръжки и закрепете към вратата.
 7. Накрая инсталирайте регулируемия рафт вътре в шкафа и добавете магнити към вратите, за да се затворят добре.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1107#sigFreeIdba83a6debd

Оригинален шкаф за баня

оригинален шкаф за баняОсновната концепция е обикновен малък шкаф за стена, но с разтегателен долен рафт, И разбира се, оригиналният дизайн, оттук и външният вид на шкафа, който прилича на кутия от зеленина, канап вместо стъкло, матова боя. Такъв дизайн в модерна баня е несъмнено впечатляващ. Как да направите шкафче в банята, може да се прочете в много подробна инструкция на уебсайта на автора, там също ще намерите списъци с необходимите материали и инструменти. Въпреки че стъпка по стъпка снимките показват процеса достатъчно подробно. Най-трудната част са вратите, Те са направени от същите дъски като страничните панели, в този случай с размер 0,25 "x 1,5" x 24 ". За всяка врата използвайте 4 дъски с пълен размер и 2 нарязанималко по-малко от половината от ширината на шкафа (ширината на една врата). По-късите дъски са сандвичирани между дългите и съставляват горната и долната част на вратата, а две дълги дъски образуват отстрани на вратата.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1107#sigFreeId09c3b53425

Стенен шкаф за баня

стенен шкаф за баняТози вграден рафт - Идеален начин да направите неизползваното пространство на стената функционално.

Всъщност това е обикновен рафт на стената, декориран с корнизи. Подходящ проект за начинаещ майстор.

стенен шкаф за баняКак да сглобяваме структурата, вижте майсторски клас по стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1107#sigFreeIdbc5c95b7ea

Направи си рафт за баня

Направи си сам шарнирен рафт за баняАко имате нужда от прост и практичен рафт за баня (или някъде другаде!), този прост дизайн ще бъде чудесен избор. Представеният рафт е изработен от шперплат и е доста прост в производството и не изисква сложни инструменти. използването на евтин мебелен шперплат - Страхотен вариант, особено когато го рисувате. Тук рафтовете са направени с височина 23 см, той е много подходящ за тоалетни принадлежности, но със сигурност можете да оразмерите, не е никакъв проблем. Размер на шкафа: височина 91 см, ширина 61 см, дълбочина 15 см
Как да направите рафт със собствените си ръцевижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1107#sigFreeIdf3a25305bb

Перални шкафове

перални шкафовепоглед как да си направите сам шкаф за пране, По-лесно е, отколкото си мислите. Шкафовете са инсталирани стена до стена, така че можете да използвате всеки сантиметър пространство. Също така предоставени допълнителен рафт над перални и хоризонтална лента за кърпи. Шкафовете са изработени от шперплат, който обикновено се използва за подови настилки. Не е много красиво, но евтино.

Как да си направите сами шкафове за пране, вижте по-долу в галерията със стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1107#sigFreeId3a2593ab8a

Стенен шкаф за банята 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1107#sigFreeIdc592c76a70

Направи си шкаф под мивката в банята

направете сами шкаф под мивката в банятаШкафовете, които са представени тук, са дизайнът шкафове за умивалник в банята, Същите методи могат да се използват за кухненски шкафове, тъй като разликата между шкафовете под мивката за баня и кухненските шкафове е височината и дълбочината. Дизайнът е много консервативен стил с права линия. Нищо фантастично. Без ребра. Фронтовете на чекмеджетата са само парче дъска 1x6, а вратите са семпъл дизайн с езици и канали с шперплат панели.

направете сами шкаф под мивката в банятаМатериални списъци за шкафовете може да варира в зависимост от размера и стила, но за общ списък ще ви е необходимо следното:

 • Шперплат за странични панели, дъно и всяка друга структурна част, която няма да се вижда.
 • Шперплат или масив от дърво за панели на вратите.
 • Дъски от твърда дървесина за предната рамка, рамката на вратите и предното чекмедже.
 • Слайдове за чекмеджета.
 • Тук са използвани панти на вратата на шкафа за врата от всякакъв стил, надземни панти на вратите.

Следното показва диаграмите на монтажа на шкафа в банята.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1107#sigFreeIdf89aaba22b

Как да сглобите шкаф под мивката на банята Вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки. Ако искате да получите по-подробни инструкции с размери, използвайте връзката към сайта под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1107#sigFreeIda6445cc2f7

Шкаф за мивка в банята

шкаф за мивкаАко не сте доволни от цените в магазина, ето един пример, как да направите шкаф под мивката за баня направете сами, Може би количеството работа може да ви се стори плашещо, но ако можете сами да съберете дървена кутия, тогава можете да направите такъв шкаф. Това всъщност е лесен монтаж, просто прочетете инструкциите на уебсайта, връзката под галерията и следвайте стъпките, показани на стъпка по стъпка снимки.

Първата стъпка е да изрежете кръглите ръбове на дъските 2 × 4 и да ги направите с ширина 8 см. Това не е необходимо, но тогава ще трябва да преоразмеряване, Като цяло, направата на рамка и облицовката от шперплат не е проблем. Вратите могат да бъдат закупени отделно или направени независимо от летви и шперплат.

Стъпка по стъпка снимка не много, така че е по-добре да използвате връзката, отидете на сайта и вижте видеото, всичко е показано там много подробно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1107#sigFreeId1377c706d1

За направата шкаф под мивката може да използва тези чертежиТези модели са много сходни.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1107#sigFreeId03a2894a50

Как да си направим умивалник за баня

стил шкаф под мивкатапредставена на тази снимка е по-често срещана в Америка и е много популярна сред британските дизайнери.

как да направите мивка за баняАко ви харесва този дизайн, галерията по-долу 105 стъпка по стъпка снимкикак да се съберат шкаф за мивка за баня.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1107#sigFreeId66de3dbab2

Шкаф под чертежа на мивката

шкаф под чертежа на мивкатаТози прост шкаф за мивка с врати Добавете интересен дизайн към интериора на вашата баня. За проекта са използвани дъски от тополи и евтини полиран шперплат, Ако не искате да използвате топола, можете да вземетеборови дъски, въпреки че имат и своите недостатъци - уплътняване около възлите, освен това борът обезцветява боята. Кабинетните врати са проектирани за шарнирни панти и размерите на конструкцията за отворени стелажи. Ако не искате да купувате крака, отрежете прътите, за да направите шкафа удобен за вас. Няколко бележки за сглобяване. Преди да нанесете лепило, направете сухо прилягане заграждения, за да се уверите, че всичко е на мястото си. Направете корекции, ако е необходимо. Ако рисувате, пропуснете лешоядите. Нанесете лепило върху всички фуги и сглобете шкафа. Използвайте скрития крак в горната част на гърба на шкафаза поддържане на желаното разстояние. употреба клиповеза да закрепите всички части, докато конструкцията изсъхне. Отстранете излишното лепило.

Процесът на сглобяване е показан на чертежите в галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1107#sigFreeIdf91120c86b

Винтидж шкаф за баня 

шкаф за банята под мивкатаИзборът на собствен стил за банята, който харесвате, е трудна задача. Повечето килери на тоалетните са блокове с врати и нямат стил.

Шкаф под мивката за банятаНаправи си сам дава възможност за създаване уникален дизайн в банята, и още един плюс, ще похарчите значително по-малко пари за материали, за да направите шкаф, отколкото да купите готов продукт в магазин.

Може да мислите, че този шкаф за баня е твърде сложен за вас, но ако имате поне минимални умения, тогава основното е да започнете и скоро ще разберете, че всичко не е толкова страшно.

Ето как изглежда този шкаф на чертежа.
Ако е необходимо, подробни инструкции са на сайта и по-долу са стъпка по стъпка снимки.

шкаф за банята под мивкаташкаф за банята под мивкатазабележка : За допълнителна защита нанесете два слоя прозрачен полиуретан отвътре върху неоцветени участъци. Това увеличава защитата и намалява риска от подуване.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1107#sigFreeId412cf6b13e

Шкаф за мивка от дърво

дървен шкаф за мивкаШкаф под мивката за баня трябва да са не само функционални, но и да са естетически подходящи за монтаж интериорен дизайн помещения. Ще трябва да намерите стил, който може да побере нужния брой мивки. Разбира се, мнозина биха предпочели двойни черупки. За съжаление ограниченията на пространството често съществуват. Размер по-малък от 150 см обикновено ви позволява да инсталирате само една мивка, тя може да бъде в центъра, вдясно или вляво. Също така в шкафа за мивката могат да бъдат чекмеджета или стандартни врати. Ето един персонализиран пример в студио Марко, Ако предпочитате да направите мебели със собствените си ръце, 30 снимки от майсторския клас на ваше разположение.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1107#sigFreeId1eeff17154

Стилен шкаф за баня

стилен шкаф за баняСтрахотен пример за това как да направите шкаф за баня под мивката в английския стил. Този дизайн изисква внимателно планиране и внимание към детайлите. Има много решения, които трябва да вземете, от оформлението и стила до видовете мивки и плотове. Този проект също разработено от Marko Studio и изработени от професионални майстори, но ако имате необходимите инструменти и голямо желание да направите шкаф със собствените си ръце, подробно майсторски клас е показан по-долу на 100 стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1107#sigFreeIdc1952ad10a

Висящ шкаф под мивката в банята

Това е част от дизайна на банята, шкаф под мивката в стила на минимализма.

висящ шкаф под мивката в банятаМайсторски клас по производство, вижте по-долу стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1107#sigFreeId760183e672

Шкаф за баня с мивка Ikea

шкаф за баня с мивкаИнтересен проект за малка баня, Първо трябва да направите рафтове, в този случай горната част на шкафа е 96 см х 30 см. Авторът използва три дъски от дъбова настилка. За да направите купа вътре мивка за шкаф за баня, имате нужда от дупка, която е подходяща за стандартен дренаж. За да подготвите дървените части, пробийте два отвора в горната част на шкафа в средата близо до ръба, така че купата стърчи над ръба, Алуминиевите врати ще се плъзгат по F-профилите. Но алуминият не се плъзга добре върху алуминия, така че можете да използвате месингова пръчка 4x4 mm в долния F-профил. Всички врати трябва да са малко по-широки от шкафа. В този случай рамката е 96 см. По този начин 96/3 - 32. Като цяло има много различни нюанси, можете да прочетете всичко това в подробните инструкции на уебсайта на автора на този проект и вижте по-долу майсторски клас по стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1107#sigFreeId5e1a278aa7

Кръгъл шкаф под мивката

кръгъл шкаф под мивкатаДобро решение, ако поради оформлението на банята, където се намира умивалникът, имате нужда кръгъл шкаф под мивката, В магазина е малко вероятно да намерите такъв дизайн. Вариантът е да направите шкаф за банята със собствените си ръце. Представените тук инструкции не включват пълна информация за монтажа, само частта със заоблени врати, тъй като това е най-трудната част. че направете извити врати, започнете с направата на две еднакви форми от 18 мм MDF плоскост. Вярно, тази стъпка не е на стъпка по стъпка снимки, но процесът е доста прост, прочетете инструкциите на сайта, има само 7 точки.
забележка: формулярите могат да бъдат използвани повторно за горната и долната част (или вътрешния рафт). По този начин времето, необходимо за направата на тези две еднакви форми, е не само за създаване на еднократна форма, но и за изработване на други части на шкафа.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1107#sigFreeIda339a0ee88

Шкаф под мивката в банята 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1107#sigFreeId7f041dad6c

Направи си сам вграден шкаф за баня

направете сами вграден шкаф за баняАко в банята няма достатъчно място за съхранение, това вграден гардероб може да е добър вариант за разрешаване на този проблем. Дизайнът е голям и просторен, а малката дълбочина на рафтовете улеснява достигането до всяко нещо в гардероба. Няма повече копаене в чекмеджета или в тъмни ъгли, за да намерите това, от което се нуждаете. И тъй като тя е вталена в стената, няма да загубите ценна площ.

Този проект е отлично запознаване с основните умения за опростяване Направи си сам шкаф за баня, Това е обикновена кутия с предна рамка, прикрепена към предната част. Просто купувате вратите в стила, който най-добре отговаря на вашия дизайн в банята и ги монтирате на предната рамка.

направете сами вграден шкаф за баняВ този случай поръчахме врати с 35 мм отвори, за да монтираме скрити панти в евро. Тези панти са чудесни за начинаещи, защото ви позволяват да персонализирате вратите за перфектно прилягане.

Тази стъпка по стъпка снимка показва цялото процес на монтаж на шкафа за баня, Ако искате повече информация, свържете се към сайта под галерията. Там можете да прочетете как да изрежете дупка в стената и безопасно да извадите шпилката, за да създадете вдлъбнатина за шкафа.

Дори и с малко опит с дърво, можете да завършите гардероб в един ден, Довършването и инсталирането на шкафа ще отнеме още пет или шест часа.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1107#sigFreeId22bc717317

Шкаф за баня от МДФ

Шкаф за баня от МДФТака е шкаф за баня направени от отпадъци от MDF. Ако имате нужда от нещо просто в банята си, за да окачите кърпи и да подредите различни необходими дребни неща, тогава това е чудесен вариант. Няма подробно ръководство или подробни стъпка по стъпка снимки, изрязани MDF дъска върху детайлите на необходимите размери и след това просто да ги залепите всичко заедно няма да е трудно. Когато сте готови, пясък и боядисвайте добре. Ако няма циркуляр, това е добре. Автор например за направата на този шкаф за баня използвал мозайката, ръчния трион и обикновената отвертка. Може да възникнат трудности с врати, но предимството на домашен шкаф с врати по поръчка е, че можете да изберете всеки стил на вратата, който искате да отговаря на вашия дизайн. Терминологията на стиловете на вратите може да бъде малко объркваща, така че е най-добре да изберете стила, който харесвате в чертежите или илюстрациите, предоставени от производителя на вратата.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1107#sigFreeId585fe10d95

Модулен шкаф за баня

модулен шкаф за баняТози модулен шкаф за баня се състои от отделни кубчета, които могат да се добавят, за да се създаде перфектното пространство за съхранение.

На основна основа можете да добавите кубчета с чекмеджета, кубчета за рафт или кубчета с врати за шкаф, създавайки всякаква конфигурация. Кутиите са оразмерени перфектно вътре в куба и в сепаратора чекмедже улеснява отварянето и затварянето на чекмеджетата. На снимката, която виждате базовия модел, това е само една от опциите, която включва правоъгълен рафт и двуклетъчно кубче.

Чертежи и стъпка по стъпка снимкикак се прави направете модулен шкаф Можете да видите по-долу в малка фотогалерия.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1107#sigFreeId3be5698a4b

Въртяща се стойка за шкаф

въртяща се стойка за шкафвъртяща се стойка за шкаф Искате да направите за вашата баня мобилен шкаф на колела под формата на стелаж с кубчета, които не само могат да бъдат преместени на всяко място, но и завъртени рафтове, колко удобно? Тези кубчета са сгънати, така че да заемат минимално пространство. Две от тях остават отворени, докато другите две са оборудвани с врати. Можеш направете модулен шкаф самиНе е толкова трудно. Разбира се, това не е най-простият дизайн, има много технически подробности, така че използвайте връзката и прочетете подробните инструкции на уебсайта, всичко е просто и ясно. Майсторски клас за това как да направите мобилен шкаф за баня вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1107#sigFreeId7354de4026

Гардероб с огледални врати към банята

шкаф с огледални врати към банятаТова е вратата, която авторът е проектирал и направил за своя кемпер, но може да се приложи към всяка вътрешна врата, включително за направа на шкаф за банята, Много успешен проект за пестене на място в малка стая.
Рамата на вратата е доста проста за изработка с помощта на необходимите инструменти. Така е евтин проект, тъй като единственият материал бяха обикновени дъски 2x4 и 2x6s. Обикновено вратата на панел е направена от 2 или повече дъски за здравина и декор, но за този монтаж авторът реши да използва един плътен панел, за да направи интериора на секцията на шкафа по-икономичен.
Ако погледнете снимката, ще видите, че жлебът на ръба е изместен. Това се прави умишлено, за да се създаде повече свободно място в средата на шкафа.
След направата на каналите можете да изрежете 2 вертикални дъски по дължина. Ако все още четете, вероятно имате опит с дърво, а сега можете да залепите и закрепите всичко заедно. Няма да описваме целия процес, можете да прочетете подробната информация на сайта, ако използвате линка. Просто вижте стъпка по стъпка снимкиможе би това ще е достатъчно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1107#sigFreeIdb966e4ac7c

Как да си направим рафтове за баня до душ

вграден шкаф във ванатаВижте инструкции как да направите прости и евтини рафтове за банякоито са идеални за това неудобно пространство между душа и стената.
Този "шкаф" е висок 2 метра от пода до тавана и приблизително 45 cm широк. купи шперплат лист и 1x2 дъска, след това видяхте необходимите размери. Ако закупите евтин шперплат, ще отделите много време за шлайфане! Евтиният шперплат е груб и фрагментиран, но с мазнина можете лесно да направите гладка повърхност. Не харчете пари за шлифовъчни машини, които вибрират само напред-назад, просто вземете грубите пясъчна хартияи след това с фино зърно, отделете известно време за смилане и ще имате страхотна, равна повърхност. Когато шлифовате, боядисайте рафтовете.
За да се определикъде да фиксирате прътите 1 × 2, измерете височината на пространството между стените и разделете на броя на дупките в рафта, Тук пространството беше 2 метра, така че отне четири ниши и три рафта. Ще трябва да направите своите изчисления, но това ще ви даде представа какво да изчислите. употреба нивоза да сте сигурни, че рафтовете са равни. След това залепете шперплат към баровете. Изрежете предните летви и закрепете към рафтовете. Поставете отново рафтовете.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1107#sigFreeIdc05f3f68ab

Тесен калъф за шкаф в банята

тесен гардероб в банятаИ ето пример за това как да ниша инсталирайте вграден килер.

тесен гардероб в банятаКакто можете да видите, това е много прост дизайн.

Вижте процедурата за сглобяване по-долу за стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1107#sigFreeId722fac0857

Тесен шкаф в банята

Ето още един пример как да направите тесен шкаф за баниите.

тесен килер до банятатесен килер до банятаПо-долу е майсторски клас на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1107#sigFreeId9a61ea9097

Шкаф в рисунката в банята

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1107#sigFreeId4e769cfd6c

Скици на мебели за баня

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1107#sigFreeIde1f999ef1e

Шкаф за баня 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1107#sigFreeId318c7fb189

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...