Направи си сам гардероб в коридора. 800 снимки, рисунки, стъпка по стъпка инструкции

как да направите килер в коридора как да направите килер в коридора

Представяме ви 30 интересни идеи, как да направите шкаф в коридора със собствените си ръце с минимални разходи. С настъпването на студеното време, когато на закачалките се появяват много топли дрехи, тази тема е особено актуална. Ако искате да създадете красив интериор в коридора и в същото време да не се счупите, използвайте информацията, предоставена в статията, за да направите красиви и функционални мебели за вашата предна част.

Тук са представени предимно отворени гардероби в коридора с рафтове, закачалки и допълнителни чекмеджета за съхранение на обувки. Ако искате да направите шкаф от нулата, тези примери за модели със стъпка по стъпка снимки и рисунки ще ви помогнат да решите какво да правите, как да съхранявате и увеличавате максимално всеки сантиметър пространство.

Съдържание на статията:

 1. Гардероби в коридора с шарнирни врати
 2. Отворени килери в коридора с закачалки
 3. Шкафове в коридора за обувки
 4. Ъглов гардероб в коридора
 5. Закачалки с пейка

Открит килер в коридора

отворен гардероб в коридораИскате да създадете красив интериор в коридора и в същото време да не се счупи? Вижте пример за това как да го направите просто и функционално. направи си сам гардероб, Това е много прост дизайн, освен това можете да го преоразмерите, за да отговаря на размера на коридора, използвайте всяко дърво, добавете завършек по ваш избор, променете цвета на боята, използвайте алтернативен панел за гърба или добавете куки за дрехи, които отговарят на вашия декор или трябва да поставите повече неща. Когато рисувате, имате повече налични облицовки в различни видове дърво, защото боята прави всичко едно и също. В този проект бяха използвани бреза, бор и топола, Можете също да замените шперплат с MDF листове.

Майсторски клас, как да направите шкаф в коридора със собствените си ръце, вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1106#sigFreeId592327b106

Как да направите шкаф в коридора със собствените си ръце

как да направите шкаф в коридора със собствените си ръцеВъпреки че инструментите и материалите, необходими за този проект, ще се нуждаят от доста, резултатите си заслужават. В основата на дизайна са две долни чекмеджета, в центъра отворена ниша за връхни дрехи и чадъри, както и четири обувки и две горни чекмеджета.

Направи си сам гардероб в коридора не е толкова трудно. Просто сглобете калъфа, инсталирайте предната рамка, направете и оправете кутиите. След това сглобете гърба, прикрепете предната рамка, горната част и направете окончателния монтаж.

как да направите шкаф в коридора със собствените си ръцеПолирането на шкафа и прилагането на довършителни щрихи ще отнеме известно време, тъй като трябва да шлайфате голяма повърхност, да запълните дупките и да оставите време за изсъхване. пълен списък на материали и инструменти, както и подробни инструкции, които можете да прочетете на сайта. Списъкът с материали е наистина голям и за рязане авторът е използвал митрален, маса и циркулярен трион, в допълнение към това ще ви е необходима тренировка и скоби. Чертежи и ред за сглобяване на шкафа в коридора, вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1106#sigFreeIdc53fc7466f

Направи си сам гардероб в коридора

направете си гардероб в коридораЕто чертежите, които можете да сглобите направете сами отворения гардероб в коридора, На чертежите размерите са в инчове, за да се преобразуват в сантиметри, умножете по 2,54.

Размери на шкафа в коридора: височина 50 3/4 "(129 см), ширина 30 1/2" (78 см), дълбочина 12 1/4 "(31 см)

Тези рисунки не са специфични за този шкаф, който е показан на снимката, просто е да представите общ изглед. Можете да се възползвате от пропорциите и да направите своя собствена рисунка според размерите, които са ви необходими за коридора. Монтаж на шкаф и база чекмеджета показани отделно, така че под галерията ще намерите две връзки. Това е на един сайт, но различни статии, там ще намерите подробни инструкции със списък на материалите и размерите на частите.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1106#sigFreeIda4a75b6149

Размери на долното чекмедже: ширина 30 "(76 см), височина 18" (46 см), дълбочина 24 "(61 см)

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1106#sigFreeId1372a385e5

Гардероб в чертежите на коридора

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1106#sigFreeId2ef48e726e

Направи си сам шкаф за люлка

направете сами шарнирен гардеробнаправете сами шарнирен гардеробВижте как да направите чист направете сами гардероб с врати към антрето, Това не е трудно, просто трябва да съберете дървените кутии и да обезопасите вратите, закупени в магазина, всичко това може да се направи през уикенда. Всеки шкаф е достатъчно голям, за да пасне на палто, раница, очилаог шапки. Тъй като това е модулен дизайн, можете да направите по една шкафче за всеки член на семействотовключително куче (каишки, играчки и т.н.). Сега всеки има лично място за съхраняване на нещата - и отговорност за организирането му. Вратата със щорите е направена от една от две двойни врати, които можете да закупите в почти всеки магазин за мебели. Във всеки случай, преди да продължите с производството на шкафа в коридора, купете врати, Има много разнообразни врати. Ако е необходима допълнителна вентилация, използвайте пълни щори; ако вентилацията не е проблем, купете масивни врати. Те може да не са същите, както са показани на снимката, така че може да се наложи да преоразмерите блоковете.

Размери за този пример: ширина 40 см, височина 205 см, дълбочина 32 см

гардероб в коридораКак да направите люлеещ се шкаф в коридораВижте по-долу за стъпка по стъпка снимки. Ако тази информация не е достатъчна, използвайте връзката под галерията и прочетете подробните инструкции на сайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1106#sigFreeIddd662c6498

Шкафове в коридора в цялата стена

гардероби с пълни стени в коридораПример за това как да си направите комплект гардероби с пълни стени, Тази мебел е направена в професионална работилница на Marko Studio, тук е показан майсторски клас - 30 стъпка по стъпка снимки с основните точки на процеса на сглобяване. Ако имате подходящо оборудване и опит в дървообработването, можете да оборудвате вашата зала с подобни мебели. Шкафовете изглеждат, разбира се, шик. Под галерията има линк, ако се интересувате от проекта, можете да прочетете повече информация на сайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1106#sigFreeId98404d720b

Гардероб в антрето с отворена част

килер в антрето с отворена частпример как да направите шкаф в антрето с отворена средна част и разтегателна нощна маса, Много практична идея, можете внимателно да я премахнете, когато не я използвате, и да я поставите напред, за да свалите или сложите обувките си. Процесът на сглобяване е показан на чертежите и разделен на два етапа, прави шкафа и отделно показва как да направите чекмедже на колела. Това е модулна система, така че е показан пример за производството на една секция. Инструкции и списъци на части с размери в различни статии, така че под галерията ще намерите две връзки към източника. В първиякак да направите модули за шкафа, във втория процедура за производство на чекмеджета. Това не е сложен дизайн, който лесно може да се направи със собствените си ръце.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1106#sigFreeIdb93a4f9a49

Как да сглобяваме килер в коридора

как да сглобяваме килер в коридораУдобно е гардероб в коридора за връхни дрехисъхраняване на обувки и секции за различни неща. Между двете секции е монтирана пейка. Готовите шкафове и ламперия съставят основни компоненти на проекта тази зона; останалата част от работата е само прави разфасовки и фиксиране на винтове. Предварително монтираните ъгли на короната изключват сложни ъглови разрези и MDF правят този проект достъпен за сглобяване.

Горната част се фиксира с помощта на малко количество строително лепило върху горните части на шкафа и след това се инсталира в желаното положение. Пробийте монтажните отвори на вратите и монтирайте дръжките или прътите по ваш избор.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1106#sigFreeId18d189898d

Открит килер в коридора с закачалка

отворен гардероб в коридора с закачалкаАко антрето ви е препълнено с неща и не изглежда привлекателно, опитайте този проект. Показани тук как да направите отворен шкаф в коридора със собствените си ръце, С малко усилия и до няколко часа ще имате свое елегантно и привлекателно пространство в коридора. Размерите на предната стая могат да бъдат различни, в този случай бяха извършени изчисления за доста тесен коридор. За да направим килер в коридора, което е показано на снимката, ще ви трябват дъски, пломби, боя, ПДЧ със средна плътност, бормашина, лепило за дърво, джобни винтове и още няколко инструмента, които вероятно вече имате. Просто изрежете частите от необходимите ви размери, като предварително сте пробили всички необходими дупки, съберете всичко, след което рисувайте.

Стъпка по стъпка снимка не много, но ако проектът ви е харесал, инструкциите могат да бъдат прочетени на уебсайта на автора.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1106#sigFreeId04f004303f

Шкаф в коридора с една секция

гардероб в коридора с една секцияЕдин такъв шкаф може да се използва отделно или да се групира с няколко други шкафове, за да се създаде цяла система! Удобства: две големи чекмеджета и голяма площ. Подходящ за две куки от двете страни на вътрешната страна на шкафа. Галерията по-долу показва реда на монтажа, показан на диаграмите, както и размерни рисунки в инчове (1 инч - 2,54 см). Ако имате Kreg Jig, направете панела отделно. Пробийте дупки в двата края на долния панел (син отгоре) и горните краища на стъпалото (жълто отгоре). Фиксирайте дъските с лепило и винтове. След това използвайте финишните нокти, за да ги закрепитеАз съм от предната страна на шкафчето. Ако не сте го направили Крег джиг , можете да започнете, като прикрепите краката, като същевременно поддържате външните ръбове изравнени. След това прикрепете долните щанги и накрая короната. Прикрепете куките и сте готови. Използвайте мозайката, за да отрежете краката си под ъгъл, ще бъде по-красиво, въпреки че можете да правите както искате. Ако нещо не е ясно, инструкциите могат да бъдат прочетени на уебсайта, В галерията, под снимките с рисунки, няколко снимки проекти за домашни шкафчетанаправени съгласно тази инструкция.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1106#sigFreeId4731e279eb

Направи си сам гардероб в малък коридор

направете си гардероб в малък коридорЗа малък коридор има много опции как да оборудвате шкаф с закачалка. В този случай това е малка ниша, където малка хубаво се побира вграден гардероб с закачалка, голяма пейка с ниша за обувки в три секции и малки рафтове отгоре. Първото нещо, което трябва да направите, е начертайте планако не искате да разваляте дъските с грешни разфасовки. Тогава ще ви трябва няколко бара с размери 2 х 4, два листа MDF, боя и довършителни материали. Това, което виждате на снимката, е просто правоъгълна основа, състояща се от 2x4 дъски, просто я прикрепете към стената. По-долу виждате формата на дъното на пейката, Прикрепете го към основата на дъното и завийте поддържащите части около стената по периметъра под горната част на пейката. Същото нещо и с горната част. Измерете, направете маркировки, изрежете листа MDF по размер, след това залепете и залепете. Подрязването на кутиите отнема много време, но си заслужава да придобие доста добра форма. Подробни инструкции можете да намерите на уебсайта, как да направите килер в коридора, вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1106#sigFreeIde596ee5e41

Открит вграден гардероб в коридора

Вижте пример как да направите отворен вграден гардероб в коридора със собствените си ръце на четири раздела.

отворен гардероб в коридораотворен гардероб в коридора Дизайнът включва отделение с закачалки за дрехи, четири долни секции за обувки, четири горни шкафчета и междинна ниша с три рафта. Най-добре, ако решите направете сами мебели в такъв мащаб разбийте го на етапи, Поради това е показано отделно как да направите пейка, горни шкафове и средната част. Процесът е показан в стъпка по стъпка снимкиВярно е, че не е много последователно, по-скоро в отделни нюанси, така че препоръчвам да прочетете инструкциите на уебсайта на автора на този проект, той също е разделен на три части, но много подробно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1106#sigFreeId9af086c717

Вижте друг пример Гардероб с 4 секции

Гардероб с 4 секцииВярно е отделен шкафи не е вграден в стената, въпреки че производственият процес не е много по-различен. Дизайнът на шкафа е толкова прост, че ако работите заедно, можете да го сглобите за около час.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1106#sigFreeId557ddd3835

Открит килер с рафтове в коридора

отворен гардероб с рафтове в коридораДобър вход, това е добре организиран вход. За да не харчите много пари за скъпи мебели, направете отворен гардероб в коридора със собствените си ръце с функционални чекмеджета за обувки, горни рафтове за шапки, ръкавици и други неща, които са склонни да се натрупват на най-неочакваните места. Проектът е разделен на четири етапа, Първата галерия показва как да направите основното тяло с разделители на секции. В този случай има пет от тях, можете ясно да направите колкото искате, в зависимост от размера на шкафа. Вижте по-долу стъпка по стъпка снимки, където процесът е ясно показан на диаграми и чертежи

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1106#sigFreeIdc742b36858

Втората част показва как да направите отворени стелажи за обувки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1106#sigFreeIde3101dcda2

Това не е необходимо, но е много удобно, особено ако имате деца. поглед как да направите отделни чекмеджета за рафтоведа съхранявате лични вещи.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1106#sigFreeId7e3227c46d

И още един пример, ако искате да направите долни чекмеджета за обувки на колела, Те могат да се използват вместо долните рафтове. Не е сложно и не изисква основна реконструкция на основната сграда. Ако имате въпроси, инструкциите могат да бъдат прочетени на уебсайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1106#sigFreeIdc1f17f16bf

Голям килер в коридора

голям килер в коридораАко имате голямо семейство, голям килер в коридора ще реши проблемите с поставянето на връхни дрехи и обувки. Това е масивна конструкция, широка 365 см и висока 242 см. Тук е осигурено всичко, всяко има свое отделение и собствен рафт, така че няма объркване. Малките кошници са предназначени за малки неща, които се вписват в тях, например шапки, ръкавици. И най-важното, направата на такъв шкаф за коридора изобщо не е трудноНе се плашете от размера. Отидете на уебсайта на автора на проекта и прочетете разбираемите и подробни инструкции. Вижте по-долу майсторския клас по стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1106#sigFreeId365c9afd00

Вграден килер с отворени рафтове

вграден гардероб с отворени рафтовеВъзползвайте се от тяхлайна снимки и инструкции към направете вграден гардероб с рафтове за вашия коридор.

Авторът на проекта не предлага точни размери, тъй като вероятността кабинетът ви да бъде със същата точна форма като тази, показана на тази снимка, е около 0%. Знаете, че всеки килер, направени на ръка, изглежда като снежинка, няма две еднакви ... дори да са направени от един майстор. Също така не забравяйте, че снимките не са направени от професионалист, но се надяваме, че така или иначе ще помогнат.

 1. Преди да започнете, премахнете первазите.
 2. След това решете къде искате да инсталирате шкафа.
 3. Поставете горната част на грундирания MDF (ширина 10 см) около шкафа хоризонтално, за да затворите капака на мънистата, както и да оставите място за завинтване на куките.
 4. Когато дъската с мъниста е инсталирана, направете пейка.
 5. Също така имайте предвид, че поставянето на краката е много важно, така че още веднъж измерете всичко и решете къде искате да ги инсталирате.
 6. вграден гардероб с отворени рафтовеОпределете коя страна на основата е предната част на основата и коя страна е гърба (не е много критична).
 7. След това трябва да създадете подкрепа на стената, за да можете да седнете.

Това са индивидуални точки, накратко.

Можете да прочетете пълните инструкции на уебсайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1106#sigFreeIda74f45fad7

Гардероб в антрето с пейка

гардероб в антрето с пейкаАко търсите прости примери, как да направите килер в коридора, тогава това е чудесен вариант за начинаещ.

Всъщност това е вградена пейка с шкафче за дрехи, авторът разработва този проект за децата си. Отворени ниши под пейката Идеални за кошници за обувки и секции от шкафчета осигуряват на децата място за раници и якета.

Как да направите този малък шкаф в коридора със собствените си ръце е описано подробно на уебсайта на автора на проекта, просто използвайте връзката под галерията. Майсторски клас по производство и монтаж, вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1106#sigFreeIdcfd4c6b95a

Шкаф в коридора от скрина

гардероб в коридора от скринаИдеята е идеална за тези, които имат стари скринове или гардероби. Трябва да разглобите старите мебели и да планирате какви части могат да се използват за долното чекмедже, пейка и страни. Ако няма достатъчно материали или размерите не са правилни, винаги можете да закупите няколко 2x4 дъски или фибропласти със средна плътност. И това е ясно направете килер в коридора, трябва да имате известни умения, трябва да сте креативни, няма да можете да следвате точно тази инструкция и по време на проекта ще трябва да направите някои промени въз основа на материалите, които имате. Първа стъпка за всеки проект е да се получи ясна картина на крайния резултат. Въпреки че, това е по-лесно да се каже, отколкото да се направи. За повечето от нас, когато остареем, способността да се използва въображението е силно намалена. Често усложняваме нещата, притесняваме се за потенциалните резултати и оставяме логиката да блокира творческите мисли. Просто се опитайте да станете дете за кратко и оставете въображението си да се развихри. В случая обаче просто вижте стъпка по стъпка снимки и направете нещо подобно със стария си скрин.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1106#sigFreeIded83627a79

Направете сами ъглов шкаф в коридора

направете ъглов шкаф в коридораТова стъпка по стъпка ръководство ще ви покаже как да ъглова закачалка в коридора с горни рафтове и долни шкафове за обувки, както и удобна пейка - стилна и функционална. Този проект обаче е подходящ не само за антрето. Ако имате достатъчно място, такъв ъглов шкаф може да бъде подреден в банята или домашното пране. Въпреки че това е трудоемък проект, не е много трудно. Ако не разбирате напълно стъпка по стъпка снимки, сайтът има подробни инструкции, линкът е под галерията. Изработка на закачалка разделен на два етапа, В първата част е показано как да направите ъглова пейка и рамка, във втората - сглобяването и монтажа на горния рафт. За проекта можете да използвате както дъски, така и MDF плоскости, по ваша преценка. Вижте майсторския клас по-долу в малка фотогалерия.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1106#sigFreeIda508a5e67a

Направи си шкаф за обувки

направете сами шкаф за обувкиНаправете коридора си прост направете сами шкаф за обувки.

Много лесно е да сглобите багажника, дори можете опростете дизайнакато инсталирате вътрешни клетки, както предпочитате, в зависимост от броя и размера на обувките. Шкафът и рафтовете в този случай са изработени от брезова шперплат чиста лента. размери: 116 см ширина, 83 см височина, 42 см дълбочина. Ако имате нужда от повече място за съхранение на обувки, не добавяйте пространства и тогава можете да направите няколко шкафа и да ги сложите заедно.

Подробни инструкции за производството на този шкаф за съхранение на обувки в коридора можете да намерите на уебсайта на автора, линкът е под галерията.

Вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1106#sigFreeId99623f4f33

Плъзгащ се гардероб за обувки в коридора

килер за обувки в коридоракилер за обувки в коридораАко искате да направите вграден килер в коридора за обувкивиж, това е опция. Вградените гардероби осигуряват изобилие от допълнително пространство за съхранение. Те са доста прости в производството и добър проект за тези, които искат да развият уменията си в дърводелството. Ще получите трудов стаж със стенна рамка, закрепване на гипсокартон, шпакловане и монтаж на комплект плъзгащи се врати. Цял проект струва около 150 долара, ако вече имате необходимите инструменти.

килер за обувки в коридораВграден гардеробописано оттук е предназначен за обувкиследователно, той е малко по-малък от средния шкаф и изпълнен с рафтове, а не дрехи. Дизайнът обаче е почти същият като повечето други вградени гардероби. Ако имате дори минимални умения, ще ви отнеме два дни, за да сглобите шкафа, а след това ще ви отнеме още една или друга седмица за измазване и боядисване.

Този дизайн е предназначен за ъглов гардероб с пълна височина и достатъчно широк, за да се поберат 10 см плъзгащи се врати (две плъзгащи се огледални панели с ширина 5 см). Всичко, което е необходимо, са две прости рамки, които могат да бъдат завинтени към стените, пода, тавана и една към друга.

Четири рафтове на разстояние 400 мм, плюс под, ще ви осигурят отделно място за обувки за всеки член на семейството. Също добавен в горната част две допълнителни шкафчета за различни малки неща. Можете да видите чертежа на вградения шкаф с размери вдясно на снимката. Как да направите килер в коридора вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1106#sigFreeId561b12ac30

Отворен шкаф за обувки в коридора

отворен шкаф за обувки в коридораОсвободете пода от обувки, направете го просто направете сами отворен шкаф за обувки, Това е прост дизайн, който включва удобни кутии за обувки от различни видове и размери, включително чехли и ботуши с висок плот. Готовият рафт е 117 x 89 x 42 cm и това върви доста бързо, а най-отнемащата част от времето е рисуването. Този проект чудесно за начинаещи, тъй като не предвижда сложни връзки или специални инструменти.

Как да сглобите шкаф за обувки е показано по-долу на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1106#sigFreeIde1cfbfeba7

Шкаф в коридора за снимка на обувки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1106#sigFreeId631998bba6

Направи сам гардероб с закачалка към коридора

направете сами килер с закачалка към коридораВижте тази опция отворена шкаф с закачалка в коридора, Много прост и функционален дизайн, чудесна алтернатива за скъпи мебели.

Размер на шкафа 820x400x400 мм, калъф за молив - 2000x400x400 мм. Това е за да имате представа за мащаба на дизайна. Разбира се, можете да преоразмерите вашите нужди. Подробни инструкции как да направите шкаф в коридора със собствените си ръце, можете да прочетете на уебсайта на автора на този проект, там процесът е описан подробно и включва списък на необходимите материали и части с размери.

По-долу е галерия със стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1106#sigFreeId837a6cf68b

Закачалка в коридора с чекмедже

закачалка в коридора с чекмеджеТова е много прост начин да оборудвате коридора си, въпреки че резултатите могат напълно промени външния вид на предната част, Материалите, необходими за този проект, включват шперплат, винтове с дупки в джобове, лепило за дърво, декоративни панели, бормашина и боя. За да направите новата закачалка лесно да се впише в стената, ще ви трябва премахнете дъските - това е ключът, за да се гарантира, че цялата структура изглежда красива в коридора. И, разбира се, правилното използване на декоративния компонент са плетени кошници, куки, килими и горната декоративна щанга. Как да сглобите закачалка със собствените си ръцепогледнете стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1106#sigFreeId82841b5d04

коридор с пейкаЕто още един пример закачалки с пейка, добавена е само горната лента. Пейката започва с отворена кутия от шперплат. За да направите четири страни, отрежете два листа шперплат с циркуляр. Нарежете ленти на панела: две 177 см и две 40 см. Ако имате дъска, измерете височината и след това извадете от височината на дългата част на закачалката. Тази лента става гърба на кутията, съкратена така, че да се надвисва над дъската. Сглобете страничните панели между предния и задния панел - с лепило и винтове.

Всички инструкции могат да бъдат прочетени на уебсайта, връзката е под галерията със стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1106#sigFreeId3afad0d71c

Входна пейка и гардероб в коридора с куки

входна пейка и гардероб в коридора с кукиИдеален за малък коридор.

Ето една схематична илюстрация как да направите малка стенен шкаф с куки и Пейка за обувки "Направи си сам".

Размерите на пейката: ширина 122 см, височина 46 см, дълбочина 36 см. Тоест, ще ви трябват 1x12 дъски, една дължина 365 см и още 183 см. Още една дъска с дължина 1 метър два метра. Размерите на висящия шкаф са еднакви, вземете само дъските 1x8 245 см с дължина 3бр. и една дължина 1x3 и 1x6 182 см. Лист от шперплат и 3 двойни куки.

Как да направите пейка и шкаф, вижте диаграмите по-долу, процесът е показан на етапи. След изображения с показани рисунки няколко снимки на залите, направени съгласно тази инструкция.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1106#sigFreeIda8ad7b15b6

Отворен дървен гардероб в коридора

отворен дървен гардероб в коридораЧудесна алтернатива на конвенционален шкаф. Вероятно след посещение на мебелния салон с техните цени, много хора ще харесат тази идея. Малко необичаен, но евтин и функционален, може би не огледален плъзгащ се гардероб, но също така и не дъска с карамфили на стената. Вижте по-долу как да направите отворен килер в коридора от дървени блокове със собствените си ръце.

За проекта трябва да изрежете детайлите до такива размери:

 • 8 броя 195 мм х 19 мм х 75 мм
 • 11 броя 175 мм х 19 мм х 38 мм
 • 10 броя 25 мм х 19 мм х 38 мм
 • 4 броя 50 мм х 25 мм х 75 мм.
 • На около 30 м от 50 мм х 19 мм х 38 мм.

И други неща, от които ще се нуждаете:

 • много винтове с различни размери
 • щифтове за панели (или малки нокти)
 • две метални пръти

Как да сглобяваме килер в коридора

По-долу виждате две скициВъпреки че това са само груби чернови, изображенията са доста ясни. Само не забравяйте да използвате ниво и рулетка, за да направите всичко на ниво.

отворен дървен гардероб в коридораотворен дървен гардероб в коридора Рафтовете са направени с сегмент от 50 мм х 19 мм х 38 мм и са приковани към вътрешния парапет (както е показано на първата фигура).

отворен гардеробИнструменти, показани отлявоче ще трябва да сглобите отворен шкаф от дереизсъхнали решетки. Отворът, който се вижда отстрани, е пробит само наполовина, а отсрещният отвор е пробит докрай, за да можете преместете лентата (както е показано на последната фигура). За дълготрайност решетките могат да бъдат залепени заедно. Горната част на шкафа е монтирана на стената с помощта на скоба с L-образна форма и винт.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1106#sigFreeIdbb63fa64a6

Stretch Cabinet

шкаф за разширенияИмате нужда от килер в коридора, но не харесвате големите кутии? Няма проблем висящи рафтове с кабели, проста и оригинална. Можете да закупите всички материали в магазина за хардуер.

Ще ви трябва:

 • 2 кабела
 • Куки (4 бр.)
 • Куки или тапи за стена (за закрепване към тавана и пода)
 • Прашки (2 бр.)
 • Стоманени напречни щанги

Първо трябва да измерите разстоянието между куките, които закрепвате към тавана и пода. Куките на тавана трябва да бъдат разположени симетрично с куки в пода, Направете дупки до четирите ъгъла на всеки рафт, както и в краищата на напречната греда. След това сглобете конструкцията, като поставите частите върху кабелите и фиксирате с връзки. Когато конструкцията е готова, окачете на куките и регулирайте нивата. Накрая разтегнете структурата с шнурове. Много е просто, всичко се прави интуитивно. Надявам се тази информация да е полезна.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1106#sigFreeId9d1b2fbeb6

Гардероб на верандата

гардероб на верандатаТук ще разберете как да направите шкаф за шкафове на верандата с голяма кутия за съхранение направи си сам. Това е прост проект, който лесно може да се направи през уикенда. Такъв шкаф е чудесен начин да добавите оригинален дизайн на верандата си, а багажникът може да се използва за най-различни цели. Например авторът на проекта, инсталиран на панела табло и пощенска кутия, А в долното чекмедже можете да съхранявате каквото и да е, като започнете от детските играчки и завършвате с оборудване за почистване. За проекта ще ви трябват шперплат, 1x4 и 1x6 дъски, дъски, панти, винтове, лепило и боя. Не се страхувайте да промените дизайна според вашите нужди. Редът за сглобяване е показан по-долу на стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1106#sigFreeIdb7d0b6f3d4

Гардероб в скиците на коридора

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1106#sigFreeId55ac9a0780

Направи сам гардероб в залата 200 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1106#sigFreeId2fcf0643bc

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...