Бюфет направете сами. Майсторски класове + 700 снимки

как се прави бюфет как се прави бюфет

Имам нужда от информация как да направите бюфет със собствените си ръце? Тук ще намерите 25 майсторски класа със стъпка по стъпка снимки и рисунки. Въпреки че бюфетите се считат за мебели от миналия век, в наше време те не са загубили своята популярност. Днес закупуването на дори скромен бюфет е скъпо удоволствие, така че представените тук примери са опитът на майсторите, нещо, което можете да направите със собствените си ръце.

Целта на бюфета е да съхранява прибори за хранене, спално бельо, храна или декоративни акценти. Има много форми, стилове и най-важното - епохи, които можете да изберете за този тип мебели. Дали едри и богато украсени шкафове и табла за хола Викторианска ера или шкафове в стила на минимализма, който определи съвременния период от средата на века, има безкраен брой възможности.

 

Съдържание на статията:

 1. Шкаф за шкаф
 2. Ъглов бюфет
 3. Шкаф ястие шведска
 4. Буфет стил Прованс
 5. Lounge кът за сядане

Направи си сам шкаф за кухня

направете сами шкаф за кухняБюфетът не е само мебели, той е стил. Може би, гледайки снимката, сте решили, че това е лошо реставриран стар шкаф? Изобщо, всичко е по план. Всичко това показно "изтъркано" е внимателно проектиран дизайн. Разбира се, въпрос на вкус. Някой предпочита скучните модерни кухни, а някой харесва оригиналния интериор на кухнята в ретро стил. Ако искате да направите подобно направете сами шкаф за кухня, тук ще намерите подробни планове, чертежи с размери на части и снимки стъпка по стъпка.

направете сами шкаф за кухняСпоред снимката, подадена от автора, е трудно да разберете последователността на монтажа, особено ако все още нямате много опит в производството на мебели. Следователно, за да получите повече информация, можете да използвате връзката, намираща се под галерията. Сайтът има подробни инструкции, с описание на всяка стъпка, както и списъци с материали и инструменти, с които ще трябва да работите.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1103#sigFreeIde8c7c6238b

Направи си сам шкаф за кухня

Вижте пример за това как да направите просто направете сами шкаф за кухня.

направете сами шкаф за кухняДизайнът не е сложен, но има своя собствена особеност. Зад тялото се прави 20 мм изпъкналосттака че разстоянието до пода е приблизително 14 см. Това е много удобно с това, че шкафът може да бъде поставен близо до стената, без да се отрязва специална резба за дъската. Вижте по-долу майсторския клас по стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1103#sigFreeIdb84e0d4ff6

Как да си направите бюфет в кухнята

 как да направите бюфет в кухнятаПовечето от тези продукти използват шперплат от твърда дървесина, Външният слой от шперплат е фурнир от твърда дървесина, например дъб или бреза. По този начин вие получавате външния вид на твърдата дървесина благодарение на шперплат. В допълнение, той е много гладък, което го прави лесен за работа! Листовете от шперплат са големи, така че може да има затруднения с транспортирането с кола, те определено няма да се поберат в багажника.
Всъщност това сглобяване на бюфета в кухнята много просто. Първо ти направете кутия и след това добавете тапицерия и врати, Удобно е да използвате кутията Крег джиг, Можете да добавите малка филийка в средата, която да служи като опорна скоба за провисване. Просто изрежете малко парче шперплат и го прикрепете с лепила и винтове за дърво. За да направите вратите, можете да използвате и Kreg Jig. Направете отвори за джобове на къси подстригвания и прикрепете към по-дълги. За врати ще имате 4 дълги парчета без джобови отвори, както е показано на снимката, както и 4 малки парчета, всяка с джобови отвори в двата края. Прикрепете тези парчета с лепило за дърво и 3 см винтове, за да създадете правоъгълници. След това прикрепете мрежата към вратата. Как да направите бюфет със собствените си ръце е показано на стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1103#sigFreeIde36b9fe6fc

Шкаф с шкаф

Това ръководство ще ви покаже как да направите шкаф шкаф направете го сами, Това е чудесен проект за начинаещи, тъй като нямате нужда от куп инструменти.

шкаф шкафСписък на материали и инструменти, както и подробни инструкции, как да направите бюфет със собствените си ръцеможе да се прочете на уебсайта по-долу вижте майсторския клас на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1103#sigFreeId024dba619c

Шкаф за шкаф

страничен шкафИнтересен проект. Вижте как да направите оригинал страничен шкаф, Ако искате да добавите малко жар към интериора на кухнята, кой шкаф ще бъде много удобен. Този модел обаче може да се отдаде декоративни мебелитака че една гардероб с плъзгаща се врата ще изглежда страхотно не само в кухнята. Може да се използва в хола като винен шкаф или нощни шкафчета под телевизора, шкафче за спално бельо в спалня или оригинални мебели за зала.

Не можете да закупите такъв бюфет в магазин, но направете го сами, погледнете стъпка по стъпка снимки, процесът е изобразен на диаграми и чертежи.

страничен шкафМожете да прочетете подробните инструкции, в които са изброени всички необходими материали и размери на частите на уебсайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1103#sigFreeId05b49d0643

По-долу са представени снимки на ръчно изработени бюфетикоито са направени въз основа на тази инструкция.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1103#sigFreeIdfd2dbdfe46

Кафе шкаф

кафе шкафМодерен случай на това кафе шкаф за всекидневнанаправени в стила на миналия век, изработени от шперплат от два вида - бреза и орех, Винтидж краката са изработени от масивно орехово дърво с дебелина 38 мм и инсталирани под ъгъл, в съответствие скласическият стил на времето. Кутия за съхранение на кафе торби всичко останало, за да направите ароматна чаша кафе, направена по поръчка. Две шарнирни врати отварят достъп до регулируем рафт. Външно шкафът е боядисан в бяло със стандартен валяк.

Преден панел и две врати, изработени от орехов шперплат с кантовеза да скриете краищата на шперплата. По-голямата част от дограмата е направена по уникална система. шпилка връзка Festool "Domino", което позволява лесно подравняване на частите по време на монтажа и осигурява добра здравина в цялата конструкция.

кафе шкафМожете да прочетете по-подробна информация и да видите чертежите за този проект на уебсайта на автора, като използвате линка, намиращ се под галерията. Всички етапи от майсторския клас за направа на шкаф за кафе са показани по-долу на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1103#sigFreeIda993e99203

Как да си направим странична дъска с 3 секции

как да направите бюфет от секцииБюфетът със своите сравнително малки размери съдържа много полезни неща - съдове, прибори за сервиране, покривки, салфетки и много други, което го прави удобно допълнение към всеки дом.

как да направите бюфет от секцииКупуването на нов бюфет е скъпо удоволствие. По-евтино, разбира се направи си сам бюфет, но да се направи пълен бюфет от нулата също не е лесно и не всеки има такава възможност. Ето опция, как да решим този проблем.

Може да купи три евтини нощни шкафчетаоборудвани с врати и чекмеджета (не фалшиви чекмеджета, използвани за мивки), и заделяте един ден, за да ги сложите просто. Такъв бюфет ще ви служи дълги години. Купете красиви крака отделно, добавете корнизи, за да придадете декоративен вид.

Как да го направите, погледнете стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1103#sigFreeIddd41cdf385

Стойка за шкаф 50 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1103#sigFreeIdc772b720b8

Направи си ъглов бюфет

ъглов гардеробТози ъглов гардероб превръща празен ъгъл в удобно място за съхранение на съдове и други прибори, както в кухнята, така и във всяка друга стая.

Дизайнът е доста прост и ако размерите не ви подхождат, няма нищо трудно в промяната на чертежа и направете ъглов шкаф малко по-широк. Просто използвайте 1x12 дъски за гърба, вместо 1x8 дъски. Според плановете рафтовете са изработени от дъски 1x12s, така че те ще имат дължина около 28 cm.

Така че, първо измерете вашия ъгъл. Имате ли 55 см свободно пространство? След това можете да продължите.

Размери на бюфет:

 • 72 "(183 см). Ширината и дълбочината могат да варират в зависимост от дизайна.

Размери на частта:

 • 1 бр 1 × 8 72 ”(183 см) дължина
 • 6 - 1 × 12 дължина 30 1/2 "(78 см), двата края са изрязани под ъгъл от 45 градуса
 • 2 - 1 × 3 72 "(183 см) дълга предна част
 • 2 - Страничен панел 16 1/4 "x 72" (41 х 183 см) размер за точно прилягане
 • ъглов гардероб2 - 1 × 4 дължина 26 1/2 "(68 см) горна и долна настройка, размер за прецизно прилягане
 • 1 - 1 × 2 дължина 26 1/2 "(68 см) плот

Вратите са най-трудната част, защото повечето от нас нямат рутер или циркуляр. Ако имате необходимите инструменти, можете да направите вложка за вратакакто е показано на диаграмата. Вратите трябва да са с дебелина не повече от 20 мм, така че ще трябва да поставите панела в рамката на вратата. Има и други опции, които можете да направите надземна врата, Вижте стъпките за монтаж на диаграмите във фотогалерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1103#sigFreeId5f9e0ae4de

Ъглов шкаф 50 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1103#sigFreeId4b267bc8b9

Шкаф ястие шведска

страничен шкафИзискан модел висок гардероб с остъклена горна врата на шкафа. Дизайн, направен в класически кленов стил, Много удобна дървесина за производството на красиви мебели, но с един съществен недостатък, кленът е много скъпо удоволствие. Но ако се ангажирате да го направите направи си сам бюфет, тогава, разбира се, ще бъде по-евтино от закупуването на готови мебели.

Основната причина за избора на свободно стоящ кухненски шкаф е гъвкавостта в поставянето. Самостоятелни шкафове предоставят възможност за промяна на позицията на основния компонент на декора на кухнята. Друго предимство е цветът. Ако работите с клен, както в случая, а след това с помощта на петно, можете да дадете на шкафа всяка сянка, между другото, това е още една характеристика, поради която кленовото дърво е толкова ценено.

Разбира се, това не е най-простият модел на бюфета, но ако имате необходимите материали и инструменти, желание и малко опит, тогава всичко може да се направи. Интересни нюанси, при които майсторите споделят своя опит, могат да бъдат прочетени на уебсайта и производствения процес, вижте стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1103#sigFreeId5f19dc932e

Чертеж на дървена дъска

чертеж на дървена дъскаУдобен и практичен дизайн на високо бюфет в кухнята, Той има три чекмеджета и две врати, декоративна долна част и може да се използва без чекмеджета. Този проект ще отнеме време, така че монтажа трябва да бъде разделен на няколко стъпки. В допълнение, тези рисунки могат да бъдат направени два гардероба, Например, можете да използвате основата като маса за преобличане на дрехи за дете или ниска гардеробна гардеробна, а горната част като малък шкаф с рафтове в кухнята.
Често срещано е рисунка на дъскатаследователно, не разглеждайте тази опция като първи проект. Не е, че не можете да го направите тук проблем с точността, Колкото по-голям е проектът и колкото повече е необходимо да свържете частите, толкова по-точна трябва да бъде работата. Да предположим, че основата е квадратна, а горният шкаф е леко наклонен и ако го свържете, ще имате забележими проблеми. Ето защо, бъдете внимателни, когато реализирате голям проект с голям брой детайли, докато не се уверите в способността си точно да персонализирате всичко. Ако го вземете, можете да прочетете подробните инструкции, списък на материали, инструменти, размери на всяка част и друга информация за монтаж на сайта. Рисунки на бюфет с размери Вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1103#sigFreeId4ba4d31969

Класически шкаф

класически бюфетПример как да направите висок сбиволски бюфет със затворено долно нощно шкафче и горен шкаф с остъклени врати. По-долу е показано скица за дизайн.

класически бюфет

 

 

 

Акцентът на проекта, колекцията на грънчарството, декоративен елемент, монтиран на вътрешната стена на страничната дъска.

класически бюфетПодробни инструкции можете да намерите на уебсайта, там ще намерите 21 видеоклипа, който показва отделните нюанси на монтажните части. Процедурата за производство на шведска маса е показана по-долу на стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1103#sigFreeIdfb295dfe44

класически бюфетИ в тази част стъпка по стъпка снимките показват процеса боядисване на бюфет и такъв важен момент като работа с патина, Използване на професионални методи за довършителни работи. Боядисаните части изсъхват в рамките на три часа, но ако работите с патина, ще отнеме поне дванадесет часа след нанасянето на последния слой. забележка: ако цветът на патината и мебелите са сходни, тогава патината трябва да се прилага в излишък, а ако цветовете са контрастни, нанесете патината, дозирана според смилането. За химикалки е по-добре да се използва златна акрилна боя.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1103#sigFreeId089ae2fdbd

Направи си сам шкаф от дърво

направете сами шкаф от дървоИскаш красиво бюфет в кухнятано няма желание да хвърлиш тон пари? Това е просто направи си сам бюфет - запишете и вземете оригинални мебели. Защо оригинални? Тъй като внимателно следвате всички инструкции и чертежи, все пак, бюфетът ви е специален, това е цялото очарование на вашите собствени мебели.

материалиот които се нуждаете са три 1x3 дъски и две 1x4 2,5 m дълги, както и ¾ инчови шперплат листове.

Подробни инструкции как да направите гардероб от дърво със собствените си ръце можете да четете на сайта, връзката ще намерите под галерията. Дизайнът не е много сложен, стъпка по стъпка снимката показва процеса на сглобяване, ако имате минимален опит в дърводелството, тогава няма да е трудно да го разберете.

Единственото нещо размери в чертежи в инчовекоито ще трябва да преобразувате в сантиметри.

Просто умножете по 2,54 и това е всичко. Например в 30 "модел, умножете по 2,54, това ще е 76,2 cm.

направете сами шкаф от дървоРазмери на частта:

 • 4 - 1x3 @ 10 3/4 "(27,3 см)
 • 4 - 1x3 @ 35 1/4 "(89,5 см)
 • 2 - 1x16 @ 35 1/4 "(89,5 см)
 • 1 - 1x16 @ 73 1/2 "(187 см)
 • 1 - 1x16 @ 30 "(76,2 см)
 • 1 - 1x16 @ 70 1/2 "(179,3 см)
 • 2 - 1x4 @ 32 1/2 "(81,3 см)
 • 1 - 1x4 @ 73 1/2 "(187 см)
 • 1 - 1x3 @ 26 1/4 "(66,7 см)
 • 1 - 1x3 @ 66 1/2 "(169 см)

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1103#sigFreeIdc4322e20df

Кухненски шкаф в стил Прованс

Прованс кухня гардеробПрованс е единство с природата, меки вълни на морето, нежно слънце, безкрайни полета от лавандула с очарователен аромат, чист въздух. Прованс е стил, съчетаващ елегантност, комфорт и простота, който има няколко функции:

 • меки нюанси;
 • използване на естествени материали;
 • посока под „антики“;
 • фокусирайте се върху малките неща.

Елегантността и лекотата се вписват в широк спектър от удобства. Провансалският интериорен дизайн се основава на комфорт и простота, а ненатрапчивостта на линиите ви позволява да се наслаждавате на мебели за дълго време, без желание да промените ситуацията. Този бufet ястие Отговаря на всички критерии на стила на Прованс, основният материал е масивна дървесна дъска. За производството са използвани клен, липа и устойчив на влага шперплат с дебелина 18 мм. Дизайнът на бюфета е направен "античен", въпреки че рамката се оказа масивна и сложна, но с пълно съответствие със стила. Можете да прочетете инструкциите за производство на уебсайта и да видите по-долу Работилница за монтаж на бюфет в стил Прованс на подробни стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1103#sigFreeId6292568f05

Витрина с шкаф

стойка за дисплей на страничната дъскапример как да направите шкаф с витрина за съдове от кленови дъски и шперплат. В допълнение към основните инструменти, от които ще се нуждаете дограма и фреза, За свързване е използвана технологията за свързване на дюбели и PVA монтажно лепило. Използва се за боядисване сребърна патина, Бюфетът беше сглобен в професионална работилница, ако се интересувате от детайлите, описанието на процеса може да прочетете на уебсайта, линк под галерията.

Вижте по-долу 80 стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1103#sigFreeIde29c383f35

Бюфет за ястия в хола

бюфет за съдове в холаБюфетите са идеални за интериора на почти всяка стая, без да се жертва дизайн. Обикновено в хола или трапезарията традиционно се използват за съхранение на ястия.

Предлагани в класически, стилен и съвременен стил, шкафовете са добро дизайнерско решение, но това, което се показва във видимото пространство на рафтовете, е също толкова важно, колкото това, което се съхранява вътре.

Този бюфет за съдове в хола е изработена и сглобена от професионални майстори в дърводелска работилница в студио Марко. Какво виждате по-долу като цяло галерия от 160 снимки, това е фоторепортаж на свършената работа. Целият процес е показан с много подробности, с акцент върху производство на особено сложни части.

Разбира се, за да направим такова направи си сам бюфет, ще ви трябва цялото необходимо оборудване. Ако имате такива възможности, тогава си струва да опитате, дизайнът наистина е много привлекателен. Ако имате въпроси, на сайта, линкът към който е под галерията, има подробна инструкция.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1103#sigFreeId0544ac4f68

Бюфет за кухнята или хола

Това е още един пример за бюфет, направен в класическия стил на същата работилница на Марко Студио.

sirt108 палецшкаф за кухнята или холаАко искате да внедрите нещо подобно, 100 стъпка по стъпка снимки на процеса на производство и сглобяване на бюфета са на ваше разположение.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1103#sigFreeId82b6fcad8c

Направете сами рисунки на шкафчета

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1103#sigFreeId46873d3933

Направи сам бюфет 200 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1103#sigFreeId3c44703d6f

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим