Направете кухня стъпка по стъпка инструкции, чертежи, 1000 снимки

Направи сам монтаж на кухня Направи сам монтаж на кухня

Ако търсите информация, как да сглобите кухня със собствените си ръце, значи вие сте смел човек. Работата, честно казано, не е за слабо сърце, но е интересна. Разбира се, винаги можете да наемете майстори, те ще се съберат по-бързо, но не е фактът, че е по-добре. Тук ще намерите 20 примера с много подробни стъпка по стъпка снимки за това как да сглобявате и направете си кухня.

Това са главно инструкции, как да сглобяваме кухня, правилно изчислете мястото за мебели, нюансите на инсталирането на шкафове, окабеляване и много друга полезна информация, например няколко опции, как да сглобяваме кухнята на Ikea, Има и примери за изработка на кухни от различни стилове. В края на статията вижте големи галерии със скици, рисунки и снимки на кухнята в интериора.

 

Направете кухня стъпка по стъпка

Направете кухня стъпка по стъпкаТова ръководство ще ви покаже как се прави и направете си кухня, Характерна особеност на този дизайн са долните шкафове с бетонни плотове. Един от основните начини да спестите много пари е Направи си кухненски шкафове.

Първата стъпка беше точното проектиране как искате да бъдат. За домакинята не е лесна задача да планира място за всяка консерва, чиния и други прибори. Но какво да направите, ще трябва да го направите, ако искате Вашата кухня беше функционална и добре организирана., Затова помислете внимателно и след това седнете и нарисувайте някои скици, След това се пригответе за факта, че действителните шкафове не винаги изглеждат като дизайнерски скици. Ако направите кухненски шкафове със собствените си ръце, ще трябва да промените много в процеса.

За съжаление авторът няма подробни инструкциикак са направени тези шкафове, но това не е проблем, в интернет има много примери, така че винаги можете да изберете правилната опция.

Направете кухня стъпка по стъпкаНаправете кухня стъпка по стъпкаНакратко, първо направете предните рамки и сглобете с лепило и винтове.

Направете кухня стъпка по стъпкаАко имате Kreg Jig, тогава всичко ще бъде още по-просто и по-точно. След това от дебелото брезов шперплат 5/8 инча отрязват страничните стени. Когато кутиите са сглобени, покрийте с грунд и боя. Комплектът включва шкаф под мивката и за миялната машина. Това е от сложни конструкции, всичко останало е подходящо за съхранение на съдове и други кухненски прибори.

Въпреки това, как да направите шкафове и да сглобите кухнята със собствените си ръце, по-добре разгледайте стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1101#sigFreeId248f299990

Втората част показва как да направите бетонни плотове с много подробна инструкция, която можете да прочетете в сайта, линк под галерията. Както и монтаж на врати на шкафовеживопис и опция за кухненско осветление.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1101#sigFreeIdefe9319e3c

Как правилно да инсталирате кухненски шкафове

как да инсталирате кухненски шкафовеСлед покупката и успех монтажен кухненски комплект, първите въпроси започват да възникват още на етапа на планиране. Всъщност е много трудно да се вземат предвид всички нюанси, особено при инсталирането на мивка, поставянето на изходи за домакински уреди и други важни малки неща, които впоследствие могат да създадат много ненужни проблеми. това инструкцията се състои от три части, Планиране на инсталирането на вашата слушалка. Монтаж на окачващи релси. Фиксиране на шкафове по стените. Всички особено важни точки са показани на снимките на стъпка по стъпка снимки. Използвайте връзката под галерията и прочетете полезни съвети на сайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1101#sigFreeIdb4c9f89879

Как да сглобите кухня със собствените си ръце

как да сглобяваме кухня по модулиАко имате нужда актуализирайте кухнята, инсталирайте нови шкафове, електрически и домакински уреди и всичко, което джаз, не бързайте да изпадате в паника. Разбира се, много работа, но можете да направите по-голямата част със собствените си ръце, Ясно е, че ще имате собствена кухня, със собствените й характеристики, но можете също да научите много от този пример. Това е проект за тези, които имат поне основни умения и инструменти за дървообработка.  
Какви са основните нюанси, Ако ще преместите стените, тоест да промените размера на кухнята, можете да се ориентирате в старите мебели. Трябва да:

  1. Мярка стая, Това е много важен етап, тъй като всичко зависи от размера. Измерете на няколко места на едно и също разстояние, за да вземете предвид промените в стените, мазилката и др.
  2. Начертайте план, Представете си как всяка врата се отваря и дали ще пречи на стената или уреда.
  3. Проверете всички частиза да сте сигурни, че съответстват на поръчаното от вас. Разпределете комплекти за монтаж за всеки шкаф. Първо ще инсталирате горната, стенните шкафове, а след това всичко, което е монтирано на пода. Следователно, подредете получените части в този ред.

как да сглобяваме кухня по модулиКато цяло инструкции, или по-скоро историята на автора, как той Направих кухнята със собствените си ръцепредставени на снимката, можете да прочетете на сайта, много интересно и информативно. Вижте стъпка по стъпка снимки от процеса по-долу в малка фотогалерия.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1101#sigFreeId414b635c1b

Как да сглобите кухненски комплект със собствените си ръце

как да сглобите кухненски комплект със собствените си ръцепример как да сглобите кухня със собствените си ръце, В това ръководство снимките стъпка по стъпка показват моментите на сглобяване на отделни части и правила за монтаж, чертежи на модели и снимки на необходимите инструменти.

Монтаж на кухненски комплект на пръв поглед може да изглежда лесна задача. В крайна сметка, колко е трудно да се сглобяват тези неща? Всичко, което трябва да направите, е да ги инсталирате там, където бяха старите шкафове, нали? Всъщност всичко е малко по-сложно. Сглобяване на кухненски комплект може да изисква сериозни умениякакто и професионални инструменти. Един добър майстор вероятно ще ви трябва само няколко часа, за да събере всичко заедно, но за феновете времето не е ограничено, това вече зависи от вашите умения.

как да сглобите кухненски комплект със собствените си ръцекак да сглобите кухненски комплект със собствените си ръцеИзползвайте връзката под галерията, на уебсайта на автора, който можете да четете много полезни съвети и триковекакто и виж учебни видеоклипове.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1101#sigFreeId9f715cfbba

Как да инсталирате кухня в малка кухня

Този майсторски клас демонстрира как да проектирате, сглобявате и комплект кухня, На снимката наляво „преди” и дясно „след”.

как да сглобяваме слушалки за малка кухнякак да сглобяваме слушалки за малка кухняАко вашата кухня е 6,2 м², тогава тази информация ще ви бъде полезна. Това е дълга история, на сайта на автора, под галерията ще намерите линк към източника много подробни инструкции, с много интересни нюанси, които със сигурност ще бъдат много интересни за вас.
Ето малка галерия със снимки оригинална версия на кухнятаи няколко общи чертежи, от които можете да надграждате планирането.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1101#sigFreeIdcdd4857479

По-долу вижте стъпка по стъпка снимки на майсторския клас по сглобяването и инсталирането на кухненски комплект.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1101#sigFreeId8ea320daed

Направи сам монтаж на кухненски шкаф

Направи сам монтаж на кухненски шкафТова е малко ръководство за тези, които решават. направете сами кухненски шкафове, Ако сте купили кухненски комплект, не бързайте да се обаждате на майсторите. Разбира се, ще имате много въпроси, но, първо, опит, това е много полезно нещо. Вероятно ще направите няколко грешки, но като цяло това е доста проста работа и ще съжалявате, че харчите пари за наемане на професионалист за минали проекти в кухнята. Тук няма много стъпка по стъпка снимки, но можете да четете много подробни инструкции, с интересни допълнения, практически съвети и полезни съвети. Само един важен съвет е да завършите всички допълнителни водопроводни или електрически работи, които са необходими преди монтажа. Много по-лесно е да стигнеш до шкафовете, отколкото да пълзиш през отворените врати.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1101#sigFreeIdb36aa67dd6

Как да сглобяваме нова кухня

Инсталирането на нова кухня е много работа, но всъщност е по-лесно, отколкото си мислите.

как да сглобяваме нова кухняТова е проста инструкция, как да изградите нова кухня със собствените си ръце: инсталирайте шкафове, направете корона за окачени шкафове и залепете плочки на стената.

как да сглобяваме нова кухняЦелият процес на актуализиране на кухнята и инсталиране на оборудване погледнете стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1101#sigFreeIdb844150645

Как да инсталирате кухня със собствените си ръце

как да инсталирате кухня направете го самиАко планирате направете си кухня, в този случай, Ikea, лесно е да оцелееш, когато имаш пари не само за самата слушалка, но и за допълнителни разходи. Въпреки че ще спестите много, ако направите всичко сами, но трябва да сте подготвени за всякакви изненади. Страхотното е, че IKEA е модулна системаТоест, можете да добавите различни детайли във времето. Довършителните работи като декоративни ленти, корнизи и пълнители могат да бъдат доста скъпи. Ако имате много ограничен бюджет, можете да направите без тези разходи. За да избегнете използването на пълнители, се препоръчва да изберете вратите, които съответстват на цветовете на базовите шкафове (тук бяло или тъмно кафяво).
Използвайте IKEA Online Kitchen Planner

как да инсталирате кухня направете го самикак да инсталирате кухня направете го самиЩе полудеете, просто се опитвате да представите кухнята си по други начини, защото тя има избор, примери и комбинации! Кухненски плановик прави възможно визуализирането на дизайна в триизмерно изображение, има списък на всички части (големи и малки!), както и цени и друга информация.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1101#sigFreeIdecdc2cff9e

Как да сглобяваме кухня Ikea

как да сглобяваме кухнята на IkeaОт тази инструкция, която се състои от няколко части Ще научите за най-различни неща. Като например планиране на нова кухня, процес на поръчка, сглобяване, инсталиране на шкафове и острови, фиксиране на оборудване, окабеляване, характеристиките на сглобяването на шкаф под мивката и т.н.
Шкафове IKEA Те са сравнително евтини, разумно проектирани, достатъчно издръжливи и обработени, така че всеки, който знае как да борави със свредло, може да ги сглоби. Дизайн и IKEA кухня инсталация, задачата е доста изпълнима, но имайте предвид, че това е идеален избор за онези хора, които предпочитат да контролират всички аспекти на дизайна и не се страхуват да експериментират малко с инсталацията.

как да сглобяваме кухнята на IkeaФокусирайте се първо относно аспекта на планиране, Днес оформлението на кухнята може лесно да се направи компютър с помощта на специални програмино това не е за всеки. С помощта на молив и хартия е още по-лесно да разберете какво точно искате. В някои области ще трябва да се разреши допълнителна дебелина. Например, в този случай авторът добави остров от около 12 см в двата края на масата, за да постави електрически кутии. Не забравяйте да помислите за всички тези малки неща.

По принцип е по-добре да не бързате, планирайте всичко внимателнодори да отнеме няколко седмици.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1101#sigFreeId1caff8fa6c

Монтаж и монтаж на кухненски шкафове IKEA

Ikea определено опрости процеса на сглобяване благодарение на парапетната система, но ако искате да знаете повече за новата си кухня, така че по-късно лесно да отстраните различни недостатъци, ще трябва да платите много внимателно внимание към дребните детайли, Вижте по-долу стъпка по стъпка снимки за това как да сглобявате и инсталирате шкафове в кухнята със собствените си ръце.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1101#sigFreeId682bd05a4f

Как да инсталирате окабеляване и контакти

как да сглобяваме кухнята на IkeaВ този случай кухнята ще има 3 основни шкафа, Две 75 см всяка с рафтове, които основно се планират да се използват за продукти. И един широкоекранен 60 см с чекмеджета вътре, където ще има инсталирана е фурна за печене. Следователно неПървата стъпка очевидно е сглобяването на тези шкафове. Това са просто огромни кутии и се събират по същия начин като останалите кухненски кутии. че инсталирайте гнезда вътре във всеки шкаф, не забравяйте математиката. Започнете с измерване на стената, за да намерите точното местоположение на изхода. След това измерете гърба на всеки шкаф и определете точно къде трябва да отиде изхода. Всичко това е показано на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1101#sigFreeId96384afec1

как да сглобяваме кухнята на IkeaПо-нататък е показано как да инсталирате предене рафт за съдове (много удобно), плъзгащи се чекмеджета за подправки, както и специален рафт за миксер, Този асансьор ви позволява да държите миксера в шкафа, когато не го използвате. Две страхотни функции:

  • бърз и лесен достъп, когато се нуждаете от миксер;
  • Вие сами избирате размерите на устройството, така че да можете да инсталирате асансьора в шкаф с всякакъв размер;

В допълнение, друга малка промяна беше инсталацията амортисьор на вратата на долната панта вместо горната панта. Това не се отрази на работата на вратата на шкафа.

Как да инсталирате цялото това кухненско оборудване със собствените си ръце, вижте стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1101#sigFreeIdcabca20127

как да сглобяваме кухнята на IkeaВсичко, което трябва да знаете за монтажа, е тук. Кухненска маса на остров IKEA, Най-големите проблеми при създаването на остров могат да бъдат оформление според вашите нужди, Логистиката за това как масата ще бъде прикрепена към пода и как шкафовете ще бъдат комбинирани по най-ефективния начин, трябва да бъдат вашите основни приоритети. За да облекчите ситуацията, маркирайте конфигурацията на пода с лепенка. Как беше сглобена островната таблица, можете да прочетете на уебсайта, вижте стъпка по стъпка снимки по-долу.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1101#sigFreeIdbde5279170

как да сглобяваме кухнята на Ikeaпоглед как да направите удобни затворени рафтове за съхранение на консерви и кутии на стената на островната маса. Изглежда като обикновен килер и когато отворите вратата, имате много тесни рафтове пред себе си, където консервите и кутиите за макароните се вписват добре.

Ето стъпка по стъпка снимки за това как да направите това.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1101#sigFreeId86b640b58b

как да сглобяваме кухнята на IkeaПо-долу е показано как да инсталирате мивка, миялна машина и сушилня в кухненски шкаф.

След инсталирането на въртящия се рафт и мивката е време да инсталирате съдомиялната машина. Ако погледнете внимателно снимката, ще видите, че съдомиялната машина е просто твърде широка, за да се побере по стената. За да оправи това, авторът излезе с интересна идея, прикрепете тесен шкаф по протежение на страничната стена, Всичко това може да видите стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1101#sigFreeIdb847c944f7

Как да направим кабел през шкафове в PVC тръба и инсталирайте гнездо за презареждане на джаджи. Това е идеалното решение, така че тези досадни купчини кабели да не се заплитат под мишниците ви, а да лежат спретнато в тръбата.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1101#sigFreeIde37346f1dc

Монтаж на плотове.
По-нататък снимката стъпка по стъпка показва как са били инсталирани плотовете.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1101#sigFreeId545017cf7b

как да сглобяваме кухнята на IkeaИнсталиране на хардуер

Възползвайте се от тях доказани съветитака че вашето оборудване да е точно там, където го искате.

Знаете ли, че можете да инсталирате оборудване с или без кръгли шайби в краищата? Това напълно променя облика на кухнята, в зависимост от това дали инсталирате тези шайби или не. Вместо да избирате подход на едно ниво, можете да изберете различни размери на дръжки в зависимост от размера и стила на вратата. За високи горни шкафове или широки долни чекмеджета вземете дълга дръжка. За къси върхове или тесни чекмеджета изберете по-къса дръжка.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1101#sigFreeId15e6c87aed

Кухненско осветление, Това не е свързано с шкафове, но ако този пример ви е харесал, можете да го използвате, за да организирате осветление за новата си кухня.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1101#sigFreeId5035f63509

Остров за маса за кухнята

островна маса за кухнятаМасата не е във всеки комплект кухненски единици. Ето един пример как да си направите самостоятелна кухненска маса на острова, Това не е прост дизайн, но основното е, че масата съответства на дизайна на вашата кухня. Следователно можете да разгледате тази опция просто като един пример.

Разбира се, за да се направи такъв остров, е необходима добра квалификация, този проект е проектиран и произведен в дърводелска работилница професионални специалисти. Независимо от това, можете да възприемете техните методи.

По-долу вижте майсторския клас в стъпка по стъпка снимки, където процесът е показан много подробно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1101#sigFreeId86768ee014

Ето още два примера. как да сглобяваме и инсталираме кухня IKEA

как да настроите кухня IKEAПроцесът на сглобяване на шкафове IKEA е доста прост, но отнема много време. Как да сглобите кухня със собствените си ръце, вижте стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1101#sigFreeId956b9e627f

Тук, за съжаление, няма снимка на напълно сглобената кухня, но можете да разгледате процеса в снимки стъпка по стъпка. Инструкции или по-скоро историята на автора, как да сглобите кухня със собствените си ръце, можете да четете в сайта, има интересни съвети и трикове.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1101#sigFreeId576f029969

Класическа кухня в бяло

класическа кухня в бялоКласическият стил никога не излиза от стил, а белият цвят може да направи малка кухня по-голяма и да украси стая, в която липсва адекватна естествена светлина. Добавете дълбочина с помощта на акцентиращи цветове и добавете личен стил на променящи се функции като светлини, мебели и шкафове. Кухненски шкафове Те са елемент с висок ефект, тъй като за разлика от плоските плотове, те са напълно видими и заемат много място в стаята. за класически кухненски бял цвят е най-популярният вариант, а златните фитинги са допълнителна декорация на дизайна и изглеждат страхотно на бял фон.

Майсторски клас за това как да направите кухня със собствените си ръце, вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
HTtps: //expert-h.com/shkaf/1101#sigFreeId344e493251

Средиземноморска кухня

Средиземноморска кухняКогато мислите за изпълнени със слънце бели плажове, хубаво време и вкусна храна, първото нещо, което ви идва на ум, е магията на Средиземноморието. Районът съчетава най-доброто от няколко различни култури, за да развие изобилие от визуално богатство и привлекателна топлина. Средиземноморски дизайн внася топлина от слънчева светлина в къщата и специална атмосфера на комфорт. Вдъхновението ще ви даде пълна представа какво да очаквате, но изберете елементите, които наистина харесват.

Средиземноморска кухняЗапочнете с фон и изберете топла цветова палитра. Не забравяйте, че много интересни цветове приветстват средиземноморския стил. Това прави кухнята още по-привлекателна перспектива за студените зимни месеци. Тук е представена само една от опциите. Средиземноморска кухня от пепел. Това е отличен материал за създаване на необходимия ефект "античен". По-долу можете да видите много подробно стъпка по стъпка снимки за производството и монтажа на кухнята.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1101#sigFreeIda9c952cd1c

Снимка в кухня в английски стил

снимка кухня в английски стилХаресвате ли красиви мебели? поглед как да направите кухня в английски стил, Проектът е разработен от опитни дизайнери и сглобен от професионалисти. Ако имате собствена работилница с необходимото оборудване, опит и желание, можете да опитате. Кухнята наистина изглежда много привлекателна.

Основната функция, която добавя стил на дизайн е двойни рамкови врати, Също интересно решение с конфигурация, това не е обикновена ъглова или директна опция в този случай U-образна кухня.

снимка кухня в английски стилснимка кухня в английски стилАко ви харесва, стъпка по стъпка снимки на ваше разположение, полезни съвети и акценти от монтажа, прочетени на сайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1101#sigFreeIdcc8ddb52dd

Направи си класическа кухня

направете си класическа кухняКрасив пример традиционна кухняизработен от дъб. Въпреки че този проект е направен в работилницата от професионални занаятчии, нищо не ви пречи да опитате да направите тази красива и практична кухня.

Акцентът на дизайна е декоративни рафтове и табла за издърпванемного удобни и функционални. Много чекмеджета, витрина с молив, красиво покритие от лек гранит. Като цяло всичко е на мястото си. Инструкциите за това как е направен този кухненски комплект можете да прочетете на уебсайта.

направете си класическа кухнянаправете си класическа кухняВижте по-долу снимки стъпка по стъпка от майсторския клас.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1101#sigFreeId245e5e4b91

Кухня в американски стил

И ето един пример как да направите кухня в американски стил.

кухня в американски стилТрудно е да се каже защо това е американски стил, но майсторите знаят по-добре. Въпреки това, кухнята изглежда страхотно, и процесът на сглобяване е показан подробно на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1101#sigFreeIde6e205fbfa

Кухня в стил Прованс

Кухня в стил ПровансИ ето един пример как да си направим кухня в стил Прованс.

Днес много говорят за тази посока на дизайна, Прованс е провинциален френски интериорен дизайнсвързани с южните стилове на Европа. Той погълна вековните традиции на френските селски къщи и трайната красота на Лазурния бряг. Стилът е много популярен сред хората, които искат да внесат фантазия в къщата, като същевременно поддържат елегантността на френска къща, Като цяло, нещо леко и ефирно и в същото време солидно и надеждно. Разбира се, няма ясни настройки, така че да можете да разгледате мебелите и да кажете - това е стилът на Прованс и тази кухня имат свои собствени характеристики.

Основният материал за производството на шкафове е бреза и дъб. За детайлите, изработени от бреза, е избран кафявият цвят на „ореховото” покритие, детайлите на дъба са боядисани в зелено със златиста патина. Как е направена тази кухня, можете да видите по-долу в галерията - 50 висококачествени стъпка по стъпка снимки подробно за целия процес на сглобяване.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1101#sigFreeId2cc9145134

Орехова кухня

Вижте стъпка по стъпка снимки, как да направите орехова кухня.

как да направите орехова кухняНа втората снимка в галерията е дизайнът на кухнята, който беше планиран, но се оказа малко по-различно и според мен е доста добър. Вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки., ако нещо не е ясно, сайтът има подробно описание на процеса на сглобяване.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1101#sigFreeId184b861ca5

Кухня от пепел от дърво

пепел от дърво кухняИ това е пример пепелни кухни, Въпреки че повечето майстори предпочитат дъб, пепелта също е отличен материал и има своите предимства: по време на първоначалната обработка дава по-малко чипове и цепки, а също така е по-лесно да се работи с него, тъй като пепелта е по-пластмасова. В допълнение, той има богат цвят и ясно изразен релеф. По-долу на стъпка по стъпка снимки можете да видите всички етапи на изработка на тази красива кухня от пепел.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1101#sigFreeId8ea6e38506

Сива кухня в таванско помещение

сива кухня в таванско помещениеТе не спорят за вкусовете, вижте пример, как да направите кухня в стил лофтАко сте фен на тази тенденция, тогава може би ще ви хареса този проект. Стилистично ключът към постигането на този модерен градски интериорен дизайн е да се използва приглушени тоновезапазване на специфичен цвят за избраните фокусни точки. Например, използването на монохроматична цветова схема ще направи дизайна ви прост и ефективен. Светлосивият цвят на кухнята е идеален за този стил., В останалата част от стаята използвайте други нюанси на сивото, черното и бялото, за да накарате кухнята да се слее с останалата част от стаята. Когато става въпрос за цветове на стените, светли и неутрални цветове, това е класически вариант. Тъмните нюанси трябва да се избягват., тъй като те стесняват пространството. Използването на светло сиво или кремаво ще направи стаята визуално малко по-просторна.

сива кухня в таванско помещениеЗа кухненското оборудване неръждаемата стомана е най-добрият избор на стил на таванско помещение. Независимо дали става въпрос за сребърна неръждаема стомана или за новата черна неръждаема стомана, която става все по-популярна, тя се вписва идеално във всеки модерен дизайн. Просто се уверете, че желаният от вас вид съответства на вашата кухня, За шкафовете е по-добре да използвате версия с плосък панел, тъй като в модерния интериорен дизайн се предпочитат опростени линии. Отново трябва да изберете опция за неутрален цвят. За стените най-подходящо е бялото, В интериорния дизайн на модерните тавански помещения, той ще помогне на пространството в стаята да изглежда голямо и удобно.

сива кухня в таванско помещениесива кухня в таванско помещениеКак да направите тази стилна кухня, погледнете стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1101#sigFreeIdb2366f6a34

Проект, направен от Джон Грийн. Архитект - Влад Шевченко

Скици за дизайн на кухня

Историята на всеки кабинет започва със скица. Обърнете вниманиерезултати от работата дизайнери от Creamondi, Може би някои от тези опции ще формират основата на дизайна на вашата бъдеща кухня.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1101#sigFreeIdb15b011dee

Направи си чертежи и диаграми за кухнята