Направи си шкаф. 700 снимки, рисунки, стъпка по стъпка инструкции

направете сами шкаф към кухнята направете сами шкаф към кухнята

Гледайки в интернет как да постъпите направете сами шкаф към кухнята? Сигурно сте били изумени от броя на статиите и фотографиите с изображения на шкафове от всякакъв тип и размери. Но колкото и да е странно, има много малко добри подробни майсторски класове. За да улесните вашето търсене, в тази статия ще намерите конкретни примери, избрани в Интернет, как да направите шкаф в кухнята с чертежи, стъпка по стъпка снимки, инструкции за преглед и връзки към източника.

Научете също как да се прибирате чекмеджета за кухненския шкаф, сглобете конструкция от готови материали, тайни и домашни устройства за организиране на съхранение в кухненски шкаф. Информация за тези, които предпочитат да правят нещата със собствените си ръце.

 

съдържание

 1. Ъглови кухненски шкафове
 2. Долен кухненски шкаф
 3. Кухненски шкаф под мивката
 4. Кухненски шкаф за хладилник
 5. Монтаж на кухненски шкаф
 6. Вграден кухненски шкаф
 7. Кухненски шкаф на колела
 8. Чекмедже за кухненски шкаф
 9. Съхранение в кухненския шкаф
 10. Шкаф с компютър за кухнята

Чертеж на ъглов кухненски шкаф

ъглов чертеж на кухненски шкафВижте чертежите как да направите дъното направете ъглов шкаф в кухнята, Това е проста и икономична опция за дизайн, която има много предимства. По-специално.

Максимално използване на материали, Няма странно изпъкнали парчета с квадратни ръбове. Вместо това дъските са със стандартна ширина, от които можете да направите повече мебели. премия: Стандартната практика е да се режат шперплат до ширина 30, 40 или 60 см за най-малко количество отпадъци.

ъглов чертеж на кухненски шкафОпростено рязане, Всеки, който изрязва правоъгълници от шперплат, знае, че това е по-лесно, отколкото да се направи. Ако не можете да прорежете шперплата с трион, трябва да направите разрез и да завършите рязането на частта с мозайката. Когато режете широко, всичко, което трябва да направите, е прави напречни сечения.

Когато извършвате пълни и напречни разрези, винаги правите дълги прави разрези, които са по-точни. Плоската кройка е много важна за производството на квадратни шкафове - особено когато всички се подреждат!

Разбира се, не е трудно да изрежете шперплат метър по метър, ще се окаже много издръжлив случай. Но трябва да използвате тон шперплат и да създадете много проблеми. И тук има още икономичен варианткоито могат да бъдат направени от един лист шперплат или MDF.

ъглов чертеж на кухненски шкафОсновното, което трябва да запомните, е първо пробийте всички отвори за джоб, И ако закрепите предните рамки с дупки за джоба, пробийте ги преди монтажа. Като алтернатива можете да пробиете дупки за джобовете на предната страна отвън, защото те все още ще бъдат затворени.

Вижте диаграмите как да сглобите кухненски шкаф в снимки стъпка по стъпка и ще успеете.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeIdf1471b3ad4

Ъглов кухненски шкаф с рафт

ъглов кухненски шкаф с рафтВижте пример как да направите ъглова кухня гардероб с въртящ се рафт, Интересен дизайн, всъщност това е голяма кутия с краен разрез, сякаш изрязват парче торта.
Страните са прикрепени към гърба и дъното. Не забравяйте да оставите 12 см пролука под долния рафт отстрани. Вместо да купувате още един лист шперплат за горната част, можете да използвате отпадъците от задната страна, за да повдигнете горната част. Листът от шперплат трябва да бъде най-малко 86 x 50 cm.

забележка, Пробийте дупки в джобовете на водещите ръбове, отрязани отгоре, за да закрепите предния панел в следващите стъпки.

Направете рамки за лице отделнои след това закрепете с винтове през предварително пробити отвори.

ъглов кухненски шкаф с рафтВратите трябва да съответстват на височината на другите ви шкафове в кухнята, а ширината е с сантиметър по-широка от вътрешния отвор на предната рамка.

Вижте стъпка по стъпка снимки с рисунки на стъпка по стъпка снимки, Размерите на диаграмите са в инчове, не забравяйте да преобразувате стойностите в сантиметри, умножавайки по 2,54, Инструкции за сглобяване на ъглов кухненски шкаф със списък на необходимите материали и инструменти, както и размерите на необходимите детайли, можете да прочетете на уебсайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeIdb16e93b356

Чертеж на ъглов шкаф за кухнята

чертеж на ъглов кухненски шкафНякои смятат, че с минимален опит да сглобите обикновен кухненски шкаф със собствените си ръце. От една страна, шкафът не е сложна структура, когато става дума за прости модели. Но все пак е важно да знаете какво правите, защото що се отнася до работата с ъгли и стави, е по-добре да сте уверени и да разберете какво да правите и как да го направите. Следователно първата стъпка в производството направете сами кухненски шкафове е това чертеж, Ето план на стандартен бакилер, от който можете да надграждате, за да създадете своя собствена рисунка.

Снимките стъпка по стъпка показват реда за монтаж на този дизайн..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeIde6b31ba304

Как да си направите сами кухненски шкафове

как да направите кухненски шкафове със собствените си ръцеДнес много хора предпочитат сами да правят мебели за дома. Това, разбира се, има своите предимства, които можете да направите индивидуален дизайн, като същевременно спестявате значително, Ако имате основни познания в дървообработването, тогава това не е толкова трудно. Ето пример от известен уебсайт wikihow, как да направите прости кухненски шкафове със собствените си ръце, Както можете да видите на стъпка по стъпка снимки, направата на самата кутия е доста проста. направете сами кухненски шкафТрудностите могат да възникнат само при вратитеследователно е по-евтино да закупите, отколкото да вземете или купите цялото необходимо оборудване, за да направите нещо повече от най-простите врати. Инсталирайте ги в съответствие с инструкциите на производителя.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeIdb221b0e9f5

Кухненски шкаф за малка кухня

Ето как да направите компактен кухненски шкаф за малка кухня.

кухненски шкаф за малка кухня

Разбира се, можете и трябва да промените тези схеми според вашите специфични нужди. Ето някои общи насоки за дизайн на кухненски шкаф, Чертежи с размери в инчове, тук в скоби ще бъдат размерите в сантиметри, в чертежите също можете да направите това, като умножите цифрите по 2,54.

 • кухненски шкаф за малка кухняВисочината на долния кухненски шкаф трябва да бъде 34-1 / 2 "(88 см)
 • Работните плотове обикновено имат дебелина от 1-1 / 2 инча (3-4 см), така че общата височина на шкафа е 36 инча (91 см), което е стандартната височина на работния плот.
 • Дълбочината на долния шкаф обикновено е 24 инча (61 см), включително задната, вратата и предната рамка, но понякога тя може да бъде по-дълбока, така че можете да я увеличите до 24-3 / 4 "63 см), но можете да направите повече, защото стандартът дълбочината на плота е 25 инча (63,5 см) и имате нужда от малко балдахин върху плота.
 • Страните на базовите шкафове трябва винаги да съвпадат. Регулирайте дължината на хоризонталната дъска, за да регулирате ширината.

И още няколко съвета за изработка на безрамкови шкафове

 1. Особено важно е да работите с добър шперплат, като използвате квадратни листове. Всякакви проблеми могат да доведат до факта, че шкафовете няма да съвпадат един с друг.
 2. Същото може да се каже и за кутиите, тъй като те са инсталирани директно върху шперплата, ако нямате висококачествен материал, кутиите ще имат много проблеми.
 3. Избягвайте претоварването на шкафа, без да поддържате централната част.

Значи сте готови направете кухненски шкаф със собствените си ръце? Основата на чекмеджето, стандартната ширина е 45 см, но можете да промените тези размери.
по-долу вижте стъпка по стъпка снимкикъдето диаграмите показват процеса на сглобяване.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeIde6ab2ac3a3

Как да си направим подов кухненски шкаф

как да направите шкаф за кухня на откритоИскаш ли направете кухненски шкаф със собствените си ръце? Защо не? Шкафовете с предна рамка са само кутии от шперплат, изработени от твърда дървесина, но можете да си купите врати. Въпреки че вратите също можете да го направите самино това е сложен процес, който изисква опит и скъпо оборудване. И все още се нуждаят от много скоби и още повече място. По-добре помислете за закупуването на готови врати, това ще бъде по-бързо и по-евтино. Можете да търсите в интернет, където цените винаги са по-ниски.
За да научите повече за как да направите кухненски шкаф със собствените си ръце, използвайте връзката под галерията, сайтът има подробни инструкции и вижте по-долу стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeIda60a4c7758

Направи си сам долен кухненски шкаф

направете сами долен кухненски шкафЕто най-лесният и бърз начин да направите кухненски шкаф със собствените си ръце!

За да стане по-евтин и лесен, авторът измисли свой собствен стил. Това е един килер, а не три, Почти 2,5 м дължина, а в центъра е основата на мивката. Това е много по-бързо от изграждането на три шкафа (и използването на два пъти повече материал за страничната и предната рамка).

Друг начин за спестяване на шперплат, използване на стари дъски 2x4 за създаване на основата. По-късно те могат да бъдат боядисани или завършени, така че няма значение как изглеждат. Дъските просто повдигат шкафа и няма нужда да изрязвате изпъкналостите на страничните панели.

направете сами долен кухненски шкафДолната част на шкафа е непрекъсната, и в трите случая, което спомага за увеличаване на случая издръжлив и лесен за производство.

също оригинално решение с чекмеджета, Това не е много малки кутии, а просто декорация, както в аптека, но дизайнът се оказа интересен.

Как да направите шкаф със собствените си ръце, вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeId985663ed70

Направи си шкаф

пример как да направите кухненски шкаф с чекмедже, Преди да започнете, гледайте видеоклипа на уебсайта на автора на този проект, линк под галерията.

 1. направете сами кухненски шкафЗапочнете с подготовката на шперплат - p странични панелиотнесете го до ширината на шкафа, от врата до врата 61 см. Тази ширина може да варира - просто се уверете, че всички шкафове са направени с еднаква дълбочина.
 2. Пробийте дупки в джобовете по протежение на страничните панели - не забравяйте, че двата панела са огледални - за закрепване на предната рамка в следващите стъпки.
 3. Прикрепете двете опори към един страничен панел.
 4. След това инсталирайте долния рафт на долните опори и първия страничен панел.
 5. След това прикрепете останалия страничен панел към долните опори и рафта.
 6. Прикрепете горната част на краката.
 7. Нанесете лепило на гърба и чукнете с нокти.
 8. Направете предната рамка отделно и след това прикрепете към предната част на шкафа.
 9. Единият отвор за чекмеджето е малко по-голям от другия - това се прави нарочно, така че предната страна да е със същия размер, а долната водачка 1x2 между чекмеджетата.
 10. Направете кутиите, за да пасват на дупките и плъзгачите, и инсталирайте. След това прикрепете предните страни на чекмеджетата.

последователност, как да направите кухненски шкаф със собствените си ръце, погледнете стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeId4c56af5fcb

Чертеж на кухненски шкаф на открито

чертеж на кухненски шкаф на откриточертеж на кухненски шкаф на откритоПодов кухненски шкаф има много прост дизайн. В този случай долната основа може да бъде заменена с крака. Рамка или кутия е конструкция от шперплат. Опорите са направени от парчета шперплат и се използват за поддръжка и закрепване на горната част и задната стена. Предните рамки добавят опора и покриват водещите ръбове на шперплата. Гърбът е облицован с шест мм шперплат. Можете също така да използвате 1,5 см вложка, но 6 мм е достатъчно.
Вижте по-долу диаграми за последователност на монтаж на шкафове на стъпка по стъпка phза

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeId2cddd114a4

шкаф с нощно шкафче в кухнятаНикога няма да имате достатъчно чекмеджета в кухнята. Вижте друг пример как да направите шкаф нощно шкафче с чекмеджета.

Направете предната рамка отделно и след това я прикрепете към предната част на шкафа. Единият отвор за чекмеджето е малко по-голям от другия - това се прави нарочно, така че предната страна да е със същия размер, а долната водачка 1х2 между чекмеджетата.
В този случай за използваните чекмеджета Metabox водачино не е необходимо, всеки ще направи. Просто се уверете, че съвпадат с вашите дупки. В края прикрепете предните страни на чекмеджетата.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeIdf1e0130e55

Кухненски шкаф

мивка шкафТук е показано как да направите 90 см със собствените си ръце от нулата кухненски шкаф под мивката, Габаритни размери: 91 см мивка - общо 61 см с врати - вътрешно измерение 56 см дълбочина х 86 см ширина. Последователността на монтажа е показана на стъпка по стъпка снимки на диаграми, където са посочени всички размери в инчове, Умножете индикатора 1 "с 2,54, за да получите стойността в сантиметри. Можете да прочетете списъка с материали и размери на частите на уебсайта, връзката може да намерите под галерията. Също така има подробна инструкция за стъпка по стъпка и видео.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeIdce4a366689

Шкаф под мивката

шкаф за мивкаинструкции как да направите кухненски шкаф под мивката направете самисъвсем просто. Ако имате поне основни умения в областта на дървообработването, тогава лесно можете да се справите с тази задача. За този проект ще ви е необходим шперплат от дъб с дебелина 18 мм за рамки и основа, винтове за дърво, митра трион, шлайф и бормашина.
Как да направите кухненски шкаф под мивката, изобразен на диаграми с размери на стъпка по стъпка снимки, не забравяйте да конвертирате сантиметри в сантиметриумножавайки по 2,54. Инструкциите могат да бъдат прочетени на уебсайта, използвайте линка под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeIdda55710cf9

Как да направите кухненски шкаф под мивката със собствените си ръце

кухненски шкаф под мивкатаВсеки проект за реконструкция на кухня започва от долния шкаф. Но мисълта да направим всъщност две дузини чекмеджета може да изглежда сложна. Трябва ви стартов проект: основен шкаф с чекмедже, рафт и чифт врати. Ще получите практически опит и, да се надяваме, желание да направите повече.
Има два основни стила на кухненския шкаф, В традиционния подход към краищата на кутията е прикрепен рамка от масивно дърво, Вторият подход - този, използван за този проект, е известен като „Евро стил". Тази опция е по-ефективна, тъй като основният дизайн осигурява максимална гъвкавост на стелажите или чекмеджетата.
инструкции как да направите долния шкаф за кухнята, можете да го прочетете на сайта, той е голям и много подробен, но всичко е боядисано до всеки винт. Вижте по-долу майсторския клас по стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeIdfacc2f055a

Как да направите мивка под мивката в кухнята

как да направите мивка под мивката в кухнята

Шкаф под мивката 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeId64b8128f82

Кухненски шкаф за хладилник

кухненски шкаф за хладилникИнтересно решение направете шкаф за хладилника. на първо място, дизайнът на кухнята изглежда по-привлекателен и, на второ мястоЩе спечелите малко работно пространство от горното чекмедже. За проектИзползваха 3/4 "шперплат, за да сглобят шкаф, който включва рафт над хладилника за готварски книги и други полезни неща. Като цяло този шкаф струва парите и усилията. Освен това, цената е минимална, а изплащането е огромно! Нужни са ви само 2 шперплат лист, облицовка, корнизи, пълнител за дърво и джобни винтове.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeId3fa920cd40

И това е друг пример, как да направите кухненски шкаф за хладилник с горен шкаф.

кухненски шкаф за хладилниккухненски шкаф за хладилникТриони, тренировки и шлифовъчна машина могат да бъдат наети във всяка работилница. Предимство на това шкаф за хладилник е, че са останали много малко парчета дърво и останките могат да бъдат вградени в задната част на шкафа.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeId6b4c23ffaa

Шкаф за рисуване в хладилник

шкаф за рисуване в хладилникРазмер на горния шкаф: ширина 91 см, дълбочина 38 см и височина 61 см, Ако искате да направите същото шкаф за хладилник и за да запазите пропастта между хладилника и шкафа и все пак да се повдигне до тавана, това ще изисква някои промени. Всеки хладилник е различен, а височината на тавана може да варира (в този случай е 240 см).

За монтажа на използвания тук корпус декоративен шперплат PureBond без формалдехид, така че нямаше нужда да вършите довършителни работи вътре в шкафа. Предните рамки от топола, те бяха боядисани, преди да се прикрепят към шкафа.

Пробийте дупки по горния ръб и в краищата на задната опора. Прикрепете гърба на вложката, това парче ще бъде използвано за окачване на шкафа. Можете също така да добавите втора част към основата за допълнителна поддръжка, Можете да използвате останалите шперплат или 1x3 или 1x4 дъски. Гърбът не е част от конструкцията - Попълва само вътрешността на шкафа. Прикрепете го с довършителни нокти и лепило.

шкаф за рисуване в хладилникНаправете предната рамка отделно и след това прикрепете към предната част на шкафа. Да го направите сами е трудно, по-добре е да купите или поръчате.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeIddb71d88e5c

Чертеж на шкаф за хладилник

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeIdbc77ce3bbd

Калъф за хладилник в кухнята снимка

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeId43c21fc6bb

Как да инсталирате кухненски шкафове

С тези прости методи можете да разберете как да инсталирате кухненските шкафове равномерно, здраво и дълго време.

как да инсталирате кухненски шкафовеИзследването на как да инсталирате кухненски шкафовеможе да изглежда плашещо, но методите са наистина много прости. Само помислете, че трябва да закрепите няколко дървени щайги към стената в правилната последователност. Основна цел - намерете най-добрата отправна точка и запишете всички нива, Представените стъпка по стъпка снимки показват основните моменти за това как да инсталирате кухненски шкафове по прост и достъпен начин. още подробни инструкции Можете да прочетете на уебсайта, който казва как да поставите позиции в килера предварително, за да избегнете грешки. Освен това ще научите как да инсталирате основни шкафове, така че да са перфектно подравнени и прости метод за монтаж на стенни шкафове, Целият процес обикновено отнема по-малко от един ден, в зависимост от размера на кухнята.
Трябват ви само няколко основни инструмента, за да свършите работата. Това е ниво от един метър и половина, отвертка, няколко добри скоби, които се отварят поне 20 см. Шлифовъчна лента и половин кило винта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeId7b8eb8ab8b

Как да фиксирате мебелни панти към вратата на шкафа

Панелите за мебели са различни, в този случай е показано как да фиксираме панти на шкафа с диаметър 35 мм.

как да фиксирате мебелни панти на вратата на шкафаМожете да прочетете инструкциите със списък на необходимите инструменти на уебсайта. По-долу вижте малка фотогалерия, където има схеми за монтаж и отделни точки на монтаж на панти на кухненски шкаф.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeIdd71a4ba739

Как да си направим обикновен кухненски шкаф

как да направите обикновен кухненски шкафАко имате знания за дървообработване и няколко инструмента, защо да не опитате ръката си в изработката кухненски шкафове от нулата, Можете да изберете дъски, импрегниране, довършителни работи и да изчислите точния размер, който отговаря на вашите нужди. С минимални умения, трион за маса и конвенционални инструменти можете направете кухненски шкаф лесен начин, Основната задача, с която ще се справи дори начинаещият майстор, е производството на дървени кутии и инсталирането им на стени със скоби.

как да направите обикновен кухненски шкафКухненските шкафове, представени тук, са изработени от брезов фурнир, ПДЧ със средна плътност (MDF) - шперплат за икономия. Вместо това можете да използвате шперплат от твърда дървесина, MDF, остъклени или меламинови ПДЧ и дъски.

два пъти проверете дебелината на материалано преди да се изчислят размерите на шкафа.

 

как да направите обикновен кухненски шкафПрез годините занаятчиите са стандартизирали размерите на шкафовете въз основа на практически съображения като средна височина на човек, Не трябва стриктно да се придържате към тези правила, да ги променяте според личните си нужди. С дълбочина от 60 см, стандартните долни шкафове ви позволяват да се облегнете удобно и да вземете нещо от задния рафт.
Направете шкафовете толкова широки, колкото искате, но не забравяйте, че колкото по-широки са вратите, толкова по-голяма е склонността към деформиране. Също така, колкото по-широка е вратата,толкова повече свободно пространство пред кабинета.
Стандартните стенни шкафове имат дълбочина 30 см. Ако отидете по-дълбоко, достъпът ще бъде ограничен долен шкаф за плота.  

как да направите обикновен кухненски шкафСтенните шкафове обикновено се инсталират на височина 45 см над плота на долния шкаф.
Повече информация можете да получите на уебсайта на автора, където има подробна инструкция, както и всички основни нюанси, на които си струва да обърнете внимание. Вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки за това как да направите кухненски шкаф със собствените си ръце..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeId50f96e08f6

Кухненски шкаф на колела

кухненски шкаф на колелаАко снимката ви е харесала и смятате да направите същата кухненски шкаф на колела, не забравяйте да гледате придружаващото видео на уебсайта на автора, връзката е под галерията. И в същото време прочетете инструкциите. Този дизайн не е толкова сложен, но има някои нюансикоито не са показани стъпка по стъпка снимки. На сайта ще намерите и няколко полезни съвета, така че така или иначе информацията ще бъде полезна. По-долу вижте стъпка по стъпка снимки за това как да направите мобилен шкаф за собствената си кухня.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeIdf53a6184f2

Отделен под на кухненския шкаф

отделен кухненски шкафМалка е шкаф за маса за кухнята с чекмеджета, които можете да направите със собствените си ръце. Страните са от шперплат, краката под конуса. Страните са свързани с подрамка от шперплат; има две чекмеджета, изработени от шперплат 3/4 ". Чекмеджетата са монтирани на плъзгачи 35см, Вратите на дъски и 5 мм панели от шперплат, които се държат в жлеб вътре в рамката, са монтирани на панти. Вратите се монтират лесно, защото няма нужда да режете каналипросто ги завинтете на мястото си. инсталирам магнитни ключалки на вратите и горната рамка. След това прикрепете дръжките на вратите и чекмеджетата. Горната част е прикрепена L-образни скоби отдолу. След това можете да фиксирате гърба с нокти.
Това е всичко. Ако искате повече информация, можете да отидете на fixthisbuildthat.com/diy-sideboard-cabinet-woodworking-plans/
И гледайте видеоклипа в YouTube www.youtube.com/watch?v=VsUXSyviLS8

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeIdcad71b4d7e

Направи си сам кухненски шкаф

направете сами шкаф до пода в кухнятаАко обичате да правите консервация за зимата, тогава това кухненски шкаф Това ще бъде страхотна изложба за вашите постижения.

Можете да прочетете пълните инструкции за производство на уебсайта, връзката е под галерията. Или просто внимателно вижте стъпка по стъпка снимки, процесът е показан с много подробности, плюс чертежи и диаграми. Няколко нюанса, След сглобяването на вратата ще трябва да завършите шкафа и рамките на вратите. Можете да добавите подстригване към горния ръб, този само за красота.

направете сами шкаф до пода в кухнятанаправете сами шкаф до пода в кухнятаЕто, виждате чертеж на кухненски шкаф и отдясно на снимката са размерите на частите, необходими за сглобяване.

Размерите са в инчове, просто трябва да умножите тези цифри по 2,54 и да получите размерите в сантиметри.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeIdc4fc9be88b

Направи си сам кухненски шкаф

направете сами кухненски шкафТова разбира се е дизайн по поръчка на кухнята, но може да ви е полезен.
Авторът на проекта, за съжаление, не написа инструкции, но направи много подробни стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeId2716e6fd49

Как да си направим чекмеджета за кухненски шкаф

 как да направите чекмеджета за кухненския шкафАко отдавна се занимавате с дърводелство, в крайна сметка със сигурност ще се натъкнете на задача направете чекмедже за шкафа, маси, нощни шкафчета или други мебели. Това не е много трудна задача, но понякога има проблеми с инсталирането или измерванията, а в някои случаи неприятни нюанси със залепването на части. Разбира се, че има десетки различни начини да направите чекмеджета на шкафове, тук се използва методът на дадо, тоест жлеб, врязан в едната част на дъската, в която другата част се вписва плътно. Наличието на този метод дава много по-задълбочена представа за това как чекмеджето е усъвършенствано. Този сравнително прост и универсален начин работи чудесно, разбира се, ако всичко е направено правилно.
Подробни инструкции за този метод можете да намерите на уебсайта., Въпреки че, ако не сте нови в дърводелството, снимките стъпка по стъпка, представени по-долу, ще са достатъчни.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeIde6c6c7f800

И това е друг пример, как да направите чекмеджета за подправки в шкафа в кухнята.

как да направите чекмедже за кухненски шкафМожете да прочетете подробните инструкции на уебсайта на автора на този проект и да разгледате много подробно по-долу в галерията стъпка по стъпка снимки с чертежи и размери на всяка част, Просто преведете инча в сантиметър (умножете цифрите, един инч е 2,54 см).

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeId774d4cfd88

Тази опция е как да направите чекмедже за кухненски шкаф направете го сами.

как да направите чекмедже за кухненски шкаф със собствените си ръцеЧекмеджетата добавят нова функционалност към шкафовете. Снимките стъпка по стъпка по-долу са подробно ръководство, което ще ви помогне да изградите. Те показват колко лесно превърнете рафт за кухненски шкаф в много по-функционално чекмедже, Всичко, от което се нуждаете, са водачи за чекмеджета, няколко дъски за кутии и конвенционални електроинструменти.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeIdcc975cce18

Монтаж на чекмеджето

монтаж на чекмеджетомонтаж на чекмеджетоЕто как да го поправите правилно. телескопична релса за чекмедже, Работата не е сложна, но изисква точност.

Въпреки че има много видове ръководства, които можете да закупите или направите, но този тип има много предимства.

 • монтаж на чекмеджетоПълният обхват на удължаване ви позволява да отворите напълно чекмеджето, без да се притеснявате, че ще изскочи от каналите.
 • Разумна цена.
 • Настройката е една и съща за всеки стил.
 • Гладко бягане.
 • Инсталирането и настройката е много лесно.

Как да инсталирате топкови водачи, можете да прочетете в инструкциите на сайта, вижте по-долу схеми и стъпка по стъпка снимки в малка галерия.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeId9ffb7ebb19

Модернизирано чекмедже за кухня

кухненско чекмеджеОсновният проблем беше, че в производството високи чекмеджета използвайте същата основа като за обикновените, както и една съседна линия на пръта на половината от височината на кутиите. Когато сгънете много неща, някои може да попаднат през не достатъчно висока задна страна, а долната кутия ще бъде блокирана от изхвърлени предмети. Понякога се налага да разглобите кутията, за да получите падналите неща. Така че не с всички шкафове, това е пример от мебелите на Ikea. Като цяло идеята е някак си повдигнете задната страна на чекмеджето, Как да го направя вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeId803bd53c04

Съхранение в кухненския шкаф

Организационно съхранение в кухненския шкаф

съхранение в кухненския шкафУморихте се от непрекъснато пренареждане на куп съдове, за да получите този, който ви трябва? Тогава този проект може да ви заинтересува. поглед как да организирате съхранението в кухненския шкафза да решите проблема си с тенджери и други аксесоари. Стелажът е проектиран да осигурява множество конфигурации. Това е прост, но издръжлив дизайн. Дизайнът може да бъде променен в зависимост от изискванията и размерите на всеки шкаф..

 1. Направете крака (400 x 200) на плота, изрежете 12 мм дъски на триона за маса (200 x 35) и ленти (400 x 35)
 2. Залепете лентите към основата, както е показано на снимката.
 3. Предварително пробийте два отвора във всеки край на щангата. За максимална здравина леко изместете отворите.
 4. Нанесете лепило върху всяка част и затегнете с винтове.
 5. В този случай каишките са фиксирани към окото. Ако искате еднаква мрежа, можете да използвате уплътнение.

Стойката може да се шлайфа, лакира, това не е задължително. Това е обикновено закрепване. осигуряват удобно съхранение и освобождават място в други шкафове.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeId01f75e28ed

Органайзер за кухненски шкаф

органайзер за кухненски шкаф Уморени от бъркотията в кухненския шкаф? Ето пример за интересно решение на проблем, как да си направите органайзер за кухненски шкаф, За да се опрости и ускори работата, за производството на конструкцията беше избрано картон.

органайзер за кухненски шкафПърво извадете всички елементи от шкафа. Това ще ви даде представа колко отдели се нуждаете от готовия органайзер.Тогава трябва внимателно да измерите всичко. Това включва пространството, което е трябвало да годен органайзер за кухненски шкафкакто и размерите на необходимия материал.

Проектиран от Sketchup което прави лесно да се гарантира, че всичко работи в 3D.

органайзер за кухненски шкафОрганизаторът е проектиран от велпапе 1/8 инча дебелина. Ако искате да получите пълен план, на сайта на автора можете да изтеглите файла Sketchup, връзка към сайта под галерията.

органайзер за кухненски шкафНо вместо да се задълбочаваме по-дълбоко в дизайна, е по-полезно да изучим няколко елемента, които са били използвани за свързване на картона. на първо място, Трябва да двоен картон за цялата структура. Тъй като слабите точки на този дизайн са ъглови фуги, просто трябва да ги отрежете. Стъпка по стъпка снимки Можете да получите представа за трите вида съединения, които са били използвани тук. Връзка с шах използва се само на едно място, където е необходимо да се свържат фугите от двете страни на една вертикална опора. Иначе беше двуслойно съединение.
Огънете дълги парчета картон, за да оформите външната страна на органайзера, това ще намали натоварването на ъглите. Можете да прочетете подробните инструкции как да залепите кухненския органайзер на уебсайта.

достойнство: може да се направи евтино и бързо.

недостатъци:

 • рязане, огъване и залепване на картон не е толкова лесно, колкото изглежда;
 • не можете да рисувате перфектно картона; по-добре е да използвате цвят;
 • картонът не обича влагата, така че в продължение на много години няма да работи, за да използва органайзера.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeIdfa9b05e3bd

Съхранение на вратата на шкафа

съхранение на вратата на кухненския шкафЕто един лесен начин да спестите място в кухненските шкафове. Това е чудесен начин. организирайте съхранение на вратата на кухненския шкаф различни кутии, кутии и други неща, за да не се зареди основното пространство с тях. Просто вземете дъска с дължина 1 м6 борове. Измерете и нарежете 50 см на две, Маркирайте дупките за дюбелите. Използвайте бит 3/8, за да пробиете 12 дупки в дъските. Инсталирайте дюбели в дупките на една дъска. Уверете се, че той изравнете с външния ръб, Предварително пробийте дупка по външния ръб на всеки отвор с помощта на свредло 1/8 инча. Инсталирайте на вратата с четири скоби 2 x 2 cm, Монтирайте скобите на едно ниво с външния ръб. Накратко, това е всичко.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeId8dd408ac8a

Съхранение на капака в кухненския шкаф

капаци за съхранение в кухненския шкафЗа кухнята й е добра идея закачалка за съхранение на капаци в кухненския шкаф, Основното е, че ще отнеме по-малко време, за да се направи такова устройство, отколкото да се видят стъпка по стъпка снимки, представени тук. Просто трябва да намерите парче здрава тел, и тогава всичко е просто. Измерете разстоянието и направете клещи за винтовите контури. Ако направите малка грешка с дължината, добре е, в най-лошия случай вземете още едно парче тел или изправете и отново огънете пръта. Прикрепете щифта на телената пръчка към винта на дръжката на шкафа. Как да продължите по-нататък е по-добре погледнете стъпка по стъпка снимки, и ако някои нюанси не са ясни, инструкциите могат да бъдат прочетени на сайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeId47b5c58ca2

Как да си направим по-ниски чекмеджетаЗа да увеличите обема на кухнята

как да направите по-ниски чекмеджета, за да увеличите обема на кухнятаВертикални чекмеджета може да спести много време в кухнята, защото техният удобен дизайн прави лесно и бързо да намерите всичко необходимо. Голямото предимство е, че тези силози могат да се регулират под всеки кухненски шкаф, Такива вертикални чекмеджета са по същество кутии от шперплат, които са оборудвани с регулируеми рафтове. материали за производството на кутии включват шперплат от твърда дървесина, шкурка, трион за маса, лента за измерване, митра, пирони и винтове. Всичко това може да се направи през деня и да изисква само първоначалните умения на дърводелството.
Вертикални чекмеджета Чудесен начин да превърнете полупразен основен шкаф в шкаф за съхранение на храни с голям капацитет, който може да бъде направен по поръчка, за да отговаря на вашите изисквания за съхранение в кухненски шкаф.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeIdc2d70a3042

Организация на съхранение на консерви в кухненския шкаф

организация на съхранение на консерви в кухненския шкафВижте как да го направите удобно багажник в кухненския шкафда поставите консерви с билки и подправки. Тъй като багажникът е проектиран за конкретен тип консерва, можете да го препроектирате, като използвате всеки размер, който най-добре отговаря на вашите нужди. Основна идеяза да можете веднага да видите всичките си запаси, поне лесно да ги вземете. За да направи стелаж, за дизайна на рафта, авторът използва Fusion 360, Моля, имайте предвид това за всеки рафт има две форми: единият трябва да бъде изрязан от шперплат (6 мм) за основата на рафта, а другият от шперплат (3 мм) за пръстените. Ако имате фреза и искате да спестите пари от лазерно рязане, просто изрежете едно от парчетата под формата на подкова и го използвайте като шаблон, след това издърпайте всеки рафт и изрежете дупките на фиксирана дълбочина. Без залепване! Можете да прочетете по-подробни инструкции на уебсайта на автора на този интересен проект. По-долу са няколко стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeIda517e50cc9

Съхранение в кухненския шкаф 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeIdcd1623eb7f

Компютър за кухнята от лаптоп

лаптоп за кухняДнес, в ерата на технологиите, кухненски компютър, необходимо нещо. Първият, кухненски компютър Honeywell, стартира през 1969г. Но това е друга история. По принцип е показано тук как да направите кухненски компютър от лаптоп, Можете да създавате отметки с рецепти, серии и т.н., без да изброявате възможностите. Лаптопът е монтирани скоби с главата надолуза да гледате, има софтуерна функция за графичния адаптер, която ви позволява да превключвате изображението на 90 °, 180 ° и т.н. Това е просто -Ctrl + Alt + ↓ (стрелка надолу) и екранът ще се завърти на 180 °. Плюсовете не е необходимо да щракнете! Ако вашият лаптоп не знае това, има програма PivotProкоето ще направи същото.
Лесен начин да фиксирате лаптопа до дъното на шарнирния кухненски шкаф, прочетете в сайта и разгледайте стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeId83c4450c49

стенен кухненски персонален компютърНо ако вземете въпроса сериозно, можете да направите стенен кухненски персонален компютър с интернет достъп за рецепти, имейл, музика и споделяне на снимки. Тази задача е по-сложна, но доста разрешима. Разбира се, ще има няколко проблема. Клавиатурата в кухнята, не я борави внимателно, много бързо ще стане мръсна. Така че единственият жизнеспособен вариант е сензорен екран, Ще успеете ли да реализирате тази идея, до голяма степен зависи от дизайна на кухнята.

Прочетете пълните инструкции на уебсайта на автора, описани са много нюанси, които трябва да се вземат предвид при разработването на този проект, включително не само технически проблеми, но и компютърен софтуер, материали и много други. Изпълнението отне повече от година, но си заслужава.

За да получите представа как протича процесът, вижте стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeId6783d23bb7

Чертежи на кухненски шкафове 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/shkaf/1099#sigFreeIdf244c740d3

Направи си кухненски шкафове 150 снимки