Публикувано в поликарбонат

Поликарбонат балдахин 5 снимки Любими

поликарбонатна конструкция поликарбонатна конструкция

Удобно е да имате тераса в страната. Но ако времето се влоши и това често се случва доста неочаквано, не е много приятно. Сенникът за такива случаи ще ви бъде много удобен. Разбира се, желателно е да е възможно най-въздушно, леко и да не пречи на приятно забавление на терасата. И не се съгласих с общия стил на сайта, разбира се.

Добро решение би било да се построи навес от поликарбонат, Този модерен материал е лек и издръжлив, а сенникът ще бъде същият, точно това, което е необходимо. Като рамка се използва метален профил, на външния ръб на сенника се прави жлеб за източване на дъждовна вода.

 

Сенници, изработени от поликарбонат, са удобни с това, че могат да покрият голяма площ и осветлението в средата на къщата няма да страда. Такъв навес не изглежда обемист и при наличието на странични стени перфектно предпазва от вятър и атмосферни влияния. Въпреки това може да се използва и за малка площ, както на снимката вдясно, въпреки че конструкцията тук е доста сложна.

поликарбонатен балдахин в страната

навес над верандата

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Много популярни напълно затворени поликарбонатни веранди, Такова въздушно разширение придава на сградата стил и е много практично. Може да се използва като лятна трапезария или просто място за почивка. Основното предимство е надеждността и прозрачността.

веранда от поликарбонат

просторна веранда, изработена от поликарбонат

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ако желаете, можете да изградите точно такъв лек беседка с покрив от поликарбонат.

поликорбан беседка

Както можете да видите, има много възможности за използване на този интересен материал.

Други материали в тази категория: Сенник над веранда "

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...