Публикувано в мазета

Интериор на склад - практически съвети 8 снимки

килер килер

Както в селската къща, така и в градския апартамент, килера е необходимо и полезно нещо. Мнозина не придават голямо значение на правилното разположение на помощните помещения, но междувременно нещата са склонни да се натрупват по невероятен начин, което кара складовото помещение бързо да се превърне в истинско сметище.

 

За да може сервизното помещение да ви стане верен помощник и това не е проблем, трябва да помислите внимателно за интериора на килера, Тогава всичко необходимо ще бъде под ръка. Функционалното складово помещение не само ви спестява време, но и спестява нерви.

 

И вие сами знаете как става, искате да намерите буркан с ягодово сладко и тъй като късметът би го имал, човек се натъква на шепа краставици, а необходимият буркан, оказва се, е скрит зад сокоизстисквачка, той все още е празен.

килер

снимка на интериорната килерче

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

По принцип трябва да започнете с поръчката, тоест да отделите мухите от котлети. Разделете продуктите по категорииконсервиране - отделно, пресни зеленчуци - отделно. За други неядливи обекти е по-добре да отделите отделно място.

интериор на килер

интериор на малка килерче

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Не забравяйте - вентилация, това е основата за дългосрочно съхранение, Мухълът започва от влага - основният враг на вашите продукти. Тъй като стигането до стените и пода зад рафтовете може да бъде проблематично, по-добре е да покриете цялата стая с плочки или в крайни случаи да вземете добра противогъбична боя.

малка килерче

красив интериор на килера

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Помислете как да поставите продукти, Всички нетрайни продукти трябва да бъдат на най-близките рафтове и на видно място. Лесно е да не забравите за тях и да ги използвате на първо място. Това, което не се влошава бързо, но често е необходимо, като брашно, зърнени храни, трябва да се поставя в средата, между нетрайни храни и консервиране.

функционален интериор на килера

Като цяло разделете всичко на секции, не забравяйте да поставите крушките правилно, осветлението трябва да е добро в килера, за да не вземете фенерче със себе си, когато трябва да намерите нещо в далечния ъгъл. И както вече споменахме, осигурете добра циркулация на въздуха. Тогава запасите ви ще бъдат в безопасност.

Други материали в тази категория: „Направи си сам може да багажник

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...