Публикувано в пясък

Пясъчник го направете сами от Кирил

Направи си сам пясъчник Направи си сам пясъчник

Имаме удоволствието да ви представим доста проста пясъчна кутия от стара гума за кола. Можете да използвате гуми от автомобили и камиони. Ясно е, че колкото по-голяма е гумата, толкова по-просторна е детската зона за игра. За да направите такава пясъчна кутия, не е нужно да купувате скъпи материали и да отделите много от ценното си време.

 Изработка на пясъчни кутии със стъпка по стъпка снимки

Направи си сам пясъчник от автомобилна гума

Всичко, от което се нуждаете: автомобилна гума, кутия с маслена боя за външна употреба, четки, ацетон, перилен препарат, голям нож, полиетилен, телбод (мебели), пясък и твърда четка.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/pesochnitsy/pesochnitsa-svoimi-rukami-ot-kirilla#sigFreeId3217f74e4c

Първо трябва да почистите гумата от мръсотия с четка, да почистите външната страна на гумата, когато изсъхне, обезмаслете я с ацетон. още изрежете вътрешната джанта от едната страна на гумата (трябва да я нарежете на едно парче, за да направите пръстен, ще е необходимо да направите капака. Ширината на лентата трябва да бъде около 10 см, така че децата да могат да седят удобно на останалата част от колелото). Следващата стъпка е рисуването. Необходимо е да се боядисва на два слоя, така че цветът да е по-наситен и ярък, а боята да е по-добра. Първият слой изсъхва на ден, вторият по-дълго.

Инсталирайте пясъчната кутия, покрийте я с пясък под ръба с около 5-7 см. Под тежестта на пясъка гумата ще стане неподвижна. За по-голяма стабилност можете да "ноктите" гумата с метални колчета към земята. За покритието ще ви е необходим стар клей или дебел полиетилен. Изрежете кръг, приблизително 15-20 см по-голям от размера на гумения пръстен. С помощта на мебелен телбод издърпайте салфетката върху пръстена, както е на снимката.

 

Пясъчната кутия за автомобилни гуми е готова! Време е да се обадите на децата да оценят вашето умение.

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...