Публикувано в вътрешен двор

Двор в страната 5 снимки Любими

Направи си вътрешен двор в страната Направи си вътрешен двор в страната

Модерна лятна вила, това не е хижа с шестстотин части. Днес пейка под дърво вече не е достатъчна за релакс, цивилизован летен жител иска да се отпусне в вътрешния двор в страната, Тези, които не се задълбочават особено в тънкостите на испано-мавританския стил, този термин може да се нарече обикновена веранда.

 

Въпреки че вътрешният двор е открит двор, затворен от ограда, стени или просто храст, като цяло, защитено място без покрив. Разбира се, тази идея е по-подходяща за южните страни, но ако искате малко екзотика, тогава защо да се отказвате от себе си? Тук на снимките има няколко хубави вътрешни двора, които изобщо не е трудно да се подредят в собствената ви селска къща.

 

Просто трябва да изберете сайт и удобно да го оборудвате. Поставете мебели, чадъри, други атрибути за спокойно забавление.

Направи си вътрешен двор

градински вътрешен двор

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

А ако направите и вътрешен двор с барбекю, можете да поканите гости или да организирате вечерни семейни празници. Ако мястото за почивка се използва главно за хранене, тогава по-целесъобразно е да се оборудва вътрешна тераса за вътрешен двор, близо до входа на кухнята, за да може домакинята бързо да постави масата.

озеленен вътрешен двор

барбекю вътрешен двор

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...