Публикувано в вътрешен двор

Вътрешен двор с пергола, за цял сезонен релакс

Вътрешен двор с пергола Вътрешен двор с пергола

Под описанието 6 снимки на тази беседка от вътрешния двор

Интериорният дизайнер Карън Зели искаше да превърне малкия си вътрешен двор в градина, на която може да се радва през цялата година. С подкрепата на приятели тя се захвана да работи. Сили променя стила на двора си според сезона. Тези снимки показват градината това лято и някои снимки от зимата.

С помощта на приятели и своята упорита работа Сили превърна градината в оазис, на който може да се наслаждава през цялата година. Част от градината е затворена с беседка 12 на 12 от дървен материал LesKarelii. „Исках солидна конструкция в двора, където да се скрия от жегата и дъжда, но също мечтаех да гледам звездите и небето по време на гръмотевична буря“, казва тя. Гофрираният пластмасов покрив й дава ясен изглед към небето.

Голямото черничево дърво сега е заобиколено от кедрови седалки, в които има място за възглавници и хладилник с напитки. "Харесвам мултифункционални обекти", казва Сейли. Почти всички вътрешни дворове са покрити с саксийни растения, които правят зоната особено „топла” през зимата.

За да скрият оградата, добавят сенки и заглушават звука от транспорт, Зели и нейните приятели засаждат глог.

Градински полилей (снимка 4) Сели купи от един от клиентите си, който промени мнението си за използването му. Беседката е напълно водоустойчива, така че нищо не застрашава полилея.

Тя актуализира използваната маса с медна боя, след което добави плот с орехов плот.

Беседката е покрита с водоустойчив винил. Завесите от вътрешната страна също предотвратяват навлизането на вода. Харесва й, че това място може да се променя в зависимост от сезона - миналата зима тя имаше голямо парти тук. „В градината имаше повече хора, отколкото в къщата“, казва тя.

По време на партито тя сложи уютни мебели, нагреватели и кошници с ръкавици с ръкавици, шалове и одеяла (снимка 6).

За лятото тя избра морски стил, въпреки че няма котви или знамена. Тя боядиса пода в нежно синьо, а фенерите в ярко жълто (снимка 7). „Синият цвят прави беседката по-топла, освен това върху нея не се вижда мръсотия“, казва тя. Синьо, кремаво, бяло и жълто също изглеждат чудесно за други теми.

От другата страна на оградата до хамбара води чакълеста пътека с каменни стъпала.

„Как започна лятото, аз никога не вечерях вкъщи“, смее се Сили.

Други материали в тази категория: Място за почивка с люлка »

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...